Razlog odbijenih titlova
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=33518
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 05:58 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Razlog odbijenih titlova
Objavio: BlackCalimero
Tema: Razlog odbijenih titlova
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 01:50
Ćao, svima. Nova sam, ne znam baš kako ovo funkcioniše. Jedno pitanje, postavila sam prevod za seriju The Cosby Show već par puta i svaki put je odbijen, volela bih da znam zašto. U pitanju je kompletna prva sezona.
Nisam čak ni sigurna treba li ovde da pitam ili negde drugde, na kontaktu postoji mail, poslala sam i tamo ali ne dobijam odgovor.
|
Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 01:56
kako ja vidim, već ima prevod za prvu sezonu, te serije, pa je verovatno to i razlog
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 02:03
U svakom slučaju dobrodošla na forum
------------- Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 07:48
Da bi titl bio odobren mora zadovoljavati neke uvjete:
a) mora imati različit tajming ili FPS od onog koji se već nalazi na forumu b) ne smije biti obrisano ime prevoditelja c) ne smije biti preveden nekim od programa za prevođenje
-------------

|
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 08:12
|
Kome da se obratim, prevod koji je već nakačen je moj, sa mojim imenom na kraju, nisam ga upload ja, neko ga je verovatno skinuo sa podnapisi.net, i piše kompletna prva sezona a nije kompletna već ima samo 10 epizoda, jer neko nije sačekao da prevedem sve nego je nakačio šta je našao. Ja sada želim da stavim ZIP fajl sa 24 epizode i odbija me. Što mu dođe, isti tajming ili FPS, ima ime prevodioca i nije preveden programom za prevođenje.
|
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 08:14
Biti će sređeno.
-------------

|
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 08:17
|
Hvala, malko kasnim pa sad vidim da si ti moderator. Sad bar znam koga ću ubuduće zapitkivati.
|
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 11:11
Nikakav problem. Ono gore što sam naveo su općenita pravila kojih se treba pridržavati.
-------------

|
|