Youtube, yahoo ili FF problem
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31868
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 20:38 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Youtube, yahoo ili FF problem
Objavio: bojanadj
Tema: Youtube, yahoo ili FF problem
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:13
Ok, valjda na pravom mestu postavljam temu
Ajde pliiiiizzzzzz neka mi neko objasni u čemu je fora, tj šta mi se dešava i da li ima nade (ne za mene , već za youtube i yahoo na mom kompu)
Dakle, net mi radi normalno...jutros sam skinula sve one filmove
uobičajenom brzinom, normalno mi radi i upload...Već treći dan forum mi
šteka, na yahoo neće da mi prebaci npr iz inboxa u sent, otvara neko
pisamce po 1 ili 2 min (pre je bilo momentalno), gmail mi zakucava,
photobucket malo hoće malo neće, ali na kraju ipak sve to nekako i
otvorim,ali youtube nikako. Svaki, ali bukvalno svaki klip mi učita 1/5
(ne bitno da li klip traje 1 min ili 10 min) i posle te 1/5 se zakuca i
mogu se slikati.
E sad, da sve dobije još jednu dimenziju. Druga dva kompa (sa kojima
sam umrežena) ne mogu uopšte da otvore yahoo, ali mogu normalno da
učitavaju klipove sa youtube i manje više kao ja (ne)normalno otvaraju
ostalo...(inače, yahoo smo proverili i sa drugih ip adresa i ok je)
Jutros sam uradila unistal FF(prvo brisala
kolačiće, posle unistal, vidim da leba nema),pa sam prvo instalirala novu, a sad stariju verziju FF, da vidim da nije možda i do toga, instalirala Operu, ali isto i na njoj, probala čak i sa IE .... potom
zvala momke iz tehičke podrške ( )
EUneta, menjala dns, oni sve vreme proveravali kažu protok normalan, ne
vidi se nikakav problem do njih, zvala moju službu iz BG, sa njima
isto sve proverila, pingovali ( ) me svi odreda više puta, a bo'me i ja njih , prevlačili jedni od drugih svašta, sve normalno......ali odgovor i dalje nemam.
Jedino što mi još pada na pamet je : - ili da sam kliknula negde gde ne treba (a nemam pojma gde) i onemogućila neka učitavanja (mislim, ovo mi nema mnogo smisla, ali ne razumem se baš u celu ovu tematiku, pa ajde, možda sam negde nešto zeznula) - ili da sam pokupila neki virus i
da treba da skeniram ceo komp...ali kako to da utiče samo, odnosno najviše na učitavanje youtube i
yahoo??????!!!!!!?????
Ono što mene najviše zbunjuje u celoj priči je to što ima dobru brzinu downloada i uploada, a sporo otvara (učitava) a očigleno nije ni do FF i ne odnosi se na sve sajtove....
Btw, samo mala napomena(bez obzira ako čudak bude drugačije tvrdio ) - nisam od onih neuroznih koji klikću po 5 puta da bi im se nešto otvorilo, pa zakucaju sve živo 
Već treći dan mi je tako i počinje mi bitno uticati na raspoloženje, a ja ne volim kada nisam dobro raspoložena  
Pliiizzzzzzz 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Odgovori:
Objavio: slowrun
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:10
bojanadj piše:
Već treći dan mi je tako i počinje mi bitno uticati na raspoloženje, a ja ne volim kada nisam dobro raspoložena  
|
Samo se javljam u program da kažem da ni mi ne volimo kad si neraspoložena    Ako ništa ne rešiš, znam ja jednog, radi reinstalacije sistema na svaka 3 meseca, mali je toliki zavisnik, da gde god vidi kompjuter odma se baca na reinstall  
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:27
slowrun piše:
bojanadj piše:
|
Samo se javljam u program da kažem da ni mi ne volimo kad si neraspoložena    |
Šta, zar se već primećuje da mi se menja raspolženje? Sorry   
slowrun piše:
Ako ništa ne rešiš, znam ja jednog, radi reinstalacije sistema na svaka 3 meseca, mali je toliki zavisnik, da gde god vidi kompjuter odma se baca na reinstall  
|
Što je najgore, nedavno smo radili format C i bilo je sve ok. U petak popodne je ovaj haos počeo.... i najgore mi je što je na 3 kompa različito. Meni radi jedno, njima drugo i obrnuto...
Btw, čak sam i Sentija bacila u rebus  
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: darije
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:30
A jedno fino brisanje svih "kolačića", cache-a i svih temp. fajlova pa restart?
-------------
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:37
bojanadj piše:
slowrun piše:
Ako ništa ne rešiš, znam ja jednog, radi reinstalacije sistema na svaka 3 meseca, mali je toliki zavisnik, da gde god vidi kompjuter odma se baca na reinstall  
|
Što je najgore, nedavno smo radili format C i bilo je sve ok. U petak popodne je ovaj haos počeo.... i najgore mi je što je na 3 kompa različito. Meni radi jedno, njima drugo i obrnuto...
Btw, čak sam i Sentija bacila u rebus  
| Ako nista ne vredi, onda formatiraj, reinstaliraj windows i onda kad sve sredis - forum_posts.asp?TID=31828&title=ghostovanje-sistema-preko-ghost-2003 - GHOSTOVANJE SISTEMA preko Ghost 2003 pa kad god se nesto zaje*e uvek mozes da vratis na starom za 2-3min
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:39
Meni i youtube i yahoo rade, recimo, normalno... Zato mi torenti vuku neverovatnom brzinom od 32 kB/s. Probao i utorrent i Vuze, isto... Skidam The Last Station već 3 dana i 20 sati, skinuo sam 54%... Biće, valjda, do Nove godine...
Što bi rekao Bata Stojković, "jurimo 40 na sat"...
------------- Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:41
^pa naravno kad je tvoj blesavi sin raskantao mašinu.
-------------
|
Objavio: slowrun
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 16:17
Johhny Q piše:
Meni i youtube i yahoo rade, recimo, normalno... Zato mi torenti vuku neverovatnom brzinom od 32 kB/s. Probao i utorrent i Vuze, isto... Skidam The Last Station već 3 dana i 20 sati, skinuo sam 54%... Biće, valjda, do Nove godine...
|
I meni očajno vuku torenti dok ne "ograničim" UL, jednostano UL počne da divlja a DL mili (vanili)  
Nego, kad smo kod Bojinog problema, meni YT nije hteo da učitava muziku, onda gasi pali mozillu, pa opet radi neko vreme i tako u krug, ali je sve prestalo sa poslednjom verzijom mozille i sad radi 99% normalno (ostavio sam 1% kao rezervu) 
E, a da nisi instalirala nešto novo na svom kompu? Pretpostavljam odovor, ali ko će ga znati... Čudno je da staje tako upola učitavanja
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 16:51
slowrun piše:
Johhny Q piše:
|
I meni očajno vuku torenti dok ne "ograničim" UL, jednostano UL počne da divlja a DL mili (vanili)  
|
Ma, to nisam ni dirao. Još kad sam instalirao utorrent, postavio DL na neograničeno, a UL na 5 kB/s... Nije to u pitanju. Sve mi se čini da su od ovog snega ovlažili kablovi...

------------- Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:23
darije piše:
|
Šefe, napisala sam gore...to sam prvo odradila i nije pomoglo. Neke stvari sam ipak naučila i sama da uradim, pre nego počnem da zovem u pomoć 
icemaher piše:
Ako nista ne vredi, onda formatiraj, reinstaliraj windows i onda kad sve sredis - forum_posts.asp?TID=31828&title=ghostovanje-sistema-preko-ghost-2003 - GHOSTOVANJE SISTEMA preko Ghost 2003 pa kad god se nesto zaje*e uvek mozes da vratis na starom za 2-3min
|
Sutra nosim moj comodo i imam na poslu avast, notron i kasperski, pa ću prvo da prečešljam sa sva četiri sve kompiće u mreži, a ako ni to ne pomogne donosim komp za vikend kući i predajem ga komšiji na obradu dok se ja švrćkam po Beogradu.
slowrun piše:
E, a da nisi instalirala nešto novo na svom kompu? Pretpostavljam odgovor, ali ko će ga znati... Čudno je da staje tako upola učitavanja
|
Nije do mozile, jer (kao što sam rekla, probala sam i sa IE i sa Operom i isto stanje...Slala sam danas Sentiju slike na skajp da se uveri da ne lažem i da mi svaki klip zakucava na istom mestu (naravno, ja kad imam problem, on mora biti specifičan )
Skinula sma na kraju i novi 3.6 ff i instalirala, resetovala ceo komp, ali isto...
Videću sutra...sad sam sve sigurnija da je neki virus koji ne voli muziku koju ja slušam (čudo i bato, iskontrolišite se, molim vas ) niti mailove koje primam 
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:31
bojanadj piše:
Videću sutra...sad sam sve sigurnija da je neki virus koji ne voli muziku koju ja slušam (čudo i bato, iskontrolišite se, molim vas ) niti mailove koje primam 
|
taj sam ti virus ja poslao  
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:39
bojanadj piše:
darije piše:
|
Šefe, napisala sam gore...to sam prvo odradila i nije pomoglo. |
Da. ali nisi sve temp. fajlove iz Windowsa, kao ni bespotrebne internet fajlove, takođe u Windows-u. Možda oni guše "nešto".
-------------
|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:58
Obrisala sam temp u win(to radim svakog ponedeljka ) ali ovo "bespotrebni internet fajlovi"ne znam šta su i gde se nalaze da ih obrišem
|
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:58
AcaN piše:
bojanadj piše:
|
|
sad ćem da ti udarim jedan block na skajpu 
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 20:00
bojanadj piše:
AcaN piše:
bojanadj piše:
|
|
sad ćem da ti udarim jedan block na skajpu 
|

samo probaj, onda ti šaljem ubicu u komp i sve će da obriše 
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2010 u 02:17
bojanadj piše:
Obrisala sam temp u win(to radim svakog ponedeljka ) ali ovo "bespotrebni internet fajlovi"ne znam šta su i gde se nalaze da ih obrišem
|
c:(najverovatnije je C u pitanju)\Documents and Settings\*ime*\Local Settings\
Sve što ima u folderima koji počinju sa Temp... BRIŠI.
-------------
|
|