Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

„Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 15:43
Novi film iz vampirske sage "Mlad Mjesec" zaradio je 72,2 miliona dolara prvog dana prikazivanja u sjevernoameričkim bioskopima i potukao raniji rekord koj je držao "Mračni vitez", posljednji iz serijala o Betmenu.

Prošlogodišnji hit, "Betmen", prvog dana prikazivanja imao je zaradu od 67,2 miliona dolara. Ukoliko nastavi tim tempom, stručnjaci predviđaju da bi lako mogao da postavi novi rekord u zaradi za prvi vikend, koji zasad drži "Mračni vitez", a koji iznosi 158,4 miliona dolara."Mlad Mjesec" je drugi film iz serijala zasnovanog na romanima Stefani Majer. U njemu se nastavlja priča o romansi dvoje tinejdžera, djevojke (Kristen Stjuart) i vampira (Robert Patinson), u koju se upliće vukodlak (Tejlor Lotner).

Uradio sam rename teme „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda

by AcaN

Ažurirao AcaN - 26.Studeni/Nov.2009 u 22:19
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 22:59
omfg...
pa di ce ovaj svijet...
tinejdzerice vladaju njime!!!! a emoicni glavni glumci su IN...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2009 u 03:36
jeste da glavna glumica nije bas neka lepotica, al mogli da nadju neku njenu lepsu sliku da stave od ove!!! mnogo je ruzno ispala...
Na vrh
xraven13 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xraven13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2009 u 13:45
Zna netko koji torrent ima kvalitetniju snimku : imagine ili telesync??
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2009 u 15:20
Ja imam Imaginov rip i mislim da je bolji od telesync jer prosli put kada sam skinuo jednog filma R5 Imagine bas je slika bila super...
Na vrh
asset View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asset Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 12:11

Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

jeste da glavna glumica nije bas neka lepotica, al mogli da nadju neku njenu lepsu sliku da stave od ove!!! mnogo je ruzno ispala...

trebalo je lepsu da nadju, uopste mi se ne svidja, gledala sam je u prvom delu, mada fino glumi

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:17
„Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda

Mladi mesec“ je za svoj debi vikend u severnoameričkim bioskopima zaradio 140,7 miliona dolara (sa zaradom iz ostatka sveta ukupno 258,8 milona - iz 25 zemalja 118,1) i tako definitivno premašio očekivanja, čak i kada je postavio rekord po zaradi za jedan dan (72,7).

Tako se plasirao na treće mesto liste filmova svih vremena sa najboljim vikend debijem - iza „Mračnog viteza“ (158,4) i „Spajdermena 3“ (151,1), mada su oni stizali u letnjem periodu kada je posećenost bioskopa u SAD veća. Takođe, „Mladi mesec“ je jedini na listi deset filmova sa najvećom zaradom koji nije stigao tokom leta u bioskope, pa će zato biti naročito interesantno videti kako će proći treći deo - „Pomračenje“ koji je planiran za 30. juni sledeće godine.

„Mladi mesec“ je već u subotu zabeležio pad u gledanosti od 40,8 odsto, kao i prvi deo „Sumrak“, ali mu to nije smetalo da zabeleži još par rekorda - najbolji debi svih vremena u novembru i najbrži film koji je stigao do zarade od 100 miliona dolara. Očekuje se da tokom ove nedelje „Mladi mesec“ nadmaši 193 miliona dolara ukupne zarade svog prethodnika „Sumraka“. Prema prvim podacima 80 odsto publike su činile devojke, a 50 odsto njih je bilo mlađe od 21 godinu.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:43
Glavna glumica nije neka ljepotica, bahhh.
Što bi trebala biti cicata plavuša ili...
Pročitajte knjigu dragi moji pa bi vidjeli da je žena točno to, idealna za tu ulogu.
A što se tiće njene ljepote, žena je predivna, jednostavna, sex-i, tajnovita i kako glumi ( pokreti , mimika lica i sve je savršeno ).
Očito jednostavne i normalne žene više nisu u modi, već umjetne i modificirane, ali kad se oženite modificiranom onda patite i žalite. Jadni

Pazite što želite i pazite koga osuđujete, pogledajte se u ogledalo pa onda sudite.

Film treba malo dublje shvatiti, a ne ga površinski prihvatiti

Ažurirao nikzilic - 26.Studeni/Nov.2009 u 22:45
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 22:59
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Uradio sam rename teme „Mladi mesec“ postavio nekoliko rekorda

by AcaN

Thumbs Up

Au kolika se fama digla oko ove slike, ne razumijem što, ja sam postavio prvu sliku, a ne znam što joj faliConfused, evo još jedne slike, mada ne znam zašto je to uopšte bitno....

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2009 u 23:58

Ni meni brate nije jasno. Oko glupog filma... Mislim, pazi...jel' bi se ti zaljubio u sendvič? Ne bi, normalno. Znači, glupost žešća.

Što se tiče devojke, meni ok izgleda, to je moj tip žene. Malo manje tupava faca, ali to je u principu to. LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 00:02
^^LOLLOL

Ma super đevojka, kažu i da je poštena i dobra ko 'ljeb, za kuće ne znam šta bi iko bolje tražio...LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 01:09
Vas dvojica, ne dirajte mi film mrgud

LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 07:04

Ne brini, ja ga više ne pipam ni grabuljama aaa

LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 20:00
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Vas dvojica, ne dirajte mi film mrgudLOL

ja sam jedan od redjih muskaraca kojima se ovaj film svidja,mislim prvi deo,ovaj nisam gledao.

Kolega me ubi na poslu kad cu mu doneti film,ma ja mu kazem da nema,nego bioskopski snima,a on pita kad ce rip ?Ja njemu u MARTU.

Katastrofa,gde je mart?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:37
AcaNe LOL  drago mi je da ti se dopao....hihihihi  konačno NEKO u ovom muškom svetu da mi ne pljuje po Twilightu LOLLOLLOL

p.s. ako si se samo šalio, zadrži tu informaciju za sebe LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:50
Pa jel vidis negde smile kod mene?

Cek da ti odgovorim,pa NE,znaci ne salim se.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 21:53
Pa, ok, ne vidim smajli, ali što se ljutiš odmah na mene Unhappy  jednostavno, nisam navikla da momci imaju pozitivno mišljenje o ovom filmu, a navikla sam da me zezaju.Big smile

Nego, što nisi pogledao drugi deo? Nećeš da gledaš očajne verzije ili nisi ni zainteresovan? Jesi li čitao knjige?

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 22:00
Ne ljutim se,nego nisam stavio smile,jer bi mislila da se salim.

Nisam gledao jer necu da upropastim film sa losim snimcima.Kad izadje HD,onda cu gledati ili otici u bioskop,ali posto kod nas u novom sadu nema bioskopa,a onaj na spensu prikazuje filmove od pre par meseci,onda cu ipak cekati mart i odgledati HD.

Nisam citao knjige,jer bas i nemam vremena za knjige.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 22:45
Joj i ja patim za kinom! Hoće li oni ikada srediti  Arenu? (SPENS nikada nisam ni volela)

Šteta za knjige. Zaista su odlične. Mislim  vrlo su lake za čitanje, a jako zanimljive....ja sam pročitala po nekoliko puta na srp i na eng Embarrassed  naravno na eng su još bolje Big smile a čitala sam na eng i poslednju, petu knjigu koju je prestala pisati jer joj je neko skripte postavio na net....

Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 15:11
Apsolutno vredjanje inteligencije.Ne postoji,niti ce postojati "horor"(give me a break!) film koji ce kod mene izazvati manje paznje i degutatniji feeling od ovog piece of sh*ta!
Ne postoji pi*ka koja bi me naterala da s njom ovo gledam u bioskopuWacko

Ažurirao Paradox_Lik - 28.Studeni/Nov.2009 u 15:13
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,139 sekundi.