Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spooks MI5 (2002)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spooks MI5 (2002)

Spooks

Spooks (2002)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2002

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

David Wolstencroft

Glavne uloge:

Peter Firth
  >  Harry Pearce
Hugh Simon
  >  Malcolm Wynn-Jones
Rupert Penry-Jones
  >  Adam Carter
Nicola Walker
  >  Ruth Evershed
Miranda Raison
  >  Jo Portman
Hermione Norris
  >  Ros Myers
Richard Armitage
  >  Lucas North
Rory MacGregor
  >  Colin Wells
Raza Jaffrey
  >  Zafar Younis
Keeley Hawes
  >  Zoe Reynolds
Shauna Macdonald
  >  Sam Buxton
David Oyelowo
  >  Danny Hunter
Shazad Latif
  >  Tariq Masood
Gemma Jones
  >  Connie James
Matthew Macfadyen
  >  Tom Quinn

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
lancia88 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lancia88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 22:03
Pozdrav,

eto, stegao me posao pa sam propustio nedelju za prevodjenje, u korist prelepog dana, i danas se popodne tek ukazalo nesto slobodnog vremena...no dobro, ipak je stigla i ta cetvrta :)

Sad sve zavisi od Buleta, kad on bude rekao, moze da se skida Wink
lancia88.blogspot.com
Na vrh
lancia88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lancia88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 09:01
Pozdrav,

eto ga, Dva losa ubise Milosa...ili, u prevodu: Two bad - Milosh dead! Big smile

Idemo dalje.
lancia88.blogspot.com
Na vrh
Bulebusko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bulebusko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 12:06

Samo da vam javim da se pojavio jos jedan prevodilac Spooksa - Djuka... tacnije d.j.uka. Nadam se da ce doci i ovamo na temu, startovao je tamo kod nas na Prijevodima.

Za prve prevode mi sjajno izgleda, i sa tehnicke srane, mada sam samo ovlas pregledao, istini za volju. Nadam se da cu ovih dana stici malo detaljnije da se posvetim Spooksu pa da pogledam epizode konacno i preuredim svoje prevode (a i druge po potrebi)

...to boldly go where no one has gone before.
Na vrh
d.j.uka View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d.j.uka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2011 u 15:19
Pozdrav svima.

Naravno da hocu da se javim Wink taman malo i temu da ozivmo.

Krenuo sam sa prevodjenjem trece sezone, od pete epizode, evo i sestu sam zavrsio pa je vec i ona
zakacena, vec je prosla je proveru kod Buleta.

Hvala na pohvalama Bule, nadam se da ce sledeci biti bolji i sa prevodilacke strane i sa tehnicke strane.
Sad nastavljam dalje sa sedmom i tako redom...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2011 u 23:54
svaka cast ljudiClap Ova najbolja spijunska serija zasluzuje prevode da bi mogli svi da je pogledajuBig smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 00:53
Pogledao sam najnoviju epizodu i ocekivano jos u prvu epizodu odmah napeto, opet umesani CIA, FSB Clap Clap jbt, opet spijun medju spijunima Big smile Odlican pocetak nove sezone, jedva cekam kad ce da smaknu novu seficu zbog spijunazu pa da Hari nastavi voditi section D, Dimitri ju je primetio kad je gledala sliku atentatora kojeg je ubila, onako tuzno, verovatno joj je muz Big smile

Ažurirao icemaher - 20.Rujan/Sep.2011 u 00:55
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2011 u 13:30
Aaa, sezona 9 me je ostavila bez rjeci. Extra! Extra! Extra! I gluma i rezija i kamere i sve sve ukupno 10/10.

Se10 je nesto slabije od se9 ali daleko od lose.

Sezona 1 nije nesto posebno, ali preporucujem da pogledate prvu najpre jer je ipak dobar uvod.

Ažurirao prijatel-MKD - 29.Studeni/Nov.2011 u 13:31
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
SreckoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SreckoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2012 u 02:38
Kralju, ne mogu nigde da nadjem prevod za petu sezonu ove serije, jel postoji? i ako ga nema jel ce mozda biti uskoro?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2012 u 15:38
Kao sto vidis na sajtu, s09 prevodi koleginica ForgetMeNot, a s05 prevodi kolega d.j.uka
sto znaci - radi se.

Ažurirao icemaher - 06.Travanj/Apr.2012 u 15:38
Na vrh
Bulebusko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bulebusko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2012 u 15:41

...A ponekad se i dalje ubaci Bulebusko Wink

Gotova 05x05

...to boldly go where no one has gone before.
Na vrh
dabomba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dabomba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 19:22
Odlična serija.Žao mi je samo što ju nisam ranije otkrio i gledao.posve zaslužena ocjena na IMDb.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.