Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

After Dark Horrofest 4 (2010)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30753
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 03:45
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: After Dark Horrofest 4 (2010)
Objavio: AcaNDr
Tema: After Dark Horrofest 4 (2010)
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 12:32

DREAD

Dread je priča o tri studenta koji rade dokumentarac za školu o užasima koji su drugi preživeli.
Mlada zvezda Sumrak Sage Dzekson Retbon je glavni glumac.
Stiven i Šeril su studenti, kolege, koji prave dokumentarni film o tome čega se ljudi plaše(o ljudskim strahovima/užasima).
No, njih dvoje nisu ni svesni da njihov treći kolega, Kveid je bio svedok ubistva svojih roditelja koje je počinio neki
ludak sa sekirom i da želi da svi ostali dožive njegov lični horor.
Njih troje počinju da snimaju razne ljude otkrivajući najstrašnije momente u njihovim životima,
ali Kveidu vrlo brzo dosadi intervjuisanje i odlučuje da pređe na mnogo viši nivo u kom će njih troje,počevši
da otkrivaju svoje strahove pred kamerom, postati dosta ranjiviji. U momentu kada Stiven i Šeril shvate da im je partner,
ludak, naćiće se u situaciji da su oni sami predmet užasnog eksperimenta koji postaje stvarnost....učenje o strahovima i
užasima mnogo više nego što ljudski um može da podnese.
Klajv Barker otac moderne horror/thriller franšize i stvaralac Gospodara Pakla i serijala Kendimen je producent ovog filma.

HIDDEN

Hidden je priča o Kai Koss-u (poznatom kao KK),
koji se protiv svoje volje vraća u mali grad,
iz koga je pobegao pre 19 godina. Njegova okrutna majka je nedavno preminula
i ostavila mu kuću u kojoj je odrastao.
On namerava da ode čim završi sve poslove,ali
uz njegovo nasledstvo dolaze mračne i smrtonosne
tajne i tao se KK ubrzo upliće u čitav niz dogadjaja,
koje niko ne može da kontroliše..
Nisu svi u ovom gradiću sretni što se vratio.
Kada mladi par, koji je kampovao, nestane,
njegovi problemi postaju preveliki.
Senka prošlosti se nadvija nad njim dok on pokušava da se izbori sa sadašnošću.
Na kraju shvata da, iako već dve decenije pokušava da zaboravi, postoje
stvari od kojih se jednostavno ne može pobeći.

Kill Theory

Da li ste spremni za nezimislivo?Sa tim pitanjem se suočilo sedmoro studenata koji su proslavljali maturu
u izolovanoj kući i koji su svoje živote stavili na strašan test serijskom ubici.Do zore,samo jedan od njih će
ostati živ.Ako dođe zora i bude preživelih više od jednog,SVI UMIRU.Zarobljeni u smrtonosnoj
zamci,naterani su da se ubijaju međusobno da bi preživeli.Prijatelji i parovi moraju da testiraju
svoje poverenje,ali sat i dalje otkucava.Neko se bori radi ljubavi,neko za preživljavanje,ali sve će se
to promeniti,jer u dubini duše....SVI SMO MI UBICE!

Lake Mungo

Kod nasipa jezera Mungo udavila se šesnaestogodišnja Eliz Palmer.Kada je njeno telo pronađeno i
posle zaključka da se radi o nesrećnoj smrti, njena porodica je sahranila.
Tada je porodica počela da doživljava čudne i neobjašnjive događaje koji su se odvijali
u i oko njihove kuće. Krajnje očajni, Palmerovi su potražili pomoć psihologa i parapsihologa Reja.
Rej je otkrio da je Elis vodila tajni, dvostruki život. Niz tragova dovodi porodicu do jezera Mungo gde se Elisina
tajna prošlost otkriva.

THE FINAL

Dejn, pomalo čudan učenik, sa samoubilačkim sklonostima predvodi grupu
buntovnika sa ciljem, da se smrtno osveti za svo ponižavanje koje
su trpili sve ove godine,od strane popularnih učenika u Hon srednjoj školi.
Koristeći ideje koje su potekle sa njihovih časova i horror filmova,
preokreću situaciju i oni su odlučili da njih ponižavaju.
Nakon sto je dobio kuću, koju mu je
ujak ostavio u testamentu, Dejn i njegovi
prijatelji Džek,Rejvi,Andi i Emilli
se spremaju da za samo jednu noć njihove "kolege" preplaše za ceo život kako fizički tako i psihički.

THE GRAVES

Na poslednjem zajedničkom vikendu, Megan i Abi Grejvs su se izgubili u zabačenom delu pustinje u Arizoni
gde ih je privukao mali napušteni rudarski grad Skul Siti.
Ali vrlo brzo će shvatiti da je gradić Skul Siti sve samo ne napušten i da iz njega nema izlaza.
Sestre su sada plen.U očaju su prinuđene da se vrate osnovnim instiktima, sve u cilju borbe za opstanak usled horora -ljudskog i nadprirodnog- u kom su se zatekle.
Da li su u stanju da na vreme otkriju tajnu Skul Sitija i spasu se ili će samo biti poslednje u nizu žrtvi?

The Reeds

U filmu The Reeds vikend krstarenje kroz Norfolk Broads postaje zastrašujuće za šestoro prijatelja.
Na malom kruzeru Korser Star kojeg su iznajmili od G. Krokera, prevoznika iz lokalne luke,društvo gubi orijentaciju i pokušava da se probije kroz vodu punu trske do glavnog kanala. Nakon prve žrtve izazvane zastrašujućom nesrećom,brod dolazi do obale.Svaki pokušaj da prežive i pronađu izlaz,propada.Jednog po jednog terorišu mladi huligani i bivaju ubijeni od čoveka sa kapuljačom.
Iz ovog kanala kojeg nadgleda Kroker jednostavno nema mesta za pobeći.Pre nekoliko decenija Kroker je ubio grupu mladih ljudi i pokrenuo paklenu kletvu,kletvu koja sustiže sve koji krenu na putovanje Korser Star-om.

Zombies of Mass Destruction

U ZMD mirna ostrvska komuna je narušena! Luku Gamble u Vašingtonu su preplavili zombiji.Ljudi su nemoćni u namari da ih se otarase.
Neugledna banda buntovnika koju predvodi Frida, iranski student koja je osumnjičena da je
terorista i Tom koji je gej biznismen (koji se vratio sa partnerom u
grad da vidi svoju majku),pokušavaju da preokrenu sled događaja i reše se zombija.

Zahvaljujem se Bojani i Mary na pomoći oko prevoda sinopsisa za ove filmove.Moje dame,predivne ste i još jednom puno hvala. Wink

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Odgovori:
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:50
prvi after mi je bio najbolji,bilo nekoliko dobrih naslova,dok 2,3 zajedno nisu imali 3,4 dobra naslova,a ovde ja licno ocekujem dosta dobrih filmova ,jedino sto me ne privlaci je ovaj sa Zombicima 

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: Sentinel
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:55
ovaj sto je rezirao Clive Barker bi mogao bit jako dobar.
Ako je itko na ovom svijetu "bolestan" to je on.

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 14:58
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

U pravu si,a igre su mu isto bolesne,tako da bi taj trebao biti dobar

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: PsOaligator
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 15:40
Au, trebalo bi bar 2 da budu dobri odavde...
I svaka čast na temi...ClapClap

-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 15:59
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Au, trebalo bi bar 2 da budu dobri odavde...
I svaka čast na temi...ClapClap

Hvala Wink

btw,ova 3 filma vec ima na netu,pa ko voli nek izvoli Dread,Kill Theory,Lake Mungo

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 22:37
vrlo sam zadovoljan ovim postom,hvala,nista vise ne komentarisem Smile

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 00:35
Nema na cemu, da se ne plasim horora rekla bih  my pleasure LOL

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Objavio: bojanadj
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 07:32
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Nema na cemu, da se ne plasim horora rekla bih  my pleasure LOL

+1 LOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: Buki
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2010 u 20:03
Izgleda mi zanimljivo ovaj četvrti hororfest, moglo bi ovdje biti dobrih filmova. Thumbs Up

Nego, je li netko pogledao neke od navedenih, komentari, preporuke...? Tongue

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2010 u 20:27
Ja jos nista od ovoga, a prosle godine sve i bilo je polovinu dobrih filmcina.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: asset
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2010 u 23:03
nesto korisno i za mene, hvala Smile

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2010 u 00:37
Originalno postovano od strane asset asset piše:

nesto korisno i za mene, hvala Smile

Ako volis gledati horror filmove, ovo je 50% garantovan izbor.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2010 u 06:39
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Izgleda mi zanimljivo ovaj četvrti hororfest, moglo bi ovdje biti dobrih filmova. Thumbs Up

Nego, je li netko pogledao neke od navedenih, komentari, preporuke...? Tongue

ja čekam da se svi pojave u HD i onda laganica u gledanju Wink

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Buki
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:33
Javite utisak o filmovima, nemam namjeru skidati sve filmove, pa kada vidim komentare odlučit ću se za 2-3 najbolja. Thumbs Up

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:43
ja ću javiti, kako koji odgledam

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Coolrunner
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:54
Jos nisam gledao, ali mi na osnovu opisa ovaj Dread lici na pricu Urbanih legendi. 

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2010 u 16:04
e sad gledam temu i ladno piše da se filmovi danas pojavljuju na dvd-u, tako da ih očekujem uskoro na mom repertoaru.

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 08.Travanj/Apr.2010 u 23:28

Zombies of Mass Destruction

Očekivao sam da će film biti sranje, jer je o zombijima sve ispričano i tu nema ništa novo.
Film faktički počinje u 28 minuti i to veoma dobro čitaj, smešno i onda bi trebao da bude i kraj. Do tad je bilo sve mlitavo, a od tad je sve razdrmano i nepovezano.Onaj Zone of the Dead je oskarovac za ovaj film. Sad nek kažu oni što su pljuvali po našem filmu, kakvo je ovo smeće.Kako film prolazi, postaje od običnog sranja, neko ogromno.
Ajme majko mila, pa šta im je trebalo ovo i da ga stave u Afterdark?

Nadam se da je ovo jedino razočarenje, zato sam ga i prvog gledao?

P.S.

Čitam na drugim forumima, da je ovaj jedan od boljih filmova na festivalu Confused

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 12.Travanj/Apr.2010 u 17:57
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Ne da je bolestan, nego se ne zna.

DREAD

Ne znam, da li je neko gledao ovaj film, ali mene je oduševio? Radnja filma ide polako i to mi se sviđa. Nema neke žurbe, sve ide svojim tokom, možda će to nekom biti i mana u filmu, ali meni NE!

Mali spojler!

Ima jako dobrih scena, zvučni efekti extra.Kad ga lik udara šakom u nos i kasnije kad dobije bocom u glavu, su toliko realni toliko tupi, da sam se naježio, kao da je mene neko klepio.LOL

"Bolest" Klajv Barkera  je i ovde više nego prisutna i ima baš morbidnih scena.

Znao sam da ne može biti loš film, čim je rađen po njegovoj priči!

Voleo bi da čujem komentare ljudi, koji su ga gledali!

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: outside
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2010 u 18:25
sad sam baš vidio trailer,i izgleda dobro...gledam ga večeras,pa javim dojmove...

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2010 u 14:40

Skjult aka. HIDDEN  http://www.imdb.com/title/tt1347007/ -

Jako interesantan film. Nije mi baš fora gledati film koji ne razumem, jeste da ima prevod, ali film je Norveški.
Može se reći da je film više misterija nego horror. Ima par iznenadnih scena, koje drže ovaj film koliko - toliko da bude horror, ali i ovako je interesantan.Da sad ne davim o čemu se film radi i šta ima dobro, a šta ne, jednostavno treba sesti i sa nekom dozom rezerve, da se možete razočarati u ovaj film, isti i pogledati.

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 14.Travanj/Apr.2010 u 19:31

THE GRAVES

Malo bolji od onog sa zombijima, ali bzvz! Nerviraju me te varijante filma, kad dođeš negde u pizdince i " celo selo, šmrče belo " LOL

Posle 4 odgledana filma

1.DREAD (Odličan)
2.
Skjult aka. HIDDEN (Interesantan)
7.THE GRAVES (Loš)
8.Zombies of Mass Destruction (Katastrofa, a ima ljudi, kojima je ovo najbolji na fest)

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 15.Travanj/Apr.2010 u 18:45

Kill Theory

Savršeno mesto gde se okupilo društvo i gde nemaju izbora i moraju  da se ubijaju međusobno, da bi na kraju i neko ostao živ i otišao kući "pevajući".

Ima gomila filmova sa ovom tematikom, tako da ni ovaj film nije nešto novo. Nije ni da je sranje, ali DEJA VU!

Zamišljam scenu, kako bi 7 najbolji članova sa foruma ili 7 prijatelja sa foruma bilo u ovakvoj situaciji, negde u pizdincima gde nema signala, najbliže mesto neki 50 milja i dalje zamišljam, koga bi prvog "overio" LOLLOL

A da se mi negde i okupimo ........... LOLLOL

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 16.Travanj/Apr.2010 u 20:14

THE FINAL

jeste da su me neki ometali u gledanju filma, ali sam uspeo da povatam sve konce LOL

Totalno realna situacija, možda se čak i negde desila, pa su je preneli na platnu, to već ne znam, ali znam, da je film dobar, ništa preterano, samo dobar.

radnju svi znate, tako da ne bi da prepričavam, a gluma kao gluma, ništa spektakularno, mogao bi i ja da glumim.

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 28.Svibanj/May.2010 u 16:27
ja tek sad skonto, da nisam pogledao sve filmove, aghrrrrrrrrrrrrrrr. Ovako ih ima 5,6 koje planiram, pa plus ovo, ajoj do nove godine ću završiti, nadam se LOL

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 28.Svibanj/May.2010 u 16:37
Meni se Killing Theory učinio zanimljivim, mislio sam da je više psihološki orijentiran, ali sad vidim da sam se prevario... A baš sam htio krenuti u horore... Izgleda da će to biti s Frozenom... LOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: t!k!
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2010 u 18:49
Da li moze pomoc?  Ja ne mogu naci ni jedan film da skinem Confused  A tako bih gledala...

Datum objave: 07.Rujan/Sep.2010 u 18:51
biće rešeno.... Smile

-------------

- Armin van Buuren

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk