| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tražim Far Cry |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
X Zero
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
The Bone Colector Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 124 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 00:05 |
|
neznam za vas ali meni igra nije nešt posebno zbod loadinga koji mi ide totalno na živce a čak sam skinuo patch da se loada 25% brže ali ipak živcira
|
|
|
--ChainGang Soldier--
|
|
![]() |
|
defiant1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 13.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 166 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 01:49 |
|
ma super je igra.Definitivno jedna od najboljih fps-a svih vremena.Sporo loada samo prvi put a kad pogines(ja sam pogibao cca. 20-ak puta po nivou haha) loada full brzo.
|
|
![]() |
|
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 11:25 |
|
ELKAZ :
Napisano: 01 Srpanj 2004 u 16:58 | IP Zapisan | Roky,pazi malo! Ovako nešto mi fakat ide na živce...Ovaj topic se definitivno nije nalazio na 1. stranici,što znači da si ga tražio,dakle ZASTARJELO!!! Isto ko da piše NEDIRAJ! Da rezimiram : na svaku temu na kojoj je zadnji post stariji od mjesec+ dana ne postaj dalje jer je to STARO! BTW FCry je pis ov šit!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |