Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropa de Elite 2 AKA Elite Squad 2 (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tropa de Elite 2 AKA Elite Squad 2 (2010)

Tropa de Elite 2: O Inimigo Agora é Outro

Tropa de Elite 2: O Inimigo Agora é Outro (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

115 min

Režija:

José Padilha

Scenarij:

José Padilha
, Bráulio Mantovani
, Rodrigo Pimentel

Glavne uloge:

Adriano Garib
  >  Guaracy
André Mattos
  >  Fortunato
Wagner Moura
  >  Lt. Colonel Nascimento
Emílio Orciollo Netto
  >  Valmir
Maria Ribeiro
  >  Rosane
Milhem Cortaz
  >  Lieutenant-Colonel Fábio
Seu Jorge
  >  Beirada
Charles Fricks
  >  Vermont
Irandhir Santos
  >  Diogo Fraga
André Ramiro
  >  Captain André Matias
Tainá Müller
  >  Clara
Rodrigo Candelot
  >  Formoso
Sandro Rocha
  >  Major Rocha aka Russo
Julio Adrião
  >  Governador Gelino
Pedro Van-Held
  >  Rafael

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 22:22
Originalno postovano od strane waltz waltz piše:

Evo kao što sam obećao prevod je gotov.
Ovo mi je bilo prvi put da uploadujem prevod pa izvinite za neke gramatičke greške :)))

Evo tek se vratih sa neke poslovne večere i rekoh da pođem u pohod na prevod kad vidim ovo Big smile Koliko sam mogao vidjeti na prvu, prevod je u redu s obzirom na podlogu s kojom se radilo. Jedina zamjerka ti je što si mogao smanjiti broj redova. Ja sam ga sa skoro 2000 linija uspio smanjiti na 1350.
What can change the nature of a man?

Na vrh
waltz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waltz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 23:06
Nisam ja toliko iskusan da bih se setio toga oko smanjenja redova :)))
Posao je zaista bio težak. Žurio sam što pre da postavim jer vidim da se mnogo ljudi interesuje za film. Nisam stigao ni da proverim kako izgleda kad se pusti ceo film...
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2011 u 00:08
Pogledat ću ja film večeras pa ću ga malo srediti ako nemaš ništa protiv Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2011 u 00:20
Veliko hvala Waltz-u!!
Prevod je sasvim dobar (da ne kazem odlican jer ima par gramatickih gresaka... izostavljenih slova i sl...) a za broj linija, ja bih to ostavio na ovom broju... pogledao sam film i mislim da sasvim odgovara dijalogu...
a sam film - fenomenalan, odgledao sam ga u dahu, i opet me je oduvao, i ostao sam prijatno iznenadjen, bas kao sto me je i prvi deo tad kad sam ga gledao odusevio... priznajem da ni sam ne znam sta sam ocekivao, jer  je u pitanju nastavak, a i citao sam da je radnja filma vise fokusirana na samo brazilsko drustvo, politiku i korupciju koja je u svim porama sistema, pa nisam ocekivao mnogo okacije. Ali, opet sam bio prijatno iznenadjen jer je sve u filmu dozirano taman koliko je potrebno - akcije taman koliko treba i kada treba. Prica odlicno ispricana, gluma odlicna - narocito Wagner Moura, rezija OK i sta drugo nego da film svima preporucim! ocena - 9.5/10 (retko dajem 10 bilo kom filmu - a i to je subjektivno :) )

Ažurirao let4mi - 11.Veljaca/Feb.2011 u 00:32
Na vrh
Fragnatic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fragnatic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2011 u 00:41
To! hvala puno..
Na vrh
waltz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waltz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2011 u 01:04
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Pogledat ću ja film večeras pa ću ga malo srediti ako nemaš ništa protiv Wink

Naravno da nemam Smile  Neka postane najbolji prevod na forumu Wink
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2011 u 01:16

Evo ga jedan, neki tomode, rešio da zgrabi svoje parče slave, "preveo" ovo uz "malu" pomoć google translatora. Bezimeni, džaba se trudiš...

Edit: U, sine, al su ovi admini brzi, dok ja napisah ono gore, oni ga već omlatili... Svaka čast za A/MClap

Ažurirao srkis - 11.Veljaca/Feb.2011 u 01:21
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2011 u 04:30
Ufff.... film je stvarno odličan. Nije mi se odavno desilo da odgledam film u dahu i da na kraju konstatujem kako ja tu ništa ne bih menjao Smile Poruka filma, bespoštedan prikaz društvenih prilika u Brazilu (koji se be z problema može primeniti i na druge sredine, posebno našu), gluma, akcija... sve savršeno. Mnogo mi je bolji od prvog dela koji je takođe odličan. Za svaku preporuku Thumbs Up
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 13:59
Odgledala sam neko veče oba dela " u cugu" i oduševila se. Ne bih govorila koji mi je deo bolji, jer su koliko slični toliko i različiti. U prvom delu - mladi su, snažniji, ljudi od akcije, ljudi od nade i ideala... Drugi deo - oni su stariji, zreliji, već sažvakani pokušajima da nešto promene, no i dalje idealisti.Iz akcije prelaze u "pozadinu" gde pokušavaju kao stariji i zreliji da nešto urade...

Oba dela imaju jednaku jačinu posmatrajući ih kroz dva uzrasta jedne iste generacije...

Obe istine o korupciji i borbi sa vetrenjačama su jednako bolne.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2021 u 14:13
Odlican film
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.