Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows 7 Ultimate 7100 RC
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows 7 Ultimate 7100 RC

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 01:19
Nod 32 radi, ali verzija ESET.NOD32.Antivirus.4.0.314.Final.32-64bit-DPK.
Ne znam samo kako li sam podesio(a mozda i nisam), sad kad upalim pc, adsl se sam konektuje, pokaze redial attempting 1 i odmah se konektujeLOL, sto znaci da mi vise shortcut i ne treba. Imao sam sitnih problema sa MSN mesenger-om danas, nisam mogao da iskljucim mute na mikrofonu, valjda cu sutra i to resiti, ostalo, sve je ok.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 01:24

tarantula1,nisi napisao da li koristiš samo jedan komp. ili imaš umrežen još neki.

Ako imaš samo jedan,onda si u setovanju pri instalaciji uključio - omogućio nekakav network,koji se u gornjem polju vidi kao multiple networks (Objavljeno: 12.Svibanj/May.2009 u 09:20 - IP: 78.3.255.12).To možeš valjda videti u control panel - network and internet - network and sharing center.Probaj da u  - change advanced sharing settings ,isključiš sve opcije za šerovanje.

Koliko se sećam, kod instalacije ne treba omogućiti nikakav network.Čim uključiš mrežni kabl pojavljuje se onakva slika kao što sam postavio - tvoj kompjuter - network (zbog mrežnog kabla) - internet i to je sve.

Uglavnom, ti zapravo nemaš nikakav problem.Tune Up te upozorava da si podložan uticaju sa interneta ili mreže zato što imaš šerovane komponente i prilaz registru sa net-a.Pokušaj ono sa isključivanjem svih opcija za šerovanje tvog kompa,uključi anti-virus i firewal i ne sekiraj se nego uživaj u novom sistemu.S vremenom ćeš mu ući u sve cake i fazone pa ćeš manje da se cimaš oko njega.

Na vrh
tarantula1 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarantula1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 10:19
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

tarantula1,nisi napisao da li koristiš samo jedan komp. ili imaš umrežen još neki.

Probaj da u  - change advanced sharing settings ,isključiš sve opcije za šerovanje.

uključi anti-virus i firewal i ne sekiraj se nego uživaj u novom sistemu.S vremenom ćeš mu ući u sve cake i fazone pa ćeš manje da se cimaš oko njega.

Imam samo jedan komp.

Sve opcije za sharing su isključene.

Pijem tablete za smirenje pa se ne sekiram punoSmile  Mala šala.

E sad ovako , koristim Nero 7.5.9.0 ultra edition  radi bez greške.Clap

Anti virus Avira freeClap

Tune up 2009 ne smiješ napraviti update jer se nešto sje.. pa poslije više ne radi.Cry

Da se nadopunim nikako ne instalirati program SUPERAntiSpyware .Nakon instalacije se cijeli sistem sruši (plavi ekran smrti) osobno provjerio u 2 navrataNuke

Ažurirao tarantula1 - 16.Svibanj/May.2009 u 10:56
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 12:35
ja hocu samo njega da imam na c: da li moze da se instalira iz bios-a kao xp ili moram iz windowsa,da pokrenem instalaciju i da li ima format c:
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 13:12
moze acane ja ga stavio na lap top samo na c ko obican sistem i jedini na kompu 

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 13:42
e to mi je bitno,jer inace hdd mi je podeljen na 2 dela i na c ce biti 7,a na d xp sp3
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 19:21
Instaliro sam x64 verziju i radi lepo,ali i dalje nemam drajvere za stampac canon lbp2900,sa sagem modemom sam imao problema,ali sam stavio vista drajvere i radi.Jedini problem imam sa firefox-om,jer ne mogu da instaliram Adobe Flash Player,ima firefox bug sa x64 verzijom,tako bar ljudi kazu na raznim forumima,a sa IE radi bez problema.

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 19:40

Zato sam na početku i napisao da sam izbegao 64-bitnu verziju,tj.zbog drajvera za periferne uređaje za koje ne postoje drajveri u 64-bitnoj verziji.Jedina prednost 64b trenutno je što prepoznaje i radi sa memorijom većom od 4Gb.Znači kome je samo to bitno,da nakači recimo 16Gb ram-a i da mu neke igrice prosto jure,onda je to OK.Gotovo svi programi koje većina nas smrtnika koristimo su pisani za 32-bitni windows i prelazak na 64-bitni je nepotreban u tom kontekstu sve dok se ne pojave 64-bitne verzije.

Cilj mog posta je bio da ljudi polako prelaze na sedmicu ,sa što manje frustracija.U tu svrhu je 32-bitni sasvim dovoljan.Uglavnom je moguće naći drajvere,većina programa lepo radi,što znači da će prelazak biti manje bolan i frustrirajući u odnosu na 64-bitni.Kasnije će već doći do lakšeg prelaska na 64-bitni,tj.kada se najzad pojavi i odgovarajuća softverska podrška.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 19:49
pa prvenstveno sam i stavio x64 jer imam 4gb memorije i ni zbog cega drugog.

- Armin van Buuren

Na vrh
rad2905 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rad2905 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 22:12
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

brzi je od viste  lepse izgleda od xp a pritom zadrzao njegovu  funkcionalnost na dobrom je putu da me  pridobije 

topla preporuka jos jednom

aj javi  kad  ga probas sa igricom kako se ponasa  pa  da  je stavim i na  desktop

e da  meni jedino na njoj nije  hteo nod 32 3072b da radi  bem li ga to ali skinu cu kaspera koji je kolko sam skapirao free tokom probe

Kod mene NOD32 antivirus v.4 radi super. (plaćena verzija, validan kod) i to 64bit
Na vrh
rad2905 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rad2905 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 22:19
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Zato sam na početku i napisao da sam izbegao 64-bitnu verziju,tj.zbog drajvera za periferne uređaje za koje ne postoje drajveri u 64-bitnoj verziji.Jedina prednost 64b trenutno je što prepoznaje i radi sa memorijom većom od 4Gb.Znači kome je samo to bitno,da nakači recimo 16Gb ram-a i da mu neke igrice prosto jure,onda je to OK.Gotovo svi programi koje većina nas smrtnika koristimo su pisani za 32-bitni windows i prelazak na 64-bitni je nepotreban u tom kontekstu sve dok se ne pojave 64-bitne verzije.

Cilj mog posta je bio da ljudi polako prelaze na sedmicu ,sa što manje frustracija.U tu svrhu je 32-bitni sasvim dovoljan.Uglavnom je moguće naći drajvere,većina programa lepo radi,što znači da će prelazak biti manje bolan i frustrirajući u odnosu na 64-bitni.Kasnije će već doći do lakšeg prelaska na 64-bitni,tj.kada se najzad pojavi i odgovarajuća softverska podrška.

I ja sam entuzijastički instalirao 64bit verziju, i razočarao se. Prvenstveno sam to uradio zbog Adobe CS4, navodno pisanog posebno za 64bit sisteme. Kad, ono, jadac. Samo je Photoshop 64-bit i ništa drugo! Upravo dok pričamo skidam 7micu 32 bit...
Sjajan OS. Ne radi baš sve kako treba, ali je fakat brži od xp-a. Biće ovo zaista, posle Viste, pun pogodak.
Moram da priznam, da potpadam pod iskušenje da ovo bude prvi OS koji ću legalno da kupim od Bila...
Na vrh
rad2905 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rad2905 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 22:20
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

pa prvenstveno sam i stavio x64 jer imam 4gb memorije i ni zbog cega drugog.
Ne bih da razočaravam, ali lepo piše VEĆIM od 4gb
32 bit verzija podržava 4gb ram-a
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2009 u 04:21
Originalno postovano od strane rad2905 rad2905 piše:

Moram da priznam, da potpadam pod iskušenje da ovo bude prvi OS koji ću legalno da kupim od Bila...

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2009 u 04:29

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

a sagem modemom sam imao problema,ali sam stavio vista drajvere i radi.

Tek sad sam zapazio ovo.Reci mi da li je to stvarno modem ili je u pitanju ruter 1201?Ja imam taj ruter i nije bilo šanse da instaliram USB drajvere pa sam morao danas da kupim svič da bih istovremeno priključio dva kompa preko mrežnog kabla na NET.Doduše nije strašno,1400din + kabl i sada mogu da priključim 5 kompjutera,ali mi je pomerilo svaki živac.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.