| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Aliens vs. Predator |
Odgovori
|
| Korisnik | |
GuRuGeoRge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Serbia; UK Status: Offline Points: 50 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Aliens vs. PredatorObjavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 23:06 |
|
Ala će ovo biti prebrutalna igra, jedva čekam, ali ću morati kupiti nov PC.. A trailer showing off some of the brutal kill moves in Aliens vs. Predator, Rebellion's upcoming first-person shooter remake. http://www.youtube.com/watch?v=01obndoLxiA&feature=rec-fresh+div-r-5-HM A new trailer from Aliens vs. Predator narrated by Karl Bishop Weyland (Lance Henriksen) starts as a reassuring corporate promo for the loyal and caring Weyland-Yutani Corporation before the inevitable Aliens show up. The clip from Rebellion's first-person shooter remake features, Aliens, Predators, Colonial Marines, and the mayhem that inevitably ensues when the three mix. http://www.youtube.com/watch?v=5DV6QXnWcSg http://www.youtube.com/watch?v=nvR6uyPZ9CI&feature=related Ja sam puk'o bukvalno od straha kada sam davne 1986. godine u nekadašnjem bioskopu ''Jadran'' gledao film ''Aliens'', to je moj prvi SF horor koji sam pogledao kao klinac i mogu vam reći da 2-3 dana nisam mogao mirno spavati od straha. Išao sam tada u 6. razred osnovne škole, a đavo mi nije dao mira morao sam ga pogledati.. |
|
|
"All that is necessary for evil to succeed is for good men to do nothing." - Edmund Burke, British Statesman and Philosopher
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 23:47 |
|
igrao sam svaki deo od kada je pocelo da izlazi davnih godina...ovaj definitivno obecava
|
|
![]() |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 447 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 15:26 |
|
napokon se i meni skinulo 15gb..... poslije zakon brace ima da ju pocnem igrat...inace ne volim takve igrice ali ovu bas zelim probat...tako sam i rekao za novog batmana....i kada sam poceo igrat jedva da sam se odvojio od kompa.....nadam se da ce tako biti i sa ovom....
|
|
![]() |
|
IceRock
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2010 u 21:11 |
|
Hahaha denis tak sam i ja za batmana isto reko nije to nekaj sad se ne skidam i ja isto čekam jako avp 3 igra odlično izgleda i super je igra
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |