Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Modern Warfare 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Modern Warfare 2

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
harpy21 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj harpy21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 21:38
Nisam još igrao, ali sam gledao onu misiju s rusima na aerodromu, prebrutalno. Kao terorist ubijaš civile na aerodromu, očekujem kontroverzu oko te misije. LOL
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 23:11
evo da javim da sto vise igram, igra je sve bolja i bolja, a i nije toliko kratka uopste, a jos postoje i spec ops misije... extra... jedino sto zauzme skoro 12gb na hdd
i jedan problem koji mi se desio u toku igre - inace sam igru instalirao na win 7 x64 i sve je radilo ok do odredjene misije gde taman kad pocne misija izadje mi neka error poruka tipa da mi je hdd na kom je igra instalirana pun i da treba osloboditi bar 5mb prostora, iako mi je hard na kojoj je igra relativno prazan.
Googlao sam malo i vidim da nisam jedini, ali izgleda tom bug-u nema jos fix-a, a tako ja ajd da probam da komp bootujem u windows xp x64 posto mi je multi-boot,
 i kad sam probao da igru pokrenem i nastavim u win xp x64, sve radi normalno i bez problema, pa tako nastavih ja igricu sav happy...
cisto ako se nekom desi slicna stvar da proba, ako kojim slucajem ima dual ili multi-boot

Ažurirao let4mi - 14.Studeni/Nov.2009 u 23:14
Na vrh
c0rvi1nus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj c0rvi1nus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 20:51

ja prosa na windows xp-u, a sad po mp-u deren na sedmici, mada mp me razocarao malo, jer nema dedicated servera :(                                                                                             Previse se mucin samo da normalnu igru nadjen, pa me malo zivcira to, prije je bilo jednosatvnije i bolje, ali po mom misljenju, cin uberu malo vise para na svima koji ce kupiti original jer zele mp, dedicated serveri se vracaju tako da... samo je pitanje vremena.

P.S. ako ko oce bacit malo mp nek me doda na steam buble47

pomozite drugu jednostavnim klikom:
http://s9.ba.bitefight.org/c.php?uid=32771
http://s5.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=20574

Vengeance...no..not vengeance...this... is punishment.
Na vrh
jawahell View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jawahell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 19:48
Igrao sam CoD 1, 2, 4 i to u klanu, MW1 i multiplayer... i definitivno je MW2 najbolji i najljepši kada je single play u pitanju ...
Šteta kaj su zafrknuli multiplay ali uostalom to ionako ljudi u CoD serijalu sve više izbjegavaju jer haxxori uništavaju smisao :(
Inaće, MW je serijal previše platformski i "shooting" a nema puno do teamplay-a i skilla kao u jedinici i dvojki. Četvorka nažalost slično. No to valjda današnji klinci i traže - samo instant akciju i čim više ispucanih metaka
Bolje umrijeti od litre nego od kapi
Na vrh
jawahell View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jawahell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 19:49
E da - zaboravih napisati: MW2 prošao na Athlon64  3800 (2.4GHz ako se ne varam) sa 9800 (512RAM) i 2 GB RAM-a sa instaliranim Win7 32-bit

IGRA JE FENOMENALNO OPTIMIZIRANA
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 20:00
Originalno postovano od strane jawahell jawahell piše:

Šteta kaj su zafrknuli multiplay ali uostalom to ionako ljudi u CoD serijalu sve više izbjegavaju jer haxxori uništavaju smisao :(

cudno, ja sam nekako uvijek mislio da cod prodaje upravo multiplay...
single playing je tu reda radi
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
jawahell View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jawahell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 09:38
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

cudno, ja sam nekako uvijek mislio da cod prodaje upravo multiplay...
single playing je tu reda radi

Jes, tako je bilo do sada ... nažalost od Cod4 pa nadalje ozbiljni multiplay umire i ostaje samo sporadično napucavanje po serverima ... klanovi se nažalost raspadaju a turniri su isto sve rijeđi jer je sve manji interes :(
Na vrh
ante-sb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ante-sb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 19:36
multy na PS3 je perfektan

[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/25c7882f-9d6a-4100-a0d2-1fb073dc6b1a.png">
Na vrh
david3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj david3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2011 u 22:29
supper multyplay je i na pc-u i ja sam 70 lvl 
->S.A.S<-DEXTER
Na vrh
bojan-kaurin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan-kaurin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2011 u 00:18
Ko sve igra jos multiplayer??
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2011 u 16:29
Evo mene malo sa zakasnjenjem.:) igrao sam neki dan.......Modern Warfare 3.....i igrica me je odusevila.......inace sam rekao sebi da nikad necu igrat one stare call of dutye..... di su ratovi  i te glupposti.,jer me to ne zanima.....ali rekao sam si bas cu probat odigrat ovu trojku i jakooooooo mi se svidja samo sto mi malo kratko traje..oko 6h...... ali odusevljen sam..i zato si skidam odmah ovaj drugi dio...da nadoknadim propusteno...:)
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 15:40
Presao jucer..:)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.