| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Youtube, yahoo ili FF problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Youtube, yahoo ili FF problemObjavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:13 |
||
|
Ok, valjda na pravom mestu postavljam temu
![]() Ajde pliiiiizzzzzz neka mi neko objasni u čemu je fora, tj šta mi se dešava i da li ima nade (ne za mene , već za youtube i yahoo na mom kompu)Dakle, net mi radi normalno...jutros sam skinula sve one filmove uobičajenom brzinom, normalno mi radi i upload...Već treći dan forum mi šteka, na yahoo neće da mi prebaci npr iz inboxa u sent, otvara neko pisamce po 1 ili 2 min (pre je bilo momentalno), gmail mi zakucava, photobucket malo hoće malo neće, ali na kraju ipak sve to nekako i otvorim,ali youtube nikako. Svaki, ali bukvalno svaki klip mi učita 1/5 (ne bitno da li klip traje 1 min ili 10 min) i posle te 1/5 se zakuca i mogu se slikati. E sad, da sve dobije još jednu dimenziju. Druga dva kompa (sa kojima sam umrežena) ne mogu uopšte da otvore yahoo, ali mogu normalno da učitavaju klipove sa youtube i manje više kao ja (ne)normalno otvaraju ostalo...(inače, yahoo smo proverili i sa drugih ip adresa i ok je) Jutros sam uradila unistal FF(prvo brisala kolačiće, posle unistal, vidim da leba nema),pa sam prvo instalirala novu, a sad stariju verziju FF, da vidim da nije možda i do toga, instalirala Operu, ali isto i na njoj, probala čak i sa IE .... potom
zvala momke iz tehičke podrške ( )
EUneta, menjala dns, oni sve vreme proveravali kažu protok normalan, ne
vidi se nikakav problem do njih, zvala moju službu iz BG, sa njima
isto sve proverila, pingovali ( ) me svi odreda više puta, a bo'me i ja njih , prevlačili jedni od drugih svašta, sve normalno......ali odgovor i dalje nemam.Jedino što mi još pada na pamet je : - ili da sam kliknula negde gde ne treba (a nemam pojma gde) i onemogućila neka učitavanja (mislim, ovo mi nema mnogo smisla, ali ne razumem se baš u celu ovu tematiku, pa ajde, možda sam negde nešto zeznula) - ili da sam pokupila neki virus i da treba da skeniram ceo komp...ali kako to da utiče samo, odnosno najviše na učitavanje youtube i yahoo??????!!!!!!????? Ono što mene najviše zbunjuje u celoj priči je to što ima dobru brzinu downloada i uploada, a sporo otvara (učitava) a očigleno nije ni do FF i ne odnosi se na sve sajtove.... Btw, samo mala napomena(bez obzira ako čudak bude drugačije tvrdio ) - nisam od onih neuroznih koji klikću po 5 puta da bi im se nešto otvorilo, pa zakucaju sve živo ![]() Već treći dan mi je tako i počinje mi bitno uticati na raspoloženje, a ja ne volim kada nisam dobro raspoložena ![]() ![]() Pliiizzzzzzz ![]() |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:10 |
||
Samo se javljam u program da kažem da ni mi ne volimo kad si neraspoložena ![]() ![]() ![]() Ako ništa ne rešiš, znam ja jednog, radi reinstalacije sistema na svaka 3 meseca, mali je toliki zavisnik, da gde god vidi kompjuter odma se baca na reinstall ![]() ![]() |
|||
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:27 |
||
Šta, zar se već primećuje da mi se menja raspolženje? Sorry ![]() ![]() ![]()
Što je najgore, nedavno smo radili format C i bilo je sve ok. U petak popodne je ovaj haos počeo.... i najgore mi je što je na 3 kompa različito. Meni radi jedno, njima drugo i obrnuto... Btw, čak sam i Sentija bacila u rebus ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:28 |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:30 |
||
|
A jedno fino brisanje svih "kolačića", cache-a i svih temp. fajlova pa restart?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:37 |
||
pa kad god se nesto zaje*e uvek mozes da vratis na starom za 2-3min ![]() |
|||
![]() |
|||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:39 |
||
|
Meni i youtube i yahoo rade, recimo, normalno... Zato mi torenti vuku neverovatnom brzinom od 32 kB/s. Probao i utorrent i Vuze, isto... Skidam The Last Station već 3 dana i 20 sati, skinuo sam 54%... Biće, valjda, do Nove godine...
Što bi rekao Bata Stojković, "jurimo 40 na sat"... |
|||
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:41 |
||
|
^pa naravno kad je tvoj blesavi sin raskantao mašinu.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 16:17 |
||
I meni očajno vuku torenti dok ne "ograničim" UL, jednostano UL počne da divlja a DL mili (vanili) ![]() ![]() Nego, kad smo kod Bojinog problema, meni YT nije hteo da učitava muziku, onda gasi pali mozillu, pa opet radi neko vreme i tako u krug, ali je sve prestalo sa poslednjom verzijom mozille i sad radi 99% normalno (ostavio sam 1% kao rezervu) ![]() E, a da nisi instalirala nešto novo na svom kompu? Pretpostavljam odovor, ali ko će ga znati... Čudno je da staje tako upola učitavanja |
|||
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
|||
![]() |
|||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 16:51 |
||
Ma, to nisam ni dirao. Još kad sam instalirao utorrent, postavio DL na neograničeno, a UL na 5 kB/s... Nije to u pitanju. Sve mi se čini da su od ovog snega ovlažili kablovi... ![]() |
|||
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:23 |
||
Šefe, napisala sam gore...to sam prvo odradila i nije pomoglo. Neke stvari sam ipak naučila i sama da uradim, pre nego počnem da zovem u pomoć ![]() ![]()
Sutra nosim moj comodo i imam na poslu avast, notron i kasperski, pa ću prvo da prečešljam sa sva četiri sve kompiće u mreži, a ako ni to ne pomogne donosim komp za vikend kući i predajem ga komšiji na obradu dok se ja švrćkam po Beogradu.
Nije do mozile, jer (kao što sam rekla, probala sam i sa IE i sa Operom i isto stanje...Slala sam danas Sentiju slike na skajp da se uveri da ne lažem i da mi svaki klip zakucava na istom mestu (naravno, ja kad imam problem, on mora biti specifičan )Skinula sma na kraju i novi 3.6 ff i instalirala, resetovala ceo komp, ali isto... Videću sutra...sad sam sve sigurnija da je neki virus koji ne voli muziku koju ja slušam (čudo i bato, iskontrolišite se, molim vas ) niti mailove koje primam ![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:31 |
||
taj sam ti virus ja poslao ![]() ![]() |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:39 |
||
Da. ali nisi sve temp. fajlove iz Windowsa, kao ni bespotrebne internet fajlove, takođe u Windows-u. Možda oni guše "nešto". |
|||
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:58 |
||
|
Obrisala sam temp u win(to radim svakog ponedeljka
) ali ovo "bespotrebni internet fajlovi"ne znam šta su i gde se nalaze da ih obrišem |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:58 |
||
sad ćem da ti udarim jedan block na skajpu ![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 20:00 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() samo probaj, onda ti šaljem ubicu u komp i sve će da obriše ![]() Ažurirao AcaN - 10.Ožujak/Mar.2010 u 20:01 |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2010 u 02:17 |
||
c:(najverovatnije je C u pitanju)\Documents and Settings\*ime*\Local Settings\ Sve što ima u folderima koji počinju sa Temp... BRIŠI. |
|||
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |