Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bioskop "Arena Cineplex " Novi Sad
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bioskop "Arena Cineplex " Novi Sad

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 11:49

Arena otvorena za sve Novosađane 30. decembra

Bioskop "Arena sineplex" će u četvrtak, 30. decembra biti otvoren za sve Novosađane. Direktor "Art viste" Zoran Cvetanović, kaže za Radio 021 da će građani ulaznice za film "Montevideo, Bog te video" u režiji Dragana Bjelogrlića moći da kupe na jednoj od šest blagajni bioskopa.

"Svečano otvaranje će biti u sredu i to je bez ulaznica, isključivo sa pozivnicom, a dan kasnije počinje normalno da radi biletarnica", objašnjava Cvetanović. On dodaje da će građani moći da rezervišu ulaznice i preko interneta.

"Biće i mogućnost on lajn rezervacije. Kad se uvede pej pal opcija, građani će moći karte da kupe od kuće, odštampaju i donesu u bioskop", navodi Cvetanović.

Arena renovirana u skladu sa najnovijim svetskim standardima

Poseduje šest vrhunski opremljenih sala ukupnog kapaciteta od oko 1.000 mesta. Sve sale su opremljene projekcionom tehnikom poslednje generacije, luksuznim sedištima kao i sistemima za klimatizaciju. Novi Sad je dobio i prvu salu u Vojvodini sa 3D Dolby Digital tehnologijom koja omogućava vrhunski doživljaj 3D fimova.

Na repertoaru Arene svakodnevno će biti preko petnaestak različitih filmova, koji će se prikazivati u skoro četrdeset projekcija tokom čitavog dana. Najavljeno je da će svakog dana na repertoaru biti nekoliko filmova za decu, a jednom nedeljno će biti organizovan i "Happy day", dan kada će karte biti prodavane po nižim cenama.

Cena ulaznice će biti 250 dinara za redovne filmove i oko 400 dinara za 3D filmove.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 23:07
Konacno Clap
Cudno mi je samo da nemaju webpage Shocked
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
djidjmil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djidjmil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 23:51
http://www.arenacineplex.com/ valjda ce uskoro proraditi i site ;) Malo deru sa cenama za 3D filmove... Al eto bice i taj happy day... Jos kad se otvori KFC bice mnogo jeftinije od odlaska u BG u TC Usce :DDD

Samo velika sala ce biti baaaas velika,a Dolby 3D sala ce imati 150 mesta i bice manja od one u Roda cineplexu u BG u,a onaj ko je isao u Rodu zna koliko je mala ta sala :(

Da je kao XpanD 6D sala iz Koloseja bilo bi savrseno...

Ali eto.... Bitno je da i mi imamo multiplex... :)

Jednog dana ce i ovde biti IMAX ili Real3D...

Ažurirao djidjmil - 27.Prosinac/Dec.2010 u 23:52
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 10:46
kako ja znam, IMAX bioskope nema niko od bivsih republika, da li ce biti uskoro, nemam pojma...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
djidjmil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djidjmil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 17:06
Uskoro pocinje sa radom IMAX u Hrvatskoj (i tamo se probijaju rokovi)

Mada niko od bivsih republika nema KFC,a mi imamo... Tako da se nikad ne zna :D

Da ne bude offtopic da li je neko prolazio pored Arene? Kako to sve izgleda?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 18:56
Originalno postovano od strane djidjmil djidjmil piše:

Uskoro pocinje sa radom IMAX u Hrvatskoj (i tamo se probijaju rokovi)

Mada niko od bivsih republika nema KFC,a mi imamo... Tako da se nikad ne zna :D

Da ne bude offtopic da li je neko prolazio pored Arene? Kako to sve izgleda?

ja, juce.....  nije gotovo, ali 30 otvara.....

- Armin van Buuren

Na vrh
Mirjana92 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mirjana92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2010 u 22:56
Iako nismo verovali Arena Complex se otvorio Smile. Prosla sam večeras i videla masu ljudi ispred.. 
Na vrh
djidjmil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djidjmil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 23:55
Pusten je u rad sajt samo umesto www ukucajte samo arenacineplex.com

u najavama repertoara ima... pogadjajte.. AVATAR 3D :D
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2010 u 03:56
otvoren jeste, ali za nas tek 3. januara Unhappy

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 17:55
Konačno je došao i taj dan, dan kad je NS dobio bioskop, ali BIOSKOP, ne nešto što bi trebalo da liči na bioskop.... Lično sam zadovoljan... Platno full, JBL trese sve u 16, jeste da fali još jedan, pošto se vide žice, ali ima ih baš, baš..... Vredelo je čekati :)

- Armin van Buuren

Na vrh
Mirjana92 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mirjana92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 23:45
Ee moracu otici :) . Samo ne znam sta bih mogla da pogledam... Moram videti sta imaju na repertoaru.. Ako si ti Aco zadovoljan, onda mora da valja :) 
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:05
Za sada ni oni sami ne znaju sta ce imati na repertoaru LOL
Zvao sam da pitam za sredu i rekli su mi da nemaju pojma i da su za sada na programu samo "Montevideo" i "Megamind".
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:08
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Zvao sam da pitam za sredu i rekli su mi da nemaju pojma i da su za sada na programu samo "Montevideo" i "Megamind".

imate na fejsu grupu i tamo sve pise.... U planu je u sredu i cetvrtak da ide tron legacy 3D!

Kao sto rece, ja sam zadovoljan.... Jeste da je malo gubljenje, ali sve ce se to u narednih desetak dana resiti..... Primetio sam da fali jedan zvucnik da neki brojevi na sedistima ne idu redom.....

sitnice....

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 01:37
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

imate na fejsu grupu i tamo sve pise.... U planu je u sredu i cetvrtak da ide tron legacy 3D!

Kao sto rece, ja sam zadovoljan.... Jeste da je malo gubljenje, ali sve ce se to u narednih desetak dana resiti..... Primetio sam da fali jedan zvucnik da neki brojevi na sedistima ne idu redom.....

sitnice....
Jos nije proradio kako treba oni ga opljackaliLOL
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 01:42
Video sam i ja sad na fejsu za Tron,ali je zanimljivo da cica koja radi na informacijama nema pojma sta se daje prekosutra LOL
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 02:53
Jesi mu rekao da može da vidi na fejsu? :)))
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 03:22
Cica nije mu, ali nema veze LOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 12:54

Cica nije mu, ali nema veze LOL

verovatno je bio pod uticajem nekih visih sila, dok je MU LOL

Tron cu gledati, ali kad dodjem u NS, posto ovih dana nisam....

- Armin van Buuren

Na vrh
djidjmil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djidjmil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 00:27
Gledao sam Tron 3D i vrlo su pozitivna iskustva... Osoblje je zaista ljubazno (nadam se da ce tako i ostati) Sala je malo manja,ali je ok,stolice su izuzetno udobne,temperatura u sali...

E sad,slika i 3D dozivljaj na platnu je vrhunski kao i zvuk koji je bio naprosto fantastican!

Imao sam srecu da sedim u 5 redu na sredini (najbolja sedista ;) )

Uskoro cu ici da vidim kako je uradjena i ta velika sala...

Radovi jos nisu gotovi,ima tu jos stotsta da se sredi i da se popravi osvetljenje (ne u sali vec u hodnicima) jer je nekako depresivno sterilno i praznjikavo...

Haoticno je kada se zavrsi film a drugi pocinje i tada nastaje guzva na vratima jer ima samo jedan ulaz i izlaz,a to je ogroman propust... Valjda ce otvoriti zadnji ulaz koji je nekada bio u funkciji...

Kokice su bajate,skrnave,precenjene i u papirnim kesama (inace su u cinepleksima u kartonskim kutijama)

Nije proslo mnogo vremena i ukinuli su i rezervacije putem telefona zbog navodnih zloupotreba!? Ovo bas ne kapiram,al ajde... Dakle mozete kupiti kartu ranije,ali ne i rezervisati...

Jos uvek ne postoji Happy Day (koji su rekli da ce biti ponedeljkom kada je znatno jeftinija ulaznica) kao ni popust na studente,djake,penzionere... Valjda dok finansijski potpuno ne iskoriste euforiju novosadjana u nedostatku bioskopa...

Sve kad se sabere... Ja sam zadovoljan Arenom i srce mi je bilo puno kada sam ponovo video guzvu ispred naseg najveceg bioskopa u gradu...

Ažurirao djidjmil - 12.Sijecanj/Jan.2011 u 00:31
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.