Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Experiment  (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Experiment (2010)

Eksperimentet

Eksperimentet (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama

Trajanje:

90 min

Režija:

Louise Friedberg

Scenarij:

Louise Friedberg
, Rikke De Fine Licht
, Maj Rørbæk Damgaard

Glavne uloge:

Kristian Falck-Petersen
  >  Daniel
Najaaraq Margit Davidsen
  >  Dorthe
Julia Naamansen
  >  Victoria
Hugo Magnus Jerimiassen
  >  Otto
Laura With Bødker
  >  Johanne
Charlie Lange
  >  Lars
Benjamin With Bødker
  >  Benjamin
Aputsiaq Jensen
  >  Ole
Iben Constance Francie Lange
  >  Petrine
Cecilie A. Kjeldsen
  >  Helene
Tanja Kielsen
  >  Kirsten
Najaaraq Stork
  >  Cathrine
Pilutaq Mati Stork
  >  Abel
Sten-Peter Sanimuinak
  >  Konrad
Nukappiaaluk Nielsen
  >  Jonathan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Experiment (2010)
    Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 07:10

Deset godina posle Nemačke verzije, stiže nam rimejk, na Engleskom!
26 muškaraca pristaje da učestvuje u psihološkom eksperimentu. Oni se dele na "zatvorenike" i "čuvare", ali situacija ubrzo izmiče kontroli i dolazi do borbe na život i smrt.

Žanr:Drama, Triler
Uloge: Forest Whitaker, Adrien Brody, Cam Gigandet, Travis Fimmel
Režija: Paul Scheuring 

96 minuta

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 07:11
Mislim da sa ovo ekipom, ovaj rimejk bi mogao biti bolji od originala, ali.....

Nemačka verzija je brutalna, baš su napravili extra film....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 12:56
skinuo sam film, bas me zanima kakav film je uradio covek koji je stvorio Prison Break.
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 13:52
Ice ajd pliz javi dojmove kad pogledas, meni se cini ko nesto sto bi se meni moglo svidjeti a popizdit cu ako jos nesto skinem i ne pogledam film ni do pola koliko mi bude dosadan. vec mi se malo manje od 10ak takvih zaredalo u zadnje vrijeme. 
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 14:33
Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

Ice ajd pliz javi dojmove kad pogledas, meni se cini ko nesto sto bi se meni moglo svidjeti a popizdit cu ako jos nesto skinem i ne pogledam film ni do pola koliko mi bude dosadan. vec mi se malo manje od 10ak takvih zaredalo u zadnje vrijeme. 
ja film nisam pogledao skoro 2 meseca, cepam serije breaking bad, lie to me, justified, leverage i td.LOL ko zna kad cu ga pogledati
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 14:50
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Nemačka verzija je brutalna, baš su napravili extra film....
Clap
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 15:29
moze imdb link za nemacku verziju?
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 15:32
http://www.imdb.com/title/tt0250258/
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 15:35
ko planira da pogleda ovaj film, predlažem da prvo pogleda Nemačku verziju, pa nek usporedi..

a i imate i kod nas Das Experiment

http://forum.titlovi.com/das-experiment-2001_t30022.html

Ažurirao AcaNDr - 19.Kolovoz/Aug.2010 u 15:37

- Armin van Buuren

Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 22:09
Odgledao i moram reci da i pored zvucnih imena (2 oskarovca) film nije nista u odnosu na original Das Experiment... americka bedna i pateticna kopija... svaka cast forestu i adrienu, ali...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2010 u 21:30
Moram da napomenem da će biti SPOILER-a!

Odradiše Ameri po meni jako dobro ovaj Rimejk... Ne vredi da trošim reči na glumu 2 odlična glumca, nego mi jedna stvar ne izlazi iz glave. Davno sam gledao Nemačku verziju i nešto se ne sećam da su svi zajedno izašli napolje i da su dobili keš za one brutalnosti što su uradili... Možda i nije bilo tako ili se baš ne sećam...

Film nije toliko brutalan kao Nemački, ali ključne scene su ubacili u ovu verziju...

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 21:54
Film mi je odličan...Glumačka postava je super...baš je pokazana psihologija čovjeka....brutalan je,a opet u umjerenoj količini...siguran sam da je orginal puno brutalniji...uglavnom jako sam zadovoljan filmom...ocjena filma 8/10

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 21:56
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Film mi je odličan...Glumačka postava je super...baš je pokazana psihologija čovjeka....brutalan je,a opet u umjerenoj količini...siguran sam da je orginal puno brutalniji...uglavnom jako sam zadovoljan filmom...ocjena filma 8/10

U biti se slažem sa svime navedenim...
Jako dobar film! Thumbs Up

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 22:05
Originalno postovano od strane outside outside piše:

svaka čast, konačno nekom da se sviđa, jeste da nisi gledao original, ali je više nego dobar, ali opet, ukusi....

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.