| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oldboy (2003) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2010 u 14:29 |
|
Kad si već spomenuo tapete ima logike.
Svi oni tokom filma prolaze kroz razne emotivne momente i to emocije+ neka strast, a to se oslikava bojama po zidovima. Woo-jinov život je posle smrti sestre imao samo jedan smisao - osvetu. Život mu je prazan, ispunjen bolom, bolešću i čekanjem da svoju osvetu izvrši. Prazan je u srcu i duši, a to može objasniti i sterilnost njegovog životnog prostora. Nisam razmišljala o tome da je on zamislio hipnotizerku (mada su me zbunili samo jedni tragovi) ali, kao i ti, mislim da je čudovište ostalo. Ako ćemo pravo, po meni, sama želja da ostane sa njom kao ljubavni par,bez obzira što mu je kćerka je čudovišna, pa onda ima logike da šta god da je ostalo jeste čudovište (svesno ili nesvesno) ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Donjande
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 23:13 |
|
Ovo je jako psiholoski uradjen film moja preporuka,za sta su sve ljudi spremni da cekaju za osvetu i koliko
|
|
![]() |
|
udarnik007
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 10.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2017 u 10:05 |
|
Nešto najbolje što sam pogledao!
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2017 u 11:45 |
|
A šta dodati ili reći svi ste sve lijepo i studijski čak doktorski obradili. mene osobno (da neznam čiji je)
podsjeća na japansku novu kinematografiju,pogotovo na Miikea.Bez obzira film je fantastično-fenomenalan,ja ga osobno ne bih svakom preporučio ima ,brate,bolesnih i labilnih i kod nas a ovo bi nekog moglo navesti na loše ideje i tako to. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
bracaco
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2018 u 20:02 |
|
Interesantna priča, ali ja baš i nisam navikao na ovakav tip glume. Sve u svemu da sam znao ne bih ga pogledao.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 01:12 |
|
Možda je ovo bio pre 15 godina veliki bisokopski hit....
Danas, lično mislim da je precenjen... Odlična gluma, solidna priča,... Ali, prenaglašeno... prenapadno... preforsirano... Za ljubitelje ovog žanra i kinematografije - obavezna lektira. Za ostale... slobodan izbor.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2377 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 1 hour 10 minuta , u 21:56 |
|
Film o incestu i hipnozi.
Prezirem obe pojave.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |