| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Expendables (2010) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 08:53 |
|
|
Odgledao. O glumi pojedinih neću ni da pričam, Dolph je (recimo) klasična seljačina (kao i uvek) i nema veze s' mozgom (kao i ranije), održava se na mišićima... A to da nema hemije - ja to nisam tako doživeo. Ljudi se uglavnom žale na zaplet, priču, kraj, patetiku... Alo... Film je akcioni... akcija = no brains. Ko sedne da gleda očekujući Hamleta, biće razočaran (poprilično). Evo na šta bi to ličilo...
Zato, Stallone (kao i obično) odradio odličan posao, svi oko njega izgledaju kao početnici, i to je ono što sam očekivao. E da, "ona trojica" u istom kadru... Ažurirao cudak_31177 - 04.Rujan/Sep.2010 u 08:58 |
||
|
|
||
![]() |
||
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 09:48 |
|
|
Akcija i to je sve.Kao takav, bez ikakvog daljeg analiziranja, cista 10.
|
||
|
live long and prosper
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 10:43 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Večeras nameravam da odgledam film, pa javljam utiske...mada svi već znaju moje mišljenje o filmu u kom se pojavljuje Brus Vilis ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 10:58 |
|
|
To be, or not to be... ...not to be. KABUM!
|
||
|
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 11:28 |
|
Moram pogledat Expendables, ako zbog niceg drugog onda zbog omiljenih akcijskih junaka iz mladosti. Ne ocekujem nikakvu umjetnicku vrijednost i nisam vec godinama gledao novokomponovanu preserantsku holivudsku akciju, nego ovo gledam iskljucivo kao zabavnu trash tabacinu. Kao klinac sam idealizirao Staloneove, Svarcijeve, Lundgrenove itd. filmove, a danas smatram da nema boljeg napusavanja od gledanja ovakvog filma uz par smotanih dzoksi. U tu kategoriju ne stavljam ove nove kvazi akcijske junake (tipa onaj kretenski indijanac The Rock) i njihove debilne filmove koji se trude ispast cool, vec dobru staru zajebantsku gardu koja sacinjava Expendables a kojoj bi pridodao i frikove tipa Seagal, Norris, Dudikoff. Od svih pripadnika te garde Lundgren mi se cini kao jedini koji zna za kog radi te filmove, pa gledajte njegove najnovije filmove, toliko su debilni da ih samo horde napusenih mogu pogledat, a svjestan sam da Dolph to namjerno i zeli postici. Neki dan su na Rtlu bili njegovi Placenici, ja i frend smo istinski uzivali u filmu i razbili se od smijanja...
|
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 17:53 |
|
Plaćenici su istinski trash Nick Gunner Ko od ovoga očekuje nešto više, razočarat će se. Ovo gledaš i uživaš samo ako su ti kao klincu ovi matorci bili "uzori" i čije si filmove gutao. Kad ga gledaš sa rajom užitak je još veći Inače je film totalni trash, ali je to urađeno sa namjerom ![]() |
||
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2010 u 11:28 |
|
Točno to Brate, ne sjećam se kad se mi nismo slagali oko filmskog ukusa pa tako i ovaj put. Nažalost, film zbog kojeg sam prekršio pravilo da ne gledam nove holivudske akcije ostat će zapamćen kao teeeeeško sranje. Očekivao sam vrhunsku B-zabavu, a dobio tipično holivudsko smeće. Ruku na srce, to se moglo i očekivati. Nismo više klinci, nestala je draž holivudskih junaka iz djetinjstva. Nestala je naša pozornost kojom smo kao klinci pratili tabanje i proljevanje krvi. Nestala je priča koja je nekad bila vrlo dobra i zanimljiva (true lies, tango i cash, predator, rambo 1, itd.) Ukratko, nestalo je sve. U stvari, nije ono nestalo, već smo mi odrasli i prerasli žanr. Iako, ne mogu se oteti dojmu da su holivudski akcijski filmovi nekad bili daleeeeeeeko kvalitetniji od današnjih, počev od glumaca, scenarija, režije itd. Danas ne mogu ni pohvatat sve te manekenske kvazi frajerčiće koje prodaju pod akcijske junake, čak ni da još uvijek gledam takve filmove, ni jednu facu ne bi mogao zapamtit. Ništa više nije realistično, s pretjerivanjem i kurčenjem se otišlu u krajnost, a nemaju likove koji to mogu kvalitetno odradit. Npr. za obračun na letećem avionu moraš imat facu poput Švarcija, inače ti to neće proć. Ostali su samo dobri stari b-filmovi, đoksa i uživancija Ovaj film je Z kategorija, bukvalno. Razumijem da je Stallone htio okupit sve face i da mu nije bila bitna priča. Ruku na srce, kad vidiš toliko poznatih faca koje se samo izmjenjuju na ekranu, teško se skoncentrirat na film i njegovu radnju pa ona nije ni trebala biti nešto posebno. Ali brate, pa mogao je barem scenarij napisat, a ne sve ovako zbrda zdola iz glave. Onaj kretenski film Losers ima bolju priču od ovoga. Seagalovi filmovi prema ovom djeluju kao doktorska dizertacijska teza na Strojarskom faksu. Sad, reći ćete da je namjerno loše, zašto sam razočaran? Eh, pa zato jer nije rađen da bi bio toliko loš. Zato što je ovaj film prešao granicu namjerno trashy B produkcijski lošeg što je zapravo dobro (npr. Lundgrenovi Plaćenici za 50000 dolara koji imaju glavu i rep) i postao jednostavno loooooš. Ono što je trebalo biti najjača B-akcija ikad postalo je tipično holivudsko smeće. Jedine svijetle točke su ove koje je Darije nabrojao plus nezaboravna scena u crkvi... sve u svemu 0/10 Ažurirao bubba ho-tep - 05.Rujan/Sep.2010 u 11:39 |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2010 u 19:36 |
|
|
nisam do sad citao vase komentare, ali eto sad sam ga upravo pogledao i takodje mu dajem 0. Jedino cura bila dobra
, inace tuča bila katastrofa, naročito u tunelima, toliko kompjuterizirana, ma nikakva,a za pucnjavu da ne pričam. The Losers je bio puno bolji za mene.Dok pišem ovo čitam bubin post i vidim isto i on priča da mu je losers bolji, hahaha. |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 01:04 |
|
|
Ma, nemate vi pojma
film je odličan, samo ste vi omatorili i zaboravili da uživate Razočarana sam što Brusa nije bilo više ( ) ali ajde,kontam, on bi sam spašavao sve, pa su ga morali izostaviti oprostiću im ovaj put, samo ako u nastavku u timu budu "sva trojica" ![]() Eh, da, jeste li primetili da su konačno počeli da menjaju šaržere kada ispaljuju 28754386356 metaka vraćala sam scenu nekoliko puta da se uverim da me oke nisu prevarile (dobro, ne svi, ali polako, biće još filmova )
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 13:12 |
|
Brate, jesi li ti pogledao The A-team? To je isto akcija da ne mož' veća ali opet potpuno "pitka". |
||
|
||
![]() |
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 13:52 |
|
|
Meni se ovaj film nije baš svideo.
Ali moj brat mi je otvorio oči, rekao je: Pa šta ti tražiš od filma? I u pravu je, uvek hoćemo nešto bolje, nikada nismo zadovoljni... Tako da... ovo je jedan odličan film!
|
||
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 14:55 |
|
Jesam čoveče, al' su meni ta dva filma jednako dobra. Nema nikakve razlike: glupe fore tamo - glupe fore ovamo. Od Expendables sam to i očekivao, a A team nisam ni znao šta je kad sam pustio, tako da mi je legao fantastično kao zezanje. Ako počnem da analiziram i jedan i drugi dublje - naravno da su oba sranje. Al' neću |
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 15:03 |
|
Što bi rekao Statham "it's not easy to be your friend" ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 10:58 |
|
Amen to that |
||
![]() |
||
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 15:11 |
|
|
Meni se film dopao. Ono "mozak na otavu" što se kaže. Pun akcije što sam naravno i očekivao. U nekim scenama je imao i dozu humora i to je bilo dobro. ![]() 8.5/10
|
||
![]() |
||
annorax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 12:12 |
|
|
Koja glupost! Slažem se sa ocjenom bubba ho-tep-a, čista nula. Film me je totalno razočarao, možda i zato što sam očekivao nešto od ovakve glumačke ekipe.
Ipak, hvala Sentinelu na odličnom prevodu. ![]() |
||
|
Vorfelan Rhinata Morie
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 12:16 |
|
nema na cem, al ako je suditi prema komentarima na "onom drugom sajtu", nije odlican, naime ima cak 3(TRI) linije koje se nisu dobro cule pa sam falio u prijevodu, joj sto ih sve "volim" |
||
![]() |
||
annorax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 12:28 |
|
|
nema na cem
Ima druže, i te kako. Mislim da bi se svaki prevodilac-početnik trebao ugledati na tebe. Tvoje prevode već dugo vremena skidam bez razmišljanja, i ovom prilikom ti se zahvaljujem za sve filmove koje si preveo. Nemam pojma na koji "drugi" sajt misliš, na PO nije dozvoljeno postavljati prevode za filmove (pa sam siguran da ne misliš na njega ).Nisam još stigao "upoznati" sve prevodioce ovdje, ali jako cijenim i nebojsu66. Pozdrav. |
||
|
Vorfelan Rhinata Morie
|
||
![]() |
||
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:41 |
|
|
Mozak na pasu uz uvek dobre prevode.Skoro svi mi volimo pogledati ovako nesto.Samo nece bas svako to da prizna.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:56 |
|
|
Stallone je junak mog detinjstva, ovo je možda trebalo uraditi ranije,možda i ne, šta znam uopšte, no poenta je da zbilja nisam mogao da odgledam film. Zapravo se i ne radi o tome da je to loš, sledi on svoje (istina nekadašnje, danas bitno drugačije) kanone akcijskog filma, no to je tako daleko bilo od mene tada (2010, 2011, kada već pokušah da ga gledam)...Svejedno mi je drago zbog uspeha tih filmića, nikada nisam voleo to kako su i Hollywood i dobar deo publike okrenuli leđa Stallone-u...oni su ga (između ostalog) i napravili time/onime što jeste, lako je odricati se onih koji stare i ne prave više dovoljno novca...
Svejedno, ja to nisam mogao da odgledam do kraja. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |