| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Devil (2010) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 01:11 |
|
Meni se nije ni malo svideo, filmovi mu sve gori i gori Obecavao al ga zasrase krajem |
|
|
|
![]() |
|
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 775 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2010 u 13:34 |
|
totalni promasaj... ne razumem toliko interesovanje... na silu sam ga pogledao do kraja... zao mi je protracenih 90 minuta...
|
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 08:31 |
I ja kazem. Meni uopce nije los, cak stovise zanimljiv je. Jedino mi je kraj katastrofa. Mrzim ta krscanska proseravanja o oprastanju grijeha. A gledala s dragim pa smo i mi lupali ko je djavo, ko ce otici koji po redu pa je i to pridodalo zanimljivosti. Uglavnom ocjena mi 7/10. Da je drugaciji kraj bilo bi 8 definitivno. |
|
|
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 18:29 |
|
Moglo je to malo i bolje,ali nije loš film 6.5/10
Da ga je radio Joel Schumacher sigurno bi bio puno bolji.Kako je čovjek sa jednostavnošću napravio Phone Booth sa Colin Farellom.Film se samo radi u telefonskoj govornici a interakcija je samo između dva čovjeka. pa je film itekako dobar.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 18:42 |
nemoj mi spominajti tog schumachera, molim te..... ježim se na njega Filmove koje radi ŠAJMALAN, ne može niko drugi bolje uraditi nego on.... |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 19:16 |
|
...Šumaher je u jednoj tako svedenoj postavci imao pred sobom odličan scenario Larija Koena, pa njemu kao pouzdanom zanatliji nije bio problem da sačini zanimljiv film. Sa druge strane Šlajmalan zna najbolje da uprska vlastite filmove.
...sad ima malo spojlera... asvalttina je u pravu, hrišćanska poruka deluje na silu umetnuta, to je jedan izlizani kliše - ako ne znate kako da zeznete đavola, samo mu malo citirajte Bibliju. Pitam se šta bi se dogodilo da je u liftu bio Kinez ili Arapin. Da je detektiv iole racionalan, odmah bi udaljio iz zgrade onog Meksikanca paničara. Šlajmalanu nije strano koketiranje sa hrišćanskom patetikom, setimo se samo Znakova. Ali ima i nešto dobro, npr. uvodna špica sa izvrutom panoramom grada, odmah nagoveštava neko zlo. |
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 20:06 |
|
Skinuo sam juce Devil,kad budem odgledao uskoro dacu komentar. Mada nesto sam malo premotao i lici mi na film Blackout iz 2008,a mozda se i varam!
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 23:57 |
|
Ne znam zbog čega ste toliko svi zapeli da je ovo Shyamalanov film
Njegova je priča i on je producent. Niti je potpisao scenario niti režiju. Na My Name Is Modesty piše Quentin Tarantino presents pa je li njegov film? Naravno da nije. On je samo producent čije su ime iskoristili da bi se film prodao. Film je pitak, ništa naročito, gledao sam i puno gore. Solidna 6.
|
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:13 |
|
kako okrenes, jeste njegova prica, ali njegovo ime stoji kao drugi scenarista.... gde god da procitas....
njegova prica, pa verovatno su radili u saradnji sa njim.... Ažurirao AcaNDr - 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:14 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:31 |
|
sto nisu ovog lika ubacili u film
bas me zanima,sta bi djavo onda radio ![]() |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 22:04 |
|
Gledljiv film, za ubijanje vremena... Mene nije smorio, pošto, sva sreća, ne traje dugo, ali definitivno nije film veka, čak štaviše ne mogu reći ni da je odličan... Početak filma ok, sredina malo jeziva i drži pažnju, a onda kraj sve zaj... Film pokušava da istakne neku poentu, ali nikako ne dopire do nje... 6/10
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |