Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Greska u titlu - The Curious Case of Benjamin Butt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Greska u titlu - The Curious Case of Benjamin Butt

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
DEPORTIVO View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DEPORTIVO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Greska u titlu - The Curious Case of Benjamin Butt
    Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:17
Izvinjavam se sto ovde pisem ali imajte razumevanja Smile

Naime radi se o titlu za film "The Curious Case of Benjamin Button"
na sekciji za download stoji par pohvaljenih prevoda medjutim svi prevodi imaju 
veliku gresku. 

A radi se o gresci u samom subtitle - mesaju se prevodi 2. filma u jednom.U 00:36:19 pocinje prevod nekog totalno drugog filma koji nema veze sa radnjom gore pomenutog filma. To se desava na svim prevodima "The Curious Case of Benjamin Button"

Ne znam kako je svima promakla ta greska ? Da li neko ima neko objasnjenje ili da li neko ima ispravan prevod? 

Hvala svima i jos jednom se izvinjavam ako nisam postavio temu na mesto gde treba, nije mi namera bila da krsim pravila.

Ažurirao darije - 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:49
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:25
da nisi ti skinuo mozda prosirenu verziju filma?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:35

Pozdrav i dobrodošao. welcome

Originalno postovano od strane DEPORTIVO DEPORTIVO piše:

Naravni vec imam jedno pitanje ali nemam dopust da ga postavim.
Mogu li preko vas ili da mi kazete gde mogu da postavim tu temu a radi se o gresci u samom subtitle - mesaju se prevodi 2. filma u jednom.

Nisam baš shvatio, slobodno ovdje objasni detaljnije.  Wink
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:56
Verovatno je u pitanju ovo što je Sentinel naglasio. Ja sam davno još skinula i gledala DVDSCR.XviD-DEViSE verziju i samo taj titl mi i paše, tačnije, ovi titlovi sa prve str koji se pojavljuju ne odgovaraju.

Deportivo, proveri uz ime filma da li ti piše koja je verzija dvdrip-devise, - Fxm, -diamond, BluRay pa skini titl u čijem release piše isto to Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 17:24
Ne postoji Director's Cut ili Extended Edition Benjamina Buttona (runtime mu je ionako 166 minuta).

Stvar je u tome što je ovo bio titl za DVDScr i sjećam se da je bilo par problematičnih scena (svega par minuta sveukupno) s izvornog leakovanog dvd-a koje su imale smetnji pa su ih izrezali ovi u release grupama i zato je vjerojatno i teško uštimati ga za dvdrip verziju.
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
DEPORTIVO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DEPORTIVO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 17:31
Hvala na odgovorima Clap

Izgleda da je varijanta da postoje dve verzije filma (kraca i duza) 
jer kod mene je film u .mkv formatu i duzina trajanja filma je 2h:40min.

Najmanji problem je da li prevod ide sporo ili ubrzano... nego kod mene je problem 
sto se tekst apsolutno ne podudara sa radnjom, ne mogu da nadjem nikakav trag
od koje sekvence se nastavlja normalno prevodjenje.
Kao da ste spojili recimo film "Kum" sa "Supermenom". 
Nije bas tako ali karikiram Smile
Malo sam googlao ali izgleda da necu moci naci prevod koji meni treba.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 17:40
Drugim rečima skini verziju za koju postoji proveren(dobro ocenjen i komentarisan) prevod Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 20:04
Ja imam verziju 2 CD .DVDRip.XviD-DiAMOND i prijevod

701  01:18:01,511 --> 01:18:09,393 <i>A neki ljudi ... plešu. titl podesio xyd</i>

Zaista nedostaje dio prijevoda od 36.19 do 38.24 ... do 39.05 su samo dva titla, dakle nedostaje i tu nešto prijevoda. Nakon toga ide dalje u redu (koliko sam na brzinu vidio). Dobio sam film skupa s titlom, pa ne znam odakle je skinut. Ukupno trajanje je 2.45 uz 23..fps.
Ne znam je li to što pomoglo....

buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 20:10
Vidim sad da ovdje ima srkisov ispravljeni prijevod.... Ipak ima tko se brine... hvala, kolega!
buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 21:42
ljudi, imam ja prevod za ovaj film.nisam ga radio ja,prevodioci jesu potpisani, ali ne znam ko su.savršeno odgovara verziji filma koju ja imam(nevolja je što nemam ni taj podatak)trajanje je 2h i 43min.pa ako ovo pročita neko ko to može da sazna neka javi, vrlo rado ću ga postaviti.opet napominjem da znam samo da je dvdrip i ništa višeBig smile
live long and prosper
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 22:19
Ja sam odgledao film u DVDSCR verziji i nisam gledao DVDRip-DiAMOND rls, ali sam prilicno siguran da sam verziju titla za DVDSCR dobro sinhronizovao za DiAMOND (umetnuo sta treba itd). A tacno je ono sto kaze kolega spooking, ima vise DVDSCR izdanja koja se medjusobno razlikuju od tog 36-og minuta, riperi su tu nesto seckali, pa se samim time i titlovi razlikuju. Otuda cela zbrka.
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
DEPORTIVO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DEPORTIVO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 12:49
Ljudi hvala svima na pomoci, posebno taxidell. Resio sam problem.
Samo da dodam da se vredilo traziti i cimati za ovakav film. Pola zenske populacije je plakalo pola sata.Tongue
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 15:44
Originalno postovano od strane DEPORTIVO DEPORTIVO piše:

Ljudi hvala svima na pomoci, posebno taxidell. Resio sam problem.
Samo da dodam da se vredilo traziti i cimati za ovakav film. Pola zenske populacije je plakalo pola sata.Tongue
nema na čemu, zato smo tuWink
live long and prosper
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 08:27

Dobar naziv teme:

"Greska u titlu - The Curious Case of Benjamin Butt (1 Novi post)"

Smile

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 10:35
Iako je ispalo smešno i "odgovarajuće uz temu", problem je do ograničenja dužine naslova teme, pa se ono "ON", jednostavno ne može ispisati. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.