Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predložite mi seriju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predložite mi seriju

Odgovori Odgovori Stranica  <1 252627
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2022 u 21:57
Originalno postovano od strane Ciprijani Ciprijani piše:

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Originalno postovano od strane Ciprijani Ciprijani piše:

Jos uvek ne toliko poznata, ali definitivno vredna gledanja. Ogromna preporuka, narocito fanovima horrora i misterije, neka mesavina Lost-a i Gospodara muva. Trenutno je na 7/10 epizoda prve sezone. Planirano je vise sezona.
Mene drzi od samog pocetka i sa nestropljenjem ocekujem svaku novu epizodu (nedeljom je dostupna u "radnji"). Dobre, simpaticne i poznate glumice predvodjene sjajnom Juliette Lewis. Dobar soundtrack.

Za ovaj tip serija treba biti obazriv mada jos nije zavrseno prikazivanje prve sezone, prvo treba sacekati kraj prve pa da se vidi epilog, koliko-toliko proceni u kom smeru ide i koliko je prostora ostavljeno, pa videti kako se razvija pocetak druge, itd. Neke su tako krenule pa posle npr druge, trece otkazane, ili im je drasticno opadao kvalitet da su ljudi prosto odustajali. A za ove sto su prekinute misljenja sam da su mogli bar film od dva sata da urade, da mozda nesto razjasne i stave tacku, da ne ostanu nedoreceni,  u stilu dzabe ste krecili.

Ovo sto si napisao nema apsolutno nikakve logike. Gledas, svidja ti se, nastavilja da gledas... prosto

Apsolutno ima smisla bar meni, evo samo npr. Lost 6 godina se emitovala, da li ste shvatili sta je bila ideja scenariste tj.u konacnom sta je hteo da kaze, i o cemu se radi u biti. I da li ste citali knjigu Gospodar muva. Ili npr. skoro  se komentarisalo o The Leftovers ,Les Revenants, The prisoners slicna prica. Ili dosta serija koje su obecavale i koje su prekinute, dzabe potrosenog vremena. ili skoro Foundation koji je ovako dobar ali ko je citao knjige skandalozan, itd.Ili Martin sa njegovim knjigama ako ste citali sigurno ste se razocarali kad ne moze 10 godina da zavrsi serijal, i ne znamo sta se desava a toliko strana procitanih, ili npr. od Tomasa Mana Isposvest varalice Feliksa Krula, itd. Gledas, svidja ti se, a onda preokret lose i ne svidja ti se, da li je i onda prosto, ili preovlada razocarenje.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2022 u 08:56
Hvala Puppet Master za preporuku Love 2016,bas tako nesto volim da imam uvek u rezervi kada mi se nista ne gleda ,pustim ovako nesto .Za to mi sluzio Community pa ga odgledao,a i gotivim i glumicu glavnu.Ne znam samo kako sam je propustio
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2022 u 10:36
Nema na čemu dobri kjovo 🙂

Nisam pratio Community, ne znam da li iole liče, no Love je pre blesava romansa, neušećerena, dve ne može različitije lude sa pregršt mana u nekom svom privlačenju, našla krpa zakrpu, suptilniji humor, nije sitcom. Sjajni su mi oboje.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2022 u 11:57
Ma ne lice uopste ,ali mi prijala da je gledam,kao i ova, a i ista je glumica . Volim ja ovakve serije da presecem malo sa necim neozbiljnim .A da preporucio bih svima stariju britansku seriju ako se desilo da neko nije gledao Coupling ,izvrsna .
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 12:18
Na mene je svojevremeno jak utisak ostavila serija "The Mentalist". Zarazna radnja (otkrivanje identiteta "Red John-a", serijskog ubice koji je ubio ženu i ćerku glavnog lika), kao i gomila slikovitih i gotivnih likova, držala mi je konstantu pažnju. Izbindžovao sam seriju za nekoliko dana. Jedina mana iste je što su morali stati na šestoj sezoni kada je došlo do razrešenja misterije, već je serija otišla i u sedmu sezonu, iz teško objašnjivih razloga.

Ažurirao bgvracar - 10.Sijecanj/Jan.2022 u 14:22
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 17:18
Fauda... Odlična serija! Preko vikenda sam odgledala tri sezone (36 epizoda ukupno)..
Radnja: Izrael i Palestina.. teroristi i njihova mafija..
Ocjena: 10/10
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 17:57
Lior Raz ima glavnu ulogu i u Hit & Run, pogledaj i to, dobra je.
I Caliphate je odlicno odradjena serija.
Jedva cekam da izadje s4 Fauda i Tehran/Caliphate s2.
Jos nisam gledao Kfulim s2, prva je bila super.
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 22:52
A bit će 4.sezona Faude? Super! Mislila sam da neće jer je treća snimana mislim 2020.g.
Hvala na preporuci za ove druge serije, svakako ću pogledati.
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
Na vrh
covekizmase View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj covekizmase Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2024 u 18:51
Ja ti predlažem seriju Almost Perfect Wink Almost Perfect je američka humoristička serija iz 1995-e godine i ima 34 epizode. Radnja prati Kimberli Kim Kuper (Nensi Trejvis), uspešnu scenaristkinju i producentkinju koja je verena za javnog tužioca i koja pokušava da uskladi burni privatni i poslovni život. Njen privatni i poslovni život utiču jedan na drugog često dovodeći do urnebesno komičnih situacija.
Ne znam da li je serija ikada prikazivana u Hrvatskoj, ali serija je iako ovdašnjim ljudima malo poznata, prosto odlična, kao što joj naslov kaže Skoro Savršena. Serija je sasvim besplatno, i što je još važnije sasvim legalno, od strane njenih autora, postavljena cela na youtubeu i može se odgledati ovde https://www.youtube.com/watch?v=VEGd...wNUvJjTlEdGLFD . Gledajte i uživajte kao što sam ja uživao Thumbs Up
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2025 u 08:29
Nemam pojma gdje da paostavim. Ova stranica kae :Predložite mi seriju, a ima
zadnje azuriranje : 26.Ožujak/Mar.2024.
Nigdje da Nadjem seriju : Paradise TV Series 2025, sa jakim ocjenama na IMDB.
Definitivno razni urednici spavaju,ili gledaju osobni fokus u vezi serija.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2025 u 10:22
Originalno postovano od strane jojo385 jojo385 piše:

Nemam pojma gdje da paostavim. Ova stranica kae :Predložite mi seriju, a ima
zadnje azuriranje : 26.Ožujak/Mar.2024.
Nigdje da Nadjem seriju : Paradise TV Series 2025, sa jakim ocjenama na IMDB.
Definitivno razni urednici spavaju,ili gledaju osobni fokus u vezi serija.

Znaš li koliko ima serija i filmova.
Ako nema teme lepo zamoliš  ako neko može otvori i onda prokomentarišeš, ostaviš utiske.
A za prevode imaš https://forum.titlovi.com/potraznja-prevoda-za-serije_t39173.html i lepo ispuniš, i to je to.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2025 u 18:35
Kada god se ne zna šta bi moglo, valja se ponoviti Sopranos, ako mene ko pita, što srećom ne radi, and yet...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2025 u 00:19
Six Feet Under takođe
Na vrh
vuki1956 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vuki1956 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2026 u 14:27
zna li ko gde mogu da nađem fajlove koji pašu uz prevod švedske serije beck iz 1997?
Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2026 u 23:47
Jedna od omiljenih, a ne tako poznatih serija Lilyhammer:  
https://www.imdb.com/title/tt1958961/?ref_=fn_t_1

i druga Ted Lasso:
https://www.imdb.com/title/tt10986410/
E sad neću ni kako ja hoću !
Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2026 u 23:49
Ne znam da li je bilo ali serija koja vredi je i Babylon Berlin:
https://www.imdb.com/title/tt4378376/
E sad neću ni kako ja hoću !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 252627
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.