Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - After Dark Horrofest 4  (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

After Dark Horrofest 4 (2010)

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 18:25
sad sam baš vidio trailer,i izgleda dobro...gledam ga večeras,pa javim dojmove...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 14:40

Skjult aka. HIDDEN 

Jako interesantan film. Nije mi baš fora gledati film koji ne razumem, jeste da ima prevod, ali film je Norveški.
Može se reći da je film više misterija nego horror. Ima par iznenadnih scena, koje drže ovaj film koliko - toliko da bude horror, ali i ovako je interesantan.Da sad ne davim o čemu se film radi i šta ima dobro, a šta ne, jednostavno treba sesti i sa nekom dozom rezerve, da se možete razočarati u ovaj film, isti i pogledati.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 19:31

THE GRAVES

Malo bolji od onog sa zombijima, ali bzvz! Nerviraju me te varijante filma, kad dođeš negde u pizdince i " celo selo, šmrče belo " LOL

Posle 4 odgledana filma

1.DREAD (Odličan)
2.
Skjult aka. HIDDEN (Interesantan)
7.THE GRAVES (Loš)
8.Zombies of Mass Destruction (Katastrofa, a ima ljudi, kojima je ovo najbolji na fest)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 18:45

Kill Theory

Savršeno mesto gde se okupilo društvo i gde nemaju izbora i moraju  da se ubijaju međusobno, da bi na kraju i neko ostao živ i otišao kući "pevajući".

Ima gomila filmova sa ovom tematikom, tako da ni ovaj film nije nešto novo. Nije ni da je sranje, ali DEJA VU!

Zamišljam scenu, kako bi 7 najbolji članova sa foruma ili 7 prijatelja sa foruma bilo u ovakvoj situaciji, negde u pizdincima gde nema signala, najbliže mesto neki 50 milja i dalje zamišljam, koga bi prvog "overio" LOLLOL

A da se mi negde i okupimo ........... LOLLOL

Ažurirao AcaN - 15.Travanj/Apr.2010 u 18:46

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 20:14

THE FINAL

jeste da su me neki ometali u gledanju filma, ali sam uspeo da povatam sve konce LOL

Totalno realna situacija, možda se čak i negde desila, pa su je preneli na platnu, to već ne znam, ali znam, da je film dobar, ništa preterano, samo dobar.

radnju svi znate, tako da ne bi da prepričavam, a gluma kao gluma, ništa spektakularno, mogao bi i ja da glumim.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2010 u 16:27
ja tek sad skonto, da nisam pogledao sve filmove, aghrrrrrrrrrrrrrrr. Ovako ih ima 5,6 koje planiram, pa plus ovo, ajoj do nove godine ću završiti, nadam se LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2010 u 16:37
Meni se Killing Theory učinio zanimljivim, mislio sam da je više psihološki orijentiran, ali sad vidim da sam se prevario... A baš sam htio krenuti u horore... Izgleda da će to biti s Frozenom... LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
t!k! View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj t!k! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 18:49
Da li moze pomoc?  Ja ne mogu naci ni jedan film da skinem Confused  A tako bih gledala...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 18:51
biće rešeno.... Smile

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.