Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Resident Evil: Afterlife (2010)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=32587
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 10:54
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Resident Evil: Afterlife (2010)
Objavio: icemaher
Tema: Resident Evil: Afterlife (2010)
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 02:45

Iza nas su nepune tri godine od zadnjeg Resident Evil filma, ukoliko računamo samo adaptacije Hollywoodske produkcije. U prijevodu, to znači da je vrijeme za još jedan nastavak – Resident Evil: Afterlife. Isti je potvrđen još davno prije, no danas vam donosimo prvi trailer za nadolazeći uradak Paula Andersona koji u kina stiže sredinom rujna ove godine. Prije nego pod opširnije pogledate trailer, valja spomenuti nekoliko stvari. Kao prvo, Afterlife se opako fura na novije izdanke RE igara, točnije RE5 – tu su Majiniji, a s njima bome i Wesker. Kao drugo, očekuju nas neizbježni 3D efekti jer je film sniman u "Avatarskoj" tehnologiji. Naposljetku, glumačka postava pored dosadašnjih junakinja Mile Jovovich te Ali Larter dobila je neka nova lica – ulogu Weskera ovaj put preuzeo je Shawn Roberts, dok se debitantske uloge Chrisa Redfielda dokopao Wentworth Miller. Bez daljnjeg odugovlačenja, savjetujemo vam da pogledate akcijom nabijeni trailer.

hcl.hr

http://www.imdb.com/title/tt1220634/ - IMDB.COM

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Odgovori:
Objavio: xyd
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 03:24
jedva cekam film!!! 

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 06:05
+1

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: Buki
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 16:05
Jedva čekam i ja, odlično izgleda trailer, Mila Jovovich i Wentworth Miller u istom filmu, ovo mora biti odlično! Approve

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 17:08
I ja jedva čekam pored Wentwortha negde sam načuo da će Jensen Ackles takođe glumeti. Može li neko potvrditi?

Objavio: taxidell
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 17:33
Napokon...iskreno se nadam da je vredelo čekati

-------------
live long and prosper

Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 21:09
samo 2 reči  Milla Jovovich

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2010 u 21:53

Novi promotivni poster i fotografije iz četvrtog nastavka filma pojavile su se na Internetu.

Četvrti deo filma "Pritajno zlo", sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, u bioskope stiže 10. septembra u 3D formatu, a glavna protagoniskinja, Mila Jovović, potvrdila je na svom nalogu na Twitteru da su glasine da će u novom filmu Siena Gilori ponovo igrati Džil Valentajn - istinite.

"Da odgovorim na pitanje mnogih od vas jednim potezom, da! Prelepa i talentovana Sijena Gilori se vraća ulozi Džil Valentajn", napisala je Mila.

(MONDO)

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2010 u 21:54
ovo jedva čekam!!!!!

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2010 u 22:05
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

ovo jedva čekam!!!!!
takodje Wink

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2010 u 00:39
acane brate, vec postoji temaLOL

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2010 u 01:01
Kako si ti požrtvovan... LOLLOLLOL

Dosta je, trailer me na početku jak podsjeća na I Am Legend, ali kasnije nabaciše akcije da pokažu kako imaju cool 3d kamere... LOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2010 u 20:05
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

acane brate, vec postoji temaLOL

pa ovo je novija vest LOL

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2010 u 20:04
08.06.2010.
DŽIL VALENTAJN U ČETVRTOM DELU "PRITAJENOG ZLA"

Četvrti deo filma "Pritajno zlo", sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, u bioskope stiže 10. septembra u 3D formatu, a glavna protagoniskinja, Mila Jovović, potvrdila je na svom nalogu na Twitteru da su glasine da će u novom filmu Sijena Gilori ponovo igrati Džil Valentajn - istinite.

"Da odgovorim na pitanje mnogih od vas jednim potezom, da! Prelepa i talentovana Sijena Gilori se vraća ulozi Džil Valentajn", napisala je Mila.

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: bagzi94
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2010 u 20:19
Kazite mi kakvi su predhodni delovi ovog filma, posto vidim da je Afterlife odlican

-------------
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.

Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2010 u 20:24
meni su extra.........

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2010 u 21:30
i meni, odlicna trilogija(sad vec cetvorologija) o zombijima...

-------------

Objavio: djscOOby
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2010 u 15:03

znam kao igru i znam kao film...i samo mogu pohvaliti jer mi je do sad i u filmovima i u igrama bio odličan scenarij...ja bi samo jednu drugu stvar htio da naprave Resident Evil film po scenariju iz Resident Evil 4 igre...tamo je bila prehebeni story i po njemu bi mogli napraviti film...

uglavnom veliki ljubitelj serijala... 

Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:46

titlovan trejler

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2010 u 13:02
Prekjučer Cinestaru dostavio upravo ovaj film u paketu, pokušao dogovoriti pretpremijeru preko veze, ali nije uspjelo. LOL
E ovo je definitivno film kji bi mogao pogledati u kinu. Thumbs Up

Objavio: Kampfar
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 13:18
Upravo pogledao film ... psovka, psovka psovka psoooooooooooooovka psovka psovka film.

-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 13:34
u suštini šta bi to značilo, dobar, loš, sra*je?

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 14:25
Sudeći prema komentarima iz "Natjecanja" ovo treće LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 15:09
Trecerazredni film, uzas, mozda se svidi nekome u razvoju ukusa za... ne znam, akciju mozda ....
 da das Piter Dzeksonu tematiku za film i opremu iz 80tih, napravio bi 10x bolji Dead

Nevidjeno kako kasape dobre naslove

-------------

Objavio: Sentinel
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 15:12
moje misljenje je da su se previse ponijeli za onim 3D iz naslova (utjecaj avatara)...
nabacali efekte bez ikakva smisla, samo da bi se dodvorili onima koji na efekte svrsavaju...

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 15:23
Ja baš hteo da ga pogledam, ali više nisam siguran da hoču Ermm

-------------

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 16:05
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

uvek govorim, a i držim se toga. Ničije mišljenje me neće odaljiti od toga da pogledam film....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 16:07
Ma i efekti su im upm...
Nakon celokupnog nerviranja tokom filma, na kraju uspeli da ga zaokruze motivom ,,Charlies angels'', sve im bolesno...

-------------

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 17:03

Uspeh prvog 3D filma posle "Avatara"

"Resident Evil: Afterlife", ili po oceni američkih filmskih kritičara "prvi 3D film posle 'Avatara'", zaradio je skoro 30 miliona dolara prvog vikenda prikazivanja.

Film "Resident evil" sa http://www.mondo.rs/tg3862/Foto/I_posle_Mile_Jovovic_Mila_Jovovic.html - Milom Jovović u glavnoj ulozi je za prvi vikend prikazivanja u američkim bioskopima, zaradio skoro 30 miliona dolara.

Američki filmski kritičari pohvalili su radnju filma četvrtog dela uspešne filmske franšize "Afterlife", rekavši da je "prvi 3D film posle 'Avatara' koji je moguće gledati u 3D tehnologiji", aludirajući na brojne pokušaje, odnosno promašaje koji su usledeli nakon prikazivanja Kameronove priče o Na'vijima.

Film "Resident Evil: Afterlife", u kojem Alis spašava one koji su preživeli virusnu infekciju od koje zaraženi postaju zombiji, u severnoameričkim bioskopima zaradio je više od šest filmova koji ga slede - "Takers", "The American", "Machete", "Going the Distance", "Rezervni igrači" i "The last exorcism".

(MONDO)

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 17:04
toliko o tome kako je film sran*e, trećerazredni. To već i nije stvar ukusa......

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 17:12

uvek govorim, a i držim se toga. Ničije mišljenje me neće odaljiti od toga da pogledam film....

U pravu si. Verovatno ti što daju nule, ne vole takve filmove...

-------------

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 17:15
gledaj film i sam sebi reci da ti je sran*e ili da ti je super.... a ne neko drugi...

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 17:26
Prica se u osnovi nastavlja na prethodne delove, ali nema onaj kvalitet dogadjaje koje imaju prethodne delove. Efekti nisu losi, ali polovinu njih nije bilo potrebno (licno mrzim ona usporavanja, ne vidim zasto se to naglasava ko da je neki znacajni trenutak) i cini mi se da su malo zajeb**i visine, ko da su promenljive ili tako izgleda zbog lose snimke. Neke se stvari i okolnosti pojavile od nikud, ko da su stigli iz sasvim drugog filma. Sami pocetak je preterano "iznenadjenje", a i nista osobno im nije finta sto je kraj otslikao pocetka.

Ko sto Kampfar reko "kasape dobre naslove" uz 3D reklamu za profit, umesto da odrade dobru pricu za koja ce se jedva ocekivati i 5 ti nastavak.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 17:58

toliko o tome kako je film sran*e, trećerazredni. To već i nije stvar ukusa......

Kakve veze ima marketing sa filmom?
Pocetak filma podseca na Ultra Violet, sto je za klince, a kraj na Charlies Angels sto je za seksualno zbunjene. Vecina delova nije ni napeta vec smorna i u fazonu ,,daj neka se nesto desi''
A ovo sve stavljam na prvi plan, pa tek onda igru sa kojom povezanosti jedva postoje...
Vesker aka Mr. Smith? Oce... al' u sredu.

Avatar je jedva osrednji film, nema apsolutno nicega tamo sto moze da intrigira, ukoliko covek nema toliko slabu mastu pa ne provaljuje da je ono animirana verzija ''Igra sa vukovima''.
I jos je punjeno odredjenim glumcima koji se nikada ne bi proslavili da im je ono prvi film.

-------------

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 18:20
Ja sam uvjeren da je film odličan bez obzira na komentare i jedva čekam da ga pogledam, ma ovo ne može biti loše, barem ne meni. Approve

Objavio: ByShebo
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 18:49
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Ja sam uvjeren da je film odličan bez obzira na komentare i jedva čekam da ga pogledam, ma ovo ne može biti loše, barem ne meni. Approve

Nemoj biti sto posto uvjeren dok ne pogledaš.LOL S obzirom na to da sam pogledao film i zbilja mislim da je jedan od najgorih uopće savjetujem ti da ni u ludilu ne gledaš neki CAM ili TS, već da odeš na 3D projekciju jer je, očito, rađen, isključivo za to. Da sam ga gledao u 3D vjerojatno mi se ne bi činio toliko loš, ali na malom ekranu uz CAM to zbilja izgleda bizarno loše: priče skoro da i nema, usporeni kadrovi u kojima lete meci, bombe, krhotine svega i svačega kao da traju vječno, ultrasmiješna režija i još gori scenarij... Uglavnom, film na koji se RTL sigurno već odavno predbilježio i koji će godinama prikazivati svaka 2-3 mjeseca u udarnom terminu.

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 19:23

e sad, hajde netko tko je odgledao film, gdje je kvragu Jill Valentine????????

na imdb kaze lik negdje na kraju, nije valjda da je to isjeceno?

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 19:34
svašta, verovatno neki osakaćeni.....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 19:42
Možda će biti u unrated verziji... Confused

-------------

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 19:47
kako ja vidim sva ta bioskopska sran*a od snimaka što su se pojavila traju 85 minuta, a film traje 97 min....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 19:48
Da, zato se i čeka BluRay ili kino, prije toga ne gledam film. Thumbs Up

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 19:50
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Da, zato se i čeka BluRay ili kino, prije toga ne gledam film. Thumbs Up

ništa manje od toga, a pošto čisto sumljam da ću ići u BG zbog filma, a ovi šabani u NS nikako da otvore ovaj "svemirski" bioskop, čekaću HD i ništa osim HD-a...

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 20:20

Pričajte šta hoćete.Ja sam "zaražen" Residentom još od prvog dela igrice na SONY PLAYSTATION

tako da...sigurno će mi se svideti.A i ne volim da slušam ocene "kritičara" bez portfelja.Čujemo se kad izađe dvd rip....

-------------
live long and prosper

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 20:28
ne trebam ja tebi, kao ni nikog drugog ubeđivati, a ni ti mene, koliko je kome igra/film značajna Wink

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 22:10
evo, zdraknite ovo kako se rade zombi koljacine. Lik je cak fencer

Inace ko voli filmove residenta a obozava igricu, taj laze samog sebe.LOL

-------------

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2010 u 22:50
Previše nasilnoLOLLOLLOL

-------------
live long and prosper

Objavio: Nameless One
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2010 u 00:32
Odmah da kažem da sam veliki fan igre i prva dva dijela filma. 3 i 4 bolje da nisu ni snimali, a ovaj posljednji posebno pegla Fazoni korišteni u filmu su isfurani još 1999. kad se pojavio Matrix. Pa stvarno, Andersone, zar si na to spao Thumbs Down Smeće, smeće i jesam li rekao da je smeće Dead

-------------
What can change the nature of a man?

Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2010 u 03:34
nisam ga mogla cijelog odgledat, probala sam... stvarno jesam... omg... stvarno
žalim ljude koji su još i platili da ovo gledaju... koji storytelling....

vommitvommitvommitvommitvommitvommitvommitvommitvommit

-------------
"Ona lepa, a ja mlad"

Objavio: bojanadj
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2010 u 08:34
Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

žalim ljude koji su još i platili da ovo gledaju... 

Ja žalim kolege koji su prevodili LOL i one koji moraju da odgledaju da bi izabrali pobednika...

Ja predlažem, u interesu sajta, da to glasanje ostavimo sa strane i ovaj film više ne gledamoLOL...puno je da pola foruma ubije jedan film LOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2010 u 13:07
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

žalim ljude koji su još i platili da ovo gledaju... 

Ja žalim kolege koji su prevodili LOL i one koji moraju da odgledaju da bi izabrali pobednika...

Ja predlažem, u interesu sajta, da to glasanje ostavimo sa strane i ovaj film više ne gledamoLOL...puno je da pola foruma ubije jedan film LOLLOLLOL

mudro zboriš LOLLOLLOL

-------------
"Ona lepa, a ja mlad"

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2010 u 10:16
Hmm, svi koji su gledali film pod ovim smiješnim releasovima (TS, Cam), pljuju po filmu, s druge strane oni koji su ga gledali u kinu su i više nego zadovoljni, još su navodno ovi releasovi na netu "kratki" za 15-ak minuta, dovoljno da se stekne loš dojam.

Kao što rekoh, čeka se BluRay, i očekujem puno, i ne sumnjam u to, ovo ne može biti loše. Approve

Objavio: enad
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2010 u 17:36
Ja ga još nisam gleda, li sam umira od smijanja dok san gleda ovu "recenziju".

-------------
http://www.spill.com/

Datum objave: 07.Listopad/Oct.2010 u 23:40
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Odmah da kažem da sam veliki fan igre i prva dva dijela filma. 3 i 4 bolje da nisu ni snimali, a ovaj posljednji posebno pegla Fazoni korišteni u filmu su isfurani još 1999. kad se pojavio Matrix. Pa stvarno, Andersone, zar si na to spao Thumbs Down Smeće, smeće i jesam li rekao da je smeće Dead
potpuno se slazem sa tobomBig smile Gledao sam dok nije krenulo usporavanje snimka i pogled sa svake strane i kloniranje Alice u 5-6 curiceLOL Za mene previse nabijeni efekti, nista ne lici na prvi pa i drugi deoDead Dalje nisam mogao da gledam jer mi je previse glup film.Confused 0/10

-------------

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2010 u 00:21
Odgledao danas R5 verziju.Kao sto rekoh ranije zarazen ovim jos od prvog dela igrice.Naravno da mi se svideo.Uzivao u svakoj sekundi.Nadam se da ce snimiti i peti nastavak kao sto je nagovesteno...i taj ce mi se svideti kazem unapred...ziveli svi kriticari svetaLOL

-------------
live long and prosper

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2010 u 19:24
Blagi užas Dead 

Jedino vredi ova naša srpska pi--a

-------------

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2010 u 21:59

ona je rodjena u ukrajni

-------------

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2010 u 22:13
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

ona je rodjena u ukrajni

Znam, ali otac joj je srbin beše? Tongue

-------------

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2010 u 23:55

Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

ona je rodjena u ukrajni

Znam, ali otac joj je srbin beše? Tongue

gle stvarno, sad sam procitao na wiki, sad je jos vise volim Embarrassed

-------------

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 20:43
Kako bi moja draga.... Milla rekla, Naaaaaaaaaaaaaaaajs! Kao što sam govorio, film treba gledati kao 3D i to je to. Jeste da sam ga ja gledao u HD, sa sve 5.1 efektima, znači pun doživljaj, ali one ključne 3D scene nisam video.. Tehnološki film je odrađen maximalno, tu nemam reči, tj. nemam zamerki.
Akcije, kao i mnogim akcionim filmova ima na pretek, ali sve u skladu sa igricom. Kad smo kod igrice, tj. petog dela i ovog filma, tu sam još više oduševljen. Atmosvera je preneta besprekorno. The Executioner ili kako ga ja zovem "momče sa sekirče" je cool odrađen, ali šteta što nema neku veću ulogu. Wesker, wow, Wesker mi je bio faca u igrici i ostao faca u filmu. Svaki njegov detalj, njegovi munjeviti pokreti, boja njegove kože, one cvike, ma sve kao u igrici. Full, extra, nemam reči.. Brat i sestra, Kris i Kler, po prvi put zajedno na filmu...... Elis, ili moja predivna Milla Jovovich, brutalno lepa, i brutalno smrtonosna.., nemam šta o njoj pričati, osim reči hvale.....

Čisto da znate Džil se pojavljuje na kraju, iza onih slova.....

Sve u svemu, film je ispunio moja očekivanja....

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 20:52

Kako bi moja draga.... Milla rekla, Naaaaaaaaaaaaaaaajs! Kao što sam govorio, film treba gledati kao 3D i to je to. Jeste da sam ga ja gledao u HD, sa sve 5.1 efektima, znači pun doživljaj, ali one ključne 3D scene nisam video.. Tehnološki film je odrađen maximalno, tu nemam reči, tj. nemam zamerki.
Akcije, kao i mnogim akcionim filmova ima na pretek, ali sve u skladu sa igricom. Kad smo kod igrice, tj. petog dela i ovog filma, tu sam još više oduševljen. Atmosvera je preneta besprekorno. The Executioner ili kako ga ja zovem "momče sa sekirče" je cool odrađen, ali šteta što nema neku veću ulogu. Wesker, wow, Wesker mi je bio faca u igrici i ostao faca u filmu. Svaki njegov detalj, njegovi munjeviti pokreti, boja njegove kože, one cvike, ma sve kao u igrici. Full, extra, nemam reči.. Brat i sestra, Kris i Kler, po prvi put zajedno na filmu...... Elis, ili moja predivna Milla Jovovich, brutalno lepa, i brutalno smrtonosna.., nemam šta o njoj pričati, osim reči hvale.....

Čisto da znate Džil se pojavljuje na kraju, iza onih slova.....

