Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - novi članovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

novi članovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 17:48
LOL LOLLOL

welcome
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 20:15
welcome
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 22:02

"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 08:48
Jučer sam postavio prevod za nip/tuck seriju...jer me je i jedan član pitao...ali vidim da nije objavljen...danas ponovio postupak jer sam mislio možda napravio neki propust...sad čekam..
zanima me u stvari gdje mogu vidjeti ako je moj prevod odbijen...na ovaj sam izgubio nažalost 8 sati rada...vjerujem da iskusni prevodioci to rade puno brže...ako mi je ovaj odbijen bolje da se ostavim svega jer gubim vrijeme za ništa...ako neko zna šta o ovom nek mi javi..pozdrav
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 10:04

prevod ti je odobren 

http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/niptuck/88845.asp

e sad posto vidim da  znas  gde se sta nalazi na forumu posto si  istu poruku iskucao na vise mesta jedno pitanjce da nisi mozda procitao negde  i pravila oko postavljanja prevoda 

lepo smo napisali da  prevod pre objave mora neko da pregleda pa tek onda da odobri 

nekad se na to ceka sat ,nekad par sati nekad i dan ali  uradi se malo strpljenja  a ne spama po forumu

hvala na prevodu i na odvojenom trudu i vremenu 

Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 10:15
Procitao sam dobro pravila...oprostite....ali mene je samo zbunilo jer je taj prijevod koji sam uploadao jučer jednostavno nestao s moje liste titlova pa sam mislio da nije odobren...zato sam danas ponovio postupak...ipak mi nije niko objasnio kako moj prijevod dođe na drugu stranicu za titlove bez mog znanja....lijep pozdrav i još jednom oprostite ako sam pogriješio i prihvatam kritiku..

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.