Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Velvet Assassin
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Velvet Assassin

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2009 u 23:52
Igru sam upravo presao celu, ima nekoliko bagova, primer udjes u neku sobu, i nikog nema, a kad otvoris sef, odmah iza tebe je nemacki oficir, koji te odmah primeti jer stojis ispod svetla, nemas vremena da brzo reagujes, da se sakrijes... Ima jos puno takvih bugova, gde izlaze neprijatelji kao iz zemlje, jer pred tebe ih nema, a od jednom izadju i te ubiju. Zadnja misija je dosta teska, jer nema kontrole koliko neprijatelja ti izadju da ih ubijes, to ne bi mogao ni RAMBO da pobijeLOL Sve u svemu, svidelo mi se to sto je stealth igrica... Jedva cekam sad onu The Saboteur

Ažurirao icemaher - 12.Svibanj/May.2009 u 23:52
Na vrh
Uldan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Uldan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 01:15
Ha ova igra se ladno moze poredi sa Splinter Cell :D
Na vrh
harpy21 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj harpy21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 21:20
Hm, meni je igra totalno razočaranje... Dobra ideja, sjajna grafika, i nacisti, ali opet, bedasto je to s stealthom da ih možeš ubijati samo sleđa, i još je to povremeno nespretno napravljeno. Mora se čekati par sekundi, a ne samo približiti i kill... A i to kada pogineš, onda se vraćaš na početak što me totalno iznerviralo. I još ona ideja s morfijem, lol. 
Na vrh
NEX1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 01:11
Po meni je odlicna igra,samo me nervira sto ima oruzje sa malo metkova i samo moze da se ubija s ledja i treba da se sunjas polako i ako te ugledaju ubiju te brzo,a inace sam presao celu igricu,zadnji i predzadnji nivo sam presao sa siframaLOL
Na vrh
sakikalasaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sakikalasaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2009 u 12:07
I kraj je glup takođe. LOL
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 17:18
ma joj zadnji nivo je jos i najlaksi......pogotovo tamo kod crkve....stanse se 10 metara oid ograde....ubijes onoga kaj baca vatru i onoga kaj se šeće.....jer su jedan pored drugog.....ubiješ kapetana.....i staneš se iza auta....i samo čekaš i pucaš i to je sva mudrost svijeta.....ali kraj je malo glup...nakon one explozije u sobi.....frajer preživi sa skurenim licom..ma lol......
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 17:21
malo metaka? pa igrica je napravljena da razmišljaš unaprijed buraz....da se snalaziš... ti bi u pravom svijetu....natovario na sebe putnu torbu metaka?....lol.... koristiš ih samo kada su ti najpotrebnija....a ostalo je šuljanje....i tiho ubijanje...pa de se malo uživi u igricu..zamisli si...ugasi svjetlo i igraj....upali zvućnike...neka gruva sa svih strana..... i vidjet češ kakva je uživancija....samo trebaš imati maštu, volju i želju za takvu igricu...pozz svima
Na vrh
Ravenlord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ravenlord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 16:33
Jebena igra, atmosfera bolesno dobra kao u nekom horroru, prešao u jednom dahu, sad prelazim na Saboteur
We are following the will of the one
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,174 sekundi.