| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Buried (2010) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2011 u 11:37 |
|
Složio bi se sa nekim komentarima da ima dosta nelogičnosti, ali to meni sigurno ne umanjuje ocjenu tako drastično kao drugima.
Moram obavezno spomenuti osvjetljenje u filmu.Da film ne bi bio monoton redatelj je upotriyebio više vrsta osvjetljenja kao što su upaljač,mobitel,neonka.Upaljač je morao upotriyebiti kao soluciju da čovjek može pronaći mobitel koji mu je ostavio otmičar i da bi ta priča krenula od nekuda tako da mu na tome ništa ne zamjeram..Istina je da je mogao upaljač maksimalno koristiti možda par minuta i da bi ostao bez zraka.Ja sam se udubio u priču i uopće ne gledam na te greške tako drastično.Samo bi još dodao da mnogi dobri filmovi imaju greške i da se na dosta njih te greške namjerno rade. Film u svakom slučaju jako zanimljiv i drži konstantno pažnju gledatelja.Gluma mi je odlična jedino što zamjeram je početak filma gdje su mogli malo bolje dočarati paniku i stres kad bi se čovjek našao u ljesu. Moja ocjena bi bila 10 ali zbog tih grešaka je 8/10
Ažurirao Salvador - 16.Veljaca/Feb.2011 u 11:44 |
|
![]() |
|
Damirowski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Konami Status: Offline Points: 1498 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2011 u 11:49 |
|
To salvadore, JEEEEEJ! Dobro jutro! |
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">
Hmm...? |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2011 u 12:01 |
I tebi sinko ![]() To je moje viđenje filma.Mislim da je redatelj odradio fenomenalan posao i da mnogi redatelji ne bi ni pomislili ulaziti u takav projekt.
Ažurirao Salvador - 16.Veljaca/Feb.2011 u 12:46 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |