Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Frozen (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Frozen (2010)

Wai nei chung ching

Wai nei chung ching (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

ljubavni, fantazija

Trajanje:

92 min

Režija:

Chi-Kin Kwok

Scenarij:

Chi-Kin Kwok
, Ka Yee Yim

Glavne uloge:

Wilfred Lau
  >  Leslie
Janice Man
  >  Monica
Aarif Lee
  >  Kit
Lan Wei
  >  Wing

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:58
Originalno postovano od strane outside outside piše:

a kad ti je to večerasLOL..ako nisi navikao na horore,onda bolje nemoj gledati po noći,,pitaj boju,ona je expert za hororeLOL

Pa sad još malo... obično u ovo doba gledam filmove u zadnje vrijeme...
A što se tiče straha, pa ako bude i proći će...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:01
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Originalno postovano od strane outside outside piše:

a kad ti je to večerasLOL..ako nisi navikao na horore,onda bolje nemoj gledati po noći,,pitaj boju,ona je expert za hororeLOL

Pa sad još malo... obično u ovo doba gledam filmove u zadnje vrijeme...
A što se tiče straha, pa ako bude i proći će...

da i ja u zadnje vrijeme preko dana baš ništa ne gledam,,a u kasne sate uključim seriju/film,,tako sam se navikao..Smile
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:11
Ma to je najbolje... zavalim se i nitko me ne ometa dok kad gledam po danu, onda stara ili stari: Nešo, ajde napravi ovo, Nešo, ajde napravi ono ili kad imam slušalice pa mi dođu u sobu i viču šta se ne javljaš kad te zovem!! 

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:17
hahaha ista stvar i kod mene...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:35

malo kasnim sa odgovorom

meni nije problem kad mi neko isprica film cak sta vise onda znam na koje delove mozda treba da obratim paznju i da uzivam u potpunosti 

takodje kad mi neko isprica film ili procitam  nesto o filmu lakse kreem sa gledanjem jer nema onog pocetnog velikog ocekivanja tako da mi je posle lakse ako je film ispao los (razocarenje nije veliko otprilike sam racunao na to) ali zato je odusevljenje uvek vece ako uspe da nadvisi pricu i text koji ga je pratio

Na vrh
slavisapetrovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slavisapetrovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 14:38
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Naprotiv, dragi, meni nije horor ako samo neko ide i kolje. to mi je glupi film....horor je ono što me drži zakovanu za stolicu, posle čega ne smem da spustim noge na pod, spavam sa leđima prikovanim za zid i držim upaljeno svetlo u celoj kući jer me strah da mi se "nešto/neko" odnekud ne stvori Wink

Podseca me na zivot u braku LOL

Gledao sam film i nije mi bas nesto. Mozda zato sto nije moj stil horor filmova, ali i unatoc tome moze se gledati.

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 11:20
Ok horor, ali
SPOILER
nerealno prikazano kako su preživjeli tri dana na toj žičari bez hrane i bez vode, ajde bez hrane, ali tri noći bez vode je fizički nemoguće. I njegov pad je malo onako bezveze,
ali unatoč tome film je dovoljno napet da me držao do kraja.

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 00:50
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ok horor, ali
SPOILER
nerealno prikazano kako su preživjeli tri dana na toj žičari bez hrane i bez vode, ajde bez hrane, ali tri noći bez vode je fizički nemoguće. I njegov pad je malo onako bezveze,
ali unatoč tome film je dovoljno napet da me držao do kraja.

Potpuno se slažem,imam isto mišljenje ok horor, tema filma je odlična, atmosfera isto..glumci solidni, film je dosta napet i sve to...ali fali mu ono nešto....sve je nekako zbrzano po mom mišljenju...moja ocjena filma je 7/10

SPOILER
onaj pad je bezveze baš kako si rekao, također one kosti što mu izviru iz noga, i kad hvata onaj šal, skroz loše napravljeno...i ona scena kad drugi silazi sa onih ljestva na stupu, vukovi dolje čekaju a on silazi, malo nelogično, ali dobro...

Ažurirao outside - 08.Rujan/Sep.2010 u 00:52
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 08:12
Odgledala ja Frozen ( again ) ovaj put englesku verziju i to još s prijevodom ( hvala Nešice )
Ima par nelogičnosti, posebno ovo što je Outside naveo u drugom djelu spojlera ... sve gledam i nevjerujem, ali meni je film super. Napet, dobra gluma, zanimljiva tema i što mi je vrlo bitno prilično realna situacija. Naime jako volim filmove sa radnjom koja se doista može desiti u životu, tako da ovaj film od mene dobija 9/10
Dobar ... dobar!!!

p.s. koji me vrag tjerao da ga gledam 2 dana prije godišnjeg koji planiram provesti u šumi Stern Smile

Ažurirao Gajtana - 08.Rujan/Sep.2010 u 08:14
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 10:21
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

p.s. koji me vrag tjerao da ga gledam 2 dana prije godišnjeg koji planiram provesti u šumi Stern Smile

pazi se vukovaLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 21:09
Pogledao i ja ovaj film, i nije loš.
Odlična tematika, napet i realan film, sama priča je mogla biti i zanimljivija, ali ok. Thumbs Up
Ocjena - 7(10).
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2010 u 13:21
konačno sam odgledao film na nama poznatom jeziku, i mogu reći da nisam ništa izgubio, gledajući onu "bratsku" verziju.......

Stojim iza onog što sam i prvi put napisao.....

Јedina prednost je što sam gledao HD i uživao u snegu i zimskoj idili Smile Niceee LOL

Ažurirao AcaNDr - 12.Listopad/Oct.2010 u 13:23
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
sukis View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sukis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:42
Film sam vec odgledala ..... ali ne bi bilo fer reci vam sve ........pogledajte pa proceniteTongue
Da ljubav greje ja bih odavno bila mrtva .
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 19:54
Uz svo poštovanje svih vas ljubitelja prirode i horora, ovaj film me smorio do bola. Dala sam sve od sebe... decu poslala kod babe, ugasila svetlo, pojačala zvučnike, bez kokica ili bilo čega (sem cigajaEmbarrassed) što bi mi skrenulo pažnju i odlučila da se prepadnem...izdržala sam do prvog jutra i one scene sa kraja trejlera, a onda kad je krenuo razgovor o bivšoj više nisam mogla čekati strah, jezu i "napetost" i počela sam sa premotavanjem, nadajući se da ću konačno naići na nešto zanimljivo. Nisam našla! Smorila sam se do bola i žao mi je što ne isključih film još u uvodu (koji me takođe smorio do bola)

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.