Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Resident Evil: Afterlife (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Resident Evil: Afterlife (2010)

Resident Evil: Afterlife

Resident Evil: Afterlife (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura, horor

Trajanje:

97 min

Režija:

Paul W.S. Anderson

Scenarij:

Paul W.S. Anderson

Glavne uloge:

Milla Jovovich
  >  Alice
Ali Larter
  >  Claire Redfield
Kacey Clarke
  >  Crystal Waters
Fulvio Cecere
  >  Wendell
Kim Coates
  >  Bennett
Sienna Guillory
  >  Jill Valentine
Boris Kodjoe
  >  Luther
Wentworth Miller
  >  Chris Redfield
Sergio Peris-Mencheta
  >  Angel
Shawn Roberts
  >  Albert Wesker
Spencer Locke
  >  K-Mart
Norman Yeung
  >  Kim Yong
Christopher Kano
  >  Sniper #1
Tatsuya Goke
  >  Sniper #2
Raymond Olubawale
  >  Axeman

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 21:29
LOLLOL ja sam moje vidjenje filma preneo LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:28
AcaNe, je l' ti neko do sad reko da imaš čudan ukus? LOL
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:31
Nema čudan ukus, nego ima svoje mišljenje... Tongue
Zato što drugačije milsi od ostalih ne znači da ima čudan ukus...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:32
A može bit' i jedno i drugo.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:34
Ne može. I zašto bi imao čudan ukus što voli igricu koju su igrali tisuće i tisuće ljudi i što mu se svidio film koji je rađen po toj igrici...
Zar ne? Wink

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:56
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

AcaNe, je l' ti neko do sad reko da imaš čudan ukus? LOL

imao cudan ukus ili ne, jedini sam ja konkretno rekao sta mi se svidja u filmu, a ne kao vi, koji ste ga ispljuvali, a niko nista nije rekao, sta je toliko lose u tom filmu, da je vredan ostrih kritika od strane vas... Najvise volim takve komentare, gde svi povracaju na film, te ovo, te ono, pa dajte recite, zbog cega se vama taj film ne svidja, da bi ljudi koji ga nisu gledali, kad cuju vase komentare, jednostavno odustali od njega.....

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 01:29
Samo da kažem da se meni film sviđa i da mi je lijepa kombinacija što su Scofielda W.Millera ubacili u film sa Milom i onako bolji mi je od trećeg nastavka, ma dobri su svi na svoj način.
Moja ocjena je 6,5/10...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 04:57
Da citiram Kampfara "Iskasapili dobar naslov", nista vise.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 06:49
Ma zezam se, bre, AcaNe za čudan ukus... LOL

Ažurirao bagzi94 - 27.Studeni/Nov.2010 u 06:55
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:13
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Da citiram Kampfara "Iskasapili dobar naslov", nista vise.

bas ste mi obojica merodavni......

- Armin van Buuren

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:16
Meni je ok. očekivao sam tako nešto i to sam i dobio .zabava samo zabavaWinkSerijal je i napravljen samo za zabavu za poklonike te igre.Ništa dubokoumno, only entertaiment.

Ažurirao Salvador - 27.Studeni/Nov.2010 u 10:22
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:36
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Meni je ok. očekivao sam tako nešto i to sam i dobio .zabava samo zabavaWinkSerijal je i napravljen samo za zabavu za poklonike te igre.Ništa dubokoumno, only entertaiment.

Tacno tako, ako ga je neko shvatio drugacije, onda ne treba ni da ga gleda....

- Armin van Buuren

Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:46
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Slažem se potpuno,meni je samo žao bilo što sam čekala nekih 40min da se zombiji pojave,ovaj deo je naravno slabiji od predhodnih ali opet nije toliko loš da bih ga pljuvala i dala mu ocenu 0/10 ,ima nekoliko dobrih scena,sama priča je ok.,nastavlja se tamo gde je trojka stala,a i sam kraj nije loš,ostavljena su otvorena vrata i za peti deo.Meni je film bio zabavan i dajem mu ocenu 7/10
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:48
Joj, joj..što to ne volim, kad netko ima drugačije mišljenje i odmah je taj čudan, i odmah taj ima čudan ukus itd....čovjeku se svidio film, vama nije..i šta je sad u tome čudno...pogledajte na imdb, od 22000 glasova...5000 je dalo ocjenu 10, 3000 ocjenu 6, 2000 ocjenu 2....i da ne nabrajam....Ljudi imaju različite ukuse, i to je to...kraj priče.....a acane tebi svaka čast, što se držiš svoga mišljenja i ne daš se, to je dobro....Clap
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 11:44
Hvala Vanjski, uvek se držim onog što kažem i uvek se trudim kad svi pljuju film, ne da udarim namerno kontru, nego da detaljno objasnim stvari vezano za taj film i šta se meni svidelo u filmu...

- Armin van Buuren

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 23:20
Moglo je ovo bolje.

Ažurirao HeadBurn3r. - 30.Sijecanj/Jan.2011 u 23:20
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.