Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitman: Contracts
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitman: Contracts

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nidzom View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitman: Contracts
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 14:03

Ovo ce sigurno biti jedan od najvecih hitova ove godine koji dolaze na PC. Kako se zna izaci ce 20. Aprila ( Travnja ) 2004. pa bih molio one koji je nabave ili dobiju da se jave za razmenu ili za kes! Sta vi mislite o ovoj igrici? Sigurno ce biti O O O D D D L L L I I I C C C N N N A A A !!!

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 15:16
je znam i vidim dolična je kao i svi predhodni. javi mi se na privat. pa bi je mogli dogovoriti.
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
semir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj semir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 15:24
da igra mi se veoma sviđa ija mislim da ce biti među naj
skorpion
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 17:32
Pa mogla bi biti dobra ako opet ne za*ebu ko sa jedinicom.Gledao sam screenshotove,malo je premračna atmosfera.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 21:32
jel ima ko prvi dio???

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 10:10
Jel nabavio tko 3 .dio???
I'll be back
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.