| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | |||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:02 |
||
|
Pošto svakoga nešto žulja, lepo uzmete napišite: Meni smeta to to i to. A treba tako tako i tako.
Pod uslovom da to što pišete ima smisla, da je direktno, da je PRIMENLJIVO, a da nije opširno nagađanje i lična frustracija. Npr: Zamerati kako neko stavlja smajlije? To je apsolutno van mozga jer možda nema smajli koji zapravo hoću? A mogu i da uploadujem sliku uz svaki komentar i šta onda? Znači to svrstati u nerealnost, već samo ono konkretno jer ovo je blago rečeno frustracija. Pa izvolte. |
|||
![]() |
|||
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:02 |
||
|
Too much drama
.
|
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:03 |
||
Ne, too much stupidity in one place! ![]() |
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:13 |
||
|
u pravu si, previše gluposti. Jedini mi na ovoj buđavoj planeti kršimo pravila koja smo MI sastavili, jer sve tolerišemo, e to je već problem. Ako je neko došao sa nekim ciljem da od prvog dana pravi cirkus i podjebava, ja ne znam šta takve osobA radI ovde, i da ne zaboravim, pošto sam čuo od nekih ljudi kako se priča da sam puko i neki su mi u "oči" to rekli (čudak, skidam kapu za to, i više to cenim nego one druge), dok drugi nemaju onu stvar ni da napišu, a ne da mi kažu u oči i ako sam ja sa onim neki dan zaslužio neku kaznu, samo izvolite, jer i to još jedna od stvari koja mi se ne sviđa, jer MI SMO OVDE SVI ISTI!
|
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:19 |
||
Smeta mi to sto se ti pravis kao da si najpametan i odgovaras na sve postove kao da si aristotel i dajes dijagnozu ljudima kao da si neki psoholog i pritom niko te ne opomenuje. Smeta mi vredjanje u jucerasnu izbrisanu temu, neko tamo navredio masu ljudi i kad sam se branio nisam od niko dobio podrsku i jos si me ti zajebavao kako ja se pronalazim, i jeste se pronalazim, a zasto se pronalazim? E to sam ispratio cudaku PM i nakon to mesto podrsku dobio sam reformuliranje recenicu koja me navredila, i to vrlo drsko, i nakon moji odgovor nisam dobio nista, sta me je nateralo da se pocustvujem kao da sam neki smor i nemoze se zamarati samnom,.A zasto sve to zato sto imamo razlicite ukusi o muziku jebes muziku. i smeta mi sto sad se neki ljudi zajebavaju kad ozbiljno pricamo sem oni koji stvarno ne zele svadju. To sam se sad setio. Ažurirao chlink - 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:39 |
|||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:20 |
||
Pa valjda imaš dovoljno godina da neke stvari ukapiraš... Ovo ti i nije za pohvalu ...
2 ruke ... noge... glava... da je ostalo isto, ne bi bilo isiljene tarapane, gde svi laju, a niko ne predlaže: Problem - Rešenje |
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:26 |
||
@Chlink. Imam problema da provalim 100% šta je sadržina tvog texta, ali od onoga što sam valjda ukapirao. 1) Filozofirao ga ja ili ne, ako pročitaš tu filozofiju, ima smisla ako imaš potrebu da shvatiš. 2) Ako ja kažem nešto, i ti se pronađeš? ... u čemu je problem? 3) Kaži šta te to toliko uvredilo, pa ću dodatno da razjasnim, pošto ne znam na šta misliš. |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:28 |
||
|
E sviđa mi se ovo što je chlink rekao!
Da, zajebavam malo ali i mislim to da je previše gluposti ovdje! Smeta mi sva ta dvoličnost kod mnogih ljudi. Govore jedno i tupe jedno, a drugo rade i prodaju drugima pamet za nešto, a isto to i oni naprave. Svi brane svoje ukuse tako što napadaju tuđe i ništa ne valja osim onoga što se nekome sviđa, ne samo kampfaru u ovom slučaju. je**mu mater, pa svi smo ljudi, svi smo pametni, valjda možemo naći neki zajednički jezik bez da se podbadamo stalno. Kampfare, ponekad ljudima dopizde tvoje dvosmislenosti i ne žele ljudi stalno pogađati šta si ti time mislio. Ponekad trebaš s ljudima biti izravan u razgovoru i ne trebaš svima govoriti šta valja a šta ne valja u onome što rade. Ako se tebi ne sviđa muzika koju netko sluša ne moraš govoriti da je sranje i da prestane slušati. Reci ne sviđa mi se ili nemoj ništa govoriti... Pa barem valjda znate kako komunicirati s ljudima. |
|||
|
|||
![]() |
|||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:35 |
||
1.Nebitno koliko ima smisla to sto pricas nije lepo da ti dajes dijagnoze kao da si neki psoholog, jedino ako stvarno nisi pa zelis da pomognes ljudima. 2.Pa problem je, ako sad ja kazem svako koji gleda filmove kao Malabimba (a ti ces se naravno nadjes tu) su gejove i papaci, ko mi za pavo daje da ja tako zovem te ljude i to je navreda i ne sme tako a ne jos da te neko zajebava. ovo je samo primer. 3.Za tebi je to bilo, toliko sam se setio sad. |
|||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|||
![]() |
|||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:38 |
||
|
Ajde prestanite sa sranjima "svi smo ovdje isti", jer samo se vi koji to govorite toga ne pridržavate.
I nitko se ovdje ne svađa, ovo je rasprava, za dobrobit foruma. Rješenje definitivno nije zaključavanje tema i brisanje postova. Kada bi samo mogao vratiti sve što je nepravedno i bez razloga brisano i zaključavano, nakupilo bi se toga podosta. Meni smeta što se opet svi ovdje svađaju i natežu oko gluposti, i tema će kadtad pod ključ, a ništa nećemo postići. Najlakše je zaključati temu i brisati postove, očito da za drugo niste sposobni. A znam da jeste, samo nećete, i nije ovo upućeno određenoj osobi, nego načinu rada foruma, nije problem u ljudima koji vode forum, problem je kako to rade u posljednje vrijeme, krivi pristup dragi moji. Ažurirao Buki - 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:42 |
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:38 |
||
Ako neko nema dovoljno percepcije i ostalih atributa da skapira moje postove, onda neka trazi dodatno objasnjenje, a ne da skace kao poparen i odmah u Dzihad. Ja ako komentarisem neciji ,,ukus'', ja usputno i obrazlazem zasto ne, a zasto da, ne pravim rage*besne* ispade koji vode direktnim uvredama, jer ako dobijes konstataciju tipa: ,,nabi nogu u dupe'', ti ces da odgovoris ... kako? Zato molim, bez izjednacavanja po nekim stvarima koje nisu tacne. A to sto se tice sta valja a sta ne ... to je toliko prosto, da dete od 5 godina kapira. Ne posotji realnost u izjavi ,,Dvolicnost'' ... Iz prostog razloga sto ovo nije PORODICNA zajednica (AKA VELIKI BRAT) vec FORUMSKA zajednica, gde vaze stvari poput nedostatka fizickog kontakta, kao i potpunog saznanja necijeg licnog zivota, sto dalje znaci, vrednosti se generisu od onoga PRILOZENOG. Ažurirao Kampfar - 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:39 |
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:45 |
||
1) Ako je nebitno koliko ti ima smisla *a opet se zaletis da odgovaras* to je opet pitanje tvoje licne inteligencije, jer ja sam vec neku tvrdnju izneo. Ti imas pravo da se slozis ili opovrgnes. Ali ako vec hoces da opovrgnes, onda to neka bude u skladu sa iznetom cinjenicom, a ne sistemom ,,glava kroz zid''. 2) Kazi ti slobodno da su moji filmovi gay, lezbo, sado mazo sega mega, nema problema. Ali napisi: razlog moje tvrdnje je ,,Taj i taj''. Posto ako samo kazes ,,Filmovi su ti gay'' bez icega pride, to je opet merilo tvoje komunikacije, razuma i inteligencije, nema to veze sa filozofijom, i diplomom iz psihologije. |
|||
![]() |
|||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:48 |
||
|
Mislim da je bilo dosta. Ni na jednom forumu ne biste ni dovde stigli sa ovakvom temom. Čitam i nije mi jasno šta Vam je. Ako se već ne podnosite, onda ste na pogrešnom mestu. Lepo se upoznajte i rešite svoje probleme na nekom mestu gde to može. Ovde NE MOŽE!
Administracija postoji da bi regulisala ponašanje članova. Ispadi bilo koje vrste nisu dozvoljeni i takve teme se ili brišu ili premeštaju tamo gde nisu svima dostupne. Ako Vam to smeta, niko ni Vas, ni nas, nije ovde buklijom zvao. Tema ide pod katanac, neću da je sklonim da možete kasnije da je pročitate i vidite šta ste sve pisali. U kafani biste se izgleda do sada potukli. Ovde ne možete istresati svoje frustracije, to radite kod kuće, ako smete. A ako vam još nije dosta, postoje i kartončići, pa se svađajte sami sa sobom. |
|||
|
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:49 |
||
|
Ma daj molim te!
Po čemu to filmovi koje ti prevodiš valjaju i bolji su od filmova koje prevodi netko drugi za koje ti tvrdiš da su sranja? Ili muzika kad smo kod toga. Da, postoje lošiji filmovi i lošija muzika, ali način na koji ti nekome to govoriš i nabacuješ svoje stavove nisu u redu. Barem po mom mišljenju. Nemoj misliti da sad samo tebe napadam, nego govorim primjer. Konstruktivna rasprava o nekom žanru muzike je dobro došla, uvijek, ali pljuvati po nečijem ukusu i muzici koju sluša ne podržavam. Ja nikad nisam rekao ništa loše za filmove koje si prevodio jer ih nisam pogledao i smatram se nepogodnim za prosuđivanje, a ti si bogami puno govorio i o muzici i o filmovima za koje tvrdiš da ne slušaš i da ne gledaš. Što se tiče dodatnih objašnjenja nitko na tebe nije skakao u Dzihad, već tebi nešto što si napisao može biti jasno, ali nekome i ne mora. Koliko god oni bili pametni. U tome je poanta. |
|||
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |