| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Frozen (2010) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | ||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:58 |
|
Pa sad još malo... obično u ovo doba gledam filmove u zadnje vrijeme... A što se tiče straha, pa ako bude i proći će...
|
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:01 |
|
da i ja u zadnje vrijeme preko dana baš ništa ne gledam,,a u kasne sate uključim seriju/film,,tako sam se navikao.. ![]() |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:11 |
|
|
Ma to je najbolje... zavalim se i nitko me ne ometa dok kad gledam po danu, onda stara ili stari: Nešo, ajde napravi ovo, Nešo, ajde napravi ono ili kad imam slušalice pa mi dođu u sobu i viču šta se ne javljaš kad te zovem!!
|
||
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:17 |
|
|
hahaha ista stvar i kod mene...
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:35 |
|
|
malo kasnim sa odgovorom meni nije problem kad mi neko isprica film cak sta vise onda znam na koje delove mozda treba da obratim paznju i da uzivam u potpunosti takodje kad mi neko isprica film ili procitam nesto o filmu lakse kreem sa gledanjem jer nema onog pocetnog velikog ocekivanja tako da mi je posle lakse ako je film ispao los (razocarenje nije veliko otprilike sam racunao na to) ali zato je odusevljenje uvek vece ako uspe da nadvisi pricu i text koji ga je pratio |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
slavisapetrovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 14:38 |
|
Podseca me na zivot u braku ![]() Gledao sam film i nije mi bas nesto. Mozda zato sto nije moj stil horor filmova, ali i unatoc tome moze se gledati. |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 11:20 |
|
|
Ok horor, ali
SPOILER nerealno prikazano kako su preživjeli tri dana na toj žičari bez hrane i bez vode, ajde bez hrane, ali tri noći bez vode je fizički nemoguće. I njegov pad je malo onako bezveze, ali unatoč tome film je dovoljno napet da me držao do kraja. |
||
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 00:50 |
|
Potpuno se slažem,imam isto mišljenje ok horor, tema filma je odlična, atmosfera isto..glumci solidni, film je dosta napet i sve to...ali fali mu ono nešto....sve je nekako zbrzano po mom mišljenju...moja ocjena filma je 7/10 SPOILER onaj pad je bezveze baš kako si rekao, također one kosti što mu izviru iz noga, i kad hvata onaj šal, skroz loše napravljeno...i ona scena kad drugi silazi sa onih ljestva na stupu, vukovi dolje čekaju a on silazi, malo nelogično, ali dobro... Ažurirao outside - 08.Rujan/Sep.2010 u 00:52 |
||
![]() |
||
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 08:12 |
|
|
Odgledala ja Frozen ( again ) ovaj put englesku verziju i to još s prijevodom ( hvala Nešice )
Ima par nelogičnosti, posebno ovo što je Outside naveo u drugom djelu spojlera ... sve gledam i nevjerujem, ali meni je film super. Napet, dobra gluma, zanimljiva tema i što mi je vrlo bitno prilično realna situacija. Naime jako volim filmove sa radnjom koja se doista može desiti u životu, tako da ovaj film od mene dobija 9/10
Dobar ... dobar!!!
p.s. koji me vrag tjerao da ga gledam 2 dana prije godišnjeg koji planiram provesti u šumi Ažurirao Gajtana - 08.Rujan/Sep.2010 u 08:14 |
||
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 10:21 |
|
pazi se vukova ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 21:09 |
|
|
Pogledao i ja ovaj film, i nije loš.
Odlična tematika, napet i realan film, sama priča je mogla biti i zanimljivija, ali ok. ![]() Ocjena - 7(10). |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2010 u 13:21 |
|
|
konačno sam odgledao film na nama poznatom jeziku, i mogu reći da nisam ništa izgubio, gledajući onu "bratsku" verziju.......
Stojim iza onog što sam i prvi put napisao..... Јedina prednost je što sam gledao HD i uživao u snegu i zimskoj idili Niceee ![]() Ažurirao AcaNDr - 12.Listopad/Oct.2010 u 13:23 |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
sukis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:42 |
|
|
Film sam vec odgledala ..... ali ne bi bilo fer reci vam sve ........pogledajte pa procenite
|
||
|
Da ljubav greje ja bih odavno bila mrtva .
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 19:54 |
|
|
Uz svo poštovanje svih vas ljubitelja prirode i horora, ovaj film me smorio do bola. Dala sam sve od sebe... decu poslala kod babe, ugasila svetlo, pojačala zvučnike, bez kokica ili bilo čega (sem cigaja
) što bi mi skrenulo pažnju i odlučila da se prepadnem...izdržala sam do prvog jutra i one scene sa kraja trejlera, a onda kad je krenuo razgovor o bivšoj više nisam mogla čekati strah, jezu i "napetost" i počela sam sa premotavanjem, nadajući se da ću konačno naići na nešto zanimljivo. Nisam našla! Smorila sam se do bola i žao mi je što ne isključih film još u uvodu (koji me takođe smorio do bola) |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |