| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
After Dark Horrofest 4 (2010) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 18:25 |
|
sad sam baš vidio trailer,i izgleda dobro...gledam ga večeras,pa javim dojmove...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 14:40 |
Skjult aka. HIDDENJako interesantan film. Nije mi baš fora gledati film koji ne razumem, jeste da ima prevod, ali film je Norveški. Može se reći da je film više misterija nego horror. Ima par iznenadnih scena, koje drže ovaj film koliko - toliko da bude horror, ali i ovako je interesantan.Da sad ne davim o čemu se film radi i šta ima dobro, a šta ne, jednostavno treba sesti i sa nekom dozom rezerve, da se možete razočarati u ovaj film, isti i pogledati. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 19:31 |
THE GRAVESMalo bolji od onog sa zombijima, ali bzvz! Nerviraju me te varijante filma, kad dođeš negde u pizdince i " celo selo, šmrče belo " ![]() Posle 4 odgledana filma 1.DREAD (Odličan) 2.Skjult aka. HIDDEN (Interesantan) 7.THE GRAVES (Loš) 8.Zombies of Mass Destruction (Katastrofa, a ima ljudi, kojima je ovo najbolji na fest) |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 18:45 |
Kill TheorySavršeno mesto gde se okupilo društvo i gde nemaju izbora i moraju da se ubijaju međusobno, da bi na kraju i neko ostao živ i otišao kući "pevajući". Ima gomila filmova sa ovom tematikom, tako da ni ovaj film nije nešto novo. Nije ni da je sranje, ali DEJA VU! Zamišljam scenu, kako bi 7 najbolji članova sa foruma ili 7 prijatelja sa foruma bilo u ovakvoj situaciji, negde u pizdincima gde nema signala, najbliže mesto neki 50 milja i dalje zamišljam, koga bi prvog "overio" ![]() ![]() A da se mi negde i okupimo ........... ![]() ![]() Ažurirao AcaN - 15.Travanj/Apr.2010 u 18:46 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 20:14 |
THE FINALjeste da su me neki ometali u gledanju filma, ali sam uspeo da povatam sve konce ![]() Totalno realna situacija, možda se čak i negde desila, pa su je preneli na platnu, to već ne znam, ali znam, da je film dobar, ništa preterano, samo dobar. radnju svi znate, tako da ne bi da prepričavam, a gluma kao gluma, ništa spektakularno, mogao bi i ja da glumim. |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2010 u 16:27 |
|
ja tek sad skonto, da nisam pogledao sve filmove, aghrrrrrrrrrrrrrrr. Ovako ih ima 5,6 koje planiram, pa plus ovo, ajoj do nove godine ću završiti, nadam se
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2010 u 16:37 |
|
Meni se Killing Theory učinio zanimljivim, mislio sam da je više psihološki orijentiran, ali sad vidim da sam se prevario... A baš sam htio krenuti u horore... Izgleda da će to biti s Frozenom...
![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
t!k!
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 19 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 18:49 |
|
Da li moze pomoc? Ja ne mogu naci ni jedan film da skinem
A tako bih gledala...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 18:51 |
|
biće rešeno....
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |