Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Quiz pogodi sliku iz igrice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Quiz pogodi sliku iz igrice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 444546
Korisnik
Poruka
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2017 u 15:22
Vidi ovo, jedna od omiljenih igrica na Sega 2 
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2017 u 23:24
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Golden Axe - ne znam samo koji dio. Dvojka ili trojka.
Trebalo bi da je trojka čim može da se igra kao ona zver.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:08
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Golden Axe - ne znam samo koji dio. Dvojka ili trojka.
Trebalo bi da je trojka čim može da se igra kao ona zver.

Da, trojka je. Kad smo već kod Sega Mega Drivea /Genesys, jedna o meni najdražih igara - još i danas...

...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 01:21
Ti si stvarno ozbiljan RPG fan. Meni je često nedostajalo strpljenja da igram stare konzolne igre tog tipa.
Je li to Shining Force?
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 12:45
Da, Shining Force jedinica.

RPG i avanture- vjerojatno ima jako malo iz tih žanrova - bez obzira o kojim se konzolama ili računalima radilo - a da nisam igrao.

A i danas imam u kolekciji - neke kroz emulatore, neke u fizičkom obliku.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 13:26

RPG i avanture- vjerojatno ima jako malo iz tih žanrova - bez obzira o kojim se konzolama ili računalima radilo - a da nisam igrao.
Ja sam imao S.N.E.S. konzolu, jedna od omiljenih avantura mi je bila The Legend of Zelda: A Link to the Past koju nisam nikad uspio da pređem.
Ajd pošto kažeš da si igrao većinu evo jedan RPG koji nisam takođe uspio da pređem. Čak sam ga igrao i na ovim emulatorima i opet sam negdje bio zapeo nisam znao šta dalje treba da radim čak ni uz pomoć walktrough-a. Nema pravo gledati prijašnje stranice, postavljao sam već sliku, čini mi se. Smile

There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 13:54
Terranigma. Ali mislim da je izvan Japana bila samo na emulatorima.

Sjećam se da napraviš sranje jer otvoriš kutiju i svi se pretvore u kipove pa onda putuješ od tornja do tornja da bi malo po malo sve vratio u normalu...

Davno je bilo. 
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 14:00
Na ovo smo moj prijatelj i ja potrošili sate posliej škole - i puno novaca za žetone.LOL

Danas - neznam kako je s luna parkovima ili nekakvim video-igraonicama, ali ja povremeno odigram na M.A.M.E. emulatoru koji služi za sve te dobre stare "velike kutije" iz zabavišta...

Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 14:40

Terranigma. Ali mislim da je izvan Japana bila samo na emulatorima.
Bila je i van Japana. Imao sam je ja, kupljena u Švicarskoj, i dan dans imam originalno pakovanje sa knjigom (waltrough, mape i sl.), ne i igru nažalost. Sva na njemačkom a ja ga veze nemam. Zeldu sam posuđivao, ona je isto na njemačkom bila. Pa sjećam se kad zapnem negdje onda riječnik u ruke nadajući se da će to nešto pomoći. LOL
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 16:23
Zelda: Link to the Past mi je najdraža od svih Zeldi. Doduše, ja sam igrao engleske verzije.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 19:38
Ja druge nisam ni igrao osim što sam probao malo onu N.E.S.-u što je bila, kao i onu što je bila na Nintendo 64. Ali samo probao.
Nemam sad volje, ali Zeldu: Link to the Past ću kad tad da opletem na emulatoru, naravno izdanje na engleskom.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 00:51

Na ovo smo moj prijatelj i ja potrošili sate posliej škole - i puno novaca za žetone.LOL

Danas - neznam kako je s luna parkovima ili nekakvim video-igraonicama, ali ja povremeno odigram na M.A.M.E. emulatoru koji služi za sve te dobre stare "velike kutije" iz zabavišta...

Ja i Cadash znam sa Sege. Mada ne sumnjam da je arkadna verzija, kao i obično, bolja.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 444546
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.