| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
problem sa postavljanjem titlova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa j1981
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2009 Lokacija: Backi Jarak Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: problem sa postavljanjem titlovaObjavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 20:38 |
|
pozdrav svima. kako da objavim prevod za seriju kad mi u statusnoj poruci stoji objasnjenje da svi titlovi moraju biti u .zip ili .rar formatu. kod mene je ekstenzija .srt a koristim subtitle workshop. hvala unapred.
|
|
|
sasa
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 20:44 |
|
Kolega, odgovorio sam ti na e-mail.
Mislim, imaš programe winrar ili winzip, kojima "zapakuješ" taj .srt fajl i to je to. |
|
|
|
![]() |
|
gamer2009
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 25.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 06:47 |
|
e kad smo kod titlova skinuo sam nekoliko filmova i sad sam stavio titlove i neće da mi ništa piše kad film krene ljudi pričaju ali prijevoda nema ajd mislio sam da titl nije u redu pa skinem još jedan no opet,jel neko zna u čemu je prblem , filmovi su u AVI formatu.
|
|
|
Ako imaš mogućnosti onda imaš i volje...Ako imaš volje onda imaš budućnost u šaci ;)
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 06:52 |
Blago meni, jesi li ih raspakovao, nazvao ih isto kako ti se zove .avi fajl, i stavio titl u folder gde ti je i film? |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |