Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - slova i tipkovnice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

slova i tipkovnice

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
IonX View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IonX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2009 u 21:14
Prevode otvaram samo sa SW.
Ako kvačica ima, ja ću ih (kao u 90% slučajeva) videti.

Međutim, trebalo bi neko ("stručniji" od mene, sa više iskustva s prevodima) da proveri, možda je pitanje u encodovanju, a možda neki ljudi prekucavaju u notepadu...

Ako se utvrdi "zakonitost", može se novima pomoći u startu.

Ažurirao IonX - 23.Studeni/Nov.2009 u 21:16
Na vrh
robokop View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robokop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2009 u 21:30
Ajme meni, koliko tekstova, a nisam ništa loše mislio. Samo sam želio malo potaknuti članove da koriste (koliko je god to moguće) više gramatičke stvari. Ako napr netko napiše u nekoj rečenici riječ "Ios" ja ne znam je li se misli na "loš", "još" ili nešto treče. Zato sam bio spomenuo i slovo
" l ". A što se tiče č, ć, š.... a nekome ne smeta, a meni da. Pozdrav.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2009 u 21:34
Originalno postovano od strane robokop robokop piše:

Ajme meni, koliko tekstova, a nisam ništa loše mislio. Samo sam želio malo potaknuti članove da koriste (koliko je god to moguće) više gramatičke stvari. Ako napr netko napiše u nekoj rečenici riječ "Ios" ja ne znam je li se misli na "loš", "još" ili nešto treče. Zato sam bio spomenuo i slovo
" l ". A što se tiče č, ć, š.... a nekome ne smeta, a meni da. Pozdrav.

Do greske kod slova " l ". a trebalo bi biti l, ne dolazi zbog rucnog kucanja, bar ne u vecoj mjeri,

vec je to zbog ripovanja titla sa programom SubRip, a izgleda da vecini promakne opcija s 

kojom se to lako sredi a to je: Post OCR Correction. Znaci... samo 1 click vise Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Vlada.J. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vlada.J. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 12:52
Ne znam da li je ovo dobro mesto za moje pitanje ali evo da kazem u cemu je problem. Koristim u zadnje vreme GOM player pokazao se kao dobar ali je problem sto ne cita ili je bar to samo slucaj kod mene zakosena slova. Kada isti titl probam sa drugim playerom zakosena slova se vide a u GOM player ne. Prikaze one znake koji su u titlu postavljeni da bi se videala zakosena slova. Samo sto koliko sam primetio svi drugi playeri pokrecu Vob Sub a Gom player ne.
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 17:46
ja ne razumijem čemu gom player kada postoji media player codec pack ili kak se već zove sa bsplayerom. savršena opcija. jednostavno, praktično.. odlično.

e da ii mene oduvijek zanima taj fenomen sa č slovima. zašto se nekad jednostavno pretvore u ae?? čudno. jako čudno.

robokop nemoj se puno zabrinjavati, ovdje ti je osjetljiva ekipa. nemoj puno pisati prigovore jer to niš ne važi. moraš biti zadovoljan i kuš ili ćeš najebati. ''kupac je uvijek u pravu'' iliti ''pogreške su uvijek opravdane''! heheheh :))

Ažurirao oblak24 - 29.Studeni/Nov.2009 u 17:48
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 17:54
Apsolutno netočna konstatacija kolegice. Uvijek smo spremni pomoći, ali ovdje se radi o osnovnim stvarima o kojima smo pisali već 1000000 puta. Samo je potrebno malo pogledati po forumu... Wink
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 18:14
Originalno postovano od strane oblak24 oblak24 piše:

robokop nemoj se puno zabrinjavati, ovdje ti je osjetljiva ekipa. nemoj puno pisati prigovore jer to niš ne važi. moraš biti zadovoljan i kuš ili ćeš najebati. ''kupac je uvijek u pravu'' iliti ''pogreške su uvijek opravdane''! heheheh :))

Ne siri dezinformacije devojcice.

@ Robokop slobodno pitaj sve sto te zanima. Wink
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 18:19
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Apsolutno netočna konstatacija kolegice. Uvijek smo spremni pomoći, ali ovdje se radi o osnovnim stvarima o kojima smo pisali već 1000000 puta. Samo je potrebno malo pogledati po forumu... Wink

tu si u pravu. svi ste spremni pomoći i veliko vam hvala za to ali kad je riječ o prigovorima onda čovjek mora obilaziti oko vas kao mačak oko vruće kaše. LOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 18:35
Kad bi tako neumorna bila i u citanju tutorijala za programe, ovaj svet bi bio mnogo lepsi LOL
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 18:36
Pošto si ti još uvijek na forumu, to očito nije točno LOL 
Što sam god pitala uvijek sam dobila savjet i odgovor, a prigovarala nisam jer nisam imala zašto. Pozz slatki moj oblačiću mrgud
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 18:36
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Kad bi tako neumorna bila i u citanju tutorijala za programe, ovaj svet bi bio mnogo lepsi LOL

ClapClapClap

Ažurirao bubba ho-tep - 29.Studeni/Nov.2009 u 18:37
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 18:40
hahaha. a šta sam ja sad loše rekla?? Big smile
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 18:45
Nema veze to sto si rekla, da ne spamujemo vise. Nego ti dajem prijateljski savet da umesto 6 sati postavljanja 4 ista pitanja na forumu odvojis 2 sata za citanje tutorijala. Ako ti se spamuje eno kafanice 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.