Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30515 Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 18:44 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Frozen (2010)Objavio: AcaNDr
Tema: Frozen (2010)
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 17:09
Tipičan dan za troje snowboardera se pretvara u košmar, kada budu
zaboravljeni noću na žičari, pri vrhu planine. Napolju je minus
bog-te-pita koliki, oko njih je šuma, mrak i sneg. Moraju da se
pokrenu, izbave sa žičare i potraže pomoć, inače će se smrznuti, jer je
ski centar zatvoren preko vikenda. Međutim, pravi užas nastaje kada
siđu sa žičare...
Kada ste poslednji put gledali horor film? Evo vam prilike -
"Frozen" režisera Adama Greena dolazi u bioskope petog februara.
Najavljuje se da će "Frozen" uraditi skijanju ono što su "Jaws" učinile
za plivanje - ljudi će početi da se boje... (ovo mi zvuči zanimljivo )
Mogu da potpišem da će ovo biti HORROR godine,samo pogledajte trailer i sve će vam biti jasno
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Odgovori: Objavio: bojanadj
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 17:21
A, ne ne ne...ja ovo definitivno ne gledam. Još vučem traume od Ajkule i u moru samo noge brćkam, tako da nemam nameru da mi neko i od skijanja napravi fobiju
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Gajtana
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 19:52
Joooj, uf uf ... tko će ovo dočekati.
Od kad sam vidila najvu za ovaj film, odbrojavam dane.
Jedva čekam.
Objavio: outside
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 19:59
ja isto otkada sam vidio trailer odbrojavam dane,,film izgleda odlično,i obožavam horore koje su realni...jedva,jedva čekam..također mislim da će ovo biti horor godine...uz ovaj film jedva čekam i the collector,koji je već trebao izaći,ali rečeno je da će tek krajem drugog mjeseca izaći dvd rip..
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 21:44
Auu, posljedna scena na trejleru najavlja stomacne tegobe.
Realno, sto je reko outside.
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Objavio: Buki
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 21:59
Brutalno i realno, to volim vidjeti kod horora. Biti će ovo dobar film.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:01
Da li sam ja jedina kojoj ovaj trejler ne deluje strašan? Evo, i ja jedva čekam da pogledam ovaj film, možda počnem gledati horore, jer meni ovo nije najava za neki horor, ali bože moj, nadam se da ću imati prilike da promenim mišljenje
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:03
Pa tebi nije horror,ako neko ne kolje ?
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:04
Ej Bojana ... a vidi ovo: pravi užas nastaje kada siđu sa žičare...
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:10
Naprotiv, dragi, meni nije horor ako samo neko ide i kolje. to mi je glupi film....horor je ono što me drži zakovanu za stolicu, posle čega ne smem da spustim noge na pod, spavam sa leđima prikovanim za zid i držim upaljeno svetlo u celoj kući jer me strah da mi se "nešto/neko" odnekud ne stvori
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:11
Pa, nije strasno ali je uuuhhh, ovo ne bi bio klasican cistokrvan horor, vec triler-horor kako ja vidim, horor je verovatno dodano od toga sto ima mrak i krvi i da pretpostavimo da kad ce jace povuci ruku da ce se polovinu koze otkinuti, pa to grozno otcepljeno meso (bljak, ufff, strasno), pa vuk naseti krvi pa je juri kroz planinu da je pojede, pa ako je uvati to ce biti realni horror, zar ne bi.
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:15
bojanadj piše:
posle čega ne smem da spustim noge na pod, spavam sa leđima prikovanim za zid i držim upaljeno svetlo u celoj kući jer me strah da mi se "nešto/neko" odnekud ne stvori
Nek bude da je vuk pojede, pa posle setaj ulicom u zumu kad se ulicne pse setaju ulicom u glutnicu.
-------------
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:18
Jao, šta vam je. Ok biće super film, najbolji horor godine, ma cele decenije ako volite
Meni to nije horor i tačka! Vama jeste i tačka! Prestanite diskusiju inače će i ova tema da bude "prečešljana"
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:33
Ko moze znati unapred dal ce film biti dobar. Ako idemo do to da za marketing se upotrebije najbolja scena, onda nece biti nista od filma.
Sacekacemo jos malo i videcemo.
-------------
Objavio: oblak24
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:35
ja se ponadala da je ovo švedski film iz kojeg sam isječke vidjela u videospotu benda norther sa sličnim nazivom pjesme - frozen angel, ne znam gdje bih taj film mogla nabaviti. khm.
Objavio: Titivillus
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 23:02
Ne znam za vas ostale, ali ja ću, kad ovo budem gledao, okrenut glavu na onu scenu kad tip skače/pada i lomi noge. Previše podsjeća na one gadne (stvarne) sportske ozljede, a to JE strašno.
To i - ose.
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2010 u 20:08
Čini se da je izašao ruski DVDRip, ali još nema engleske verzije.
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2010 u 20:10
Ja ga ne mogu naći ( pristajem čak i na rusku verziju )
Edit: pronašla
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2010 u 23:04
Gajtana piše:
Edit: pronašla
E, pa nisi jedina...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 12:36
čekajte ljudi, jbt, što mene niko nije obavestio da se film pojavio na netu? Strašno bre,svi ban
Pričate o ruskoj verziji, da li to znači da je ruski sinhron?
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 14:27
Tako je prijatelju. Ruska sinhronizacija.
Ako ne parlaš Ruski onda će ti biti malo problematično prvih 20 tak minuta kad je dialog u prvom planu, a kasnije vjeruj jezik ti bude ne bitan.
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 14:32
e da ga je*em, a skidam ga, pa ću videti
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 14:49
Bravo Jedva čekam da čujem tvoje mišljenje. Brzo će to dolje ( meni za 15 min ) a onda lega moj ... uživaj
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 14:56
E meni neće baš brzo, jer ovde mi nije toliko brz net kao doma, a još je 1.4gb. Gledaću ga večeras
E šta film uradi od čoveka, ladno moram da gledam na ruskom
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 14:59
Imaš onaj i od 700 mb ( kvaliteta ista )
E tako mi je i samoj. Prvi put u životu sam gledala film na Ruskom a jedina riječ koju znam je spasiba
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 16:35
A skino mi je već 50 posto, tako da neću menjati.
A šta mu dođe spasiba
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 21:34
Idem da gleda film, znači ako me udave ovi sa ruskim, ima da ga obrišem i nek ide sve u ku**c
Kontam da je to film kojem priča nije ni bitna i da se može razumeti bez frke
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 22:12
Pa ako sam mogla ja koja ne znam riječi Ruskog može svatko.
Nakon 20 minuta tekst ti više i ne treba. Bar meni nije.
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:29
Da je na ne znam kom jeziku, realno nije ni potrebno da se razume, jer za možda 5 rečenica mi je baš trebao prevod, ali kontam da ništa nisam propustio. Nisam nešto preterano oduševljen filmom, ali daleko od toga da film nije dobar.Mnogi bi rekli, jebeš film kad su 3 glumca u celom filmu, ali ne bi bila fora da ih je 200 ostalo zarobljeno na žičari.
U NASTAVKUI TEXTA, IMA GOMILA SPOJLERA...................
Tipično za balkan da dođe neki šaban i ugasi žičaru, a da ne proveri tj i kako da proveri da je neko ostao u liftu, ali nije tipično za sveznale amerikance, jedino ako neki naš čova ne radi tamo
E kako je život surov i ostavi te na milost i nemilost stravičnoj prirodi, zbog nekog šabana koji ne zna šta radi.Kakav bedak, zapeli negde u pizdincima, mećava ih produvala, tela ima polako padaju u hipotermiju, onaj konj ih odozdo ne vidi (jebeni marfijevi zakoni) i da bude još veće sranje, vukovi, aghrrrrrrrrrr strašno bre, kakve su to muke.Nedo bog nikom.
Meni jedna od jačih scena u filmu, kad su zapeli i kuliraju i kao ona fora, sad će to, kad ono.....prc. Svetla se gase i taj osećaj da znaš da visiš na đavo će ga znati kojoj visi i da si ostavljen negde u pizdincima i da ti nema spasa, je više nego strašan.
Da li su ti likovi baš bili toliko glupi ili je to usled smrzavanja, ne znam, ali onu glupost uraditi i skočiti sa one visine, ne bi niko normalan uradio.Pa skačeš u trenutnu ili odloženu smrt, jer ćeš se izlomiti i onda ti tek nema spasa. Aj što je čovek ispao glup, nego ni sreće nije imao, a još i na vukove naleteo, ajoj, a oni odozgo gledaju kako te proždiru.
Ima nekih totalno nerealnih scena. Nema teorije da na onoj temperaturi oni prežive jednu noć, a kamoli dve, to mi baš nije leglo. Telo kad krene da pada u hipotermiju, za nekoliko sati je kraj, a ovde...........
Ima i Bau Bau, ali baš se primeti. Po noći se uhvatile ledenice i to baš velike, a ujutro ni jedne Ladno se onom liku (koji je spasio onuu ribu) nije ni faca videla. To mi je baš bzvz
Kad pogledam razumljivu verziju filma, videću šta sam propustio.
- Armin van Buuren
Objavio: luka0037
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:42
brate acane hvala na iscrpnoj prici
sad samo da sacekm eng verziju pa da odgledam film ili mozda ne zbog tih vukova?
-------------
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:43
kolega kako to da voliš znati prije gledanja što će se dogoditi,,nije li bolje uključiti film i ništa ne znati,,i uživati..
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:47
Ja sam upozorio na Spojlere, tako da nema virkanja, dok se film ne gleda.
Brate, baš su jezive scene sa vukovima
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:49
outside piše:
kolega kako to da voliš znati prije gledanja što će se dogoditi,,nije li bolje uključiti film i ništa ne znati,,i uživati..
Sto ljudi sto ćudi...
-------------
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:50
nebojsa66 piše:
outside piše:
Sto ljudi sto ćudi...
jasno,,ali zanima me od kolege mišljenje,,volim čuti različita mišljenja...
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:51
outside piše:
nebojsa66 piše:
outside piše:
Sto ljudi sto ćudi...
jasno,,ali zanima me od kolege mišljenje,,volim čuti tuđa mišljenja...
oprosti, ja navikao u "A kako ću ovo prevesti..." pa čim vidim tebe odmah automatski odgovaram...
-------------
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:53
isprika prihvaćena..
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:54
outside piše:
isprika prihvaćena..
Kul...
I da ne bude da smo spamovali... Film sam skinuo, čini mi se zanimljiv iako ne volim horore, i idem ga večeras pogledati, pa budem komentirao...
-------------
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:56
nebojsa66 piše:
outside piše:
isprika prihvaćena..
Kul...
I da ne bude da smo spamovali... Film sam skinuo, čini mi se zanimljiv iako ne volim horore, i idem ga večeras pogledati, pa budem komentirao...
Brate nije to horror film, to je preživljavanje u prirodi sa "etiketom" strašnih scena
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:57
a kad ti je to večeras..ako nisi navikao na horore,onda bolje nemoj gledati po noći,,pitaj boju,ona je expert za horore
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:57
AcaN piše:
nebojsa66 piše:
outside piše:
isprika prihvaćena..
Kul...
Brate nije to horror film, to je preživljavanje u prirodi sa "etiketom" strašnih scena
Onda još bolje... Sad me baš zanima kakav je...
-------------
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 23:58
outside piše:
a kad ti je to večeras..ako nisi navikao na horore,onda bolje nemoj gledati po noći,,pitaj boju,ona je expert za horore
Pa sad još malo... obično u ovo doba gledam filmove u zadnje vrijeme...
A što se tiče straha, pa ako bude i proći će...
-------------
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:01
nebojsa66 piše:
outside piše:
Pa sad još malo... obično u ovo doba gledam filmove u zadnje vrijeme...
A što se tiče straha, pa ako bude i proći će...
da i ja u zadnje vrijeme preko dana baš ništa ne gledam,,a u kasne sate uključim seriju/film,,tako sam se navikao..
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:11
Ma to je najbolje... zavalim se i nitko me ne ometa dok kad gledam po danu, onda stara ili stari: Nešo, ajde napravi ovo, Nešo, ajde napravi ono ili kad imam slušalice pa mi dođu u sobu i viču šta se ne javljaš kad te zovem!!
-------------
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:17
hahaha ista stvar i kod mene...
Objavio: luka0037
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2010 u 00:35
malo kasnim sa odgovorom
meni nije problem kad mi neko isprica film cak sta vise onda znam na koje delove mozda treba da obratim paznju i da uzivam u potpunosti
takodje kad mi neko isprica film ili procitam nesto o filmu lakse kreem sa gledanjem jer nema onog pocetnog velikog ocekivanja tako da mi je posle lakse ako je film ispao los (razocarenje nije veliko otprilike sam racunao na to) ali zato je odusevljenje uvek vece ako uspe da nadvisi pricu i text koji ga je pratio
-------------
Objavio: slavisapetrovic
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 14:38
bojanadj piše:
Naprotiv, dragi, meni nije horor ako samo neko ide i kolje. to mi je glupi film....horor je ono što me drži zakovanu za stolicu, posle čega ne smem da spustim noge na pod, spavam sa leđima prikovanim za zid i držim upaljeno svetlo u celoj kući jer me strah da mi se "nešto/neko" odnekud ne stvori
Podseca me na zivot u braku
Gledao sam film i nije mi bas nesto. Mozda zato sto nije moj stil horor filmova, ali i unatoc tome moze se gledati.
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2010 u 11:20
Ok horor, ali SPOILER nerealno prikazano kako su preživjeli tri dana na toj žičari bez hrane i bez vode, ajde bez hrane, ali tri noći bez vode je fizički nemoguće. I njegov pad je malo onako bezveze, ali unatoč tome film je dovoljno napet da me držao do kraja.
-------------
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2010 u 00:50
nebojsa66 piše:
Ok horor, ali SPOILER nerealno prikazano kako su preživjeli tri dana na toj žičari bez hrane i bez vode, ajde bez hrane, ali tri noći bez vode je fizički nemoguće. I njegov pad je malo onako bezveze, ali unatoč tome film je dovoljno napet da me držao do kraja.
Potpuno se slažem,imam isto mišljenje ok horor, tema filma je odlična, atmosfera isto..glumci solidni, film je dosta napet i sve to...ali fali mu ono nešto....sve je nekako zbrzano po mom mišljenju...moja ocjena filma je 7/10
SPOILER onaj pad je bezveze baš kako si rekao, također one kosti što mu izviru iz noga, i kad hvata onaj šal, skroz loše napravljeno...i ona scena kad drugi silazi sa onih ljestva na stupu, vukovi dolje čekaju a on silazi, malo nelogično, ali dobro...
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2010 u 08:12
Odgledala ja Frozen ( again ) ovaj put englesku verziju i to još s prijevodom ( hvala Nešice )
Ima par nelogičnosti, posebno ovo što je Outside naveo u drugom djelu spojlera ... sve gledam i nevjerujem, ali meni je film super. Napet, dobra gluma, zanimljiva tema i što mi je vrlo bitno prilično realna situacija. Naime jako volim filmove sa radnjom koja se doista može desiti u životu, tako da ovaj film od mene dobija 9/10
Dobar ... dobar!!!
p.s. koji me vrag tjerao da ga gledam 2 dana prije godišnjeg koji planiram provesti u šumi
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2010 u 10:21
Gajtana piše:
p.s. koji me vrag tjerao da ga gledam 2 dana prije godišnjeg koji planiram provesti u šumi
pazi se vukova
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 21:09
Pogledao i ja ovaj film, i nije loš. Odlična tematika, napet i realan film, sama priča je mogla biti i zanimljivija, ali ok. Ocjena - 7(10).
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2010 u 13:21
konačno sam odgledao film na nama poznatom jeziku, i mogu reći da nisam ništa izgubio, gledajući onu "bratsku" verziju.......
Stojim iza onog što sam i prvi put napisao.....
Јedina prednost je što sam gledao HD i uživao u snegu i zimskoj idili Niceee
- Armin van Buuren
Objavio: sukis
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:42
Film sam vec odgledala ..... ali ne bi bilo fer reci vam sve ........pogledajte pa procenite
------------- Da ljubav greje ja bih odavno bila mrtva .
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2010 u 19:54
Uz svo poštovanje svih vas ljubitelja prirode i horora, ovaj film me smorio do bola. Dala sam sve od sebe... decu poslala kod babe, ugasila svetlo, pojačala zvučnike, bez kokica ili bilo čega (sem cigaja) što bi mi skrenulo pažnju i odlučila da se prepadnem...izdržala sam do prvog jutra i one scene sa kraja trejlera, a onda kad je krenuo razgovor o bivšoj više nisam mogla čekati strah, jezu i "napetost" i počela sam sa premotavanjem, nadajući se da ću konačno naići na nešto zanimljivo. Nisam našla! Smorila sam se do bola i žao mi je što ne isključih film još u uvodu (koji me takođe smorio do bola)