| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Quiz pogodi sliku iz igrice |
Odgovori
|
Stranica <1 444546 |
| Korisnik | ||
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2017 u 15:22 |
|
|
Vidi ovo, jedna od omiljenih igrica na Sega 2
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2017 u 23:24 |
|
|
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:08 |
|
Da, trojka je. Kad smo već kod Sega Mega Drivea /Genesys, jedna o meni najdražih igara - još i danas... ![]() |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 01:21 |
|
|
Ti si stvarno ozbiljan RPG fan. Meni je često nedostajalo strpljenja da igram stare konzolne igre tog tipa.
Je li to Shining Force? |
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 12:45 |
|
|
Da, Shining Force jedinica.
RPG i avanture- vjerojatno ima jako malo iz tih žanrova - bez obzira o kojim se konzolama ili računalima radilo - a da nisam igrao. A i danas imam u kolekciji - neke kroz emulatore, neke u fizičkom obliku. |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 13:26 |
|
Ja sam imao S.N.E.S. konzolu, jedna od omiljenih avantura mi je bila The Legend of Zelda: A Link to the Past koju nisam nikad uspio da pređem. Ajd pošto kažeš da si igrao većinu evo jedan RPG koji nisam takođe uspio da pređem. Čak sam ga igrao i na ovim emulatorima i opet sam negdje bio zapeo nisam znao šta dalje treba da radim čak ni uz pomoć walktrough-a. Nema pravo gledati prijašnje stranice, postavljao sam već sliku, čini mi se. ![]() ![]() ![]() |
||
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 13:54 |
|
|
Terranigma. Ali mislim da je izvan Japana bila samo na emulatorima.
Sjećam se da napraviš sranje jer otvoriš kutiju i svi se pretvore u kipove pa onda putuješ od tornja do tornja da bi malo po malo sve vratio u normalu... Davno je bilo. |
||
|
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 14:00 |
|
|
Na ovo smo moj prijatelj i ja potrošili sate posliej škole - i puno novaca za žetone.
![]() Danas - neznam kako je s luna parkovima ili nekakvim video-igraonicama, ali ja povremeno odigram na M.A.M.E. emulatoru koji služi za sve te dobre stare "velike kutije" iz zabavišta... ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 14:40 |
|
Bila je i van Japana. Imao sam je ja, kupljena u Švicarskoj, i dan dans imam originalno pakovanje sa knjigom (waltrough, mape i sl.), ne i igru nažalost. Sva na njemačkom a ja ga veze nemam. Zeldu sam posuđivao, ona je isto na njemačkom bila. Pa sjećam se kad zapnem negdje onda riječnik u ruke nadajući se da će to nešto pomoći.
![]() |
||
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 16:23 |
|
|
Zelda: Link to the Past mi je najdraža od svih Zeldi. Doduše, ja sam igrao engleske verzije.
|
||
|
|
||
![]() |
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 19:38 |
|
|
Ja druge nisam ni igrao osim što sam probao malo onu N.E.S.-u što je bila, kao i onu što je bila na Nintendo 64. Ali samo probao.
Nemam sad volje, ali Zeldu: Link to the Past ću kad tad da opletem na emulatoru, naravno izdanje na engleskom.
|
||
|
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 00:51 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 444546 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |