Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35644 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 23:51 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: kakvi smo bez maski?Objavio: Troglodit
Tema: kakvi smo bez maski?
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 03:44
inspirisala me je ova tema posle jucerasnje rasprave o muzici i jos o koje cemu. dakle voleo bih da se u ovoj temi raspravlja bez dlake na jeziku (bez uvreda).
ja bih zapoceo sa zapazanjima koja su me odaljila od ovog foruma, konstantna upotreba vlasti od strane administratora koji bez uplitanja u tematiku i razumevanje iste brisu bez ikakvog obrazlozenja, da li im smeta konflikt ili psovke koje se provuku kada se rasprava zahukta? da li mozda imaju potajne planove kako da uz pomoc foruma postave evropske standarde? cemu to sankcionisanje slobode govora, cemu to licemerno izigravanje finih manira a kladim se da pola od vas se potajno mrze i uz pomoc smajlija pokusavaju da prikriju kontekst poruke upucene osobi sa cijim se stavom ne slaze ali ono kao fora nije to bitno tu je smajli sa osmehom.
zapazam ljude koji se uvlace ama bas svima ne tako prefinjenom slatkorecivoscu, uz to mislim na dvosmislenost komplimenata gde se jasno uocava doza cinizma, u cilju zadobijanja viseg "ranga"
drugi se drze stavova bez pokusaja da sagledaju, porazmisle o drugoj strani koja iznosi svoje stavove, tipa da prelecu preko postova bez zelje da ih procitaju sa razumevanjem.
postoje i takvi koji se ponavljaju do besvesti sa svojim postovima koji nemaju ama bas nikakve veze sa temom, forsiraju nebuloznu duhovitost i redjaju reci bez ikakvog duhovitog koncepta, jer koliko ja shvatam duhovito treba biti i shvatljivo prosecnom coveku sem ako autor misli da je izumeo neku nadinteligentnu vrstu duhovitosti.
e sada sta je svrha ovog posta? zaista bi zeleo da se malo forum ozivi, previse je ucmao, pickarajte se ako treba, sta je tu lose ako malo nabijemo adrenalina?
Odgovori: Objavio: faithlessmary
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:02
Kad vec skidamo maske evo priznajem, ja sam jedan od tih koji se uvlace, izigravaju finocu, redovno koriste smajlije u prikrivene svrhe, slabo citam postove, uglavnom samo dodam svoj na temu, povremeno se istripujem da sam duhovita i potajno prizeljkujem jos jednu zvezdicu jer mi je to velika satisfakcija Ups! Omache mi se smajli... Ups, evo ga jos jedan, ali ovaj je moj pa se ne vazi. p.s. Ovih dana sam nesto dobro raspolozena, pa se izvinjavam ako to nekima bude smetalo
------------- Veži konja gde ti gazda kaže
Objavio: Kampfar
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:13
A ti kao čekao 4 ujutru tipa, neće niko budan da bude, pa rano ujutru da svi beče oči .
Prvo: Uvredljivo je za svakoga na Balkanu (Ili barem ja tako mislim, ipak sam bliži pravima) da se servira izraz ,,Evropski standardi'', kao da smo mi umobolni, i bez istorije, pa će da dođe neko sa strane da me uputi u život i progres.
Ne bi se reklo da ima sankcionisanja govora, jer recimo da ja vodim forum, leteli bi banovi za direktna pljuvanja (kojih je bilo na moj račun), ali sam se ogradio od toga, jer razumem neke ljude. Čarke se skroz mislim ne sankcionišu, dok ne pređu određeni stepen.
Ono što ti je backfire rečenica je ova koja ide ka ,,ubutavanju jedni drugima'' u smislu, kažem ono što ne mislim samo da bih drugog podržao. Tu grešiš, jer ja ako u nešto verujem, nije mi dovoljno samo da verujem u to, već i da umem da obrazložim. Zašto? Zato što mogu da branim svoj stav, imam svoj stav, i širim svoj stav. Ja slušam svoj izbor muzike, ti svoj, ti kažeš zašto je tvoj dobar, ka kažem zašto moj, i ako imam nešto da kažem da ti opovrgnem mišljenje, to (ja lično) ne radim da bi neko ispao kreten, nego da bi ukapirao neke elementarne stvari koje itekako imaju korena u nečemu.
Negde sam pročitao .. da li je Darije rekao ili ne znam ko, da zvezdice i rang ne uzdižu mnogo jedne od drugih. Tako da ako ja krenem da se neprimereno majmunišem, ja sam prvi koji ću da kažem ,,Banuj, hvala na saradnji, doviđenja'' i za to mi ne treba ničija podrška da dokazujem nešto preko drugih, već čvrsto sam uveren u ono što kažem, potkrepljujem sa time i time, i apsolutno nije bitan krajnji rezultat jer ne mogu da se uvredim ako nisam uveren u suprotno.
''drugi se drze stavova bez pokusaja da sagledaju, porazmisle o drugoj
strani koja iznosi svoje stavove, tipa da prelecu preko postova bez
zelje da ih procitaju sa razumevanjem.''
To češ da izvineš. Znam na šta misliš, i argumenti koje si izneo i klipove koje si puštao su nepovezani. Tvoja priča je imala smisla jedino ako je elektronika donela napredak za zvučne efekte, a ne za muziku. To je jedino što je moglo maksimalno da se izvuče iz onoga ,,izlaganog''.
postoje i takvi koji se ponavljaju do besvesti sa svojim postovima koji
nemaju ama bas nikakve veze sa temom, forsiraju nebuloznu duhovitost i
redjaju reci bez ikakvog duhovitog koncepta, jer koliko ja shvatam
duhovito treba biti i shvatljivo prosecnom coveku sem ako autor misli da
je izumeo neku nadinteligentnu vrstu duhovitosti.
Ovo si se ti meni odvalio još znatno ranije, dok mi stojao signature Čuk Norisa, i tada si promašio debelo sa svojim razmišljanjem i konstatacijama. Ovde ti pominješ neki ,,humor'' razuman za prosečnog čoveka? Jel vidiš ti koje si nebuloze svestan da izvališ? U igricu za koju normalan čovek nema ni vremena a i brate sazri od nekih stvari, ti si ušao kao ,,oformljena ličnost'' (to mi je i dan danas smešno) ... pazi na besmislena izletanja, jer na nebuloze odgovarati nebulozama ne vodi ničemu. I tamo govoriš kako je sve restriktivno, a da neke teme povuču i poneki vezani spam? Pobijaš samog sebe buraz, jedino što mogu da zaključim je da si ozlojeđen i uvređen, pa na osnovu ,,selektivne'' nepravičnosti, rešio si malo da talasaš.
Tvoj citat koji sam sačuvao pre nego je obrisan: ''E sad kako da ja sad to tako dobro znam, naravno zato sto sam bio
okoreli wow ovisnik i jedino sto me odvaja od date opisane licnosti je
da sam u wow usao kao oformljena licnost sa makar nekim obrazovanjem i
razvijenom kritickom svescu.''
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Objavio: Troglodit
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:20
licemerje na delu, gde je ovde iskrenost? zar sam postavio ovu temu da bi se sprdala sa mojim sumnjama o ljudima koji se druze na forumu? ok skini masku i reci sta imas? ili mozda ti je stvarno stalo do jos jedne zvezdice pa sam ja to pogresno svrstao u cinicnost a evo ti i jos jedan smajli da ne shvatis ovo kao da sam ozbiljno mislio .
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:29
stvarno mi je stalo do jos jedne zvezdice
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:38
Ono što kažem rođenom bratu, a kažem i tebi. ,,Ako si lud, nisi slep'' a to kažem samo kada je nešto toliko očigledno da mi na kraju još trebaju bojice da obojim.
Lepo ti je sve objašnjeno. A problem je što ti hoćeš da čuješ ,,Ej, troglojtu, ja se ubutavam samo da bi me unapredili'' ili ''Udaram smajlije iako mi nije smešno'' ili šta god da ti osećaj manjine pripoveda.
Govorim sada u svoje ime viđenja kako bih nadam se pojasnio čoveku: Čoveče ukapiraj jedno, ovde se neki ljudi lično poznaju, neki su se upoznali, neki se ne poznaju ali razmenjuju kontakte. Ako si toliko zinuo za te zvezdice, ja imam 3, AcaNdr 4, i ja jednako sam zadrt da dokažem svoj stav koliko i on. On je sigurno uticajniji od mene (ima više zvezdica jel da) pa na osnovu toga, ja treba da budem ponizan prema njemu, da mu lepo odgovoram, da se slažem sa njim, ako ne želim da budem degradiran i slično? Jesi primetio to možda kod mene u bilo kom postu? Jedino što radim je što Dr Dragana sa vremena na vreme opljujem, na drugarski način, a to je recimo prednost foruma koju u RL ne bih (ili vrlo retko) praktikovao jer ja i sada, a i van sobe za starije od sebe imam poštovanja. Vaspitan sam tako. I protiv toga ne mogu, jer stariji treba da bude uzor, a na tebi je da vidiš šta je negativno, a šta pozitivno u tome kako bi i ti sutradan bio neki đavo nekome. Što se mene lično tiče, nikad nigde nisam ušao formalno i sa previše ljubavi. Od mog prvog posta to možeš da vidiš. Ovde mi za svakoga PRVO važi poštovanje, koje će da se nakupi manje ili više ponaosob od svakoga, a posle ću možda i nekoga manje ili više da volim-gotivim.
Jel ti sad ovo malo razmutilo baru?
ps: Ja u životu ispadam iz takta samo za 2 stvari. Ovo ovde šegačenje sa tvojim nebulozama ne spada u to. Ako imaš još nešto ne razjašnjeno, izvoli, reci. Prečešljano ti je ono što si izložio, tako da svako dalje ,,tuc muc tupljenje i provokacije'' ja bih brisao ili lock. Jer ponavljanje umišljenih stvari, po meni je samo gomilanje nepotrebne materije.
-------------
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:48
o cemu ti pricas?
prva recenica se odnosi da sam izvalio glupost da je prosecnom coveku
jasan humor jer postoji za tebe prosek ili je 99% ljudi retardirano pa
da shvati tvoje sale? u drygoj pominjes sazrevanje i temu na koju sam
pisao pre par meseci vezanu za ne moju nego tvoju sleng terminologiju
koja je obelezije mmo igara, i sta tebe buni ako sam ja igrao mmo kao
oforljena licnost, jel me ti to svrstavas u sesnestogodisnjaka?
Ovde ti pominješ neki ,,humor'' razuman za prosečnog čoveka? Jel vidiš
ti koje si nebuloze svestan da izvališ? U igricu za koju normalan čovek
nema ni vremena a i brate sazri od nekih stvari, ti si ušao kao
,,oformljena ličnost''
uvidjas li ti koliko ove dve recenice nemaju smisao?
kampfare preformulisi se malo i ne izigravaj klovna koji zeli da postane komicar. i da, koji je tebi djavo da pamtis moje postove od pre 3 meseca, da li sam to ja tvoj idol?
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:59
Kampfar piše:
Ono što kažem rođenom bratu, a kažem i tebi. ,,Ako si lud, nisi slep'' a to kažem samo kada je nešto toliko očigledno da mi na kraju još trebaju bojice da obojim.
Lepo ti je sve objašnjeno. A problem je što ti hoćeš da čuješ ,,Ej, troglojtu, ja se ubutavam samo da bi me unapredili'' ili ''Udaram smajlije iako mi nije smešno'' ili šta god da ti osećaj manjine pripoveda.
Govorim sada u svoje ime viđenja kako bih nadam se pojasnio čoveku: Čoveče ukapiraj jedno, ovde se neki ljudi lično poznaju, neki su se upoznali, neki se ne poznaju ali razmenjuju kontakte. Ako si toliko zinuo za te zvezdice, ja imam 3, AcaNdr 4, i ja jednako sam zadrt da dokažem svoj stav koliko i on. On je sigurno uticajniji od mene (ima više zvezdica jel da) pa na osnovu toga, ja treba da budem ponizan prema njemu, da mu lepo odgovoram, da se slažem sa njim, ako ne želim da budem degradiran i slično? Jesi primetio to možda kod mene u bilo kom postu? Jedino što radim je što Dr Dragana sa vremena na vreme opljujem, na drugarski način, a to je recimo prednost foruma koju u RL ne bih (ili vrlo retko) praktikovao jer ja i sada, a i van sobe za starije od sebe imam poštovanja. Vaspitan sam tako. I protiv toga ne mogu, jer stariji treba da bude uzor, a na tebi je da vidiš šta je negativno, a šta pozitivno u tome kako bi i ti sutradan bio neki đavo nekome. Što se mene lično tiče, nikad nigde nisam ušao formalno i sa previše ljubavi. Od mog prvog posta to možeš da vidiš. Ovde mi za svakoga PRVO važi poštovanje, koje će da se nakupi manje ili više ponaosob od svakoga, a posle ću možda i nekoga manje ili više da volim-gotivim.
Jel ti sad ovo malo razmutilo baru?
ps: Ja u životu ispadam iz takta samo za 2 stvari. Ovo ovde šegačenje sa tvojim nebulozama ne spada u to. Ako imaš još nešto ne razjašnjeno, izvoli, reci. Prečešljano ti je ono što si izložio, tako da svako dalje ,,tuc muc tupljenje i provokacije'' ja bih brisao ili lock. Jer ponavljanje umišljenih stvari, po meni je samo gomilanje nepotrebne materije.
Ja ne znam kome treba razmutit baru, tebi ili meni, ali ovo sto ti pricas za zvezdice blage veze nema o tome sto sam ja hteo reci. to je bio cinican primer forumasa kojemu je stalo da se nakaci koja zjvezdica i zarad toga se ulaguju svim zivima koji imaju ovlascenja da im ih daju. i ne kontam gdje si se ti nasao u tome da ja govorim o tome da se ti nekom ulagujes.
a ako vec zelis da znas na koga se odnosilo ono da neki ne citaju ni sa pola mozga postove vec jedva cekaju da nesto prokomentarisu si upravo ti.
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 10:15
Ovde ti pominješ neki ,,humor'' razuman za prosečnog čoveka? Jel vidiš
ti koje si nebuloze svestan da izvališ? U igricu za koju normalan čovek
nema ni vremena a i brate sazri od nekih stvari, ti si ušao kao
,,oformljena ličnost''
uvidjas li ti koliko ove dve recenice nemaju smisao?
Drugar, ja lek za glupost nemam. Očito te neka muka spopala ali nemam ni lek za ,,muka'' (da muka). Te dve rečenice itekako imaju smisla, jer neko ko razmišlja na nivou ribe, očito da mu ni kompleksnije a ni najprostije stvari nemaju smisla ukoliko mu ne odgovaraju izvrnutoj realnosti koja nema apsolutno nigde i ni u čemu uporište. Dalje, ne trudim se, niti sam i razmišljao o tome da mi je neophodno da ovde nekome budem smešan, interesantan, zanimljiv,(ne zavisim od virtualne pažnje kao neki besni forumaš) i ni u jednom postu nisam razbijao mozak da kažem nešto nadrealistično kako bih ,,ispao pametan, smešan'' već pišem kako bih i realno rekao itd. Ti ako u mojim postovima tražiš Zorana Radmilovića, žao mi je, nije humoristička predstava, promašio si mesto. Ukoliko neko ne kapira moje šale, to ne mora da znači da su moje šale loše, već da je neko ili ne naviknut, ili nema osećaja za njih, ili je namerno zadrt zbog ličnih problema sa realnošću, što je mislim ovde slučaj.
A vidiš, ne umeš čak ni ,,na finjaka'' nekoga da zezneš, jer prvo:
kampfare preformulisi se malo i ne izigravaj klovna koji zeli da postane komicar. i da, koji je tebi djavo da pamtis moje postove od pre 3 meseca, da li sam to ja tvoj idol? Da ti malo osvežimo pamćenje, nisam ovo zapamtio gore citirano, već sam još data bio udario copy paste kako bih imao nešto na šta se uvek nasmejem kada kod da ga pročitam. Jer ono je jednako kao kada neko kaže ,,ja sam mnogo pametan, pa krene viljuškom u usta i završi mu u nosu''. Ti si se tada pojavio ko zna odakle, samo si upao u nešto što se pričalo i udario si 100 rečenica moje ,,psihološke analize'' koju si pogodio ko prstom u ... a onda si kao vrhunac napada inteligencije napisao onu šugu za WOW, na koju se i dan danas smejem, jer ono što si napisao je stvarno vrh vrhova provale jednog mozga. Znači jedini kome neki ekser fali je otvorio ovu temu, a ja to zovem očiti nedostatak pažnje.
I onde nisam govorio baš lično za sebe, nego svoje viđenje stvari na osnovu onoga što sam čuo, ili znam.Na ovo prethodno rečeno, nema se šta više mnogo ni dodati, čitaj, sve ti piše, ja odgovoram ovde samo zato što neko diže gungulu na tuđ račun, a lično je ''isti'' skroz mutirana ličnost.
1.Ako hoćeš da napraviš neki razdor? - Ne možeš.
2. Ako te nervira što se neko po tvom mišljenju ubutava radi zvezdica? - Jesi bolestan? Pa šta i da dobije? Planiraš da se razbiješ u kilobajte i megabajte pa da se uploaduješ da živiš na forum, šta? Šta tebe to zabole?
3. Ako hoćeš neko određeno mesto? - otvoriš topic, pošalješ pm, raspitaš se, itd.
a ako vec zelis da znas na koga se odnosilo ono da neki ne citaju ni sa
pola mozga postove vec jedva cekaju da nesto prokomentarisu si upravo
ti. - Ovo samo još jednom potvrđuje da ti nisi ovo otvorio radi nekog razjašnjenja, nego da lečiš frustracije nebulozama.
e sada sta je svrha ovog posta? zaista bi zeleo da se malo forum ozivi, previse je ucmao, pickarajte se ako treba, sta je tu lose ako malo nabijemo adrenalina? - Aka, cry for help, aka treba mi pažnja aka you know it, aka get a poodle, aka my life suckz, aka emo, aka home for old people inevitable ... Razumeš ti i bez objašnjavanja neke stvari nego samo presipaš iz šupljeg u prazno.
Stručni savet: - Ono što kažem gotovo svakome, kome se mozak razdvojio od pameti pa im razumne stvari više ne zadovoljavaju apetite. --> ,,Skineš se go, istrčiš ispred kuće, i laješ na zid od cigli''
Jesi sada ukapirao? Ili ti nema dovoljno adrenalina da povuče?
-------------
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 11:15
Kampfar piše:
Čoveče ukapiraj jedno, ovde se neki ljudi lično poznaju, neki su se upoznali, neki se ne poznaju ali razmenjuju kontakte. Ako si toliko zinuo za te zvezdice, ja imam 3, AcaNdr 4, i ja jednako sam zadrt da dokažem svoj stav koliko i on. On je sigurno uticajniji od mene (ima više zvezdica jel da) pa na osnovu toga, ja treba da budem ponizan prema njemu, da mu lepo odgovoram, da se slažem sa njim, ako ne želim da budem degradiran i slično??
Tvojih 3 i moje 4 zvezdice na forumu mu isto dodje, to sto sam ja tebi rekao i niko me nije kaznio ili sta vec, to je njihova stvar. Niko ne kaze da ti meni kao i drugima moras lepo da odgovoris, da se slazes sa nama, jer mi smo OVDE SVI ISTI! Samo znam da nije bas pametno da jedan od voditelja foruma tako nesto kaze, ali jbg, nije se omaklo, bilo je namerno receno. Nikad nikom tako nesto u mojih 7 godina na forumu nisam rekao (bar se ne secam). Bilo je sukoba misljenje, kao i sto ce uvek biti, ali mene naterati da onako nesto kazem, to je "totalno izbacivanje iz takta u sekundi"....
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 11:47
AcaNDr piše:
Kampfar piše:
Čoveče ukapiraj jedno, ovde se neki ljudi lično poznaju, neki su se upoznali, neki se ne poznaju ali razmenjuju kontakte. Ako si toliko zinuo za te zvezdice, ja imam 3, AcaNdr 4, i ja jednako sam zadrt da dokažem svoj stav koliko i on. On je sigurno uticajniji od mene (ima više zvezdica jel da) pa na osnovu toga, ja treba da budem ponizan prema njemu, da mu lepo odgovoram, da se slažem sa njim, ako ne želim da budem degradiran i slično??
Tvojih 3 i moje 4 zvezdice na forumu mu isto dodje, to sto sam ja tebi rekao i niko me nije kaznio ili sta vec, to je njihova stvar. Niko ne kaze da ti meni kao i drugima moras lepo da odgovoris, da se slazes sa nama, jer mi smo OVDE SVI ISITI! Samo znam da nije bas pametno da jedan od voditelja foruma tako nesto kaze, ali jbg, nije se omaklo, bilo je namerno receno. Nikad nikom tako nesto u mojih 7 godina na forumu nisam rekao (bar se ne secam). Bilo je sukoba misljenje, kao i sto ce uvek biti, ali mene naterati da onako nesto kazem, to je "totalno izbacivanje iz takta u sekundi"....
Ma čovek se nešto bunio za zvezdice. I ja se nisam ni u jednom momentu žalio nekome za pretnje, jer ih nisam ni shvatio ozbiljno.
-------------
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:01
Monk skida masku
Ne uvlacim se,bez dlake na jeziku,nisam jos dosao u tu situaciju da mi neko od moda brise postove a ako dotle dodje pokazacu svoj bogat vokabular.(ako mi bez razloga obrise post)
Ja sam ovde novajlija polako upoznajem ljude (Jeca-Najbolja osoba na sajtu)
Sto se tice zvezdica-Ebes to,ja sam ovde dosao da vidim i upoznam osobe kao sto su Gaca,Cudak,Sentinel,heller-Jer sam gledao dosta filmova koje su oni preveli pa sam dosao ovde da vidim ko,sta i zasto! i dosao sam da pokupim informacije o filmovima,serijama,kad ce koji prevod da izadje..etc.....Za jednog filmofila ovaj sajt je zakon.
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:05
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 19:35
Ja sa maskom
Ja bez maske
Ja (kakav bih želeo da budem)
Nou smajlis for ju.
Samo da se osvrnem na tvoj prvi post u kome kažeš "pickarajte se ako treba". Kako da ti kažem... ne treba. Zabranjeno je pravilima foruma koja te očigledno ne zanimaju. Imam li pravo?
-------------
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 19:51
cudak_31177 piše:
Ja sa maskom
Kinky
To ona tehnika, kada, 2 gusarska šešira, 10 litra ulja i 20 kila jagoda?
-------------
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 20:01
Veoma rasprostranjena tehnika...
Ups, omače mi smajli...
-------------
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 20:04
To je ta perverzija
-------------
Objavio: nikzilic
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 21:25
Ok evo i moje maske ,
a ovo mi je najdraži smajlić ( zato što se stalno kesim )
I kad se djele zvjezdice? Ja bi četiri i ako može u ljubičastoj boji
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 21:30
Verujte mi-jedna od najboljih osoba na forumu-nikzilic
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 21:39
Dee_Monk piše:
malo malo pa neko najbolji jedva cekam sledcu zrtvu, najbolju
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 21:44
faithlessmary piše:
Dee_Monk piše:
rece ja :jedna od najboljih znaci da ih ima vise-(Ima ih samo 4 ali polako upoznacu ja ostale)
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 21:44
faithlessmary piše:
Dee_Monk piše:
Ja mislim da je faithlessmary najbolja osoba na forumu
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 21:51
Dee_Monk piše:
(Jeca-Najbolja osoba na sajtu)
@ Niki: Uuuuuuuuuuuuuu nemoj ja ne umem da odreagujem na kompliment al fala
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 21:51
faithlessmary piše:
Je, najbolja! A, i duhovita. Samo kad setim na TNT efekat.
Ups. za malo da mi protekne, tema je glupost od samog prvog posta. AKA Ironicni osmjeh. Ovaj grugi LOL je za dvosmislenosti.
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 21:56
Ha, jel to Mary digla nekog ili nešto u zrak
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 22:03
prijatel-MKD piše:
faithlessmary piše:
Samo kad setim na TNT efekat.
jaoooo taman zaboravim TNT i onda dodje prijatelMKD... eto gde cete vece skidanje maske...
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 22:11
faithlessmary piše:
jaoooo taman zaboravim TNT i onda dodje prijatelMKD... eto gde cete vece skidanje maske...
Sry. Nisam znao da zelis to zaboraviti. AKA ironicno prema temi jer sam vec pomenuo to se zeli zaboraviti. A bas me i danas valja na podu kad se sjetim, samo se ne mogu sjetiti ko je to bio bombardovan??? http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1176&u=12659087"> AKA tematski
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 22:30
hahahahahhahahahhahahahhahahahahhaha ludaku hahahhahahhahahaahhaha l
a bombardovan je bio neki lik koji je dosao sa prijevoda, sa avatarom iz 300 cini mi se.
Objavio: Sentinel
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 22:43
nemam maski
sto na pameti to na jeziku (epitelu na prstima) mozda sam malo previse zagrizao za ovo mjesto, ali evo lijecim se, jos malo pa izlijecen, vidite po broju postova u zadnje vrijeme.
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Objavio: Gaca62
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:07
A evo i mene sa maskom, doduse kad sam bio mlad (prvi sa leva), kakav sam bez maske ima negde na forumu 'Kako izgledamo...'
A je l mogu samo jedan smilic? Da, i cetvrtu zvezdicu sam dobio pa odbio.
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:16
Gaca62 piše:
A posle Piter Dzekson bio lud ... 1st prize.
-------------
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:26
Gaca62 piše:
Da, i cetvrtu zvezdicu sam dobio pa odbio.
Takodje
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:27
Pa ajde i ja da se pridružim ovoj vrlo bogatoj temi! Nemam ja nikakvu masku,takav sam kakav sam, nekima sam ok, neki me ne vole, ali čisto me zabole!
Obožavam ove naše smajliće, ali najmiliji su mi: i i ništa ne skrivam sa tim smajlijima nego jednostavno iskazujem svoju pozitivnost kroz njih.
Kad ih nema onda sam ih najvjerojatnije zaboravio staviti uslijed užurbanog spamanja, ili (u rijetkim slučajevima) kažem nešto vrlo ozbiljno i nadasve dubokoumno pa da mi ne propadne fora ne stavim smajli...
A sad ovo: Te vaše prepirke mi već idu na polni organ! Ponašate se kao mala djeca! Da, svi imamo različita mišljenja i svi mi branimo ono što nam se sviđa i što volimo, ali raspravljati o ukusima se može bez mutavog podbadanja, nepristojnih poštapalica ili nekakvog omalovažavanja... Izgleda da mi mlađi trebamo učiti vas to, a to je onda stvarno žalosno. Eto, toliko!
P.S. Pametan koji se svađa s budalom nije daleko od njega...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: chlink
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:44
nebojsa66 piše:
Izgleda da mi mlađi trebamo učiti vas to, a to je onda stvarno žalosno. Eto, toliko!
Oooooooo direktan udarac, koja provokacija
Nego masku.... Imam je
A smajlici koristim kad mrzi me da pricam ili kad se smejem, nerviram,cestitam..., bolje ovo () nego ovo (hahahahah)
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:46
Izvlačiš iz konteksta...
-------------
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:50
nebojsa66 piše:
j Izgleda da mi mlađi trebamo učiti vas to, a to je onda stvarno žalosno.
Ala ste vi mladji drski i b(r)ezobrazni! Salim se ja vas i da niste maloletni vodio bih vas sve na. A onda kad biste skroz ja bih vas , i rekao i neka vas cuvaju.
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:52
E to se traži!!!
-------------
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 23:57
Podsetio si me na jednu staru pesmu Elektricnog Orgazma sa prve ploce, 'Voda u moru'
Voda u moru i morski krastavci
voda u moru i male sipice
voda u moru i morski jezevi
covek u moru
spasite zeme
spasite decu
covek u moru
spasite mene
ja hocu prvi
covek u moru
moram da zivim
nemojte zene
nemojte decu
ja sam u moru
ja vise vredim
ja cu da platim
ja sam u moru
zene su kurve
deca su drska
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 00:38
Oće čovek da mi pozajmi 100 eura. Kampfar, pozajmi mu, vraća u sredu.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 00:39
E 'ebaga, imam ti samo neke pogače na ljebac.
-------------
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 01:05
cudak_31177 piše:
Pa mislim... nema smisla da širimo pozitivnu energiju kad se već mrzimo. Ja nisam ni znao da nekog mrzim. I was blind, but now i see...
Ako već održavamo negativnu energiju evo ja te mrzim već ceo dan što se upuštaš u raspravu
Ma zayebano zvuči bez smeška
-------------
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 02:10
Ma ja vas sve mrzim zato što uopšte i postojite, a kamo li što jedni drugima govorite prijatne stvari. To je toliko odvratno, da mi je muka...
Sebastijane, to boli. Za srce si me ujeo... (u normalnim okolnostima, ovde bi išao drugi smajli, al' ne smem da ga stavljam, previše je vedar, mogao bi napraviti dobru atmosferu pa ćemo imati još jednu temu )
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 02:30
cudak_31177 piše:
Ma ja vas sve mrzim zato što uopšte i postojite, a kamo li što jedni drugima govorite prijatne stvari. To je toliko odvratno, da mi je muka...
E brate, ajde iskuliraj malo
Smaraš me ko bambija u samoposluzi brate
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 02:47
Jesi pito skoro tog Mikija Mausa ima li mesta pored njega? Jer ako nema... će da napravimo!
P.S. Pomisliće ljudi svašta...
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 03:16
Svashta, a tema bila kako nekoga neki mrze zbog zakljucka sto mu neki debili brshali postove gde on ne zeli da sve otera tamo gde je izaslo, i to sto neki ne glume snagu u pm poruke preko srednjeg prsta i svi su jednaki na titlovima od srednjoprstovog sela do bednike iz gradske ulice, i to sto neki su dvosmisljeni u poruke zato sto jednostavno to je nacin prikazati cinaizma u kojem se prepoznaju = ja ovde potpisujem cinizam Tgltu. sa iskazanim textom ispred znaka za jednakvosti, i dvosmisljenosti, zar ne. LOL AKA istina
Tgl. bilo je drugih ljudi u shemu kad si se ti ubacio na tvom pocetku, sad je sema druga. Vreme prolazi i ljudi se menjaju od smajlic preko smaljic do samjlic . I ne samo to, jedniostavno ostavi ove sto lupetaju licne fore i licne poruke prenesene sa skajpu u teme, ne daj se, ne daj se, budi snazan, daj ovu temu prenesi ko pozitivnu inicijativu opste teme razumljive za svakoga u redovne teme foruma gde ti ko inicijativa ces povratiti ljude na postove u zimu kojih si imao kad si dosao na forumu, i meni vecinim te tematike nedostaju, Al, povratak tamo gde smo izasli, da poneses tamo gde te misao vodi, niko te ne zamara kad ga odjebes, al ravno te mrzi kad ga zajebes, zar ne?
Edit: Nisam na kraju dodao smajli kako ne bi bio cetvorosmisleni u onom sta ja znam hteo reci.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 03:27
prijatel-MKD piše:
Svashta, a tema bila kako nekoga neki mrze zbog zakljucka sto mu neki debili brshali postove gde on ne zeli da sve otera tamo gde je izaslo, i to sto neki ne glume snagu u pm poruke preko srednjeg prsta i svi su jednaki na titlovima od srednjoprstovog sela do bednike iz gradske ulice, i to sto neki su dvosmisljeni u poruke zato sto jednostavno to je nacin prikazati cinaizma u kojem se prepoznaju = ja ovde potpisujem cinizam Tgltu. sa iskazanim textom ispred znaka za jednakvosti, i dvosmisljenosti, zar ne.
Jbt život, tebi je sve ovo jedna rečenica"!"!"!!!!" Ako ti takvi i prevodi, starija publika 'e da odapne od gušenja . Pokušavam u dahu da pročitam i ne mogu, pa me zato nerviraš, evo rejdzovao sam opasno, saću te pošaljem rfc u ogc u pgp u rts . Drugi deo nisam ni smeo da čitam jer ti još ni prvi deo nisam savladao ...
@Chudak
Ti bre, runda , evo šta ti moj miki maus šalje .. šugo jedna . Oćeš lyrics da ti pošaljem da vidiš o čemu je pesma a? šlager pesma, domaća
ps: Šta da pomisle, ovde se ne misli...
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 03:36
Hmm, odleteo mi dugmic Odgovori, umesto Pregled posta pre vremena, pa se navrati sad da procitas ako (smjes/smijes/ako imas snage za to). A, prevode mi ne diraj jer ako ne umes da ih razumes, ne mozes pricati o njima. Mogu da te strojim ko profa. s fakulteta.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 03:42
Kampfar piše:
Jbt život, tebi je sve ovo jedna rečenica"!"!"!!!!" Ako ti takvi i prevodi, starija publika 'e da odapne od gušenja . Pokušavam u dahu da pročitam i ne mogu, pa me zato nerviraš, evo rejdzovao sam opasno, saću te pošaljem rfc u ogc u pgp u rts . Drugi deo nisam ni smeo da čitam jer ti još ni prvi deo nisam savladao ...
@Chudak
Ti bre, runda , evo šta ti moj miki maus šalje .. šugo jedna . Oćeš lyrics da ti pošaljem da vidiš o čemu je pesma a? šlager pesma, domaća
Se posmesen i posmesen si, si razmisluval nekogas komedijant da stanes.
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 03:43
prijatel-MKD piše:
Hmm, odleteo mi dugmic Odgovori, umesto Pregled
posta pre vremena, pa se navrati sad da procitas ako (smjes/smijes/ako
imas snage za to). A, prevode mi ne diraj jer ako ne umes da ih razumes, ne mozes pricati o njima. Mogu da te strojim ko profa. s fakulteta.
Ove šibice kažu da lažeš. Bezizlazna situacija, spremaj rakiju eto me dolazim na obračun http://img192.imageshack.us/i/matches3copy.jpg/ -
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 04:53
Pa, sad... Ljetno pice spremno, a hmmm rakiju za cudo nema vise za ove godine http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1177&u=12659087">
Nego, hteo sam da pitam sta je to dvosmisleno???
Jel to nesto slicno ko na sledecoj slici???
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1178&u=12659087"> Ovo ovde i maskirano, i dvosmisleno odjednom!
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 11:09
prijatel-MKD piše:
Nego, hteo sam da pitam sta je to dvosmisleno???
Dvosmisleno je kad nešto posmatraš na jedan, ili na drugi način .
I kaži ti sad meni, neko ko krene u prodavnicu da kupi slatko, i šta sad? Šta bi bilo da hleba odeš da kupiš, šta da zatekneš među kiflama ? Sa čim bre da poslužiš goste ? Komplikovan je taj život ... znači mene to zanima, da vi mene kažete ... ovo ja zovem taktika taktičkog zaobilaženja, tako što nekog taktički zaobiđeš
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 11:16
Kampfar piše:
prijatel-MKD piše:
Svashta, a tema bila kako nekoga neki mrze zbog zakljucka sto mu neki debili brshali postove gde on ne zeli da sve otera tamo gde je izaslo, i to sto neki ne glume snagu u pm poruke preko srednjeg prsta i svi su jednaki na titlovima od srednjoprstovog sela do bednike iz gradske ulice, i to sto neki su dvosmisljeni u poruke zato sto jednostavno to je nacin prikazati cinaizma u kojem se prepoznaju = ja ovde potpisujem cinizam Tgltu. sa iskazanim textom ispred znaka za jednakvosti, i dvosmisljenosti, zar ne.
@Chudak
Prljavo igraš, prljavi momče. Čekaš do u kasne sate da spustim gard...
Ne mogu više da se ćeram s' tobom, ali da ti kažem još ovo: poruka ti je moćna koliko i prdež u kadi. I to ne onaj mirisni deo, već zvučni.
Nadam se da ne zvučim dvosmisleno, pošto nije čak ni jednosmisleno.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 12:09
Prljavo igraš, prljavi momče. Čekaš do u kasne sate da spustim gard...
Ne mogu više da se ćeram s' tobom, ali da ti kažem još ovo: poruka ti je moćna koliko i prdež u kadi. I to ne onaj mirisni deo, već zvučni.
Nadam se da ne zvučim dvosmisleno, pošto nije čak ni jednosmisleno.
Prepredeni čoveče, zaboravio si na osnovno pravilo fizike, a to je ,Ko prdi taj ne smrdi' Si osetio ,BAO' možda dok si bio u gradu a?
-------------
Objavio: bagzi94
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 12:21
icemaher piše:
tvoja maska je martin lawrence a ustvari si srbin
Otkud ti znaš to?
Da ti možda ne radiš za CIA-u? FBI? Ili slično?
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Objavio: asvalttina
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 15:09
Dee Monk tebi svaka cast, mislim da si najmladji ovdje a jedini si se udostojio odgovoriti na temu ozbiljno. Sentinelu takodjer. Svi ostali se samo isprdavate, ok, ne kazem da je to lose, ako vam je to zanimljivo samo naprijed, super je kad ljudi uzivaju. Zvjezdice u ovoj temi ama bas nemaju nikakvu ulogu a svi ste se okomili na njih. ono -u rangu- znaci prihvacanje od strane ostalih pa iako vam se ti ostali ne svidjaju. Vecina ljudi zeli da ih se prihvati i zbog toga se prdstavljaju drugacijim, pokusavaju da ispadnu bolji nego sto jesu. lagati sebe i glumiti nesto sto nisi da bi te drugi prihvatili, voljeli ili sto vec ocekujes od njih, cemu to. pa zar ti se ne jebe ti za osobu koja te ne prihvaca takvog kakvog si. po meni je totalno jadno izigravati nesto da bi se prilagodio drustvu. ako ne mozes biti svoj i isken, fak of. A ovo sto Troglodit prica za smajlice..ajde molim vam nemojte se svi praviti blesavi i reci da nije tako. Jedino tu Kampfar stavlja iskrene smajlice. I svi dobro znamo da u svakoj podjebanciji ima bar dio istine jer vecina podjebancija ti padne na pamet na osnovu neke tudje karakteristike. nemam ja nista protiv podjebancija ni na svoj ni na tudji racun, cak stovise budu cesto vrlo smijesne. ali ovdje se ondosi na to da se ne kazu stvari dovoljno iskreno vec se okolisa da bi se odglumila neka finoca ili sto vec pa se onda ubaci smajl kako bi to ispala samo podjebancija, nista drugo. tako ja shvacam. no meni vise idu na zivce ulizivacki smajlici s tim ciljem da bi netko povladio nesto drugome a ta ista osoba ti se uopce ne svidja vec to radis ono reda radi, da bi ispao ne znam kakva dobrica puna razumijevanja. a nemoguce je da se svatko svakome svidja. A ta vasa uzrecica o ukusima se ne raspravlja..ma fak of vise s tim, malo malo pa to vidim. a pa o cemu se onda raspravlja ako ne o ukusima, stavovima i razmisljanjima ajde neka mi neko objasni. i to uopce ne mora biti omalovazavajuce, uvredljivo ili bilo sto tog tipa. a svi mi volimo braniti svoje stavove, iznositi misljenja sto je pozitivno i iz toga se moze puno toga shvatiti samo ako covjek ne gleda samo pravo vec je spreman saslusati i tudje razmisljanje bez predrasuda po defaultu. pa zar ovdje svi misle da su u svemu u pravu i da nema sanse da bi neko promjenio svoje misljenje. sta je mozda nedostatak karaktera ili cega vec ako saslusas drugu osobu i kad malo dublje razmislis o tome mozda i shvatis da nisi u pravu oko svog misljenja i prihvatis njegovo. smatram da ljudi trebaju biti otvoreni i dopustiti sebi mogucnost promjene svoga stava. to je za mene puno veca hrabrost nego konstantno tupiti u ono sto ti mislis pa makar bilo u krivu. A i sta sve teme treba da budu u stilu netyko nesto napise i ispod svi stavljaju samo plus 1. Eto ona tema Najdosadnija pjesma mi je bila zanimljiva jer su napokon ljudi rekli sto misle bez okolisanja, ne znam zasto je obrisana, mozda je bilo uvreda kasnije nisam vidjela. a eto zasto ja npr. vise ni ne ulazim u spam, kavanu. upravo zato jer je postalo smaranje, stalno iste price, samo varijacije na temu. ne pamtim kad sam se yadnji put nasmijala osim prijatelu a kad sam dosla ovdje valjala sam se cudakovim i irinim forama, bilo mi je yao skinuti se s foruma. tako da mislim da raspravljanje, filozofiranje, sto god hocete mozda bi bas potaklo da forum malo zivne. mozda sam i u krivu ali tako mislim. Sjecam se kad je Bardem dosao na forum i jedan medju prvim postovima bio mu je namjenjen DeeMonku gdje je napisao u stilu daevo napokon nekoga ko se ne uvlaci drugima u guzicu. Znaci jedno od prvih zapazanja osobe koja je tek stigla ovdje. Evo sad mi je pala napamet ona tema Ocjeni avatar osobe iznad ili kako se vec zove..Pa skoro svi svima daju ocjene 9 i 10. Nemojte mi reci da je moguce da se svaki avatar svakome toliko svidja pa daje toliko visoke ocjene. Ovo je banalan primjer ali nije bitno, kuzite sto sam htjela reci. Eto to je moje misljenje i nije mi cilj uvrijediti nikoga.
-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 15:19
Objavio: asvalttina
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 15:30
chlink piše:
Glumite svi od prvi do posljedni, pa i ti Tina.
Istina, poznas me uzivo i znas neke stvari o meni koji drugi ne znaju a to su sve privatne stvari koje i sam dobro znas da nisu za iznosenje u javnost, a sto se svih ostaliih stvari mislim da sam poprilicno iskrena i da ne glumatam. no eto, mozda samu sebe zavaravam pa ako ti se da napisi mi iskreno ovdje ili na pm ako ti je tako lakse (ako se ne odnosi na ovo sto sam spomenula u prvoj recenici) jer bi voljela da cujem tvoje misljenje.
-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 15:46
Hocu da kazem da svi glume, nema ko nije, jedini je bio sentinel a vidim da sad i on poceo da prihvaca neke stvare i kao zeza se. I zato kad dodje neko novi i neboli ga uvo za niko i prcne gde ne treba svi poluduju i cekaju sansu da se isture. To sam osetio i na moju kozu. Puno od ljudi koji su bili stub na ovog foruma uobrazili su se i brkaju samo svoje interese i kad im nesto ne odgovara sjebuju sve. Jednostavno ne smaram se vise toliko ko ranije, polako polako pocinje da mi sve stanuje odbijno i mozno je da se povucem da ne bi uradio neko sranje, bolje sam nego da me banuju.
i za one koje zele zvezdice napravio sam jedno uputstvo, evo vam pa crtajte koliko hocete:
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 16:24
Kad bi se ovde banovalo kao što se banuje na drugim forumima (rapidserbia npr), mnogih od vas ne bi bilo odavno. Ni mene ne bi bilo odavno. Svi se mi moramo malo smiriti na forumu. Nije vam ovo pijaca, zato nemojte da serete i da pravite jebene klanove i prosipate "mudrosti" na internetu dok u privatnom životu ne znate ni guzice da obrišete kako treba.
Eto. Jel' sad bolje? Momenat "iskrenosti" za kojim čeznete.
Serem vam se u sve ranije postove od prvog do zadnjeg, jer vas je razobličio (svaka mu čast) jedan Troglodit.
Da, da ne zaboravim. Pošto vidim da peta zvezda smeta onima koji su je izgleda više zaslužili, pa zbog nje napraviše haos na veoma uglednom forumu, ovim postom se povlačim sa ovog foruma na kome me više nećete videti, osim u temama Lista za odstrel, i onima u admin sekciji zbog kojih sam je i dobio, i to uz razgovor sa Irom, Darijem i Kneginjom.
Fuck you "friends". Fuck you very much.
-------------
Objavio: yolix83
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 16:26
Od svega, slažem se da tema o muzici nije trebala biti obrisana. Ako je neko pretjerao njih su trebali individualno opomenut a temu ostavit. Jest da bi svako nastavio po svom, da niko nikom ne bi ništa ulio, čaše su nam pune, ali neka je... bila je zanimljiva. A ovo ostalo, za smajliće, ulizivanje, da se svi potajno ne vole zvuči paranojično. Ju ol nid tu rileks, pipl! Pustite malo u pozadini Bob Marlija da se smirite malo, nemojte ove elktronske
Objavio: yolix83
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 16:30
Troglodit udario na prepad, dok nema Bojane. Lukav momčić. I nek' uđe u zapisnik da se ne ulizujem.
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 16:31
cudak_31177 piše:
Lista za odstrel
Zaglavila ti se kolica, pa si zato ljut? Bolje idi traži autorska prava za komandant mark ... onaj Blaf užasno podseća ...
A de je ta tema za odstrel ?
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 16:45
cudak_31177 piše:
Kad bi se ovde banovalo kao što se banuje na drugim forumima (rapidserbia npr), mnogih od vas ne bi bilo odavno. Ni mene ne bi bilo odavno.
To je tacno ne bi ni ja bio, jos kad sam se logirao trebao sam dabudem banovan.
cudak_31177 piše:
Svi se mi moramo malo smiriti na forumu. Nije vam ovo pijaca, zato nemojte da serete i da pravite jebene klanove i prosipate "mudrosti" na internetu dok u privatnom životu ne znate ni guzice da obrišete kako treba.
Ja sam do sada bio smiren , i bas to sta sam pisao u gornji post je da juce po prvi put puknem zato sto neki novi clan me isprovocirao. Zato i se nerviram ali sama atmosvera potice to. A za privatni zivot nista ne znas o meni, nit se pravdam nit mislim da se pravdam, vo mi lici na Kampfar dajanje dijagnozu bez osnov.
cudak_31177 piše:
Eto. Jel' sad bolje? Momenat "iskrenosti" za kojim čeznete.
Serem vam se u sve ranije postove od prvog do zadnjeg, jer vas je razobličio (svaka mu čast) jedan Troglodit.
Nije samo Troglodit.
cudak_31177 piše:
Da, da ne zaboravim. Pošto vidim da peta zvezda smeta onima koji su je izgleda više zaslužili, pa zbog nje napraviše haos na veoma uglednom forumu, ovim postom se povlačim sa ovog foruma na kome me više nećete videti, osim u temama Lista za odstrel, i onima u admin sekciji zbog kojih sam je i dobio, i to uz razgovor sa Irom, Darijem i Kneginjom.
Fuck you "friends". Fuck you very much.
Ako to si svatio od moji post pogresio si, to yebila zajebancija za one koje misle da su sve zvezice na ovaj forum uklucujuci i Troglodit i molim darije ukoliko je moguce da mi ostavi samo jedno zvzdu nek postavi sliku preku sliku ako treba, a da mi ostanu funkcije da odobravam prevode. Za tvoje pet zvezde ja sam ti licno cestitao i tebi i iro zato sto sam mislio da ako neko to zasluzuje to ste vi i stojim iza to.
Objavio: Buki
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 16:46
Nije baš da mi se da čitati sve postove, ja ću samo nadodat da ja već odavno ovdje pristupam bez maski, većina zna šta mi sve ne odgovara na forumu, a toga ima podosta. Ne želim se opet ponavljati i nabrajati te stvari, ali činjenica je da sam ui pravu, jer odkad su uvedeni neki novi režimi i odkad se administracija bahati po forumu, ljudi je sve manje.
Šta radite s forumom i koji vam je cilj - pojma nemam. Ali ne radite dobro.
Ja sam već prije upozoravao na probleme, pa me nitko nije ozbiljno shvaćao, a znam da sam u pravu, to nije mišljenje nego činjenica. Ispalo je Buki pretjeruje, Buki sere gluposti i dramatizira, miješa se tamo gdje mu nije mjesto, namjerno su mi brisani postovi i u kojima sam pomagao ljudima itd. To je bilo dno dna administacije, koja se uvijek vadi na svoje načine, a brisanjem postova se prikriva prava istina. Naravno, bez obzira na sve to, to nije razlog da se potpuno udaljim s foruma, kao niti ostali, jer velika većina aktivnih ljudi na forumu mi puno znači kao i sam forum, i rado svratim ovdje bez obzira na sve.
Stvarno mi je žao što je situacija takva trenutno, ali vjerujem u bolje dane.
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 16:58
Ajmo se sad svi napizdit i otići s foruma!!! Čoporativno!
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 16:59
Ubilo se koliko ste zanimljivi.......u pi*ku materinu, i sve je krenulo sa onom temom.....
svi nešto pretimo, pljujemo, duvamo, pišamo jedni po drgima, ma sve faca do face.....
Konačno se Senti smirio i sad dođe neki Kampfar i još je gori nego on, a samo podjebava i ništa pametno ne radi od kad je došao na ovaj forum....
naravno, pitanje je minute kad će opet neko zaključati temu i onda će doći do krša...
- Armin van Buuren
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:02
Pošto svakoga nešto žulja, lepo uzmete napišite: Meni smeta to to i to. A treba tako tako i tako.
Pod uslovom da to što pišete ima smisla, da je direktno, da je PRIMENLJIVO, a da nije opširno nagađanje i lična frustracija.
Npr: Zamerati kako neko stavlja smajlije? To je apsolutno van mozga jer možda nema smajli koji zapravo hoću? A mogu i da uploadujem sliku uz svaki komentar i šta onda? Znači to svrstati u nerealnost, već samo ono konkretno jer ovo je blago rečeno frustracija. Pa izvolte.
-------------
Objavio: Babusnica
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:02
Too much drama .
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:03
Babusnica piše:
Too much drama .
Ne, too much stupidity in one place!
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:13
u pravu si, previše gluposti. Jedini mi na ovoj buđavoj planeti kršimo pravila koja smo MI sastavili, jer sve tolerišemo, e to je već problem. Ako je neko došao sa nekim ciljem da od prvog dana pravi cirkus i podjebava, ja ne znam šta takve osobA radI ovde, i da ne zaboravim, pošto sam čuo od nekih ljudi kako se priča da sam puko i neki su mi u "oči" to rekli (čudak, skidam kapu za to, i više to cenim nego one druge), dok drugi nemaju onu stvar ni da napišu, a ne da mi kažu u oči i ako sam ja sa onim neki dan zaslužio neku kaznu, samo izvolite, jer i to još jedna od stvari koja mi se ne sviđa, jer MI SMO OVDE SVI ISTI!
- Armin van Buuren
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:19
Kampfar piše:
Pošto svakoga nešto žulja, lepo uzmete napišite: Meni smeta to to i to. A treba tako tako i tako.
Pod uslovom da to što pišete ima smisla, da je direktno, da je PRIMENLJIVO, a da nije opširno nagađanje i lična frustracija.
Npr: Zamerati kako neko stavlja smajlije? To je apsolutno van mozga jer možda nema smajli koji zapravo hoću? A mogu i da uploadujem sliku uz svaki komentar i šta onda? Znači to svrstati u nerealnost, već samo ono konkretno jer ovo je blago rečeno frustracija. Pa izvolte.
Smeta mi to sto se ti pravis kao da si najpametan i odgovaras na sve postove kao da si aristotel i dajes dijagnozu ljudima kao da si neki psoholog i pritom niko te ne opomenuje.
Smeta mi vredjanje u jucerasnu izbrisanu temu, neko tamo navredio masu ljudi i kad sam se branio nisam od niko dobio podrsku i jos si me ti zajebavao kako ja se pronalazim, i jeste se pronalazim, a zasto se pronalazim? E to sam ispratio cudaku PM i nakon to mesto podrsku dobio sam reformuliranje recenicu koja me navredila, i to vrlo drsko, i nakon moji odgovor nisam dobio nista, sta me je nateralo da se pocustvujem kao da sam neki smor i nemoze se zamarati samnom,.A zasto sve to zato sto imamo razlicite ukusi o muziku jebes muziku.
i smeta mi sto sad se neki ljudi zajebavaju kad ozbiljno pricamo sem oni koji stvarno ne zele svadju.
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:20
AcaNDr piše:
u pošto sam čuo od nekih ljudi kako se priča da sam puko i neki su mi u "oči" to rekli (čudak, skidam kapu za to, i više to cenim nego one druge), dok drugi nemaju onu stvar ni da napišu
Pa valjda imaš dovoljno godina da neke stvari ukapiraš... Ovo ti i nije za pohvalu ...
AcaNDr piše:
jer MI SMO OVDE SVI ISTI!
2 ruke ... noge... glava... da je ostalo isto, ne bi bilo isiljene tarapane, gde svi laju, a niko ne predlaže: Problem - Rešenje
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:26
Kampfar piše:
AcaNDr piše:
u pošto sam čuo od nekih ljudi kako se priča da sam puko i neki su mi u "oči" to rekli (čudak, skidam kapu za to, i više to cenim nego one druge), dok drugi nemaju onu stvar ni da napišu
Pa valjda imaš dovoljno godina da neke stvari ukapiraš... Ovo ti i nije za pohvalu ...
AcaNDr piše:
jer MI SMO OVDE SVI ISTI!
2 ruke ... noge... glava... da je ostalo isto, ne bi bilo isiljene tarapane, gde svi laju, a niko ne predlaže: Problem - Rešenje
@Chlink.
Imam problema da provalim 100% šta je sadržina tvog texta, ali od onoga što sam valjda ukapirao. 1) Filozofirao ga ja ili ne, ako pročitaš tu filozofiju, ima smisla ako imaš potrebu da shvatiš.
2) Ako ja kažem nešto, i ti se pronađeš? ... u čemu je problem?
3) Kaži šta te to toliko uvredilo, pa ću dodatno da razjasnim, pošto ne znam na šta misliš.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:28
E sviđa mi se ovo što je chlink rekao!
Da, zajebavam malo ali i mislim to da je previše gluposti ovdje! Smeta
mi sva ta dvoličnost kod mnogih ljudi. Govore jedno i tupe jedno, a
drugo rade i prodaju drugima pamet za nešto, a isto to i oni naprave.
Svi brane svoje ukuse tako što napadaju tuđe i ništa ne valja osim onoga što se nekome sviđa, ne samo kampfaru u ovom slučaju.
je**mu mater, pa svi smo ljudi, svi smo pametni, valjda možemo naći neki zajednički jezik bez da se podbadamo stalno.
Kampfare, ponekad ljudima dopizde tvoje dvosmislenosti i ne žele ljudi stalno pogađati šta si ti time mislio. Ponekad trebaš s ljudima biti izravan u razgovoru i ne trebaš svima govoriti šta valja a šta ne valja u onome što rade. Ako se tebi ne sviđa muzika koju netko sluša ne moraš govoriti da je sranje i da prestane slušati. Reci ne sviđa mi se ili nemoj ništa govoriti... Pa barem valjda znate kako komunicirati s ljudima.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:35
Kampfar piše:
@Chlink.
Imam problema da provalim 100% šta je sadržina tvog texta, ali od onoga što sam valjda ukapirao. 1) Filozofirao ga ja ili ne, ako pročitaš tu filozofiju, ima smisla ako imaš potrebu da shvatiš.
2) Ako ja kažem nešto, i ti se pronađeš? ... u čemu je problem?
3) Kaži šta te to toliko uvredilo, pa ću dodatno da razjasnim, pošto ne znam na šta misliš.
1.Nebitno koliko ima smisla to sto pricas nije lepo da ti dajes dijagnoze kao da si neki psoholog, jedino ako stvarno nisi pa zelis da pomognes ljudima.
2.Pa problem je, ako sad ja kazem svako koji gleda filmove kaoMalabimba (a ti ces se naravno nadjes tu)
su gejove i papaci, ko mi za pavo daje da ja tako zovem te ljude i to je navreda i ne sme tako a ne jos da te neko zajebava. ovo je samo primer.
Objavio: Buki
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:38
Ajde prestanite sa sranjima "svi smo ovdje isti", jer samo se vi koji to govorite toga ne pridržavate.
I nitko se ovdje ne svađa, ovo je rasprava, za dobrobit foruma. Rješenje definitivno nije zaključavanje tema i brisanje postova.
Kada bi samo mogao vratiti sve što je nepravedno i bez razloga brisano i zaključavano, nakupilo bi se toga podosta.
Meni smeta što se opet svi ovdje svađaju i natežu oko gluposti, i tema će kadtad pod ključ, a ništa nećemo postići. Najlakše je zaključati temu i brisati postove, očito da za drugo niste sposobni.
A znam da jeste, samo nećete, i nije ovo upućeno određenoj osobi, nego načinu rada foruma, nije problem u ljudima koji vode forum, problem je kako to rade u posljednje vrijeme, krivi pristup dragi moji.
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:38
nebojsa66 piše:
E sviđa mi se ovo što je chlink rekao!
Da, zajebavam malo ali i mislim to da je previše gluposti ovdje! Smeta
mi sva ta dvoličnost kod mnogih ljudi. Govore jedno i tupe jedno, a
drugo rade i prodaju drugima pamet za nešto, a isto to i oni naprave.
Svi brane svoje ukuse tako što napadaju tuđe i ništa ne valja osim onoga što se nekome sviđa, ne samo kampfaru u ovom slučaju.
je**mu mater, pa svi smo ljudi, svi smo pametni, valjda možemo naći neki zajednički jezik bez da se podbadamo stalno.
Kampfare, ponekad ljudima dopizde tvoje dvosmislenosti i ne žele ljudi stalno pogađati šta si ti time mislio. Ponekad trebaš s ljudima biti izravan u razgovoru i ne trebaš svima govoriti šta valja a šta ne valja u onome što rade. Ako se tebi ne sviđa muzika koju netko sluša ne moraš govoriti da je sranje i da prestane slušati. Reci ne sviđa mi se ili nemoj ništa govoriti... Pa barem valjda znate kako komunicirati s ljudima.
Ako neko nema dovoljno percepcije i ostalih atributa da skapira moje postove, onda neka trazi dodatno objasnjenje, a ne da skace kao poparen i odmah u Dzihad.
Ja ako komentarisem neciji ,,ukus'', ja usputno i obrazlazem zasto ne, a zasto da, ne pravim rage*besne* ispade koji vode direktnim uvredama, jer ako dobijes konstataciju tipa: ,,nabi nogu u dupe'', ti ces da odgovoris ... kako? Zato molim, bez izjednacavanja po nekim stvarima koje nisu tacne.
A to sto se tice sta valja a sta ne ... to je toliko prosto, da dete od 5 godina kapira. Ne posotji realnost u izjavi ,,Dvolicnost'' ... Iz prostog razloga sto ovo nije PORODICNA zajednica (AKA VELIKI BRAT) vec FORUMSKA zajednica, gde vaze stvari poput nedostatka fizickog kontakta, kao i potpunog saznanja necijeg licnog zivota, sto dalje znaci, vrednosti se generisu od onoga PRILOZENOG.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:45
chlink piše:
1.Nebitno koliko ima smisla to sto pricas nije lepo da ti dajes dijagnoze kao da si neki psoholog, jedino ako stvarno nisi pa zelis da pomognes ljudima.
2.Pa problem je, ako sad ja kazem svako koji gleda filmove kaoMalabimba (a ti ces se naravno nadjes tu)
su gejove i papaci, ko mi za pavo daje da ja tako zovem te ljude i to je navreda i ne sme tako a ne jos da te neko zajebava. ovo je samo primer.
3.Za tebi je to bilo, toliko sam se setio sad.
1) Ako je nebitno koliko ti ima smisla *a opet se zaletis da odgovaras* to je opet pitanje tvoje licne inteligencije, jer ja sam vec neku tvrdnju izneo. Ti imas pravo da se slozis ili opovrgnes. Ali ako vec hoces da opovrgnes, onda to neka bude u skladu sa iznetom cinjenicom, a ne sistemom ,,glava kroz zid''.
2) Kazi ti slobodno da su moji filmovi gay, lezbo, sado mazo sega mega, nema problema. Ali napisi: razlog moje tvrdnje je ,,Taj i taj''. Posto ako samo kazes ,,Filmovi su ti gay'' bez icega pride, to je opet merilo tvoje komunikacije, razuma i inteligencije, nema to veze sa filozofijom, i diplomom iz psihologije.
-------------
Objavio: Movie Master
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:48
Mislim da je bilo dosta. Ni na jednom forumu ne biste ni dovde stigli sa ovakvom temom. Čitam i nije mi jasno šta Vam je. Ako se već ne podnosite, onda ste na pogrešnom mestu. Lepo se upoznajte i rešite svoje probleme na nekom mestu gde to može. Ovde NE MOŽE!
Administracija postoji da bi regulisala ponašanje članova. Ispadi bilo koje vrste nisu dozvoljeni i takve teme se ili brišu ili premeštaju tamo gde nisu svima dostupne. Ako Vam to smeta, niko ni Vas, ni nas, nije ovde buklijom zvao. Tema ide pod katanac, neću da je sklonim da možete kasnije da je pročitate i vidite šta ste sve pisali. U kafani biste se izgleda do sada potukli. Ovde ne možete istresati svoje frustracije, to radite kod kuće, ako smete. A ako vam još nije dosta, postoje i kartončići, pa se svađajte sami sa sobom.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 17:49
Ma daj molim te! Po čemu to filmovi koje ti prevodiš valjaju i bolji su od filmova koje prevodi netko drugi za koje ti tvrdiš da su sranja? Ili muzika kad smo kod toga. Da, postoje lošiji filmovi i lošija muzika, ali način na koji ti nekome to govoriš i nabacuješ svoje stavove nisu u redu. Barem po mom mišljenju. Nemoj misliti da sad samo tebe napadam, nego govorim primjer. Konstruktivna rasprava o nekom žanru muzike je dobro došla, uvijek, ali pljuvati po nečijem ukusu i muzici koju sluša ne podržavam. Ja nikad nisam rekao ništa loše za filmove koje si prevodio jer ih nisam pogledao i smatram se nepogodnim za prosuđivanje, a ti si bogami puno govorio i o muzici i o filmovima za koje tvrdiš da ne slušaš i da ne gledaš.
Što se tiče dodatnih objašnjenja nitko na tebe nije skakao u Dzihad, već tebi nešto što si napisao može biti jasno, ali nekome i ne mora. Koliko god oni bili pametni. U tome je poanta.