Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim Far Cry
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim Far Cry

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 00:05
neznam za vas ali meni igra nije nešt posebno zbod loadinga koji mi ide totalno na živce a čak sam skinuo patch da se loada 25% brže ali ipak živcira
--ChainGang Soldier--
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 01:49
ma super je igra.Definitivno jedna od najboljih fps-a svih vremena.Sporo loada samo prvi put a kad pogines(ja sam pogibao cca. 20-ak puta po nivou haha) loada full brzo.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 11:25
ELKAZ :
Napisano: 01 Srpanj 2004 u 16:58 | IP Zapisan |

Roky,pazi malo!
Ovako nešto mi fakat ide na živce...Ovaj topic se definitivno nije nalazio na 1. stranici,što znači da si ga tražio,dakle ZASTARJELO!!!
Isto ko da piše NEDIRAJ!
Da rezimiram : na svaku temu na kojoj je zadnji post stariji od mjesec+ dana ne postaj dalje jer je to STARO!

BTW FCry je pis ov šit!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.