Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razlog odbijenih titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Razlog odbijenih titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BlackCalimero View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BlackCalimero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Razlog odbijenih titlova
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 01:50
Ćao, svima.
Nova sam, ne znam baš kako ovo funkcioniše.
Jedno pitanje, postavila sam prevod za seriju The Cosby Show već par puta i svaki put je odbijen, volela bih da znam zašto. U pitanju je kompletna prva sezona.

Nisam čak ni sigurna treba li ovde da pitam ili negde drugde, na kontaktu postoji mail, poslala sam i tamo ali ne dobijam odgovor.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 01:56
kako ja vidim, već ima prevod za prvu sezonu, te serije, pa je verovatno to i razlog 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 02:03
U svakom slučaju dobrodošla na forum Wink
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 07:48
Da bi titl bio odobren mora zadovoljavati neke uvjete:

a) mora imati različit tajming ili FPS od onog koji se već nalazi na forumu
b) ne smije biti obrisano ime prevoditelja
c) ne smije biti preveden nekim od programa za prevođenje
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BlackCalimero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 08:12
Kome da se obratim, prevod koji je već nakačen je moj, sa mojim imenom na kraju, nisam ga upload ja, neko ga je verovatno skinuo sa podnapisi.net, i piše kompletna prva sezona a nije kompletna već ima samo 10 epizoda, jer neko nije sačekao da prevedem sve nego je nakačio šta je našao. Ja sada želim da stavim ZIP fajl sa 24 epizode i odbija me. Što mu dođe, isti tajming ili FPS, ima ime prevodioca i nije preveden programom za prevođenje.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 08:14
Biti će sređeno. Thumbs Up
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BlackCalimero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 08:17
Hvala, malko kasnim pa sad vidim da si ti moderator. Sad bar znam koga ću ubuduće zapitkivati.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 11:11
Nikakav problem. Ono gore što sam naveo su općenita pravila kojih se treba pridržavati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.