| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ladybird, Ladybird (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ladybird, Ladybird (1994)Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2010 u 23:24 |
|
Ladybird, Ladybird (1994)
( Bubamaro, bubamaro )
http://www.imdb.com/title/tt0110296/
Režija: Ken Loach
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 02:01 |
|
Ovo je jedan od dva filma Kena Louča koja su mi se svidela, drugi je nezaboravna Karlina pesma Carla's Song (1996). Gledajući njegove kontrolisano levičarske filmove čoveku dođe da pomisli da će bar Engleska biti zemlja proleterska, a da će baš on povesti svet u "bolje sutra"... Kako bilo, meni je Louč najbolji kad se približi Majku Liju, istinski subverzivnom i meni veoma dragom režiseru. A to se dešava u ovom filmu gde se žena sa "prošlošću" i željom da sredi život sudara sa sistemom, ovde oličenom u socijalnoj službi. Tzv. mali film koji izaziva veliku gorčinu i osećanje beznačajnosti. Hvala Gaci na prevodu i Kneginji na predstavljanju ovog stvarno dobrog filma. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |