Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Supernatural (2005)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=29936
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 03:44
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Supernatural (2005)
Objavio: icemaher
Tema: Supernatural (2005)
Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2009 u 20:05

Opis:

Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali.
22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku...

themoviedb

Žanr: drama, horor, misterija, triler

http://www.imdb.com/title/tt0460681/" rel="nofollow - IMDB
http://www.tv.com/supernatural/show/30144/summary.html?q=supernatural&tag=search_results;title;1" rel="nofollow - TV.com

http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=supernatural&language=&orderby=4&sortby=1" rel="nofollow - PREVODI

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 13:41
Zašto meni niko nije rekao za ovu seriju?!
Paranormalno i dva slatkaEmbarrassed momka u jednom pakovanju, a ja nisam obaveštenaShocked...ccc, lege, razočarali ste me...
Za razliku od serije, koja mi se sve više i više sviđa. Stigla sam do 11 epizode 1 serijala...
Pošto mi brže ide gledanje od skidanja, samu sebe sprečavam da ne osvanem gledajući LOL da ne dođem u fazu da više nema epizoda i da moram čekati 1 nedeljno Ouch

Kao što rekoh, ok mi je serija. Ima onu blagu dozu napetosti (u pojedinim epizodama), nije romantična nije komedija, nije ni kao TB surova i recimo perverzna, bratska veza postoji, što joj daje emotivnu notu, bratsko začikavanje me uvek nasmeje... Baš mi je taman LOL

A i momci su Embarrassed bombonice Embarrassed

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 13:47
Svaka sezona je bolja i bolja. Samo nastavi da gledaš.

Blago tebi. Smile

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2010 u 14:21
Ma, naravno da ću nastaviti ... samo da poskidam sve LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 00:24
Samo da se javimSmile:

1. mrzim vas sve što ste već odgledali sve prethodne serijale, pa nemam sa kim da komentarišem LOL

2. SPOJLERROFLROFLROFL

ROFLROFLROFLROFLROFL

Znači, svaki put kad se setim ove scene odvalim se smejati kao luda. Ova epizoda mi je bila fenomenalna. I ona sa zečijom šapom. Umirala sam od smeha u obema LOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: demaksi
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 00:57
A šta kažeš na ovo?! Big smile

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:01
Znam...odgledala sam skoro sve bloopers klipove sezona koje sam prešla LOL 

-------------

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:01
jedna od boljih serija

Objavio: zkarlov
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 09:54
Najbolja serija.Wink

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 10:33
Originalno postovano od strane zkarlov zkarlov piše:

Najbolja serija.Wink

Clap

Moram i da pohvalim prevode LOL Znaš da sam kukala kako nikako da nađem da pogledam nešto sa tvojim prevodima- razočarana sam što me nisi uputio na ovu seriju.

Nego, ima li ko snage da sa mnom diskutuje iako zna šta će se desiti, a ja ne znam. Ne volim da mi se unapred otkrivaju bitne stvari LOL

Stigla sam do 5 sezone - pogledala onu epizodu sa detetom "antihristom".
E sad, moram samo 1 stvar da pitam, a nek mi odgovori onaj ko to zna da uradi a da mi ne otkrije bitne stvari.
Dakle, mene je za seriju vezala reč "supernatural", jer to obožavam, ali me za nju prikovao odnos braće. Kao dete koje je odraslo u mnogobrojnoj vamilijiLOL, izuzetno se vezujem za filmove i serije koji obiluju tim "porodičnim vezama". S obzirom na sve do sad viđeno interesuje me samo 1 stvar - da li njih dvojica ostaju/nastavljaju i dalje da se zajedno bore (dakle nema više svako svojim putem) ili će mi to "oduzeti" do kraja ovog serijala ili u sledećem. To je jedina stvar koja me može razočarati, pa ako me to čeka da više ne žurim sa gledanjemLOL

-------------

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 10:57
Bore se i dalje zajedno, s tim da će se njihov odnos dodatno zakomplicirati u 6. sezoni...
Eto, kad bih ti dalje govorio, sve bih ti otkrio.LOL

Objavio: outside
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 10:59
Zkarlov nisam znao da ti je ovo najbolja serijaLOLLOLLOL

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 11:04
Ma da... počeo sam je odnedavno pratiti.LOL

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 11:12

Bore se i dalje zajedno, s tim da će se njihov odnos dodatno zakomplicirati u 6. sezoni...
Eto, kad bih ti dalje govorio, sve bih ti otkrio.LOL

Dovoljno....hvala Hug
Meni je samo bitno da su zajedno, pa makar se i tukli LOLLOLLOL Srce mi je prepuklo u onoj epizodi kad su kao svaki krenuli na svoju stranuOuch. Došlo mi da odustanem od serije Shocked pa sam virnula na imdb u opis sledeće dve epizode i vidim "Sam and Dean start hunting together"...rekoh dobro je LOL i nisam dalje čitalaEmbarrassed dobro se suzdržavam LOL

-------------

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 11:17
Evo Bojo, mali klipić samo za tebe...Wink

Objavio: annorax
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2010 u 12:19

Ma da... počeo sam je odnedavno pratiti.LOL

Onda ti preporučujem da je pratiš sa prevodima onog zkarlova.LOL Inače nisam fan serije, ali ako je prevodi upola onako dobro kao što je prevodio Atlantis, nećeš se razočarati.Big smile

-------------
Vorfelan Rhinata Morie

Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 13:06
Da prijavim da sam vas sustigla Embarrassed bila sam vredna prethodnih 25 dana...mislim što se tiče gledanja serije, a ne nečeg drugog LOL

Sva moja osećanja, tj. moj doživljaj i moje viđenje serije je fenomenalno strpano u poslednjim scenama poslednje epizode 5 serijala

http://www.youtube.com/watch?v=EAYnm1XAr00&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=EAYnm1XAr00&feature=related

Dakle, baš ono što sam želela svim srcem da se desi, ako dođe do toga (doduše, čak sam zamišljala ako obojica kažu da da će u sred borbe tako nešto da izvedu i prekinu borbu).
Zaista, zaista sam oduševljena kako su odradili poslednju epizodu.

Moram priznati da sam sada razočarana. Ne pričom sa kojom su počeli 6 sezonu, već atmosferom. Nisam pratila da li imaju neku promenu u "stafu", ali kao da epizode piše neko sasvim deseti. Nije stvar što je Sem drugačiji (on ionako nije moj miljenik LOL) već je kompletna atmosfera drugačija. Gledajući prethodne serijala svaka epizoda me vukla da pogledam i sledeću i sledeću - jedva sam odolevala da ne pravim serijske maratone LOL, ali u ovom serijalu mi fali to. Imam utisak više kao da gledam iz navike i želje da vidim da li će sledeća epizoda biti bolja od prethodne i započeti onaj dobro znani osećaj "ovisnosti" ili će biti ista. Ne znam, nadam se da će sad, kad bar znaju u čemu je problem, malo razraditi sve (sudeći prema Dinovim komentarima koje upućuje Semu LOL ima nade)

Poslednja epizoda je kao "povratak" na stare grane, ali videćemo koliko će ih to držati.

Spojler:
kad ga jure kroz kukuruzno polje i razgovor sa Semom na tel mi je bio ROFL  empathy Sam, empathy LOLLOLLOL

-------------

Objavio: Vladika
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 19:41
Serija koja je po mom ukusu. Odlicna je!!!

-------------
Vladika

Objavio: DaWoRcHe
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2010 u 15:49
zasto nema prevoda za 10 epizodu ?

Objavio: Vladika
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2010 u 16:12
Zato sto deseta epizoda tek treba da se emituje 3. decembra 2010.

-------------
Vladika

Objavio: DaWoRcHe
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2010 u 16:51
aha oke ja skinuo sa neta pa mislio ima al su me zajebali sad sam pogledao kad stv nije epizoda neko sranje :)

Objavio: Gor@n88
Datum objave: 03.Svibanj/May.2012 u 22:22
Obnovljena za 8. sezonu.

Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2012 u 20:48
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

jedna od boljih serija

Hahahahha znaci gledam i placem....koji sam ja lazov... LOLLOLLOL

Ovaj gore post sam lupio kada sam spamovao il nesto drugo... falilo mi postova za extrem, valjda....

Zavrsio 1 epizodu, 1 sezona... pa ono... bice bolje...

begam da citam ostale komentare

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2012 u 23:23
I? Nismo skužili iz tvog posta zašto ne valja... Lamp

Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2012 u 08:50
Nije rekao da ne valja, već da je ranije slagao da je gledao. De, nisam se tome od tebe nadala LOL

Kolega, zavidite li mu na onoj lepoj mogućnosti da sve gleda od početka i uživa u neznanju?

-------------

Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2012 u 09:40
Jbg. izgleda da je stručnjak za postavljanje dvosmislenih postova... LOL

A da mu zavidim što gleda prvi put, to sigurno... Wink

Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2012 u 10:14

Jbg. izgleda da je stručnjak za postavljanje dvosmislenih postova... LOL

Moj kolega, dobro je dok ih još išta razumemo... Od škripe metuzalem ovu omladinu jedva čujem LOL

-------------

Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2012 u 11:29
hehehehe :)

Hoce naci caleta? A onog demona sto je ubio njihovu kevu i devojku od onog lika? LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2012 u 12:15
To je u drugoj sezoni, valjda možeš još toliko izdržati... Smile

Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2012 u 13:22
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

hehehehe :)

Hoce naci caleta? A onog demona sto je ubio njihovu kevu i devojku od onog lika? LOLLOLLOLLOL

Dee, najzbiljnije, poslušaj i samo gledaj. Ja nisam verovala kada su mi govorili da je serija iz sezone u sezonu sve bolja i bolja, a sada govorim da je meni ovo najdraža serija od svih. doduše do 6 sezone. U 7 su se popravili, ali im 6 ne opraštam LOL
Meni lično je bolja od Losta (valjda Čudo i Bata neće videti ovaj komentar LOL), jer sam se mnogo više vezala za braću i priče koje ih prate, nego i za jedan lik u Lostu Wink

-------------

Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2012 u 14:38
Evo mu dvije antologijske scene koje će ga natjerati na gledanje... Smile

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2012 u 11:03

Neprevaziđena!!!! LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2012 u 11:46
zavrsio 2 sezonu, demoni tj vojska pustena... 3cu bacam na skidanje :)

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2012 u 11:57
Znači, Đasvi ti se? LOL 

-------------

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2012 u 13:49
Pa onako...6 sezona ubija.... dosao do 12 epizode (6 sezona) smorilo... prvih 5 nisu lose... samo ono...mogli su bolje da urade situaciju djavo,demoni,kraj sveta...ali ajd...
Zavrsicu nekako tu 6tu sezonu...(jedva).... zanima me sta ce biti novo u 7moj sezoni...LOL

p.s 7 sezona- standard- cudoviste,uniste ga i kraj.... ili ima nesto novo tipa apokalipsa i tako nesto?

-------------

Datum objave: 03.Listopad/Oct.2012 u 20:50
Zavrsio sa 7mom sezonom.... serija je pocela da se vrti u krug...jos 1, 2 sezone i dovoljno je.

-------------

Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2013 u 21:15
Serija je obnovljena za 9. sezonu.

Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 10:42
Izgleda da će i ovo biti još jedna od serija koja će iz "omiljena" preći u kategoriju "preterujete".
A baš mi žao, jer mi je stvarno bila ako ne na onda definitivni pri samom vrhu.

-------------

Objavio: soskic71
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2013 u 14:07
Postavljen prevod za epizodu br.14 (8.sezona).

'Ajde pa me malo izgrdite ako nije dobro.

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2013 u 19:06
Postavljena 15-ta epizoda osme sezone (S08E15).

Sem i Din dobijaju poziv za pomoć iz Sent Luisa od policajca koji im je jednom spasao život, Džejmsa Fremptona, koji sumnja da nesvesno čini strašne zločine po ulicama velegrada.
Sticajem okolnosti, svi će se naći u situaciji da preispitaju svoje stavove kad je u pitanju nešto natprirodno...

Uloge: Džensen Ekles kao "Din", Džared Padaleki kao "Sem"

Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2013 u 20:29
Postavljen prevod za 16. epizodu 8.sezone (S08E16).

U gorućoj želji da zatvore Kapije Pakla i onemoguće demone da dolaze među Ljude, Sem i Din ponekad stanu na put najneobičnijim stvarima i bićima, poput zaboravljenih božanstava i njihovih velikih ljubavi i beskrajne mržnje...

Uloge hrabre braće tumače Džensen Ekles kao "Din", Džared Padaleki kao "Sem"

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2013 u 23:46
Postavljen titl za 17. epizodu osme sezone (S08E17) "Zbogom neznanko"

Uloge:

Džensen Ekles
Džared Padaleki
Miša Kolins

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 22:21
Dodat prevod za 18. epizodu (S08E18), pod naziovom "Zanesenjaci".

Uloge tumače:

Džensen Ekles kao Din
Džared Padaleki kao Sem

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2013 u 01:50
Postavljen prevod za 19.epizodu 8.sezone (S08E19)pod nazivom "Taksista".

Kevin uspeva da prevede drugi test, ali suočava se sa teškim ličnim ispitom. Neustrašiva braća i svi oko njih dolaze do prekretnice - da biraju kojim tokom će usmeriti svoje postojanje i dokle su spremni da idu...

Glavne uloge:

Džensen Ekles - Din Vinčester
Džared Padaleki - Sem Vinčester
-------------------------------
Džim Biver - Bobi Singer
Mark Šepard - Krauli
Ozrik Čou - Kevin Tren
Taj Olson - Beni

Objavio: Volim filmove
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2013 u 22:17
Pratim ovu seriju i hvala Soskicu na brzom i dobrom prevodu !

Datum objave: 26.Travanj/Apr.2013 u 03:40
Postavljen prevod za 20.epizodu 8.sezone (S08E20) pod nazivom "Pekmen groznica".

U blizini skloništa se desilo neobično ubistvo. Ali što je još neobičnije, braća Vinčesteri saznaju za to od svog jedinstvenog saveznika - simpatične Čarli, devojke koja samo donekle živi u realnom svetu koji je ne tako davno spasila poznavanjem virtuelnog sveta kompjutera i Interneta.
Ovog puta će svi troje morati delati jedinstveno ako žele da prežive u oba sveta.

Glavne uloge tumače:

Feliša Dej - Čarli Bredberi

Datum objave: 03.Svibanj/May.2013 u 09:57
Dodat prevod za 21.epizodu osme sezone pod nazivom "Veliki sanjar" (s08e21).

Dok u skloništu Sem pokušava da se oporavi od poslednjeg testa, stiže im automatizovana video poruka od nestalog Kevina koja će ih naterati da ubrzaju stvari i da ga hitno potraže...

U glavnim ulogama:

--------------------------------
Miša Kolins - Kastijel
Mark Šepard - Krauli
Ozrik Čou - Kevin Tren

Datum objave: 09.Svibanj/May.2013 u 16:21
Urađen prevod za 22.epizodu 8.sezone pod nazivom "Prisećanje"

Džensen Ekles - Din
Džared Padaleki - Sem
Miša Kolins - Kastijel
-----------------------

Alena Hafmen - Avadon
Mark Šepard - Krauli http://www.imdb.com/name/nm0435509/?ref_=tt_cl_t4 -

Datum objave: 09.Svibanj/May.2013 u 18:28
Izvinite što se još uvek čeka na odobrenje ovog prevoda, biće valjda uskoro objavljen na stranici

Datum objave: 16.Svibanj/May.2013 u 19:20
Dodana je poslednja, 23. epizoda 8.sezone serije "NATPRIRODNO".

U glavnim ulogama

Džensen Ekles - Din
Džared Padaleki - Sem
Miša Kolins - Kastijel
-------------------

Ozrik Čou - Kevin
Mark Šepard - Krauli

Datum objave: 17.Svibanj/May.2013 u 09:27
Hvala ti puno za sve prevode Clap

-------------

Objavio: Illuminati
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2013 u 23:20
Hvala na svim prevodima do sledeće sezone...Thumbs Up

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2013 u 17:17
Postavljen je prevod za 1. epizodu 9.sezone za seriju NATPRIRODNO (Supernatural) 2005.

Pogledajte novu sezonu zanimljive serije sa odličnim glumcima Džaredom Padalekijem u ulozi Sema i Džensenom Eklesom kao Din i njihovu nadljudsku borbu protiv svega neljudskog, a silnog - koje želi da ovaj svet podvrgne sebi.

http://titlovi.com/titlovi/supernatural-171144/ - LINK KA PREVODU

Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2013 u 18:34
Počelo je, počelo Big smile

Fala na prošlim i budućim prevodima, burazerububba2

-------------
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.

Datum objave: 17.Listopad/Oct.2013 u 18:59
S09E02 srpski prevod postavljen http://titlovi.com/titlovi/supernatural-171510/ - OVDE .

Džensen Ekles i Džared Padaleki u još jednoj izvrsnoj roli kao braća Vinčester koji se bore protiv nevidljivih strašnih sila...

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2013 u 10:34
Ponekad me brine koliko volim ovu seriju. LOL Još im nisam oprostila onaj sramotni serijal, ali vratili su se u normalu. Smile
Kolega, hvala puno za prevode.Thumbs Up

-------------

Objavio: cersei
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2013 u 11:33

znam ja zašto ju voliš.. zgodni deckiLOLLOL

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2013 u 12:26
Ćuti tamo i pij to vino  LOL

-------------

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2013 u 15:33
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ponekad me brine koliko volim ovu seriju. LOL Još im nisam oprostila onaj sramotni serijal, ali vratili su se u normalu. Smile
Kolega, hvala puno za prevode.Thumbs Up

E, ja stvarno ne znam, ali nešto mi uopšte ne ide prevođenje Vampire Diaries i izvinjavam se. Mislio sam da ću lagano stići obe serije, ali jednostavno mi se oči sklapaju čim se vratim u hotel - Supernatural prevodim po dve večeri, a nekad je bilo 2 sata najviše. Istovremeno znači odustajem od Vampirskih Dnevnika uz veliko izvinjenje svima koji su očekivali prevod. 

I hvala Bojanče za ovaj lep gest, baš sam se razveselio sad nešto. Naravno da ću seriju do kraja ispratiti. Pozz

Datum objave: 23.Listopad/Oct.2013 u 21:29
Postavljen prevod za treću epizodu 9.sezone (S09E03) pod nazivom "Ja nisam anđeo".
Možete prevod skinuti http://titlovi.com/titlovi/supernatural-171816/ - OVDE

Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2013 u 21:50
Originalno postovano od strane soskic71 soskic71 piše:

Postavljen prevod za treću epizodu 9.sezone (S09E03) pod nazivom "Ja nisam anđeo".
Možete prevod skinuti http://titlovi.com/titlovi/supernatural-171816/ - OVDE

Clapbubba2

-------------
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2013 u 19:53
Postavljen je prevod za četvrtu epizodu serije NATPRIRODNO (S09E04).

U glavnim ulogama su:

Džensen Ekles --- DIin Vinčester
Džared Padaleki --- Sem Vinčester
----------------------------------
Mark Šepard --- Krauli
Felša Dej --- Čarli Bredberi
Maja Masar --- Zla Veštica
Kaniehtio Horn --- Doroti

Prevod možete skinuti http://titlovi.com/titlovi/supernatural-172325/ - OVDE

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2013 u 20:37
Fala, lega. Biće sutra peglanja i serija ceo dan LOL

-------------

Datum objave: 02.Studeni/Nov.2013 u 15:50
Dva dana smo imali neke rođendane, slave, preslave, proslave...pa nisam stigao da prevedem epizodu na vreme, ali da se zato pohvalim da sam dobio još jednu jaku četvorku za prevod od libidusa dibidusa.

Msm, baš me voli LOLLOLLOL

Objavio: andrejbc
Datum objave: 15.Svibanj/May.2014 u 00:32
Zasto soskicu vise ne postavljas prevode? Nedostaju mi tvoji prevodi.Cry

Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 20:14
Serija je dobila 11. sezonu.

Objavio: NikolaJe
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 20:27

Ne pričaj. AcaNholivud

Koliko sam samo uživao do 6-7 sezone... LOL

Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 21:56
I ja sam se nadala da je ovo poslednja. Confused

-------------

Objavio: Pera Kojot
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 15:22
Jared Padalecki i Jensen Ackles ce steci penziju glumeci bracu Winchester s obzirom koliko razvlace seriju. Neverovatno, 11 sezona  Confused. Ja ne verujem, link ili se nije ni dogodilo :).

-------------
http://www.tagoria.net/?ref=32131-1INTG&lang=en" rel="nofollow - http://www.tagoria.net/?ref=32131-1INTG&lang=en

Objavio: nejric8
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2015 u 11:40
Inače su malo smarali sa onom pričom anđeli i demoni, ali ova sezona je nešto bolja. Još se mogu gledati :)

Objavio: NikolaJe
Datum objave: 23.Svibanj/May.2015 u 12:22
Zkarlov, hvala za prevode!! prijatelmkd

Zadovoljan sam poslednjom epizodom... Big smile

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:48
Premijera 11. sezone biće 7. oktobra Smile

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2015 u 17:00

-------------

Objavio: Dehrimon
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2015 u 20:19
Evo ovim putem da se izvinem svima koji ste očekivali prijevod za "Supernatural" sedmu epizodu od moje malenkosti. Naime: Imam neku gužvu na poslu, momentalno, i bojim se da ću kasniti i sa osmom epizodom.
Nisam odustao od prevođenja, nego eto, samo (za sad) imam malo previše "ostalog" posla. Stavit ću i sedmu i osmu epizodu čim stignem. U međuvremenu, ako netko želi, može slobodno staviti prijevod, nema problema. Ja namjerno nisam htio "krasti" prijevode sa ostalih stranica, pa isto to molim i od vas.
Eto, hvala Vam svima na razumijevanju.

Objavio: Volim filmove
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2015 u 19:09
HVALA za dosadasnji trud i puno pozdrava!Smile

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2015 u 22:47
Jeste da je iz 2013. godine, ali kladim se da nisam jedina koja to nije pre gledala.

LOLLOLLOL

Imam utisak da je njima uvek super zanimljivo na snimanju. LOL

-------------

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2016 u 15:55
Obnovljeno za 12. sezonu Wink

-------------

Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2016 u 09:58
Dokle više?! Confused

-------------

Datum objave: 22.Svibanj/May.2016 u 11:50
Dakle, konačno su uključili i glavnu facu u priču. LOL Koliko me izluđuje što nastavljaju sa serijom, toliko ne mogu da odolim da ih ne gledam. LOL Razmišljam da preko raspusta krenemo s devojkama od prve sezone. Smile

-------------

Datum objave: 22.Svibanj/May.2016 u 14:35
Meni je ovo jedna od retkih serija za koju sam 100% sigurna da mi se ne sviđa LOL

-------------

Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 21:05
Obnovljeno za 13. sezonu, na Bojinu radost LOL

-------------

Objavio: shimano
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 07:51
Super serijal, malo su usrali zadnju sezonu ali Lucifer je sada u starom izdanju.

Objavio: senad1
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2017 u 16:25
2. i 3. sezona su po meni najbolje. U svakoj sezoni ima dosta epizoda koje je razvlače i skreću sa glavne teme, ali ko traži dobru zabavu, prava stvar. Očekujemo 100. sezonu.

Objavio: dobrinjac
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 20:06
Dobra serija,pratim je od pocetka,razvija se u dobrim pravcima,kad pomislis da je sve gotovo i da vise nema,producenti osmisle nesto novo,pa od mene imaju desetku za kreativnost.

Objavio: sekula74
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 21:00
Jedna od boljih serija, zavidim onima koji je još uvek nisu gledali

Objavio: dobrinjac
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 21:17
Kad nesto traje dugo znaci i da vredi(idemo u susret sledecim sezonama)

Objavio: nesa05
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 19:00
Svidja mi se serija, pratim je od prve sezone. Mislim ili sam zaboravio stare episode ali scenariji su bolji.

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 19:56
Ranie sezone su bile dobre.Ova poslednja cekam da skinem celu i da je pogledam celu.Prevod uproslim serijama je bio odlican.

Objavio: repcent
Datum objave: 15.Svibanj/May.2017 u 17:24
Odlicna serija , dovoljan dokaz je sama cinjenica da traje vec 12 sezona ...

Objavio: nenad-samardzic
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 18:43
Dobro se drze posle 12 sezona. Očekujem dobru 13. :)

Objavio: VardaZoja
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2017 u 16:37
Dobra serija. I dalje drži pažnju do poslednje sezone.

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2017 u 20:19

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 22:42
Ovu 13 sezonu pogledacu kad izagje cela sezona.Do sada je bila super.

Objavio: ezili-freda
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 19:04
Sem i Dean imaju mnogo problema :) Prevodi odlični.

Objavio: tine-celigoj
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 22:33
Ova poslednja sezona je odlična, konačno su dobili nove ideje

Objavio: tantal
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2018 u 19:36
Gledao prve 2-3 sezone i vise nisam mogao.Koliko se puta i ko sve vracao iz mrtvih,pa opet umirao,pa opet,opet.Ma hajde.

Objavio: shimano
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2018 u 07:45
Odlicen serial :)

Objavio: tantal
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2018 u 18:42
Kod mene je podeljeno.Meni se ne svidja Drugima se svidja.Neko gleda jednu seriju drugi neku drugu.Tako u proseku gledamo sve.

Objavio: zvonko3333
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2018 u 11:41
Ocena 7/10

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2018 u 18:43
Obnovljeno za 14. sezonu Wink

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk