Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35622 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 19:32 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Experiment (2010)Objavio: AcaNDr
Tema: The Experiment (2010)
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 07:10
Deset godina posle Nemačke verzije, stiže nam rimejk, na Engleskom! 26 muškaraca pristaje da učestvuje u psihološkom eksperimentu. Oni se
dele na "zatvorenike" i "čuvare", ali situacija ubrzo izmiče kontroli i
dolazi do borbe na život i smrt.
Žanr:Drama, Triler Uloge: Forest Whitaker, Adrien Brody, Cam Gigandet, Travis Fimmel Režija: Paul Scheuring 96 minuta
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Odgovori: Objavio: AcaNDr
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 07:11
Mislim da sa ovo ekipom, ovaj rimejk bi mogao biti bolji od originala, ali.....
Nemačka verzija je brutalna, baš su napravili extra film....
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: icemaher
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 12:56
skinuo sam film, bas me zanima kakav film je uradio covek koji je stvorio Prison Break.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: asvalttina
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 13:52
Ice ajd pliz javi dojmove kad pogledas, meni se cini ko nesto sto bi se meni moglo svidjeti a popizdit cu ako jos nesto skinem i ne pogledam film ni do pola koliko mi bude dosadan. vec mi se malo manje od 10ak takvih zaredalo u zadnje vrijeme.
-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Objavio: icemaher
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 14:33
asvalttina piše:
Ice ajd pliz javi dojmove kad pogledas, meni se cini ko nesto sto bi se meni moglo svidjeti a popizdit cu ako jos nesto skinem i ne pogledam film ni do pola koliko mi bude dosadan. vec mi se malo manje od 10ak takvih zaredalo u zadnje vrijeme.
ja film nisam pogledao skoro 2 meseca, cepam serije breaking bad, lie to me, justified, leverage i td. ko zna kad cu ga pogledati
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: darije
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 14:50
AcaNDr piše:
Nemačka verzija je brutalna, baš su napravili extra film....
-------------
Objavio: xyd
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 15:29
- Armin van Buuren
Objavio: let4mi
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 22:09
Odgledao i moram reci da i pored zvucnih imena (2 oskarovca) film nije nista u odnosu na original Das Experiment... americka bedna i pateticna kopija... svaka cast forestu i adrienu, ali...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2010 u 21:30
Moram da napomenem da će biti SPOILER-a!
Odradiše Ameri po meni jako dobro ovaj Rimejk... Ne vredi da trošim reči na glumu 2 odlična glumca, nego mi jedna stvar ne izlazi iz glave. Davno sam gledao Nemačku verziju i nešto se ne sećam da su svi zajedno izašli napolje i da su dobili keš za one brutalnosti što su uradili... Možda i nije bilo tako ili se baš ne sećam...
Film nije toliko brutalan kao Nemački, ali ključne scene su ubacili u ovu verziju...
- Armin van Buuren
Objavio: outside
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 21:54
Film mi je odličan...Glumačka postava je super...baš je pokazana psihologija čovjeka....brutalan je,a opet u umjerenoj količini...siguran sam da je orginal puno brutalniji...uglavnom jako sam zadovoljan filmom...ocjena filma 8/10
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 21:56
outside piše:
Film mi je odličan...Glumačka postava je super...baš je pokazana psihologija čovjeka....brutalan je,a opet u umjerenoj količini...siguran sam da je orginal puno brutalniji...uglavnom jako sam zadovoljan filmom...ocjena filma 8/10
U biti se slažem sa svime navedenim... Jako dobar film!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 22:05
outside piše:
svaka čast, konačno nekom da se sviđa, jeste da nisi gledao original, ali je više nego dobar, ali opet, ukusi....