| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Tema: pitanje za voditeljeObjavljeno: 10.Listopad/Oct.2009 u 19:28 |
|
trazeci titl za film From dusk till down iz 1996 naidjoh na samo jedan.a sto je jos gore ne odgovara verziji koju ja imam.trazeci dalje po vascelom netu nadjoh jos nekoliko koji opet ne odgovaraju.na kraju nadjoh jedan koji odgovara ovoj verziji ali je na engleskom jeziku,sto i nije neki problem za prevesti,ali posto nije potpisan prevodilac ne znam da li smem da ga prevedem i postavim tako,bez potpisa?
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2009 u 19:37 |
|
Zar bas nijedan ne odgovara?: Inace ne vidim smisla da prevodis nesto sto je vec prevedeno, radije prilagodi titl svojoj verziji, vidi u temi Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2009 u 19:43 |
|
hvala.znas kako se kaze "ko pita ....ne dobije ban"
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |