Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

„Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 15:18
Izvini, a gde si ti pročitao da je ovo horor? Drama, romanse, fantasy... Ko je uopšte ovde spominjao da je horor u pitanju?

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 15:35
Vukodlaci,vampiri......Ma,vazi.Zapravo je rimejk Carobnjaka iz Oz-a.
Mojne da si smesna.Samo mi reci u cijem si klanu:Edwardovom ili onog drugog lika?

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 16:18
Originalno postovano od strane Paradox_Lik Paradox_Lik piše:

Vukodlaci,vampiri......Ma,vazi.Zapravo je rimejk Carobnjaka iz Oz-a.Mojne da si smesna.Samo mi reci u cijem si klanu:Edwardovom ili onog drugog lika?

Iskuliraj malo,ako se tebi ne svidja ne mora znaciti da je los film!

Cifre sve govore.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 16:27
Cifre rijetko kad nešto govore, obično je to uvijek suprotno u ovakvim slučajevima.

Nisam još odgledao film, ali iznenađen sam ovakvim uspjehom filma, tim više što je prvi dio bio toliko loš da je to strašno, ovaj nastavak jednostavno mora biti bolji. Tongue

Spominju se vukodlaci i vampiri?
Iako je glupo uspoređivati, ovaj film nije ni do koljena jednom Underworld-u. 

Ažurirao Buki - 28.Studeni/Nov.2009 u 19:52
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 17:10

slazem se da je underworld prvi deo je mnooooogooo dobar film!!! drugi je takodje dobar dok treci me je malo razocarao jer nisu u celom filmu nista novo rekli, sve sto se desilo u trecem delu vec je bilo ispricano u prvom i drugom. a i u trecem delu nema Kate Backingsale :((((((((((

a sto se tice ovog nastavka posteno mislim da ce da bude dosta losi od prvog dela. ali da ne pricam unapred. a kad smo vec kod toga da brojke sve govore ovaj film na imdb-u ima 4.5 ocenu

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 17:12
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

slazem se da je underworld prvi deo je mnooooogooo dobar film!!! drugi je takodje dobar dok treci me je malo razocarao jer nisu u celom filmu nista novo rekli, sve sto se desilo u trecem delu vec je bilo ispricano u prvom i drugom. a i u trecem delu nema Kate Backingsale :((((((((((

a sto se tice ovog nastavka posteno mislim da ce da bude dosta losi od prvog dela. ali da ne pricam unapred. a kad smo vec kod toga da brojke sve govore ovaj film na imdb-u ima 4.5 ocenu

pa nece im imdb dati hleba....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 18:54
Jiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaa, napokon sa dočepala karata, sutra idem da gledam na velikom platnu LOL

Ljudi dragi ovo je totalna ludnica u kinu, kao da se nešto besplatno dijeli. Ostala sam zatečena kad sam vidjela da su skoro sva sjedala rezervirana za sutra.
Mislim prva tri reda su slobodna LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 22:36

Mojne da si smesna.Samo mi reci u cijem si klanu:Edwardovom ili onog drugog lika?

Pa ako su u filmu vukodlaci i vampiri ne znači da je u pitanju horor...ili je tebi žao što nije horor?

Mislim da je uspeh ovih filmova, u velikoj meri, baš zato što se vukodlaci i vampiri predstavljaju "normalnijim", odnosno pokušavaju se predstaviti ne kao čudovišta, već kao žrtve okolnosti koje pokušavaju da svoj život učine koliko god je to moguće "normalnim".
Pokušaj da povučeš paralelu....neko ko je npr greškom oboleo od neke zarazne bolesti(ne svojom greškom)....može biti besan na ceo svet i svetiti se svima odreda, a može pokušati da živi normalno...ili možda, neko zbog nečeg nenamernog završi u zatvoru(primenio traspassing low npr)...preživljava kako zna i ume...da li je kriv ako pokuša da ostane "pošten" koliko god mu okolnosti dozvoljavaju? Ili je to mana?

Ja lično nisam ni u jednom "klanu". Bila bih verovatno u klanu vampira da nisam pročitala knjige(čisto ženski jer su elegantniji, prefinjeniji i slično), ali ne volim da budem površna u nečemu što mi se dopada te sam ih pročitala, vrlo detaljno i nekoliko puta. Upravo su me one i navele da shvatim kako su i vampiri i vukodlaci "žrtve", što ti filmovi ne mogu pokazati. I odlično je oslikano u knjigama upravo to kako različiti ljudi različito prihvataju svoju sudbinu.

To što se tebi ne sviđa film ja mogu da prihvatim. Ne razumem zašto ti ne možeš obrnuto, tj da postoje mnogi ljudi kojima se film sviđa? tebi to pokazuje stepen nečije inteligencije?
Onda više nemamo o čemu da razgovaramo......

Ažurirao bojanadj - 28.Studeni/Nov.2009 u 22:37
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 22:41
Btw, od kud vam ideja da upoređujete Twilight i Underworld
Twilight: drama, fantasy, romance, thriler

Underworld: action, fantasy, sci-fi, thriler

mislim, nemojte da mešate babe i žabe, molim vas

Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 01:13
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pa ako su u filmu vukodlaci i vampiri ne znači da je u pitanju horor...ili je tebi žao što nije horor?

Mislim da je uspeh ovih filmova, u velikoj meri, baš zato što se vukodlaci i vampiri predstavljaju "normalnijim", odnosno pokušavaju se predstaviti ne kao čudovišta, već kao žrtve okolnosti koje pokušavaju da svoj život učine koliko god je to moguće "normalnim".
Pokušaj da povučeš paralelu....neko ko je npr greškom oboleo od neke zarazne bolesti(ne svojom greškom)....može biti besan na ceo svet i svetiti se svima odreda, a može pokušati da živi normalno...ili možda, neko zbog nečeg nenamernog završi u zatvoru(primenio traspassing low npr)...preživljava kako zna i ume...da li je kriv ako pokuša da ostane "pošten" koliko god mu okolnosti dozvoljavaju? Ili je to mana?

Ja lično nisam ni u jednom "klanu". Bila bih verovatno u klanu vampira da nisam pročitala knjige(čisto ženski jer su elegantniji, prefinjeniji i slično), ali ne volim da budem površna u nečemu što mi se dopada te sam ih pročitala, vrlo detaljno i nekoliko puta. Upravo su me one i navele da shvatim kako su i vampiri i vukodlaci "žrtve", što ti filmovi ne mogu pokazati. I odlično je oslikano u knjigama upravo to kako različiti ljudi različito prihvataju svoju sudbinu.

To što se tebi ne sviđa film ja mogu da prihvatim. Ne razumem zašto ti ne možeš obrnuto, tj da postoje mnogi ljudi kojima se film sviđa? tebi to pokazuje stepen nečije inteligencije?
Onda više nemamo o čemu da razgovaramo......

Ama,ne mozes me ubediti da nema horor elemente,pa to ti je :)
Paralela tti je na mestu,ali suvisna.U brojnim hororima su odredjene scene i dogadjaji korisceni za svojevrsnu metaforu i simboliku.Po tvojoj logici onda se i ne bi trebalo smatrati istim?Zasto ne?Zato sto imaju neku "dubinu",i ne igraju na kartu puke jeze,strave,bla,bla?
Polanski je snimio nekoliko psiho-horora,maltene bez ijedne scene explicitnog nasilja,vesto ostavljujuci ljudskoj imaginaciji da odardi pos'o.O tome se radi....nasoj imagnaciji,kojoj,kad ugleda na platnu vampire i vukodlake,automatski vrati u detinjstvo i ilustruje sve te strahove koje smo pretpeli gledajuci/slusajuci price o tim mitskim bicima.
"Frankenstein" je odlican primer tvog pocetnog argumenta-stvorenja koji je direktni plod ljudske izopacene ambicije,koji se neuspesno pokusava uklopiti u sredinu.Film je HOROR klasik.
.................

Drugi deo posta ti je kontradiktoran.Sto?Jer si i sama elaborirala da je uspeh filma baziran na podlozi u vidu knjiga,a ne strukturi price.Knjige su imale brojne fanove,koji su i logicno pohrlili da vide filmsku ekranizaciju.Drugi deo tajne uspeha filma se sastoji u besomucnom promovisanju njegovih "zvezda",preko kanala poput "E!" i sl.(ekvivaletni nasim "Skandalima","Svetovima",itd) u sex simbole,te su i popaljene klinke,neupucena u egzistenciju knjiga,navalile da pare oci.Kak'e trbusnjake ima Taylor,aaaa?:D
Dakle,"veliki uspeh" ovih filmove se ne bazira na tematici,vec na podlozi(hit knjigama) i odlicnom marketingu :P

Packa za lika sa biserom decenije:"Cifre sve govore".

P.S.Itekako mogu prihvatiti da se nekima ovakvi filmovi svidjaju.Iznao sam SUBJEKTIVNO misljenje,na koje si odreagovala.Hmmm,bice da si ti ta koja namece misljenja ;-D.

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 09:03
oke sad si ga nasro samo da si zametes trag.
slazem se ja s tobom u svemu, al brate sta je previse previse.
cisto se radi o tome da otkad je harry potter poceo zgrcati pare i pare u kinima filmska industrija nije ista.
snimit ce i govno s plastem kako spasava svijet od zle muhe ako ce im to donijet zaradu.

a sto se tice horror elemenata, ovaj film igra upravo na kartu nedavne popularizacije vampira/vukodlaka.
i da, sve je pocelo underworldom, tj popularizacijom likova iz world of darkness fransize koji ih je predstavio kao akcijske junake u pripijenoj kozi/divlje spartance iz filma 300, s trbusnjacima do vrata koji imaju laganih problema s testosteronom.
kad sam ja gledao taj film nitko nije znao ni da je sniman, ali od tad je sve krenulo nizbrdo.
na stranu sto ja volim underworld i sto mi je super, film je cista suprotnost tematici filmova s vampirima i vukodlacima unazad 50 god.

a sto se tice twilighta, kad jednom shvatite i prihvatite publiku za koju je film sniman (zene od 13 do 50 i feminizirane muskarce) tada cete bez problema prihvatiti sve elemente koji se pojavljuju u filmu, s kojim se naravno ne morate sloziti (kao nor. ja).
bilo mi je dosta sto sam jednom proso torturu, a znate kako se kaze "fool me once shame on you, fool me twice shame on me".
al bez obzira na sve i dalje ostaje ona da se o ukusima ne raspravlja.

Ažurirao Sentinel - 01.Prosinac/Dec.2009 u 09:09
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 09:12
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

oke sad si ga nasro samo da si zametes trag.
slazem se ja s tobom u svemu, al brate sta je previse previse.
cisto se radi o tome da otkad je harry potter poceo zgrcati pare i pare u kinima filmska industrija nije ista.
snimit ce i govno s plastem kako spasava svijet od zle muhe ako ce im to donijet zaradu.

a sto se tice horror elemenata, ovaj film igra upravo na kartu nedavne popularizacije vampira/vukodlaka.
i da, sve je pocelo underworlodom, tj popularizacijom likova iz world of darkness fransize.
kad sam ja gledao taj film nitko nije znao ni da je sniman, od tad je sve krenulo nizbrdo.
na stranu sto ja volim underworld i sto mi je super, film je cista suprotnost tematici filmova s vampirima i vukodlacima unazad 50 god.

a sto se tice twilighta, kad jednom shvatite i prihvatite publiku za koju je film sniman (zene od 13 do 50 i feminizirane muskarce) tada cete bez problema prihvatiti sve elemente koji se pojavljuju u filmu.
al bez obzira na sve i dalje ostaje ona da se o ukusima ne raspravlja.

100 % se slažem. Moj je stav da je film sranjčina teška, i nema šanse da ga promeni velika zarada istog. Zaradu i donose ove grupacije koje si naveo. To naravno nije dovoljno da ton na forumu bude ovakav, tako da... opušteno ljudi. Je*em vam film... LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 09:40
@Paradox
Znam da će biti da nastavljam diskusiju, ali oprosti- žensko ne zna ućutati, pa to ti je Big smile
Vidiš, meni je ovaj film "legao" jer su mi se i kao detetu sviđale priče o vampirima i drakulama i nikada te filmove i priče nisam doživjavala kao horore. A u tim pričama najjači utisak su mi uvek ostavljale upravo priče kako su oni postali to što jesu i kako su naučili da žive sa tim,odnosno kako su neki od njih sudbinu prihvatali lakše a neki teže, samim tim neki su bili "manja" a neki "veća" čudovišta. To je verovatno razlog zašto je meni Twilight saga "draga", tj skorz mi odgovara kompletna priča.
Zašto je film doživeo uspeh? Zašto veliki broj današnjih filmova doživljava uspeh, iako većina nas im ne bi dali ni ocenu 3/10 ? To je pitanje u koje ne bih ulazila.
Ženama(koje znam, naravno) se film dopao je iz razloga koji sam već pisala u prethodnoj temi : Stefani je stvorila lik idealnog mušarca....svaka žena od 13 do 55 uživa da to gleda...svidelo se vama momcima to ili ne...to je sve...

Ti jesi izneo svoje mišljenje, ali iskreno, način na koji si ga izneo meni nije delovao samo kao "iznošenje" ličnog stava, jer kad god neko koristi reč inteligencija, a raspravlja o nekoj umetnosti, ja se malo štrecnem. Tako da,oprosti ako si pomislio da ti namećem svoje mišljenje i stav, jer mi to nije bila namera. Obično, ako o nečemu nešto znam malo više od drugih ja se trudim da to podelim sa njima, bez namere da ikoga ubeđujem, već čisto da bi dobili malo širu sliku (u ovom slučaju to se odnosi na činjenicu da sam pročitala knjige za razliku od većine na ovoj temi, pa smatram da ipak o samoj ideji i priči znam malo više- što opet ne znači da sam u pravu, ali slobodno me razuverite. Uvek sam se rukovodila onom "samo budala nikada ne menja mišljenje", tako da meni ne možete umanjiti emociju prema ovim knjigama i filmu, ali mišljenje.....ko zna, sve je mogućeBig smile?!)

@ Sentinel, i opet, dragi hihihihi

@Čudak ... i ja tebe volim LOL LOL LOL

Na vrh
2012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 21:56

naviknite se...knjiga ima još nastavaka pa dok svima ne dosadi ko Harry Potterr i gospodar prstenova ništa....Wacko

Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 14:23
@Sentinel,ne kaki,bolan.Ako ti je dosadno,dacu ti citavu paletu filmova za koje mi treba prevod,pa se zanimaj:P:D

Ja sam najmanje diskutovao o filmu,a ponajvise o tome zasto bih se pored drama/romance/fantasy/peace of sh*t/garbage/waste of time & slow internet connection,trebalo stajati i horor :)
Izneo sam svoje argumente,i to je to:P
@Bojana,draga,dokle god ja svakog ponaosob ne citiram i atakujem recenicama tipa:"Jesi lud,dje ovo da ti se dopadne",ili"Kako mozes gotiviti ovo njesra",ja,ipak,iznosim samo svoje neko misljenje i zakljucak;)

Cuj sad ovog lika "dok ne padnu teske reci"?!Nidje veze!
Ja volim da ubacim malo cinizma i sarkazma u konverzaciji,ali se granica zna;pogotovo kad je dama u pitanju;-D
Bojana (grlim).Imas  kafu od mene;uslovi: Da nisi maloletna i da si iz Bg-a(sifra: ocajan sam)
Hahaha:P
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 14:48
Ah, kolega, vratio si se LOL (Čudak mojne da mi diraš temu LOLLOL)

Prvo:

@Sentinel,ne kaki,bolan.Ako ti je dosadno,dacu ti citavu paletu filmova za koje mi treba prevod,pa se zanimaj:P:D

vedder4  Ne diraj mi Sentinela LOL LOL LOL (koji haos ako neko samo pomisli da Sentinelu treba advokat ili neko da ga brani. Izvini, Senti, dušo, ali bilo je jače od mene LOL)

Drugo, mnooogo bitnije, nikad nemoj reći da ti treba prevod za neki film osim u temi predviđenoj za to, pogotovo u kombinaciji sa Sentinelovim nickom (ovo je za tvoje dobro, veruj miLOLLOL)

Ja sam najmanje diskutovao o filmu,a ponajvise o tome zasto bih se pored drama/romance/fantasy/peace of sh*t/garbage/waste of time & slow internet connection,trebalo stajati i horor :)
Izneo sam svoje argumente,i to je to:P

Pa sam si rekao, nekome samo postojanje vampira i vukodlaka u filmu odmah znači i horor. Po meni, napravili su grešku.

(Jeeee, slažemo se bar u jednoj stvariLOL )

@Bojana,draga,dokle god ja svakog ponaosob ne citiram i atakujem recenicama tipa:"Jesi lud,dje ovo da ti se dopadne",ili"Kako mozes gotiviti ovo njesra",ja,ipak,iznosim samo svoje neko misljenje i zakljucak;)

Naravno! I na to imaš puno pravo....ja bih te molila samo da sledeći put preskočiš kombinacije "intelignecija i ukus", ako nije problem Big smile

Cuj sad ovog lika "dok ne padnu teske reci"?!Nidje veze!
Ja volim da ubacim malo cinizma i sarkazma u konverzaciji,ali se granica zna;pogotovo kad je dama u pitanju;-D

I opet vedder4 

Molila bih te da se Alfi ne obraćaš sa "ovaj lik" LOL LOL LOL . Mislim, takve izjave mene vređaju, o njemu ne bih ni da govorim LOLLOLLOL

(ovaj put opraštamo jer si još nov na forumu LOLLOLLOL)

Bojana (grlim).Imas  kafu od mene;uslovi: Da nisi maloletna i da si iz Bg-a(sifra: ocajan sam)
Hahaha:P

Uh, sad....pa još se ne znamo da bi se grlili Big smile  može li za početak? hihihihi

LOL

Što se tiče uslova: ne nisam maloletna ali nisam ni iz Beograda (šifra: žaVo mi jeLOL)

Ažurirao bojanadj - 02.Prosinac/Dec.2009 u 14:48

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 17:02
nema ljutnje,ali brisem sve sto nema veze sa filmom

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 18:12

Cuj sad ovog lika

pustinjak

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 20:04
AcaNe, sad i tebi da reknem LOL  mojne da mi diraš temu...ustvari, molim ceo am deo da mi ne dira temu LOLLOLLOLLOL

Da ti "prevedem" Čudakov poslednji post....kakav film tema je još i dobra LOLLOLLOLLOL

Na vrh
jelbos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jelbos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 10:59
film nije bez razloga zaradio toliko novca,mislim da je vrijeme u kom zivimo i nedostatak romantike i zastitnickog vitestva kod muskaraca upravo doprinijela ovolikoj popularnostSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.