Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35093 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 21:19 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Devil (2010)Objavio: nebojsa66
Tema: Devil (2010)
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 12:35
DEVIL (SOTONA)
Bad things happen for a reason
Datum izlaska: 17 September 2010
Žanr: Horror | Thriller
Uloge: Chris Messina, Geoffrey Arend, Caroline Dhavernas, Jacob Vargas, Matt
Craven, Joshua Peace, Bojana Novaković
Redatelji: Drew Dowdle, John Erick Dowdle
Scenaristi: Brian Nelson, M. Night Shyamalan
Studio: Universal Pictures
PLOT: Skupina ljudi zarobljena u dizalu shvati da je vrag s njima
TRAILER
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Odgovori: Objavio: Gajtana
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 12:45
Ooo ... ovo će mi se sasvim sigurno svidjeti. Hvala Nešice
Objavio: outside
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 12:50
evo još jednog filma koji ide u listu najiščekivanijih...
Objavio: Sentinel
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 15:43
od 6. Cula sto god Shalayman izbaci neslavno potone, tako da od ovog treba jako malo ili nimalo ocekivati
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 19:17
Meni je Shyamalan extra, The Happening, Signs, The Sixth Sense, The Village, svi su mi dobri, a The Sixt Sense je vrh, jedino Lady in the Water mi se ne sviđa.......
očekujem da će biti extra film!
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 20:37
I ja sam isto pomislio kad sam vidio Shyamalan da će možda biti neki krš kao The Happening koji mi se uopće nije svidio, ali dat ću mu šansu. Po traileru mi se čini da je onako triler što ti malo dira u mozak i živce, a to mi se sviđa... Svakako ću odgledati pa ćemo vidjeti.
-------------
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 20:48
nebojsa66 piše:
I ja sam isto pomislio kad sam vidio Shyamalan da će možda biti neki krš kao The Happening koji mi se uopće nije svidio, ali dat ću mu šansu. Po traileru mi se čini da je onako triler što ti malo dira u mozak i živce, a to mi se sviđa... Svakako ću odgledati pa ćemo vidjeti.
svašta od tebe, znači za tebe je Shyamalan asocijacija za krš film, jer ti se The Happening nije svideo?
jedino, ako nisi mislio da je krš, jer je The Happening bio zadnji film i po tvom loš.....
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 21:08
the happening, the village, last airbender ne znas koji je gori
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 21:49
acane shvati da netko ima drugačije mišljenje od tebe...i gotova stvar,ako nebojša i sentinel tako misle,ok...svatko ima pravo misliti šta hoće...ja ovaj film jedva čekam..6 čulo odličan film, the happening čista 5 od 10,ali ovaj film mi izgleda više nego solidno...
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 21:56
Nije stvar u različitom mišljenju, nikad nisam ni pokušavao da namećem drugom moje mišljenje, ali ne može The Happening da bude asocijacija da je reditelj loš, dok ceo svet govori kako je The Sixt Sense nešto što je pomerilo granice, e o tome ti govorim. Ako su njima ti filmovi loši, super, meni nisu i tu nema rasprave.
- Armin van Buuren
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 21:58
AcaNDr piše:
Ako su njima ti filmovi loši, super, meni nisu i tu nema rasprave.
točno to
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 22:01
Ovako, da smirim tenzije... Nisam povezivao njega s krš filmovima, nego sam samo htio reći da mi se Happening nije svidio, a ne redatelj... i rekao sam da očekujem dobar triler od filma...
Nemojte pravit od muhe slona.
-------------
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 22:04
ja tek sad videh Trailer i samo Shyamalan ima ovakve ideje, ma ovo će biti HAOS!!! jedva čekam!!
- Armin van Buuren
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2010 u 22:12
Mene je trailer jako zaintrigirao...
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 11:43
"Đavo" stiže 4. novembra
Parapsihološki triler M. Najta Šjamalana - "Đavo" u domaće bioskope stiže 4. novembra.
Radnja filma se dešava u liftu gde je zaglavljena grupa ljudi, a jedan od njih je đavo - lično.
U režiji Džona Erika Daudla, po scenariju Brajana Nelsona i priči
Šjamalana, u filmu "Đavo" igraju Kris Mesina, Bojana Novaković, Logan
Maršal Grin, Džefri Arend...
(MONDO)
- Armin van Buuren
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 11:52
AcaNDr piše:
ja tek sad videh Trailer i samo Shyamalan ima ovakve ideje, ma ovo će biti HAOS!!! jedva čekam!!
i dalje stojim iza svojih reci, bice ovo pre*eben film! Konacno nesto novo, sa novom idejom, a od kog drugog nego od "bolesnog" uma Shyamalan-a.....
- Armin van Buuren
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 12:01
"Skupina ljudi zarobljena u dizalu shvati da je vrag s njima"-Jbt kako to moze da bude los film....zanima me samo njihova reakcija kada provale djavola----a fazon je u liftu su ne mogu da pobegnu....svaka cast tom Shyamalan-u na ideji za film
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 12:27
Djavo je zena, 100%
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 12:28
To se znalo i prije početka filma...
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 13:12
ma poznavajuci shalaymana, djavo je imao nocnu moru da je zarobljen u liftu s glupanima, i na kraju filma se probudio :D
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 13:15
a da nije djavo, sam lift :D
- Armin van Buuren
Objavio: Kampfar
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:21
Maštovito ime za film.
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:22
Jednostavnost je nekad bolja i privlačnija nekome nego kilometarski nazivi ili naslovi filma koji ti opišu čitavu radnju u dvije riječi.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:24
nebojsa66 piše:
Jednostavnost
Takav će verovatno i film da im bude.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:28
Pa dobro, neka i bude. Možda će ga upravo to učiniti boljim od filmova toga žanra. Filmovi su tu u prvu ruku da pruže zabavu, a tek onda dolazi sve ostalo. Pošto smo svi različiti, razni su oblici zabave koji nam odgovaraju, pa tako i ovo. Netko voli više jednostavne filmove ili zamršene, i tu sad se opet vraćamo na ukuse...
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:31
Barem su im na prvi pogled lepi glumci. Eto + za početak. Baš su im ljepi glumci ... ma de me briga daj dobar ili loš, ionako neću da gledam.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:32
Onda nisi kompetentan ni komentirati kakav će film biti. Zar ne?
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:34
Ako sam lud, nisam slep.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:37
Ne možeš iz trailera vidjeti kakav će film biti. Film se mora odgledati u cjelini da bi ga se moglo procjenjivati i koliko god ti bio stručnjak što se tiče filmova i kinematografije, nikada dvije minute trailera ne mogu zamijeniti sat i pol filma.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:43
Evo ti malo predviđanje. Film će da se zasniva na pomahnitalim fleškama, histeričnoj kameri, i dramatičnoj glumi glumi ,,Ja qq lele'', a trejler je dovoljno pokazao da bi ga ovako i prepricao na kraju. Not a good recepy.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:48
Gle, ti imaš to mišljenje, ok. Ja mislim da prvo trebam pogledati film da bih mogao dati konačnu ocjenu. Da, i ja po traileru gledam hoće li me radnja privući i to, ali ovdje govorimo o tome kakav je film u cjelini, tj. kakav će biti.
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:50
Pa ako ... trebace neko to i da prevede
-------------
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 14:53
Naravno.
-------------
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2010 u 23:55
Sitni spojleri
Shaymalan je tata za ovakve filmove.... Ovaj film to sve potvrđuje... Znam da će mnogi reći "jeb*eš film, kad se radnja dešava u liftu, 3x3 i gde su glavni likovi tih 5 ljudi", kao što će mnogi reći "Jesam rekao da je taj lik đavo", neko će reći "ma znao sam da je ona naša glumica" i tako dok nam svi oni ne padnu na pamet, jer svi će nam pasti na pamet, jer neko od njih je....... Đavo lično... Naravno, kad je izbor baš sveden na minimum....
Fino provedenih 80 minuta. Šta više, baš sam uživao u scena kad jedan drugog optužuju, kako je ubica, kako ovo, kako ono.... Nema tu štošta da se priča o glumi i glumcima... Priča je ono što ovaj film drži napetim do samog kraja i što me je držala napetim sve vreme.... jer, kako su oni lupali ko je Đavo, tako sam i ja.....
Još jedan u nizu odličnim Shaymalanovih filmova...... Samo tako nastavi.....
- Armin van Buuren
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2010 u 23:57
AcaNDr piše:
Vidiš da nije bio lift!
-------------
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2010 u 00:04
nebojsa66 piše:
AcaNDr piše:
Vidiš da nije bio lift!
vala bas
- Armin van Buuren
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2010 u 00:04
Nisam htio čitati acanov komentar filma, jer sam pročitao da ima par spoilera...Pa ako može, nešo reci mi jel mu se svidio film...Ako je, onda se meni neće, a čekam ga dugo
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2010 u 00:05
Vanjski, nije mu se nimalo svidio... Popljuvao ga je samo tako!
Yeah, you know it's not true...
-------------
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2010 u 00:07
outside piše:
Nisam htio čitati acanov komentar filma, jer sam pročitao da ima par spoilera...Pa ako može, nešo reci mi jel mu se svidio film...Ako je, onda se meni neće, a čekam ga dugo
nije to toliko bitan spojler....
- Armin van Buuren
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2010 u 00:17
Sad sam pročitao Acane...I vidim da nema spoilera....Znači svidio ti se film...A dobro nada umire zadnja
Nešo, da mi više nisi lagao
Objavio: blackpearl
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2010 u 01:11
Meni se nije ni malo svideo, filmovi mu sve gori i gori
Obecavao al ga zasrase krajem
-------------
Objavio: JOBAH
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2010 u 13:34
totalni promasaj... ne razumem toliko interesovanje... na silu sam ga pogledao do kraja... zao mi je protracenih 90 minuta...
Objavio: asvalttina
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2010 u 08:31
AcaNDr piše:
Fino provedenih 80 minuta. .... jer, kako su oni lupali ko je Đavo, tako sam i ja.....
I ja kazem. Meni uopce nije los, cak stovise zanimljiv je. Jedino mi je kraj katastrofa. Mrzim ta krscanska proseravanja o oprastanju grijeha. A gledala s dragim pa smo i mi lupali ko je djavo, ko ce otici koji po redu pa je i to pridodalo zanimljivosti. Uglavnom ocjena mi 7/10. Da je drugaciji kraj bilo bi 8 definitivno.
-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Objavio: Salvador
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 18:29
Moglo je to malo i bolje,ali nije loš film 6.5/10
Da ga je radio Joel Schumacher sigurno bi bio puno bolji.Kako je čovjek sa jednostavnošću napravio Phone Booth sa Colin Farellom.Film se samo radi u telefonskoj govornici a interakcija je samo između dva čovjeka. pa je film itekako dobar.
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 18:42
Salvador piše:
Moglo je to malo i bolje,ali nije loš film 6.5/10
Da ga je radio Joel Schumacher sigurno bi bio puno bolji.Kako je čovjek sa jednostavnošću napravio Phone Booth sa Colin Farellom.Film se samo radi u telefonskoj govornici a interakcija je samo između dva čovjeka. pa je film itekako dobar.
nemoj mi spominajti tog schumachera, molim te..... ježim se na njega Filmove koje radi ŠAJMALAN, ne može niko drugi bolje uraditi nego on....
- Armin van Buuren
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 19:16
...Šumaher je u jednoj tako svedenoj postavci imao pred sobom odličan scenario Larija Koena, pa njemu kao pouzdanom zanatliji nije bio problem da sačini zanimljiv film. Sa druge strane Šlajmalan zna najbolje da uprska vlastite filmove. ...sad ima malo spojlera... asvalttina je u pravu, hrišćanska poruka deluje na silu umetnuta, to je jedan izlizani kliše - ako ne znate kako da zeznete đavola, samo mu malo citirajte Bibliju. Pitam se šta bi se dogodilo da je u liftu bio Kinez ili Arapin. Da je detektiv iole racionalan, odmah bi udaljio iz zgrade onog Meksikanca paničara. Šlajmalanu nije strano koketiranje sa hrišćanskom patetikom, setimo se samo Znakova. Ali ima i nešto dobro, npr. uvodna špica sa izvrutom panoramom grada, odmah nagoveštava neko zlo.
Objavio: filips88
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 20:06
Skinuo sam juce Devil,kad budem odgledao uskoro dacu komentar. Mada nesto sam malo premotao i lici mi na film Blackout iz 2008,a mozda se i varam!
Objavio: Nameless One
Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 23:57
Ne znam zbog čega ste toliko svi zapeli da je ovo Shyamalanov film Njegova je priča i on je producent. Niti je potpisao scenario niti režiju. Na My Name Is Modesty piše Quentin Tarantino presents pa je li njegov film? Naravno da nije. On je samo producent čije su ime iskoristili da bi se film prodao. Film je pitak, ništa naročito, gledao sam i puno gore. Solidna 6.
------------- What can change the nature of a man?
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:13
kako okrenes, jeste njegova prica, ali njegovo ime stoji kao drugi scenarista.... gde god da procitas....
njegova prica, pa verovatno su radili u saradnji sa njim....
- Armin van Buuren
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:31
sto nisu ovog lika ubacili u film bas me zanima,sta bi djavo onda radio
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 22:04
Gledljiv film, za ubijanje vremena... Mene nije smorio, pošto, sva sreća, ne traje dugo, ali definitivno nije film veka, čak štaviše ne mogu reći ni da je odličan... Početak filma ok, sredina malo jeziva i drži pažnju, a onda kraj sve zaj... Film pokušava da istakne neku poentu, ali nikako ne dopire do nje... 6/10
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen