| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pitanje u vezi odobravanja!!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dj-ing
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pitanje u vezi odobravanja!!!Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 00:14 |
|
Zasto mi nikad ne odobravate titlove koje postavim?
A garantujem da su dobri... ako nisu kazite mi da li nesto ne uradim dobro....da znam....mozda pogresim kad postavljam... |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2009 u 00:29 |
|
Pravila za postavljanje titlova nalaze se tu: http://www.divx-titlovi.com/forum/pravila-za-postavljanje-titlova_t19682&FID=2&PR=3.html Pre postavljanja titila, prvo provjeri na searchu da ne uploudujes dupli titl. Ukoliko tvoga titla nema jos na sajtu, podpis prevodioca nije obrisan naravno da ce biti odobren. Sve sto podlijeze pravilima za postavljanje titlova, brise se. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
sasha68
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 20:13 |
|
Kada sam poceo da prevodim NOTORIOUSA bila su samo 2 prevoda i to engleska.Kada sam zavrsio vidim da su stavljena 2 bosanska,te ti ja uploudujem i moj titl (sam ga preveo sa engleskog).Kad ne lezi vraze,bicharka (mislim da je zensko) izdbacila titl tako sto je bosanski titl prepisala i stavila da je srpski a mog i dalje nema.
Kakvo je to pregledanje titlova sa vase strane ako se samo prepisuju? |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 20:18 |
|
Da, ali ona je ostavila ime originalnog prevodioca (8 linija), tako da joj je prijevod odobren.
A što se tvog titla tiče, ja osobno neznam šta je s njim, ali hajde uploadaj ga sada ponovno pa ću ga usporediti s ostalima i ako je ok, odobriti ću ga. ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 20:28 |
|
Prijavi sta prevodis tako da se ne dupla posao: http://www.divx-titlovi.com/forum/titlovi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-opsta_t13719.html |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 22:43 |
|
ako si uradio prevod ko sto kazes a nije prepis postojeceg ,ti ispostovao si pravila okaci ga ponovo
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |