Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Supernatural (2005)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Supernatural (2005)

Supernatural

Supernatural (2005)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2005

Žanr:

drama, misterij, fantazija, triler, horor

Trajanje:

44 min

Autor:

Eric Kripke

Glavne uloge:

Jensen Ackles
  >  Dean Winchester
Jared Padalecki
  >  Sam Winchester
Misha Collins
  >  Castiel
Mark Sheppard
  >  Crowley
Jim Beaver
  >  Bobby Singer
Ruth Connell
  >  Rowena
Osric Chau
  >  Kevin Tran
Curtis Armstrong
  >  Metatron
Samantha Smith
  >  Mary Winchester
Mark Pellegrino
  >  Lucifer
Rob Benedict
  >  Chuck Shurley
Jeffrey Dean Morgan
  >  John Winchester
Kim Rhodes
  >  Sheriff Jody Mills
Cindy Sampson
  >  Lisa Braeden
Genevieve Padalecki
  >  Ruby

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2018 u 20:49
Eto radosti za ljude koji gledaju seriju.Gledao sam i ja 4-5 sezona i prestao.Zbog cega zaboravio sam.Hteo da pocnem opet, ali to je daleko odmaklo i trebalo bi mnogo vremena da sve to sada pohvatam.U svakom slucaju ljudima koji gledaju i vole seriju zelim da sto duze u njoj i uzivaju.
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2018 u 02:02
Sve govorim sebi da ću je gledati kad se završi... A to se, izgleda, neće desiti. :D
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2018 u 08:39
Ja ne mogu da se setim gde sam stala. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2018 u 12:27
Na vrh
dejan-tancic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-tancic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2018 u 17:43
kad stize prevod za 20tu epizodu? vec je 21 izasla :(
Na vrh
tinesi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tinesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2018 u 09:09
Smileuskoro nadam se, jer ču inače morati pogledati epizodu sa engleskim titlovima, što na kraju i nije tako loše,jer se puno naučiti može..

haveanicedayeweryday
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2018 u 05:01
Na vrh
tinesi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tinesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2018 u 07:00
let the good times roll
haveanicedayeweryday
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2018 u 01:12
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2018 u 01:35
Na vrh
Bengele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bengele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2019 u 11:53
Obnovljen za 15 sezonu Big smileBig smileBig smileHugHugHugbuki2buki2
MY NAME IS BENGELE
Na vrh
Bengele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bengele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2019 u 20:52
Supernatural se zavrsiti 15 sezonu a ona ce imati 20 epzioda CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry
MY NAME IS BENGELE
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2019 u 12:36
Vala i neka završavaju. Nekada mi je bila omiljena serija, sada ni u TOP 5 ne bi bila.
Kraj je užasan. Ispada da je sve ovo bila jedna velika nameštaljka, režirana predstava koju je neko napisao i zavalio se u fotelju i gledao. Sve što se dešavalo čitavih ovih godina sve je to ''neko'' osmislio da bi se zabavljao. Ko je pogledao poslednju epizodu, zna o čemu pričam. Od mene finale sezone ocena 0/10. Uproastili su čitavu seriju ovim.
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2019 u 13:59
Originalno postovano od strane DzonDon DzonDon piše:

Uproastili su čitavu seriju ovim.

Izgleda da ovo postaje simptomatično za sve serije. LOL

I meni je ovo bila jedna od najdražih serija, ali prestala sam da gledam kad se mamica vratila. Nemam pojma više ni koja je to sezona ni epizoda.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bruce wayne View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bruce wayne Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2020 u 23:51
ovo je meni jedna od najboljih serija pogledo sam 3 puta sve od pocetka da nije ove korone pa da se snime zadnje epizode da vidim kako ce se zavrsit s bogom i jackom i majklom i naravno sem dean castiel
Na vrh
sashamtl View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sashamtl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2020 u 18:26
Upravo sam pogledao finalnu epizodu serije, ne znam sta da kazem, mislim da se serija otegla unedogled 15 godina, ja licno sam jedva cekao da se zavrsi. Ne kazem da je serija losa, taman posla, ali ima i boljih.  U svakom slucaju mi je drago da se konacno zavrsila
Na vrh
PeRuNikola View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PeRuNikola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2025 u 23:39
od sjutra krecem sa ovom serijom dako je zavrsim za godinu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.