Sve u svemu, film je ispunio moja očekivanja....

ja mislim da seres, samo zato sto ne zelis priznat da smo mi bili u pravu LOL

-------------

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 21:29
LOLLOL ja sam moje vidjenje filma preneo LOL

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:28
AcaNe, je l' ti neko do sad reko da imaš čudan ukus? LOL

-------------

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:31
Nema čudan ukus, nego ima svoje mišljenje... Tongue
Zato što drugačije milsi od ostalih ne znači da ima čudan ukus...

-------------

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:32
A može bit' i jedno i drugo.

-------------

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:34
Ne može. I zašto bi imao čudan ukus što voli igricu koju su igrali tisuće i tisuće ljudi i što mu se svidio film koji je rađen po toj igrici...
Zar ne? Wink

-------------

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 23:56

AcaNe, je l' ti neko do sad reko da imaš čudan ukus? LOL

imao cudan ukus ili ne, jedini sam ja konkretno rekao sta mi se svidja u filmu, a ne kao vi, koji ste ga ispljuvali, a niko nista nije rekao, sta je toliko lose u tom filmu, da je vredan ostrih kritika od strane vas... Najvise volim takve komentare, gde svi povracaju na film, te ovo, te ono, pa dajte recite, zbog cega se vama taj film ne svidja, da bi ljudi koji ga nisu gledali, kad cuju vase komentare, jednostavno odustali od njega.....

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: joya
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 01:29
Samo da kažem da se meni film sviđa i da mi je lijepa kombinacija što su Scofielda W.Millera ubacili u film sa Milom i onako bolji mi je od trećeg nastavka, ma dobri su svi na svoj način.
Moja ocjena je 6,5/10...

-------------
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 04:57
Da citiram Kampfara "Iskasapili dobar naslov", nista vise.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 06:49
Ma zezam se, bre, AcaNe za čudan ukus... LOL

-------------

Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:13
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Da citiram Kampfara "Iskasapili dobar naslov", nista vise.

bas ste mi obojica merodavni......

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Salvador
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:16
Meni je ok. očekivao sam tako nešto i to sam i dobio .zabava samo zabavaWinkSerijal je i napravljen samo za zabavu za poklonike te igre.Ništa dubokoumno, only entertaiment.

Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:36
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Meni je ok. očekivao sam tako nešto i to sam i dobio .zabava samo zabavaWinkSerijal je i napravljen samo za zabavu za poklonike te igre.Ništa dubokoumno, only entertaiment.

Tacno tako, ako ga je neko shvatio drugacije, onda ne treba ni da ga gleda....

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Nastasja
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:46
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Slažem se potpuno,meni je samo žao bilo što sam čekala nekih 40min da se zombiji pojave,ovaj deo je naravno slabiji od predhodnih ali opet nije toliko loš da bih ga pljuvala i dala mu ocenu 0/10 ,ima nekoliko dobrih scena,sama priča je ok.,nastavlja se tamo gde je trojka stala,a i sam kraj nije loš,ostavljena su otvorena vrata i za peti deo.Meni je film bio zabavan i dajem mu ocenu 7/10

Objavio: outside
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 10:48
Joj, joj..što to ne volim, kad netko ima drugačije mišljenje i odmah je taj čudan, i odmah taj ima čudan ukus itd....čovjeku se svidio film, vama nije..i šta je sad u tome čudno...pogledajte na imdb, od 22000 glasova...5000 je dalo ocjenu 10, 3000 ocjenu 6, 2000 ocjenu 2....i da ne nabrajam....Ljudi imaju različite ukuse, i to je to...kraj priče.....a acane tebi svaka čast, što se držiš svoga mišljenja i ne daš se, to je dobro....Clap

Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 11:44
Hvala Vanjski, uvek se držim onog što kažem i uvek se trudim kad svi pljuju film, ne da udarim namerno kontru, nego da detaljno objasnim stvari vezano za taj film i šta se meni svidelo u filmu...

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 23:20
Moglo je ovo bolje.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk