Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Devil (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Devil (2010)

Devil

Devil (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

80 min

Režija:

John Erick Dowdle

Scenarij:

Brian Nelson
, M. Night Shyamalan

Glavne uloge:

Matt Craven
  >  Lustig
Geoffrey Arend
  >  Salesman
Joe Cobden
  >  Dwight
Caroline Dhavernas
  >  Elsa Nahai
Craig Eldridge
  >  Donnelly
Vincent Laresca
  >  Henry
Chris Messina
  >  Detective Bowden
Bojana Novakovic
  >  Young Woman
Jenny O'Hara
  >  Old Woman
Joshua Peace
  >  Detective Markowitz
Jacob Vargas
  >  Ramirez
Rudy Webb
  >  Old Janitor
Bokeem Woodbine
  >  Guard
Zoie Palmer
  >  Cheryl
Logan Marshall-Green
  >  Mechanic

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 01:11

Meni se nije ni malo svideo, filmovi mu sve gori i gori

Obecavao al ga zasrase krajemvedder3

Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2010 u 13:34
totalni promasaj... ne razumem toliko interesovanje... na silu sam ga pogledao do kraja... zao mi je protracenih 90 minuta...
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 08:31
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Fino provedenih 80 minuta.
.... jer, kako su oni lupali ko je Đavo, tako sam i ja.....

I ja kazem. Meni uopce nije los, cak stovise zanimljiv je. Jedino mi je kraj katastrofa. Mrzim ta krscanska proseravanja o oprastanju grijeha. A gledala s dragim pa smo i mi lupali ko je djavo, ko ce otici koji po redu pa je i to pridodalo zanimljivosti.
Uglavnom ocjena mi 7/10. Da je drugaciji kraj bilo bi 8 definitivno.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 18:29
Moglo je to malo i bolje,ali nije loš film 6.5/10
Da ga je radio Joel Schumacher sigurno bi bio puno bolji.Kako je čovjek sa jednostavnošću napravio Phone Booth sa Colin Farellom.Film se samo radi u telefonskoj govornici a interakcija je samo između dva čovjeka. pa je film itekako dobar.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 18:42
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Moglo je to malo i bolje,ali nije loš film 6.5/10
Da ga je radio Joel Schumacher sigurno bi bio puno bolji.Kako je čovjek sa jednostavnošću napravio Phone Booth sa Colin Farellom.Film se samo radi u telefonskoj govornici a interakcija je samo između dva čovjeka. pa je film itekako dobar.

nemoj mi spominajti tog schumachera, molim te..... ježim se na njega LOL Filmove koje radi ŠAJMALAN, ne može niko drugi bolje uraditi nego on....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 19:16
...Šumaher je u jednoj tako svedenoj postavci imao pred sobom odličan scenario Larija Koena, pa njemu kao pouzdanom zanatliji nije bio problem da sačini zanimljiv film. Sa druge strane Šlajmalan zna najbolje da uprska vlastite filmove.
...sad ima malo spojlera...
asvalttina je u pravu, hrišćanska poruka deluje na silu umetnuta, to je jedan izlizani kliše - ako ne znate kako da zeznete đavola, samo mu malo citirajte Bibliju. Pitam se šta bi se dogodilo da je u liftu bio Kinez ili Arapin. Da je detektiv iole racionalan, odmah bi udaljio iz zgrade onog Meksikanca paničara. Šlajmalanu nije strano koketiranje sa hrišćanskom patetikom, setimo se samo Znakova.
Ali ima i nešto dobro, npr. uvodna špica sa izvrutom panoramom grada, odmah nagoveštava neko zlo.

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 20:06

Skinuo sam juce Devil,kad budem odgledao uskoro dacu komentar. Mada nesto sam malo premotao i lici mi na film Blackout iz 2008,a mozda se i varam!
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 23:57
Ne znam zbog čega ste toliko svi zapeli da je ovo Shyamalanov film Confused Njegova je priča i on je producent. Niti je potpisao scenario niti režiju. Na My Name Is Modesty piše Quentin Tarantino presents pa je li njegov film? Naravno da nije. On je samo producent čije su ime iskoristili da bi se film prodao. Film je pitak, ništa naročito, gledao sam i puno gore. Solidna 6.
What can change the nature of a man?

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:13
kako okrenes, jeste njegova prica, ali njegovo ime stoji kao drugi scenarista.... gde god da procitas....

njegova prica, pa verovatno su radili u saradnji sa njim....

Ažurirao AcaNDr - 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:14
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:31

sto nisu ovog lika ubacili u film LOL bas me zanima,sta bi djavo onda radio LOL
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 22:04
Gledljiv film, za ubijanje vremena... Mene nije smorio, pošto, sva sreća, ne traje dugo, ali definitivno nije film veka, čak štaviše ne mogu reći ni da je odličan... Početak filma ok, sredina malo jeziva i drži pažnju, a onda kraj sve zaj... Film pokušava da istakne neku poentu, ali nikako ne dopire do nje... 6/10
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.