Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Aliens vs. Predator
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Aliens vs. Predator

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
GuRuGeoRge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GuRuGeoRge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Aliens vs. Predator
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 23:06

Ala će ovo biti prebrutalna igra, jedva čekam, ali ću morati kupiti nov PC..

A trailer showing off some of the brutal kill moves in Aliens vs. Predator, Rebellion's upcoming first-person shooter remake.

http://www.youtube.com/watch?v=01obndoLxiA&feature=rec-fresh+div-r-5-HM

A new trailer from Aliens vs. Predator narrated by Karl Bishop Weyland (Lance Henriksen) starts as a reassuring corporate promo for the loyal and caring Weyland-Yutani Corporation before the inevitable Aliens show up. The clip from Rebellion's first-person shooter remake features, Aliens, Predators, Colonial Marines, and the mayhem that inevitably ensues when the three mix.

http://www.youtube.com/watch?v=5DV6QXnWcSg

http://www.youtube.com/watch?v=nvR6uyPZ9CI&feature=related

Ja sam puk'o bukvalno od straha kada sam davne 1986. godine u nekadašnjem bioskopu ''Jadran'' gledao film ''Aliens'', to je moj prvi SF horor koji sam pogledao kao klinac i mogu vam reći da 2-3 dana nisam mogao mirno spavati od straha. Išao sam tada u 6. razred osnovne škole, a đavo mi nije dao mira morao sam ga pogledati..  Big smile

A igra AvP 2 plus Primal Hunt ekspanzija, su takođe bile brutalne, barem meni..Clap

"All that is necessary for evil to succeed is for good men to do nothing." - Edmund Burke, British Statesman and Philosopher
Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 23:47
igrao sam svaki deo od kada je pocelo da izlazi davnih godina...ovaj definitivno obecava Wink
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 15:26
napokon se i meni skinulo 15gb..... poslije zakon brace ima da ju pocnem igrat...inace ne volim takve igrice ali ovu bas zelim probat...tako sam i rekao za novog batmana....i kada sam poceo igrat jedva da sam se odvojio od kompa.....nadam se da ce tako biti i sa ovom....
Na vrh
IceRock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IceRock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2010 u 21:11
Hahaha denis tak sam i ja za batmana isto reko nije to nekaj sad se ne skidam i ja isto čekam jako avp 3 igra odlično izgleda i super je igra
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.