| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
House M.D (2004) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2011 u 19:15 |
|
Jeli neko pogledao se08ep01 i Screener i kompletnu LOL verziju, ima li velike i znacajne razlike? Da skidam LOL ili nema potrebe?
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
crnnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 25.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 185 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 00:53 |
|
Nisam odgledao screener do kraja, prestao sam posle 5-6 minuta jer su pojedine scene u screeneru izostavljene. Otuda preporučujem da ipak skineš -LOL verziju. Malo ga, kanda, zatupiše u ovoj poslednjoj sezoni. Nadam se da mi se samo čini, ali neće biti Cuddy pa u svakom slučaju neće biti isto. Pauza će biti više nego inače jer je snimljeno svega 17 epizoda, ili tako nekako. |
|
|
Možda spava sa očima izvan svakog zla,
Izvan stvari, iluzija, izvan života, I s njom spava, neviđena, njena lepota; Mozda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2011 u 22:22 |
|
Izgleda ko da imamo Haus drugi deo. I onako su prosle sezone bili pomalo dosadili s dramom povezanu za seficu.
Novi likovi se menu dopadaju, izgledaju prirodnije za te uloge, ali prenasocili pricu sve na Hausu valjda dok ih poveze na redovnu osnovu pa da izadje po koji trik i njihovog rukava. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2012 u 00:25 |
|
EDIT: Producenti su se složili da ne nastave dalje sa snimanjem. Ažurirao Gor@n88 - 10.Veljaca/Feb.2012 u 15:32 |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 02:20 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kazuya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2012 u 04:01 |
|
Ljudi ja nzm kako meni nece lepo da radi prevod za sezonu 3...znaci poludeo sam...skino sam jedno 10 razlicitih prevoda,a seriju sam skino preko torenta svaka epizoda ima 350 mb i hdtv snimak...a da ubrzavam prevod na svakih 5 sec ne pada mi napamet...plz neka pomoc mi dajte neke linkove odakle da skinem,a da su uskladjeni i snimak i prevod za 3 sezonu
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 13:29 |
Ozbiljno? Jel još uvijek planiraju nastavit sa snimanjem ili? Jer ja samo čitam kako serija laganini završava... Btw. 8 sezona mi se nikako ne sviđa. Znači nikako... ![]() Al ga gladam i dalje - ipak je to House... ![]() ![]() ![]() |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 14:08 |
|
Da, završava se u maju. Ne planiraju nastavak. Prvi sat će biti posvećen retrospektivi serije, a onda sledi poslednja epizoda.
Ažurirao Gor@n88 - 10.Travanj/Apr.2012 u 14:10 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |