| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bioskop "Arena Cineplex " Novi Sad |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | ||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 11:49 |
|
Arena otvorena za sve Novosađane 30. decembra
"Svečano otvaranje će biti u sredu i to je bez ulaznica, isključivo sa pozivnicom, a dan kasnije počinje normalno da radi biletarnica", objašnjava Cvetanović. On dodaje da će građani moći da rezervišu ulaznice i preko interneta. "Biće i mogućnost on lajn rezervacije. Kad se uvede pej pal opcija, građani će moći karte da kupe od kuće, odštampaju i donesu u bioskop", navodi Cvetanović. Arena renovirana u skladu sa najnovijim svetskim standardima Poseduje šest vrhunski opremljenih sala ukupnog kapaciteta od oko 1.000 mesta. Sve sale su opremljene projekcionom tehnikom poslednje generacije, luksuznim sedištima kao i sistemima za klimatizaciju. Novi Sad je dobio i prvu salu u Vojvodini sa 3D Dolby Digital tehnologijom koja omogućava vrhunski doživljaj 3D fimova. Na repertoaru Arene svakodnevno će biti preko petnaestak različitih filmova, koji će se prikazivati u skoro četrdeset projekcija tokom čitavog dana. Najavljeno je da će svakog dana na repertoaru biti nekoliko filmova za decu, a jednom nedeljno će biti organizovan i "Happy day", dan kada će karte biti prodavane po nižim cenama. Cena ulaznice će biti 250 dinara za redovne filmove i oko 400 dinara za 3D filmove. |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 23:07 |
|
|
Konacno
![]() Cudno mi je samo da nemaju webpage ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
djidjmil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2010 u 23:51 |
|
|
http://www.arenacineplex.com/ valjda ce uskoro proraditi i site ;) Malo deru sa cenama za 3D filmove... Al eto bice i taj happy day... Jos kad se otvori KFC bice mnogo jeftinije od odlaska u BG u TC Usce :DDD
Samo velika sala ce biti baaaas velika,a Dolby 3D sala ce imati 150 mesta i bice manja od one u Roda cineplexu u BG u,a onaj ko je isao u Rodu zna koliko je mala ta sala :( Da je kao XpanD 6D sala iz Koloseja bilo bi savrseno... Ali eto.... Bitno je da i mi imamo multiplex... :) Jednog dana ce i ovde biti IMAX ili Real3D...
Ažurirao djidjmil - 27.Prosinac/Dec.2010 u 23:52 |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 10:46 |
|
|
kako ja znam, IMAX bioskope nema niko od bivsih republika, da li ce biti uskoro, nemam pojma...
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
djidjmil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 17:06 |
|
|
Uskoro pocinje sa radom IMAX u Hrvatskoj (i tamo se probijaju rokovi)
Mada niko od bivsih republika nema KFC,a mi imamo... Tako da se nikad ne zna :D Da ne bude offtopic da li je neko prolazio pored Arene? Kako to sve izgleda?
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2010 u 18:56 |
|
ja, juce..... nije gotovo, ali 30 otvara..... |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Mirjana92
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2010 u 22:56 |
|
|
Iako nismo verovali Arena Complex se otvorio
. Prosla sam večeras i videla masu ljudi ispred..
|
||
![]() |
||
djidjmil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 23:55 |
|
|
Pusten je u rad sajt samo umesto www ukucajte samo arenacineplex.com
u najavama repertoara ima... pogadjajte.. AVATAR 3D :D
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2010 u 03:56 |
|
|
otvoren jeste, ali za nas tek 3. januara
|
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 17:55 |
|
|
Konačno je došao i taj dan, dan kad je NS dobio bioskop, ali BIOSKOP, ne nešto što bi trebalo da liči na bioskop.... Lično sam zadovoljan... Platno full, JBL trese sve u 16, jeste da fali još jedan, pošto se vide žice, ali ima ih baš, baš..... Vredelo je čekati :)
|
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Mirjana92
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 23:45 |
|
|
Ee moracu otici :) . Samo ne znam sta bih mogla da pogledam... Moram videti sta imaju na repertoaru.. Ako si ti Aco zadovoljan, onda mora da valja :)
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:05 |
|
|
Za sada ni oni sami ne znaju sta ce imati na repertoaru
![]() Zvao sam da pitam za sredu i rekli su mi da nemaju pojma i da su za sada na programu samo "Montevideo" i "Megamind". |
||
|
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 00:08 |
|
imate na fejsu grupu i tamo sve pise.... U planu je u sredu i cetvrtak da ide tron legacy 3D! Kao sto rece, ja sam zadovoljan.... Jeste da je malo gubljenje, ali sve ce se to u narednih desetak dana resiti..... Primetio sam da fali jedan zvucnik da neki brojevi na sedistima ne idu redom..... sitnice.... |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 01:37 |
|
![]() |
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 01:42 |
|
|
Video sam i ja sad na fejsu za Tron,ali je zanimljivo da cica koja radi na informacijama nema pojma sta se daje prekosutra
|
||
|
|
||
![]() |
||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 02:53 |
|
|
Jesi mu rekao da može da vidi na fejsu? :)))
|
||
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 03:22 |
|
|
Cica nije mu, ali nema veze
|
||
|
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 12:54 |
|
verovatno je bio pod uticajem nekih visih sila, dok je MU ![]() Tron cu gledati, ali kad dodjem u NS, posto ovih dana nisam.... |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
djidjmil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 00:27 |
|
|
Gledao sam Tron 3D i vrlo su pozitivna iskustva... Osoblje je zaista ljubazno (nadam se da ce tako i ostati) Sala je malo manja,ali je ok,stolice su izuzetno udobne,temperatura u sali...
E sad,slika i 3D dozivljaj na platnu je vrhunski kao i zvuk koji je bio naprosto fantastican! Imao sam srecu da sedim u 5 redu na sredini (najbolja sedista ;) ) Uskoro cu ici da vidim kako je uradjena i ta velika sala... Radovi jos nisu gotovi,ima tu jos stotsta da se sredi i da se popravi osvetljenje (ne u sali vec u hodnicima) jer je nekako depresivno sterilno i praznjikavo... Haoticno je kada se zavrsi film a drugi pocinje i tada nastaje guzva na vratima jer ima samo jedan ulaz i izlaz,a to je ogroman propust... Valjda ce otvoriti zadnji ulaz koji je nekada bio u funkciji... Kokice su bajate,skrnave,precenjene i u papirnim kesama (inace su u cinepleksima u kartonskim kutijama) Nije proslo mnogo vremena i ukinuli su i rezervacije putem telefona zbog navodnih zloupotreba!? Ovo bas ne kapiram,al ajde... Dakle mozete kupiti kartu ranije,ali ne i rezervisati... Jos uvek ne postoji Happy Day (koji su rekli da ce biti ponedeljkom kada je znatno jeftinija ulaznica) kao ni popust na studente,djake,penzionere... Valjda dok finansijski potpuno ne iskoriste euforiju novosadjana u nedostatku bioskopa... Sve kad se sabere... Ja sam zadovoljan Arenom i srce mi je bilo puno kada sam ponovo video guzvu ispred naseg najveceg bioskopa u gradu...
Ažurirao djidjmil - 12.Sijecanj/Jan.2011 u 00:31 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |