| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
FA Premier Liga |
Odgovori
|
Stranica <1 666768 |
| Korisnik | |
leo-mesi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2022 Lokacija: Šimanovci Status: Offline Points: 453 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2026 u 18:20 |
Sećam se te utakmice iz 2002.godine. Ti se sećaš utakmice Nemačka-Hrvatska iz 1996.? I opet je čini mi se Švedski sudac bio centralna figura,a ne igrači. Bezbroj primera ima. A što se tiče Engleza...Pitaj kladioničare iz kojih liga najviše dolazi utakmica "pod lupom"? I koja lova se tu okreće?! Nemci igraju najpošteniji fudbal. |
|
![]() |
|
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2654 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2026 u 22:17 |
|
Problem je nedostatak odgovornosti. I nikakve kazne. Ne postoji profesija... bilo koja, bilo gde u svetu, gde može nekažnjeno da se greši. Osim pomenute. I ne samo to, nego reč ne smeš da im kažeš. Ako si trener koji je pokraden pred očima celog sveta i to kažeš na konferenciji za štampu, tebe će kazniti. Bez obzira što si u pravu. To je neverovatno. Da postoji bilo kakav strah od kazne, od gubitka zarade ili (zašto ne) i posla, malo više bi pazili šta rade. Ono što će ga suspendovati na dve utakmice ili "poslati kući sa prvenstva" kao uštvu brika, to je sprdnja. To je smejanje u facu oštećenima. I to se mora menjati, jer ovako - je*e im se hoće li pogrešiti ili koliko će ozbiljna ta greška biti.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2026 u 22:24 |
|
Ne znam za švedske suce, ali čuo sam za nekog norvežanina, mislim da se zvao Tom Henning Ovrebo (kao ne sjećam se kako se zove, a navijam za Chelsea). Isto je "podlegao atmosferi" pa usred Londona nije sudio 5-6 penala za domaće. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2654 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2026 u 13:08 |
|
Čuveni alhemičar. Pretvarao penale u slobodne udarce.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 666768 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |