„Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=29366
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 04:06 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
Objavio: PsOaligator
Tema: „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2009 u 15:43
Novi film iz vampirske sage "Mlad Mjesec" zaradio je 72,2 miliona dolara prvog dana prikazivanja u sjevernoameričkim bioskopima i potukao raniji rekord koj je držao "Mračni vitez", posljednji iz serijala o Betmenu.
Prošlogodišnji hit, "Betmen", prvog dana prikazivanja imao je zaradu od 67,2 miliona dolara. Ukoliko nastavi tim tempom, stručnjaci predviđaju da bi lako mogao da postavi novi rekord u zaradi za prvi vikend, koji zasad drži "Mračni vitez", a koji iznosi 158,4 miliona dolara."Mlad Mjesec" je drugi film iz serijala zasnovanog na romanima Stefani Majer. U njemu se nastavlja priča o romansi dvoje tinejdžera, djevojke (Kristen Stjuart) i vampira (Robert Patinson), u koju se upliće vukodlak (Tejlor Lotner).
Uradio sam rename teme „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
by AcaN
------------- Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
|
Odgovori:
Objavio: Sentinel
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2009 u 22:59
omfg... pa di ce ovaj svijet... tinejdzerice vladaju njime!!!! a emoicni glavni glumci su IN...
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: xyd
Datum objave: 23.Studeni/Nov.2009 u 03:36
|
jeste da glavna glumica nije bas neka lepotica, al mogli da nadju neku njenu lepsu sliku da stave od ove!!! mnogo je ruzno ispala...
|
Objavio: xraven13
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2009 u 13:45
|
Zna netko koji torrent ima kvalitetniju snimku : imagine ili telesync??
|
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2009 u 15:20
|
Ja imam Imaginov rip i mislim da je bolji od telesync jer prosli put kada sam skinuo jednog filma R5 Imagine bas je slika bila super...
|
Objavio: asset
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2009 u 12:11
|
xyd piše:
jeste da glavna glumica nije bas neka lepotica, al mogli da nadju neku njenu lepsu sliku da stave od ove!!! mnogo je ruzno ispala...
|
trebalo je lepsu da nadju, uopste mi se ne svidja, gledala sam je u prvom delu, mada fino glumi
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:17
„Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
Mladi mesec“ je za svoj debi vikend u severnoameričkim bioskopima zaradio 140,7 miliona dolara (sa zaradom iz ostatka sveta ukupno 258,8 milona - iz 25 zemalja 118,1) i tako definitivno premašio očekivanja, čak i kada je postavio rekord po zaradi za jedan dan (72,7).
Tako se plasirao na treće mesto liste filmova svih vremena sa najboljim vikend debijem - iza „Mračnog viteza“ (158,4) i „Spajdermena 3“ (151,1), mada su oni stizali u letnjem periodu kada je posećenost bioskopa u SAD veća. Takođe, „Mladi mesec“ je jedini na listi deset filmova sa najvećom zaradom koji nije stigao tokom leta u bioskope, pa će zato biti naročito interesantno videti kako će proći treći deo - „Pomračenje“ koji je planiran za 30. juni sledeće godine.
„Mladi mesec“ je već u subotu zabeležio pad u gledanosti od 40,8 odsto, kao i prvi deo „Sumrak“, ali mu to nije smetalo da zabeleži još par rekorda - najbolji debi svih vremena u novembru i najbrži film koji je stigao do zarade od 100 miliona dolara. Očekuje se da tokom ove nedelje „Mladi mesec“ nadmaši 193 miliona dolara ukupne zarade svog prethodnika „Sumraka“. Prema prvim podacima 80 odsto publike su činile devojke, a 50 odsto njih je bilo mlađe od 21 godinu.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: nikzilic
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:43
Glavna glumica nije neka ljepotica, bahhh. Što bi trebala biti cicata plavuša ili... Pročitajte knjigu dragi moji pa bi vidjeli da je žena točno to, idealna za tu ulogu. A što se tiće njene ljepote, žena je predivna, jednostavna, sex-i, tajnovita i kako glumi ( pokreti , mimika lica i sve je savršeno ). Očito jednostavne i normalne žene više nisu u modi, već umjetne i modificirane, ali kad se oženite modificiranom onda patite i žalite. Jadni
Pazite što želite i pazite koga osuđujete, pogledajte se u ogledalo pa onda sudite.
Film treba malo dublje shvatiti, a ne ga površinski prihvatiti
|
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:59
AcaN piše:
Uradio sam rename teme „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
by AcaN |
Au kolika se fama digla oko ove slike, ne razumijem što, ja sam postavio prvu sliku, a ne znam što joj fali  , evo još jedne slike, mada ne znam zašto je to uopšte bitno....
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2009 u 23:58
|
Ni meni brate nije jasno. Oko glupog filma... Mislim, pazi...jel' bi se ti zaljubio u sendvič? Ne bi, normalno. Znači, glupost žešća. Što se tiče devojke, meni ok izgleda, to je moj tip žene. Malo manje tupava faca, ali to je u principu to. 
-------------
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 00:02
^^  
Ma super đevojka, kažu i da je poštena i dobra ko 'ljeb, za kuće ne znam šta bi iko bolje tražio... 
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 01:09
Vas dvojica, ne dirajte mi film 

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 07:04
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 20:00
bojanadj piše:
Vas dvojica, ne dirajte mi film   |
ja sam jedan od redjih muskaraca kojima se ovaj film svidja,mislim prvi deo,ovaj nisam gledao.
Kolega me ubi na poslu kad cu mu doneti film,ma ja mu kazem da nema,nego bioskopski snima,a on pita kad ce rip ?Ja njemu u MARTU.
Katastrofa,gde je mart?
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:37
AcaNe drago mi je da ti se dopao.... konačno NEKO u ovom muškom svetu da mi ne pljuje po Twilightu   
p.s. ako si se samo šalio, zadrži tu informaciju za sebe  
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:50
Pa jel vidis negde smile kod mene?
Cek da ti odgovorim,pa NE,znaci ne salim se.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:53
Pa, ok, ne vidim smajli, ali što se ljutiš odmah na mene jednostavno, nisam navikla da momci imaju pozitivno mišljenje o ovom filmu, a navikla sam da me zezaju.
Nego, što nisi pogledao drugi deo? Nećeš da gledaš očajne verzije ili nisi ni zainteresovan? Jesi li čitao knjige?
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 22:00
Ne ljutim se,nego nisam stavio smile,jer bi mislila da se salim.
Nisam gledao jer necu da upropastim film sa losim snimcima.Kad izadje HD,onda cu gledati ili otici u bioskop,ali posto kod nas u novom sadu nema bioskopa,a onaj na spensu prikazuje filmove od pre par meseci,onda cu ipak cekati mart i odgledati HD.
Nisam citao knjige,jer bas i nemam vremena za knjige.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2009 u 22:45
Joj i ja patim za kinom! Hoće li oni ikada srediti Arenu? (SPENS nikada nisam ni volela)
Šteta za knjige. Zaista su odlične. Mislim vrlo su lake za čitanje, a jako zanimljive....ja sam pročitala po nekoliko puta na srp i na eng naravno na eng su još bolje a čitala sam na eng i poslednju, petu knjigu koju je prestala pisati jer joj je neko skripte postavio na net....
|
Objavio: Paradox_Lik
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 15:11
Apsolutno vredjanje inteligencije.Ne postoji,niti ce postojati "horor"(give me a break!) film koji ce kod mene izazvati manje paznje i degutatniji feeling od ovog piece of sh*ta! Ne postoji pi*ka koja bi me naterala da s njom ovo gledam u bioskopu
|
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 15:18
Izvini, a gde si ti pročitao da je ovo horor? Drama, romanse, fantasy... Ko je uopšte ovde spominjao da je horor u pitanju?
|
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 15:35
Vukodlaci,vampiri......Ma,vazi.Zapravo je rimejk Carobnjaka iz Oz-a. Mojne da si smesna.Samo mi reci u cijem si klanu:Edwardovom ili onog drugog lika?
|
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 16:18
Paradox_Lik piše:
Vukodlaci,vampiri......Ma,vazi.Zapravo je rimejk Carobnjaka iz Oz-a.Mojne da si smesna.Samo mi reci u cijem si klanu:Edwardovom ili onog drugog lika?
|
Iskuliraj malo,ako se tebi ne svidja ne mora znaciti da je los film!
Cifre sve govore.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Buki
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 16:27
Cifre rijetko kad nešto govore, obično je to uvijek suprotno u ovakvim slučajevima.
Nisam još odgledao film, ali iznenađen sam ovakvim uspjehom filma, tim više što je prvi dio bio toliko loš da je to strašno, ovaj nastavak jednostavno mora biti bolji. 
Spominju se vukodlaci i vampiri? Iako je glupo uspoređivati, ovaj film nije ni do koljena jednom Underworld-u.
|
Objavio: xyd
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 17:10
|
slazem se da je underworld prvi deo je mnooooogooo dobar film!!! drugi je takodje dobar dok treci me je malo razocarao jer nisu u celom filmu nista novo rekli, sve sto se desilo u trecem delu vec je bilo ispricano u prvom i drugom. a i u trecem delu nema Kate Backingsale :((((((((((
a sto se tice ovog nastavka posteno mislim da ce da bude dosta losi od prvog dela. ali da ne pricam unapred. a kad smo vec kod toga da brojke sve govore ovaj film na imdb-u ima 4.5 ocenu
|
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 17:12
xyd piše:
slazem se da je underworld prvi deo je mnooooogooo dobar film!!! drugi je takodje dobar dok treci me je malo razocarao jer nisu u celom filmu nista novo rekli, sve sto se desilo u trecem delu vec je bilo ispricano u prvom i drugom. a i u trecem delu nema Kate Backingsale :(((((((((( a sto se tice ovog nastavka posteno mislim da ce da bude dosta losi od prvog dela. ali da ne pricam unapred. a kad smo vec kod toga da brojke sve govore ovaj film na imdb-u ima 4.5 ocenu |
pa nece im imdb dati hleba....
- Armin van Buuren
|
Objavio: nikzilic
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 18:54
Jiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaa, napokon sa dočepala karata, sutra idem da gledam na velikom platnu 
Ljudi dragi ovo je totalna ludnica u kinu, kao da se nešto besplatno dijeli. Ostala sam zatečena kad sam vidjela da su skoro sva sjedala rezervirana za sutra. Mislim prva tri reda su slobodna 
|
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 22:36
Paradox_Lik piše:
Vukodlaci,vampiri......Ma,vazi.Zapravo je rimejk Carobnjaka iz Oz-a. Mojne da si smesna.Samo mi reci u cijem si klanu:Edwardovom ili onog drugog lika?
|
Pa ako su u filmu vukodlaci i vampiri ne znači da je u pitanju horor...ili je tebi žao što nije horor?
Mislim da je uspeh ovih filmova, u velikoj meri, baš zato što se vukodlaci i vampiri predstavljaju "normalnijim", odnosno pokušavaju se predstaviti ne kao čudovišta, već kao žrtve okolnosti koje pokušavaju da svoj život učine koliko god je to moguće "normalnim". Pokušaj da povučeš paralelu....neko ko je npr greškom oboleo od neke zarazne bolesti(ne svojom greškom)....može biti besan na ceo svet i svetiti se svima odreda, a može pokušati da živi normalno...ili možda, neko zbog nečeg nenamernog završi u zatvoru(primenio traspassing low npr)...preživljava kako zna i ume...da li je kriv ako pokuša da ostane "pošten" koliko god mu okolnosti dozvoljavaju? Ili je to mana?
Ja lično nisam ni u jednom "klanu". Bila bih verovatno u klanu vampira da nisam pročitala knjige(čisto ženski jer su elegantniji, prefinjeniji i slično), ali ne volim da budem površna u nečemu što mi se dopada te sam ih pročitala, vrlo detaljno i nekoliko puta. Upravo su me one i navele da shvatim kako su i vampiri i vukodlaci "žrtve", što ti filmovi ne mogu pokazati. I odlično je oslikano u knjigama upravo to kako različiti ljudi različito prihvataju svoju sudbinu.
To što se tebi ne sviđa film ja mogu da prihvatim. Ne razumem zašto ti ne možeš obrnuto, tj da postoje mnogi ljudi kojima se film sviđa? tebi to pokazuje stepen nečije inteligencije? Onda više nemamo o čemu da razgovaramo......
|
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2009 u 22:41
Btw, od kud vam ideja da upoređujete Twilight i Underworld Twilight: drama, fantasy, romance, thriler
Underworld: action, fantasy, sci-fi, thriler
mislim, nemojte da mešate babe i žabe, molim vas
|
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2009 u 01:13
bojanadj piše:
Paradox_Lik piše:
|
Pa ako su u filmu vukodlaci i vampiri ne znači da je u pitanju horor...ili je tebi žao što nije horor?
Mislim da je uspeh ovih filmova, u velikoj meri, baš zato što se vukodlaci i vampiri predstavljaju "normalnijim", odnosno pokušavaju se predstaviti ne kao čudovišta, već kao žrtve okolnosti koje pokušavaju da svoj život učine koliko god je to moguće "normalnim". Pokušaj da povučeš paralelu....neko ko je npr greškom oboleo od neke zarazne bolesti(ne svojom greškom)....može biti besan na ceo svet i svetiti se svima odreda, a može pokušati da živi normalno...ili možda, neko zbog nečeg nenamernog završi u zatvoru(primenio traspassing low npr)...preživljava kako zna i ume...da li je kriv ako pokuša da ostane "pošten" koliko god mu okolnosti dozvoljavaju? Ili je to mana?
Ja lično nisam ni u jednom "klanu". Bila bih verovatno u klanu vampira da nisam pročitala knjige(čisto ženski jer su elegantniji, prefinjeniji i slično), ali ne volim da budem površna u nečemu što mi se dopada te sam ih pročitala, vrlo detaljno i nekoliko puta. Upravo su me one i navele da shvatim kako su i vampiri i vukodlaci "žrtve", što ti filmovi ne mogu pokazati. I odlično je oslikano u knjigama upravo to kako različiti ljudi različito prihvataju svoju sudbinu.
To što se tebi ne sviđa film ja mogu da prihvatim. Ne razumem zašto ti ne možeš obrnuto, tj da postoje mnogi ljudi kojima se film sviđa? tebi to pokazuje stepen nečije inteligencije? Onda više nemamo o čemu da razgovaramo......
|
Ama,ne mozes me ubediti da nema horor elemente,pa to ti je :) Paralela tti je na mestu,ali suvisna.U brojnim hororima su odredjene scene i dogadjaji korisceni za svojevrsnu metaforu i simboliku.Po tvojoj logici onda se i ne bi trebalo smatrati istim?Zasto ne?Zato sto imaju neku "dubinu",i ne igraju na kartu puke jeze,strave,bla,bla? Polanski je snimio nekoliko psiho-horora,maltene bez ijedne scene explicitnog nasilja,vesto ostavljujuci ljudskoj imaginaciji da odardi pos'o.O tome se radi....nasoj imagnaciji,kojoj,kad ugleda na platnu vampire i vukodlake,automatski vrati u detinjstvo i ilustruje sve te strahove koje smo pretpeli gledajuci/slusajuci price o tim mitskim bicima. "Frankenstein" je odlican primer tvog pocetnog argumenta-stvorenja koji je direktni plod ljudske izopacene ambicije,koji se neuspesno pokusava uklopiti u sredinu.Film je HOROR klasik. .................
Drugi deo posta ti je kontradiktoran.Sto?Jer si i sama elaborirala da je uspeh filma baziran na podlozi u vidu knjiga,a ne strukturi price.Knjige su imale brojne fanove,koji su i logicno pohrlili da vide filmsku ekranizaciju.Drugi deo tajne uspeha filma se sastoji u besomucnom promovisanju njegovih "zvezda",preko kanala poput "E!" i sl.(ekvivaletni nasim "Skandalima","Svetovima",itd) u sex simbole,te su i popaljene klinke,neupucena u egzistenciju knjiga,navalile da pare oci.Kak'e trbusnjake ima Taylor,aaaa?:D Dakle,"veliki uspeh" ovih filmove se ne bazira na tematici,vec na podlozi(hit knjigama) i odlicnom marketingu :P
Packa za lika sa biserom decenije:"Cifre sve govore".
P.S.Itekako mogu prihvatiti da se nekima ovakvi filmovi svidjaju.Iznao sam SUBJEKTIVNO misljenje,na koje si odreagovala.Hmmm,bice da si ti ta koja namece misljenja ;-D.
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2009 u 09:03
oke sad si ga nasro samo da si zametes trag. slazem se ja s tobom u svemu, al brate sta je previse previse. cisto se radi o tome da otkad je harry potter poceo zgrcati pare i pare u kinima filmska industrija nije ista. snimit ce i govno s plastem kako spasava svijet od zle muhe ako ce im to donijet zaradu.
a sto se tice horror elemenata, ovaj film igra upravo na kartu nedavne popularizacije vampira/vukodlaka. i da, sve je pocelo underworldom, tj popularizacijom likova iz world of darkness fransize koji ih je predstavio kao akcijske junake u pripijenoj kozi/divlje spartance iz filma 300, s trbusnjacima do vrata koji imaju laganih problema s testosteronom. kad sam ja gledao taj film nitko nije znao ni da je sniman, ali od tad je sve krenulo nizbrdo. na stranu sto ja volim underworld i sto mi je super, film je cista suprotnost tematici filmova s vampirima i vukodlacima unazad 50 god.
a sto se tice twilighta, kad jednom shvatite i prihvatite publiku za koju je film sniman (zene od 13 do 50 i feminizirane muskarce) tada cete bez problema prihvatiti sve elemente koji se pojavljuju u filmu, s kojim se naravno ne morate sloziti (kao nor. ja). bilo mi je dosta sto sam jednom proso torturu, a znate kako se kaze "fool me once shame on you, fool me twice shame on me". al bez obzira na sve i dalje ostaje ona da se o ukusima ne raspravlja.
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2009 u 09:12
Sentinel piše:
oke sad si ga nasro samo da si zametes trag. slazem se ja s tobom u svemu, al brate sta je previse previse. cisto se radi o tome da otkad je harry potter poceo zgrcati pare i pare u kinima filmska industrija nije ista. snimit ce i govno s plastem kako spasava svijet od zle muhe ako ce im to donijet zaradu.
a sto se tice horror elemenata, ovaj film igra upravo na kartu nedavne popularizacije vampira/vukodlaka. i da, sve je pocelo underworlodom, tj popularizacijom likova iz world of darkness fransize. kad sam ja gledao taj film nitko nije znao ni da je sniman, od tad je sve krenulo nizbrdo. na stranu sto ja volim underworld i sto mi je super, film je cista suprotnost tematici filmova s vampirima i vukodlacima unazad 50 god.
a sto se tice twilighta, kad jednom shvatite i prihvatite publiku za koju je film sniman (zene od 13 do 50 i feminizirane muskarce) tada cete bez problema prihvatiti sve elemente koji se pojavljuju u filmu. al bez obzira na sve i dalje ostaje ona da se o ukusima ne raspravlja.
|
100 % se slažem. Moj je stav da je film sranjčina teška, i nema šanse da ga promeni velika zarada istog. Zaradu i donose ove grupacije koje si naveo. To naravno nije dovoljno da ton na forumu bude ovakav, tako da... opušteno ljudi. Je*em vam film... 
-------------
|
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2009 u 09:40
@Paradox Znam da će biti da nastavljam diskusiju, ali oprosti- žensko ne zna ućutati, pa to ti je  Vidiš, meni je ovaj film "legao" jer su mi se i kao detetu sviđale priče o vampirima i drakulama i nikada te filmove i priče nisam doživjavala kao horore. A u tim pričama najjači utisak su mi uvek ostavljale upravo priče kako su oni postali to što jesu i kako su naučili da žive sa tim,odnosno kako su neki od njih sudbinu prihvatali lakše a neki teže, samim tim neki su bili "manja" a neki "veća" čudovišta. To je verovatno razlog zašto je meni Twilight saga "draga", tj skorz mi odgovara kompletna priča. Zašto je film doživeo uspeh? Zašto veliki broj današnjih filmova doživljava uspeh, iako većina nas im ne bi dali ni ocenu 3/10 ? To je pitanje u koje ne bih ulazila. Ženama(koje znam, naravno) se film dopao je iz razloga koji sam već pisala u prethodnoj temi : Stefani je stvorila lik idealnog mušarca....svaka žena od 13 do 55 uživa da to gleda...svidelo se vama momcima to ili ne...to je sve...
Ti jesi izneo svoje mišljenje, ali iskreno, način na koji si ga izneo meni nije delovao samo kao "iznošenje" ličnog stava, jer kad god neko koristi reč inteligencija, a raspravlja o nekoj umetnosti, ja se malo štrecnem. Tako da,oprosti ako si pomislio da ti namećem svoje mišljenje i stav, jer mi to nije bila namera. Obično, ako o nečemu nešto znam malo više od drugih ja se trudim da to podelim sa njima, bez namere da ikoga ubeđujem, već čisto da bi dobili malo širu sliku (u ovom slučaju to se odnosi na činjenicu da sam pročitala knjige za razliku od većine na ovoj temi, pa smatram da ipak o samoj ideji i priči znam malo više- što opet ne znači da sam u pravu, ali slobodno me razuverite. Uvek sam se rukovodila onom "samo budala nikada ne menja mišljenje", tako da meni ne možete umanjiti emociju prema ovim knjigama i filmu, ali mišljenje.....ko zna, sve je moguće ?!)
@ Sentinel, i opet, dragi 
@Čudak ... i ja tebe volim 
|
Objavio: 2012
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2009 u 21:56
|
naviknite se...knjiga ima još nastavaka pa dok svima ne dosadi ko Harry Potterr i gospodar prstenova ništa....
|
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2009 u 14:23
@Sentinel,ne kaki,bolan.Ako ti je dosadno,dacu ti citavu paletu filmova za koje mi treba prevod,pa se zanimaj:P:D
Ja sam najmanje diskutovao o filmu,a ponajvise o tome zasto bih se pored drama/romance/fantasy/peace of sh*t/garbage/waste of time & slow internet connection,trebalo stajati i horor :) Izneo sam svoje argumente,i to je to:P @Bojana,draga,dokle god ja svakog ponaosob ne citiram i atakujem recenicama tipa:"Jesi lud,dje ovo da ti se dopadne",ili"Kako mozes gotiviti ovo njesra",ja,ipak,iznosim samo svoje neko misljenje i zakljucak;)
Cuj sad ovog lika "dok ne padnu teske reci"?!Nidje veze! Ja volim da ubacim malo cinizma i sarkazma u konverzaciji,ali se granica zna;pogotovo kad je dama u pitanju;-D Bojana (grlim).Imas kafu od mene;uslovi: Da nisi maloletna i da si iz Bg-a(sifra: ocajan sam) Hahaha:P
|
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2009 u 14:48
Ah, kolega, vratio si se (Čudak mojne da mi diraš temu  )
Prvo:
Paradox_Lik piše:
@Sentinel,ne kaki,bolan.Ako ti je dosadno,dacu ti citavu paletu filmova za koje mi treba prevod,pa se zanimaj:P:D |
Ne diraj mi Sentinela (koji haos ako neko samo pomisli da Sentinelu treba advokat ili neko da ga brani. Izvini, Senti, dušo, ali bilo je jače od mene )
Drugo, mnooogo bitnije, nikad nemoj reći da ti treba prevod za neki film osim u temi predviđenoj za to, pogotovo u kombinaciji sa Sentinelovim nickom (ovo je za tvoje dobro, veruj mi )
Paradox_Lik piše:
Ja sam najmanje diskutovao o filmu,a ponajvise o tome zasto bih se pored drama/romance/fantasy/peace of sh*t/garbage/waste of time & slow internet connection,trebalo stajati i horor :) Izneo sam svoje argumente,i to je to:P |
Pa sam si rekao, nekome samo postojanje vampira i vukodlaka u filmu odmah znači i horor. Po meni, napravili su grešku.
(Jeeee, slažemo se bar u jednoj stvari )
Paradox_Lik piše:
@Bojana,draga,dokle god ja svakog ponaosob ne citiram i atakujem recenicama tipa:"Jesi lud,dje ovo da ti se dopadne",ili"Kako mozes gotiviti ovo njesra",ja,ipak,iznosim samo svoje neko misljenje i zakljucak;) |
Naravno! I na to imaš puno pravo....ja bih te molila samo da sledeći put preskočiš kombinacije "intelignecija i ukus", ako nije problem 
Paradox_Lik piše:
Cuj sad ovog lika "dok ne padnu teske reci"?!Nidje veze! Ja volim da ubacim malo cinizma i sarkazma u konverzaciji,ali se granica zna;pogotovo kad je dama u pitanju;-D
|
I opet
Molila bih te da se Alfi ne obraćaš sa "ovaj lik" . Mislim, takve izjave mene vređaju, o njemu ne bih ni da govorim   
(ovaj put opraštamo jer si još nov na forumu   )
Paradox_Lik piše:
Bojana (grlim).Imas kafu od mene;uslovi: Da nisi maloletna i da si iz Bg-a(sifra: ocajan sam) Hahaha:P
|
Uh, sad....pa još se ne znamo da bi se grlili može li za početak?

Što se tiče uslova: ne nisam maloletna ali nisam ni iz Beograda (šifra: žaVo mi je )
|
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2009 u 17:02
nema ljutnje,ali brisem sve sto nema veze sa filmom
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2009 u 18:12
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2009 u 20:04
AcaNe, sad i tebi da reknem mojne da mi diraš temu...ustvari, molim ceo am deo da mi ne dira temu    
Da ti "prevedem" Čudakov poslednji post....kakav film tema je još i dobra   
|
Objavio: jelbos
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2009 u 10:59
film nije bez razloga zaradio toliko novca,mislim da je vrijeme u kom zivimo i nedostatak romantike i zastitnickog vitestva kod muskaraca upravo doprinijela ovolikoj popularnost
|
|