ANKETA - Najbolja serija svih vremena
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31492
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 04:48 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: ANKETA - Najbolja serija svih vremena
Objavio: Buki
Tema: ANKETA - Najbolja serija svih vremena
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 15:17
Pošto je sada moguće u izbor staviti čak 25 serija, napravio sam novu anketu.  Što se mene tiče, ona stara anketa o serijama može pod LOCK. 
Sastavio sam popis od 24 serije, neke su novije, neke starije. Znam da se nekima neće sviđati izbor, ali zato sam pod posljedni izbor stavio "neka druga serija (navesti u postu)". 
Molim svih da glasaju. 
A evo i mog izbora: Iako obožavam od starih serija Mućke, Allo 'Allo! i Oz, a od najnovijih mi je odlična Spartacus: Blood and Sand, moj glas ipak ide za Prison Break, jedna i neponovljiva, iznad svih.
|
Odgovori:
Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 15:19
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 15:25
i ja
Seeker
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: slowrun
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 15:30
Kako ja da sMućkam i Prijatelje? Meni treba dva glasa (da znam, nezahvalnik, šta ćete )
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 15:54
Del boy Slou Del boy...znam da to mislis i osecas
|
Objavio: darije
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 16:02
Stavio link teme i na prvoj strani u okviru blog posta.
Inače, moj glas ide za "neka druga serija (navesti u postu)" tj: Band of Brothers" (2001).
-------------
|
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 16:04
X files rulez!
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Objavio: wolverine
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 16:12
darije piše:
Inače, moj glas ide za "neka druga serija (navesti u postu)" tj: Band of Brothers" (2001).
|
haha, ne mogu da verujem ladno krecem da napishem da glasam za njih, kad vidim da si i ti to napisao cccc, sad ce josh i da ispadne da prepisujem od tebe
dakle moj glas isto za Band of brothers
------------- rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 16:19
Dobro, dobro, svi znaju da prepisuješ, nije to ništa novo Pa
glasaj za "neka druga serija (navesti u postu)" 'bem te baš.
-------------
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 16:23
Na ovu anketu:

Inace forum_posts.asp?TID=30475&KW=&title=ncis-naval-criminal-investigative-service-2003 - NCIS
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 16:57
Mogli bi kasnije i ovu anketu svesti na 10 serija za koje bude najviše glasova. Šta mislite o tome?
Naravno, računaju se i glasovi za "neka druga serija (navesti u postu)", zato još jednom svih molim koji se odluče za tu opciju da u postu navedu ime svoje omiljene serije, kako bi se kasnije moglo sve zbrojiti i eventualno napraviti anketu Top 10.
|
Objavio: outside
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 17:02
glasovao sam za dexter-a,ali jako sam se dvoumio između prijatelja i dextera,možda si trebao staviti da se ima pravo 2 glasa dati,pa bi mi bilo lakše
|
Objavio: Titivillus
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 17:10
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 18:53
Moja najomiljenija serija svih vremena je svakako 'Allo, 'Allo. Ali, pošto će ona svakako ovde dobiti dosta glasova, dajem svoj glas ovaj put seriji HUSTLE (Prevaranti). Dakle, "neka druga serija"...
------------- Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
Objavio: igor_MD
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 19:57
Six Feet Under
|
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 20:21
Lost, Lost i samo Lost...
|
Objavio: by_Ivica
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 20:35
Nije teško iz mojeg potpisa i avatara skužiti kojoj seriji sam ja dao glas :) Meni osobno je Prison Break najbolja serija koju sam ikad imao prilike gledati, fantasticna glumacka postavka, glazba, prica, preokreti, dosta originalnih stvari. Eto bas po peti puta poceo gledati isponova.
-------------
|
Objavio: zerro
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 22:14
|
Pod neka druga serija:
Band of Brothers (2001)
|
Objavio: MakaAFC
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2010 u 23:15
Sigurno serija koja evo i dan danas se gleda, i serija koju mozes gledati iznova i iznova, i dalje ne prevazidjeni, TIT  Ko razumije, razumjece.
|
Objavio: chlink
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 18:59
House M.D. ubedlivo najbolja serija svih vremena
------------- [URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
Objavio: dembele
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:05
Objavio: luka0037
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 19:39
|
glasao sam za mucke zato sto je to uz alo alo klasik za sva vremena
od novijih serija izdvojio bi hausa ,prijatelje ,bekstvo iz zatvora e da i moje omiljene krimose sopranove
-------------

|
Objavio: Jankio
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 20:24
|
U spisku bi trebalo da stoji Smallville i Supernatural,mislim da su to isto dobre serije.
|
Objavio: LostFan
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2010 u 21:19
Lost, naravno.
|
Objavio: asvalttina
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2010 u 01:23
chlink piše:
|
Izgleda da zasad samo ti i ja to mislimo 
Iako bi ja dala jos koji glas jer na ovom popisu bas odlicne serije i Star Trek i Oz i Mucke. I naravno ima jos nekih nenavedanih a puno od ovih nisam ni gledala. Ali ipak naslov teme je 'Naj serija svih vremena' pa se odlucih za Housea, ipak sam nju najvise puta odgledala isponova i skidam epizode cim izadju..
------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2010 u 02:02
|
asvalttina piše:
chlink piše:
|
Izgleda da zasad samo ti i ja to mislimo 
Iako bi ja dala jos koji glas jer na ovom popisu bas odlicne serije i Star Trek i Oz i Mucke. I naravno ima jos nekih nenavedanih a puno od ovih nisam ni gledala. Ali ipak naslov teme je 'Naj serija svih vremena' pa se odlucih za Housea, ipak sam nju najvise puta odgledala isponova i skidam epizode cim izadju..
|
I ja sam tu 
House definitivno, tezak je izbor, ali sto kaze Tina, ipak je ona nekako najveci utisak ostavila na mene, i odgledao sam je masu puta...
------------- Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
|
Objavio: asvalttina
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2010 u 02:05
Objavio: ibozulic
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2010 u 21:02
"The Wire" neopravdano nije na listi jer je ovo ipak anketa za --
serija svih vremena
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2010 u 21:58
ibozulic piše:
neopravdano nije na listi |
To je zbog toga što je maksimalno dozvoljeno 25 serija staviti na listu, ali:
To nije nikakav problem, pošto je ovo prvi krug, a svi se glasovi računaju (i za one serije koje nisu na listi), tako da kasnije će se izbor smanjiti na 10 serija koje budu imale najviše glasova. 
|
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2010 u 00:42
Ti si Buki mogao da napraviš sličnu anketu kao što smo za filmove radili. Pustiš prvo glasanje putem poruka, nakon toga sabereš glasove, pa prvih 25 staviš na listu.
-------------
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2010 u 11:00
Samo Lost,
a blizu su i True blood, House, Twin Peaks, dok su Mućke van konkurencije koliko su dobre...
|
Objavio: Packy
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2010 u 11:47
|
Bračne vode, jedna i jedina :D
|
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2010 u 17:01
darije piše:
Ti si Buki mogao da napraviš sličnu anketu kao što smo za filmove radili. Pustiš prvo glasanje putem poruka, nakon toga sabereš glasove, pa prvih 25 staviš na listu.
|
Da, trebao sam tako, ali nažalost sad je kasno, no nema veze, zbrojiti ću sve ove "neka druga serija (navesti u postu) pa će ostati 10 onih sa najviše glasova.
Recimo Band of Brothers ima za sada 3 glasa, The Wire 1 glas, Seinfeld 1 glas itd.
Na kraju ćemo dobiti Top 10, a i taj zadnji krug glasanja je ionako najbitniji. 
|
Objavio: skorpijica87
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2010 u 14:09
Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:24
Johhny Q piše:
Moja najomiljenija serija svih vremena je svakako 'Allo, 'Allo. Ali, pošto će ona svakako ovde dobiti dosta glasova, dajem svoj glas ovaj put seriji HUSTLE (Prevaranti). Dakle, "neka druga serija"...
|
Zar sam ja jedina koje ne može smislit ovu seriju? 
@ Medium
|
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 13:29
roNNa_taproot piše:
Johhny Q piše:
|
@ Medium
| Ako mislis na Allo Allo, nisi jedina
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: Monn@
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 01:04
Objavio: Guests
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 16:08
naravno Prison Break je za mene oduvek najbolja Serija na Svetu .hahaha.Da ja glasam za Prison Break.Pozdrav svima!
|
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 16:26
BUCA SOUND 2 piše:
naravno Prison Break je za mene oduvek najbolja Serija na Svetu .hahaha.Da ja glasam za Prison Break.Pozdrav svima!
|
Čini se da nisi glasao , i dalje stoji 11 glasova. Moraš kliknuti gore na anketu. 
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 20:50
|
Po meni Mućke i Allo Allo su već sami po sebi klasici za sva vremena i van svake konkurencije su, ali dobro... Inače glasao sam za Lost jer je jedna od rijetkih serija koja me držala kao da sjedim na iglama od prve epizode prve sezone pa sve do sada i zapanjuje me kako to još uspjeva dok je Heroesima, npr to uspjelo samo s prvom sezonom. Ajde spomenit ću i House je odlična, kao i Oz (većinom zbog svojeg kontroverznog i eksplicitnnog sadržaja) ali po mom subjektivnom mišljenju Prison Break ne bi ni prinjušio ovoj listi, ali kažem, moje mišljenje :)
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 23:38
icemaher piše:
roNNa_taproot piše:
Johhny Q piše:
|
@ Medium
| Ako mislis na Allo Allo, nisi jedina
|
Ma to, to, to 
|
Objavio: xyd
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 00:19
ovde ima stvarno dobrih serija, ali ako moram da izaberem jednu neka to bude Frends
------------- http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
|
Objavio: ivanulus
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 01:15
Neka druga: "Seinfeld" Ne mogu da verujem da je niste stavili?! Najgledanija svih vremena, doduse u Americi, al i to je nesto
|
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 14:14
ivanulus piše:
Neka druga: "Seinfeld" Ne mogu da verujem da je niste stavili?! Najgledanija svih vremena, doduse u Americi, al i to je nesto |
Bude li dobila dovoljno glasova biti će postavljana u drugom krugu. Ako se ne varam, za sada ima 2 glasa. 
|
Objavio: BELI
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 14:58
Glasao, a onda procitao vase postove i pokajao se zbog izbora.
Mada sam glasao za MUCKE, moj glas slobodno pripisite seriji ROME (u stvaranju ucestvovao i legendarni Dzon Milijus) koja dosada, (BRUKA!!!!) nije dobila nijedan glas. A glas dat muckama brisite, ako je izvodljivo.....
Jeste li vi uopste gledali tu seriju?
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: MacDRECK
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:26
|
The Shield i Deadwood...Vic Mackey & Al Swearengen rulz
|
Objavio: cepter
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 00:31
|
cudno je i pomalo smesno kako svi oni koji ucestvuju u anketi smatraju da je sve najbolje napravljeno u zadnjih 10 -15 godine (izuzev dve humoristicke ).Cak je i inicijator ankete zaboravio da se tv serije snimaju od pocetka 50tih godina .Zato smatram da naziv ove ankete treba da bude drugaciji.
|
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 00:47
cepter piše:
cudno je i pomalo smesno kako svi oni koji ucestvuju u anketi smatraju da je sve najbolje napravljeno u zadnjih 10 -15 godine (izuzev dve humoristicke ).Cak je i inicijator ankete zaboravio da se tv serije snimaju od pocetka 50tih godina .Zato smatram da naziv ove ankete treba da bude drugaciji. | Cepter, softver foruma dozvoljava 25 serija kao izbor, slobodno glasaj za neka druga serija (navesti u postu) i na kraju ce se glasovi prebrojati za svaku seriju koju ste naveli u postu, i opet ce se uraditi anketa sa onih serija koji imaju najvise glasova, to mu dodje kao drugi krug.
|
Objavio: maksa965
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 08:44
moj glas za:
Legend of The Seeker
|
Objavio: cepter
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 23:44
|
kad vec moram da se opredelim za samo jednu seriju ,onde neka bude "JA,KLAUDIJE"
|
Objavio: airmONster
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2010 u 02:23
Objavio: danicam
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2010 u 18:22
Uvek cu se dvoumiti Lost ili Grey's anatomy.Ni jedna epizoda u ovim serijama,nije me ostavila ravnodusnom...
------------- Danica
|
Objavio: Carick235
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2010 u 18:22
|
Gore ponudjen izbor nije bas veliki posto veliki deo ovih serija su dobre ali nikako ne bi mogle da udju u izbor za najbolju svih vremena (pre za najpopularnije), ali sam ipak glasao za Mućke posto sam stvarno uzivao u svim njihovim epizodama.
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2010 u 18:31
|
Serija Roswell 1 i 2 sezona,3 sezonu su upropastili
|
Objavio: asset
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2010 u 19:35
Objavio: Bardem
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 04:38
|
homicide life on the street
|
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2010 u 12:42
Carick235 piše:
Gore ponudjen izbor nije bas veliki posto veliki deo ovih serija su dobre ali nikako ne bi mogle da udju u izbor za najbolju svih vremena (pre za najpopularnije), ali sam ipak glasao za Mućke posto sam stvarno uzivao u svim njihovim epizodama.
|
|
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2010 u 12:51
|
napravih gresku sa citatom. potpuno se slazem sa carick235 jer serije poput prison break,lost uvod u anatomiju se nalaze na listi samo zato sto su aktuelne i trenutno popularne.O njihovoj umetnickoj vrednosti nema se mnogo reci i za 10 god malo ko ce ih se secati.Ne mogu one biti u rangu sa muckama koje traju 30 god i koje ce trajati vecno.Ove trenutno aktuelne su potrosna roba i verno oslikavaju vreme u kome zivimo,potrrosacko drustvo bez ikakvog merila kvaliteta
|
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2010 u 15:34
Bardem piše:
napravih gresku sa citatom. potpuno se slazem sa carick235 jer serije poput prison break,lost uvod u anatomiju se nalaze na listi samo zato sto su aktuelne i trenutno popularne.O njihovoj umetnickoj vrednosti nema se mnogo reci i za 10 god malo ko ce ih se secati.Ne mogu one biti u rangu sa muckama koje traju 30 god i koje ce trajati vecno.Ove trenutno aktuelne su potrosna roba i verno oslikavaju vreme u kome zivimo,potrrosacko drustvo bez ikakvog merila kvaliteta
|
Ne mogu se složiti, sve je stvar ukusa, meni npr. je Prison Break daleko najbolja serija, čak i ispred Mućki koje su to bile prije nego šta sam ovo odgledao. 
|
Objavio: oblak24
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2010 u 21:29
Ja nemrem vjerovati da niste uvrstili Red Dwarf (Crveni patuljak) i The Office (Ured) koje su po meni genijalne serije i nadmašuju sve nabrojane do sada i to nekoliko puta!! ŠMRC KME!!   
Strašno, strašnoooooo sam razočarana! :((((
i serija 'Stažist' i 'Tko živ, tko mrtav' itd.
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 14:33
Ljudi, shvatite da softver foruma podrzava samo 25 serija, ne mozemo staviti sve serije u anketu, bila bi tema kilometarska
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 15:18
A Bolji život ? A Grlom u jagode? A Sivi dom? A Na tajnom zadatku? A Alf? i još milion drugih (zagovaraju me na skajp pa ne mogu da se setim )
ovo je vrlo subjektivna anketa i ne želim da participiram u njoj    
p.s. naravno da je ovo još jedan od mojih spamerskih postova ali nekako mi greota da se ne oglasim u temi koja ima 4 str
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 16:03
icemaher piše:
Ljudi, shvatite da softver foruma podrzava samo 25 serija, ne mozemo staviti sve serije u anketu, bila bi tema kilometarska
|
Ma bar 100 serija. 
------------- "Ona lepa, a ja mlad"
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 16:29
bojanadj piše:
ovo je vrlo subjektivna anketa i ne želim da participiram u njoj |
Ova anketa nije subjektivna, bila bi kada ne bi postojala mogućnost "nijedna od navedenih (navesti u postu)" i kada bi se moglo staviti više od 25 serija. 
Mislim da smo i ja i Ice to već nekoliko puta spomenuli, stoga ne vidim u čemu je problem. Ako vaše omiljene serije nema na popisu napišite je u postu, po stoti put ovo govorim. 
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 16:36
Izgleda da je problem što ljudi većinom pogledaju ponuđene serije i ne čitaju postove i odmah prijeđu na prigovaranje kako je nema na popisu. Možda koju minuticu više da čitate...
-------------
|
Objavio: oblak24
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 21:09
Nip/Tuck... mislim ono. wtf. to je takav bogac od serije, nešto u rangu Melrose Place i Kućanica.
niste stavili ni klasike kao što su Baywatch i Beverly Hills ili od novijih: Pleme... anketa nije uzela u obzir ono što bi neke druge ljude moglo privući već uglavnom ono što autor preferira... valjda.
to kao da radiš anketu o tome jesu bolji komadi crnci, bijelci ili kosooki i staviš samo poznate crnce na listu jer ih ti tak najviše voliš...
ahahaha. ajde zatucite me. lol... već vidim kak se spremate skočit mi za vrat :Đ al znam nadrkat ljude :D hahahaha
i da, moja mama voli Čaroliju! kak ste to mogli zaboraviti! i onaj ER (hitna u kojoj je glumil George Clooney) ili onaj SMASH ili kak se već zove (humoristična, o nekim ljudima u ratu, starija serija)
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 22:01
|
Draga naša oblačna đevojko, moram se nadovezati na Vaš posljednji post s pomalo negativnom kritikom glede njega. Očito je da nisi uopće pročitala prijašnje postove jer inače ne bi napisala takve nebuloze koje si napisala i tvoji protesti se mogu, kako naš narod kaže, objesiti mačku o rep. Da, možda čovjek i je stavio na popis serije koje se njemu sviđaju, ali je također ostavio jedno mjesto da upišeš seriju koja se tebi sviđa ako je nema na popisu i ja ne znam zašto si uopće potrošila svoje dragocjeno (vjerujem) vrijeme na pisanje ovog besmislenog posta.
Ajd sad fino kreni otpočetka pa pročitaj sve postove i shvatit ćeš što sam ti sad rekao, a ubuduće probaj to pretvorit u naviku... Znaš, nisu nama stari bezveze govorili da čitamo. Svašta pametnoga se nađe u raznoraznim tekstovima.
Srdačno štujem i pozdravljam! 
-------------
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 22:57
Buki piše:
bojanadj piše:
ovo je vrlo subjektivna anketa i ne želim da participiram u njoj |
Ova anketa nije subjektivna, bila bi kada ne bi postojala mogućnost "nijedna od navedenih (navesti u postu)" i kada bi se moglo staviti više od 25 serija. 
Mislim da smo i ja i Ice to već nekoliko puta spomenuli, stoga ne vidim u čemu je problem. Ako vaše omiljene serije nema na popisu napišite je u postu, po stoti put ovo govorim. 
|
Ne mogu da verujem da si se upecao ...zar ne čitaš šta sam napisala
bojanadj piše:
p.s. naravno da je ovo još jedan od mojih spamerskih postova ali nekako mi greota da se ne oglasim u temi koja ima 4 str |

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2010 u 23:12
Meni se je serija House MD neverovatno dopala, cak sam i u 60 dana svakodnevno pogledao 5 sezone. Dopadaju mi se i druge serije, uglavnom humoristicne kao Frends, Spin sity, My family, i jos neke. PB i Lost nisam pogledao jos, tj. Lost oko desetak ep. od prve sezone i nije me previse privukla kao sto me je Haus zaljepio pred ekranu svaki dan.
A za svih vremena, tesko je odluciti.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2010 u 08:03
bojanadj piše:
Ne mogu da verujem da si se upecao ...zar ne čitaš šta sam napisala |
yebiga, znaš da se ja lako upecam. 
@ oblačiću, napiši u postu svoju najbolju seriju, umjesto da pišeš šta je trebalo biti a šta ne na listi, biti će uračunato. 
|
Objavio: manituami
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 02:09
Iako sam SF zaluđenik,moj glas dajem mućkama.O ukusima ne vredi raspravljati,zato mislim da se kvalitet serije može vrednovati po tome koliko puta se data serija može gledati a da ne postane napor.Pojedine epizode mućki sam gledao i po 20-ak puta i UŽIVAO.
------------- [URL=http://www.sparklee.com][/URL]
|
Objavio: manituami
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 02:16
|
Želeo bih samo da skrenem pažnju na seriju "flashforward",koja se trenutno emituje na abc-u,mislim.Ostavila me je bez daha.
p.s. Ovo je mimo ankete 
------------- [URL=http://www.sparklee.com][/URL]
|
Objavio: masters82
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2010 u 16:41
|
Evo moj glas ide definitino seriji The X Files, to i je serija mog djetinstva, i puno toga sam i naučio iz nje
|
Objavio: ambrust
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2010 u 18:48
Band of brothers ,definitivno.Pa onda CSI,Soprano, itd...
|
Objavio: KrazyM
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 12:20
|
Ja glasam za neku drugu seriju: Red Dwarf.
|
Objavio: juve eterno amore
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 12:45
ma csi ny je najbolji
------------- FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!!
|
Objavio: flekica
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 23:11
|
Lost je najuzbudljivija serija svih vremena!
|
Objavio: ddavid14
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2010 u 23:53
Dao glas za "Mučke",ali ako ulazi "Band of Brothers" u ovo,onda za tu seriju dajem glas(al nema je tu)!!
-------------
|
Objavio: d.j.zan
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2010 u 02:19
|
Moj favorit je definitivno Stargate i to komplet od Stargate SG1 pa Stargate Antlantis pa sve do sad Stargate Universe.
|
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:27
ddavid14 piše:
ali ako ulazi "Band of Brothers" u ovo,onda za tu seriju dajem glas(al nema je tu)!! |
Biti će u drugom krugu ako skupi dovoljno glasova (čini se da hoće).  Ali već si dao glas za Mućke, tako da ovaj ne računam. 
Šalim se, biti će uračunato. 
|
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:38
dexter i friends tak malo glasova sigurno je nastala nekakva greška u glasanju
|
Objavio: KitTeler
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2010 u 20:04
|
Glasam za neku sci-fi seriju, al se dvoumim između star trek i sg-1, pa cu naknadno dati glas
|
Objavio: crnibaron
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2010 u 13:00
Stvarno težak izbor sve seriju su dobre.
trebali ste staviti i opciju "sve gore navedene" 
|
Objavio: mikicamix
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2010 u 13:26
Objavio: daisy
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2010 u 23:16
Friends
|
Objavio: Dracula_pa
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 08:55
|
Zasto niste naveli najbolju seriju Vampire Diares?Naveli ste sve neke glupave serije.Ja glasam za ovu pomenutu!!
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 11:58
Dracula_pa piše:
Zasto niste naveli najbolju seriju Vampire Diares?Naveli ste sve neke glupave serije.Ja glasam za ovu pomenutu!!
|
no comment
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 12:00
outside piše:
Dracula_pa piše:
|
no comment
|
Nemoj da te boja čuje!! 
I svatko ima svoj ukus... 
-------------
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 12:20
pa kakav je to ukus,kad napiše da su sve ove ostale serije glupave,nisam ja komentirao za Vampire Diares,Bože moj svatko ima svoju najbolju seriju,ali napisati da su sve ostale glupave,je malo i tu ne mogu reći da svatko ima svoj ukus...mogao je lijepo napisati glasam za tu i tu seriju zato jer mi je najbolja i ne bi ništa rekao,ali ovako pisati kao on je nešto ljut je malo veća glupost...ako je boji to najbolja serija nemam ništa protiv,cjenim njeno mišljenje a i znam da se ona ne bi izražavala kao dotični...
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 12:35
Ma jesi ti vidio onog LOL smajlija...  Možda sam se malo krivo izrazio... Mislio sam isto to što i ti... Samo malo nedorečeno izgleda... Sry... 
-------------
|
Objavio: ZrinkoF1
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 15:08
|
Moj glas za Band Of Brothers.
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 16:34
Momci, da vam skratim muku : Dok sam bila klinka gledala Bolji život i ostala mi je u divnim uspomenama, na porodiljskom (čitaj besposlena, a nisam znala za forum titlovi.com ) gledala sam humorističke serije, pokušala gledati PB, al mi nije išlo, pokušala gledati Lost, al mi nije išlo, gledala maro Čari, al mi ni to nije išlo, gledala španske serije (odlično idu uz smirivanje bebe koja ima grčeve i za učenje španskog ), gledala sve CSI - to mi je pasalo u to vreme, Zaboravljeni slučaj i slične ... najviše od svega sam uživala u gledanju humorističkih serija...
No, sve u svemu, Boja nema omiljenu seriju, jer (manje više) ni ne gleda serije 
|
Objavio: baggio14
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:17
|
Pozdrav svima... Obično se suzdržavam od komentara jer od toga ništa, ali ovo je smiješna "ANKETA - Najbolja serija svih vremena". "svih vremena - pa tu je stavljeno pola novih serija i pola onih "nezaobilaznih", a da ne govorim o "Nip/Tuck" ??? (0 glasova) ili "Spartacus: Blood and Sand" koja je do sada prikazana 11 epizoda. Toliko o "objektivnosti", a izgovor o mogućnosti stavljanja samo 25 je...whatever... I ne mogu prihvatiti činjenicu da neke od kultnih serija kao što su npr. NORTHERN EXPOSURE, DOCTOR WHO, THE TWILIGHT ZONE, MONTY PYTHONS FLYING CIRCUS, SEINFELD, RED DWARF, MASH, SEX AND THE CITY, BLACK ADDER, MR.BEAN, NYPD Blue, MIAMI VICE, MAGNUM P.I.... i onih malo manje "kultnih" ; BEVERLY HILLS, BAYWATCH, ER, BUFFY, ANGEL, SIX FEET UNDER, CARNIVALE, ALIAS, ALF, ANGEL, THE SHIELD, THE OFFICE, THE WEST WING, LIE TO ME, FIREFLY, MY NAME IS EARL, THE WIRE, WIRE IN THE BLOOD, WEEDS, CALIFORNICATION...(sigurno ih ima jos, onih koje su "svi" gledali kada su bile aktualne) stavljene pod "neka druga serija (navesti u postu)"...
Jer ipak se ovo reklamira kao "ANKETA - Najbolja serija SVIH VREMENA" (ovo je po meni ipak anketa od cca 2005-2010 sa par svjetskih klasika). Band of Brothers ? Savršeno, pogledao već tri puta i opet ću...ali, to je 10 epizoda naspram serija koje su godinama držale gledaoce uz ekrane... A ako mješamo animirane i ine, gdje su kultevi poput Muppet Show-a ili Sesame Street-a ?? A onda možemo dodati i dokumentarce, BBC posebno, jer "Life" (2009) je nešto savršeno
Ovo je samo moje subjektivno razmišljajnje (valjda imam pravo na to )
ovo sigurno nije anketa za najbolju seriju svih vremena. sorry
pozdravi svima
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:22
Zar opet?  baggio14, već sam nekoliko puta objašnjavao kako riješiti taj problem, neda mi se više. Imaš mogućnost glasati za bilo koju seriju (i ako nije na listi), stoga nema nikakvih problema.
U prijevodu - sve što si ti sada u gornjem postu napisao nije točno jer anketa kao takva ne može biti subjektivna. 
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:37
Ne se nervirat... nije dobro za ten...Možda jednog dana i shvati bit ovog ostalo... 
-------------
|
Objavio: baggio14
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:38
|
Buki, sorry, ništa osobno, niti sam mislio napadati, ali kada ljudima daš izbor da zaokruže nešto
odmah, ili da napišu na postu nešto, prevagnuti će ono prvo i onda to više nije to... sorry još jenom, samo glasno razmišljanje...uz višak vremena forza fiume
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:56
Istina, slažem se s tim dijelom, ma sve ok, nema ljutnje, pogotovo nakon ovog "forza fiume". 
|
Objavio: The_All_Seeing_Eye
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2010 u 16:47
Moj glas ide za legendarni SOUTH PARK.
------------- kralj347
|
Objavio: Alexander Supertramp
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2010 u 17:30
Friends.. uvijek me oraspoloze, volim ih!
|
Objavio: ted123
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2010 u 12:33
|
Iako su mi PB i Lost dve najbolje serije koje sam pratio u skorije vreme, moj glas ide Simpsonima
|
|