Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa postavljanjem titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa postavljanjem titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasa j1981 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa j1981 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa postavljanjem titlova
    Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 20:38
pozdrav svima. kako da objavim prevod za seriju kad mi u statusnoj poruci stoji objasnjenje da svi titlovi moraju biti u .zip ili .rar formatu. kod mene je ekstenzija .srt a koristim subtitle workshop. hvala unapred.Smile
sasa
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 20:44
Kolega, odgovorio sam ti na e-mail.
Mislim, imaš programe winrar ili winzip, kojima "zapakuješ" taj .srt fajl i to je to.
Na vrh
gamer2009 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gamer2009 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 06:47
e kad smo kod titlova skinuo sam nekoliko filmova i sad sam stavio titlove i neće da mi ništa piše kad film krene ljudi pričaju ali prijevoda nema ajd mislio sam da titl nije u redu pa skinem još jedan no opet,jel  neko zna u čemu je prblem  , filmovi su u AVI formatu.
Ako imaš mogućnosti onda imaš i volje...Ako imaš volje onda imaš budućnost u šaci ;)
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 06:52
Originalno postovano od strane gamer2009 gamer2009 piše:

e kad smo kod titlova skinuo sam nekoliko filmova i sad sam stavio titlove i neće da mi ništa piše kad film krene ljudi pričaju ali prijevoda nema ajd mislio sam da titl nije u redu pa skinem još jedan no opet,jel  neko zna u čemu je prblem  , filmovi su u AVI formatu.

Blago meni, jesi li ih raspakovao, nazvao ih isto kako ti se zove .avi fajl, i stavio titl u folder gde ti je i film?

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.