| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
ANKETA - Najbolja serija svih vremena |
Odgovori
|
Stranica <1 151617 |
| Korisnik | |
lovac666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2020 u 10:06 |
|
treba odvojit humoristične od ostalih.
Moj izbor (dramske): 1. Sopranos 2. Wire 3. Breaking Bad 4. Game of Thrones 5. Twin Peaks 6. Better Call Saul 7. 24 8. Battlestar Galactica 9. The Shield 10. Deadwood Humoristične: 1. Mućke 2. Seinfeld 3. Crna Guja 4. Fawlty Towers 5. Office (UK) 6. Office (US) 7. Curb Your Enthusiasm 8. IT Crowd 9. Peep Show 10. Father Ted * It's Always Sunny ih Philadeplhia, Trailer Park Boys, nisu stale na listu
|
|
![]() |
|
TyrsDottir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 15.Listopad/Oct.2021 Lokacija: Budapest Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2021 u 15:19 |
|
Od svih serija koje sam pogledala od početka do kraja, definitivno:
The100 i It's always sunny in Philadelphia su mi od početka do kraja predobre. Nekada je serija super ali što dalje odmiče to više počinje da smara ili zeznu kraj. :) Mada još neke ok serije su mi: Pushing daisies, The walking dead, The Almighty Johnsons, Loki, Wandavision, Foundation, LOST... Od animiranih: Fugget about it, Paradise PD, Brickleberry, Mr Pickles i Bordertown
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 151617 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |