Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Top 25 filmova dekade po imdb-u
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Top 25 filmova dekade po imdb-u

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 16:02
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Eh Departed sam zaboravio da šutnem a šutnuo bih ga baš zbog ovog razloga što je Darije rekao. Glupi su s tim silnim bespotrebnim rimejkovima. Svaki film koji dobro prođe oni odma' svoju verziju prave. Za Oskara me ne čudi, odavno je postao kič i kojekavi lobiji tamo vedre i oblače.

Znaš kako je jednom Fellini rekao kad su ga pitali da li će dobiti Oscara? Rekao je da Oscara dobiju samo oni koji plate za njega i vidi čuda nekoliko dana poslije čovjek dobije Oscara za Amarcord LOL A Departed je dobar (ali to je moje mišljenje), gledao sam i Infernal Affairs ali to je klasa za sebe. Svaka čast ljudima. Stari Marty je odradio fin remake. Mark Wahlberg je definitivno najjači lik u filmu LOL

A meni je tu opet ključna riječ "bespotrebno". Ne znam šta ima dobro u ijednom rimejku. Uzmeš već postojeći film i snimiš ga ponovo uz male razlike da ne bude baš skroz isti. Ajd razumijem kad snime rimejk King Konga uz današnje mogućnosti. Ali snimati rimejkove filmova koji su izašli par godina unazad je baš bespotrebno (ali to je moje mišljenje Smile)

Originalno postovano od strane matetic666 matetic666 piše:

Nema nigdje film dobar,loš,zao.....meni najbolji heh

Ti il si neki zajebant ili stvarno nisi skontao da je Top 25 filmova dekade po imdb-u.
Na vrh
svetlanalane View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 22:40
Nisam odgledala sve filmove sa liste pa mislim da i ne treba da dajem neko precizno misljenje o datoj listi. Ali, po meni, ako se vec prave, treba praviti vise lista: posebno za igrane a posebno za animirane i crtane filmove. Ipak su to razlicite stvari iako pripadaju istoj umetnosti pa mi rangiranje djuture deluje kao u onoj staroj : sabirati babe i zabe.
Da ne pricamo o istoj oceni koju je dalo 60 000 (Das leben der anderen) ili 230 000 (The Departed) ljudi.
Na mojoj listi od 25 bi se definitivno nasao i Million Dollar Baby.
Sa listama se ne slazem u principu iz prostog razloga sto mi je svako glasanje odredjene grupe ljudi nerealno. Na IMDB glasaju registrovani posetioci tog sajta, a ne svi oni koji gledaju filmove. Cak mi ni broj gledalaca ne daje bas neku pravilnu ocenu kvaliteta (naime cesto je samo znatizelja povod za gledanje nekog filma, reklama, reziser, glumci, efekti, spektakl...). A zamislite gde ce biti Avatar i jos poneki od tih filmova na listi za dve tri godine ! ! !

A ako vec razgovaramo o nekom broju najboljih filmova protekle dekade, zasto se uopste odnosimo prema IMDB kao etalonu kvliteta  Hajde da napravimo sami glasanje, da predlozimo stotinak filmova i glasanjem izaberemo 25 onih filmova koji su po misljenju posetilaca ovog sajta bili najbolji u protekloj deceniji. (Pazi sad: ja protivnik lista i glasanja, predlazem Big smile)

Ažurirao svetlanalane - 16.Sijecanj/Jan.2010 u 22:59
Na vrh
matetic666 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matetic666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 20:25
slazem se, ajde nek svatko predlozi njemu najbolje filmove...
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 20:38
Originalno postovano od strane matetic666 matetic666 piše:

slazem se, ajde nek svatko predlozi njemu najbolje filmove...

Apsolutno, vec postoi takva mogucnost za filmove iz 2009 godine gde naravno i ti mozes napisati svoje favorite od filmove koji su bili premijerno prikazani u 2009 godini.
http://forum.titlovi.com/titlovi-movie-awards-2009_t30101.html
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.