Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prevod za coffe and cigarettes
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

prevod za coffe and cigarettes

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
waterpipe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waterpipe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: prevod za coffe and cigarettes
    Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2004 u 21:03
hitno mi je potreban prevod za coffe and cigarettes.trayio sam svuda ali nishta.molim ako neko zna neki link gde da skinem ili ako ga ima da mi posalje na mail.plzzzzzzz
Na vrh
waterpipe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waterpipe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2004 u 20:29

pomozite ljudi ako imate srca

i mala ispravka coffee and cigarettes

Na vrh
waterpipe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waterpipe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2004 u 21:23

ne salim se stvar je ozbiljna zena ce da me ubije. vec me 20 pu

ta pitala shta je sa prevodom.Upomoc!!!!!

Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2004 u 20:22
A o cemu se uopce radi u tim filmu? Po nazivu mi djeluje nesto dosadno. Mislim, imam ja taj film ali me nije privlacilo ni da ga otvorim a kamoli da ga pogledam. Za malo sam ga nekidan izbrisao jer mi je trebao prostor na disku.

FFS

P.S. Dogovor stoji. Veceras ti saljem ENG titl.
Na vrh
waterpipe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waterpipe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 09:53

pazi film je jako lud, znash, Bill murray  glumi konobara u jednom kafeu i kod njega dolaze poznate licnosti sve ali su to shto jesu znaci glume sami sebe i onda je tu najneverovatnija prica na primer dolazi igy pop onda ona dva lika iz wu tang klana i josh dosta njih i piju kafu i naravno pushe cigarete.Uglavnom to je kultni film i ok je.

Nije akcija pucnjava i ne znam shta vec skroz jedan drugaciji film kao neki dokumentarac.Ja bih ti predlozio da ga pogledash kad ga vec imash

Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 13:20

to je odlican jarmuschov film koji nazalost nisam imao prilike pogledati ali ljudi koji su ga gledali uvjeravaju me da je genijalan...

waterpipe ja sam ga pokusao za tebe traziti na netu ali moram te razocarat i reci da ne postoji hrvatski niti srpski niti slovenski titl na cilom webu - sve sto sam nasao je ceski i francuski.....mozda bude jednog dana ali trenutacno nema.......

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
waterpipe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waterpipe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 14:11
ne ash_ radi se o tome shto to josh uvek nije poznat film i mnogima nezanimljiv predpostavljam.ljudi su zeljni pucnjave i trulih americkih komedija te se najpre hvataju za takve prevode, komercijala je preplavila sve, bedak shto je tako ja ne znam dobro ni italijanski ni fracuski a i engleski mi je jako losh.da je u pitanju nemacki ne bi bilo frka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.