Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - splinter cell - pandora tomorrow HELP
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

splinter cell - pandora tomorrow HELP

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
wartool View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wartool Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: splinter cell - pandora tomorrow HELP
    Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 01:41

imam gf2 mx karticu (64mb) i da, izbacuje me na desktop jer kartica ne podrzava pixel shadere. ali cuo sam da postoji nacin da se pokrene igra pomocu 3d analysera samo ga ja ne znam namjestit da uspjesno moze emulirat pixel shadere. sad sam u kurcu do jaja jer non stop mislim da ima nacin da pokrenem igru a ne znam kako!!

pomagajte ljudi!!

Na vrh
vulja View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vulja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 23:04
nije stvar u grafulji,ja imam ATI Radeon 7500LE 64MB,isto ne podržava,ali mogu pokrenut normalno,stvar je u tome da ti ne valja crack,taj problem muči na tisuće ljudi
Vulja
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.