Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pohvale :) i kritike :(
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pohvale :) i kritike :(

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 07:01
Ode agve k'o da ga nikad nije ni bilo. buki3
Nije znao da imamo CSI službu kojoj ne promiče ni najsitniji detalj. LOL

Ažurirao iromafia111 - 11.Studeni/Nov.2009 u 07:15
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 12:25
evo bit ću dosadna ali...
hehe
zar ne možete staviti opciju za skinove. da imate dva skina odjednom pa da svatko sebi bira koji hoće? to sam vidjela da ima na nekim forumima. pa eto pitam...
nemojte mi zamjerit
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 12:35
ajme meni,pa već je bilo govora o ovome,,pa šta ti fali ovom skinu foruma,meni je legendaran,,kao što je već netko rekao ova crna boja mu je zaštitni znakSmile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 12:43
^ja stvarno ne znam da li sa tog nika piše jedna ili dve ili 10 osoba ili ima jako loše pamćenje ili je osoba u godinama pa je izlapela ali...
http://www.divx-titlovi.com/Forum/kad-ce-vise-taj-novi-skin-za-forum_t27384_n1.html

Smaraš više sa istim pitanjima!!!!!!
I skontaj DA PROMENE SKINA NEĆE BITI!!!!
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 12:44
imam dioptriju minus 10 :) (ne, ne nosim pepeljare. samo polutvrde leće) i kada gledam u ovu podlogu fakat naprežem oći. pa sam mislila ako nije sad baš takav problem da se uvede još jedan skin da bude kao opcija (ono da ljudi jednostavno klikom miša izaberu koji oće - crni ili recimo svijetloplavi) tako da nama koji slabije vidimo bude jednostavnije :))
@ darije - ne kažem promjena već opcija - ti i dalje imaš crni a netko drugi može imati i bijeli ako hoće. ne morate vi sebi onda ništa mijenjati.

Ažurirao oblak24 - 11.Studeni/Nov.2009 u 12:45
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 12:49
pa kupi si naočale,pa će ti biti lakše,,moj savjet..jer sada mjenjati skin jer ti ne vidiš dobro,malo je blesavo,jel tak?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 12:49
I skontaj pa OPCIJE PROMENE SKINA NEĆE BITI!!!
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 12:53
Originalno postovano od strane darije darije piše:

I skontaj pa OPCIJE PROMENE SKINA NEĆE BITI!!!

a jes' neki tvrdoglav u 3pm. e
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 12:57
i za koliko ćeš dana opet pitati o promjeni skina forumaLOL
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 13:01
Originalno postovano od strane outside outside piše:

i za koliko ćeš dana opet pitati o promjeni skina forumaLOL

a neću više. možda upitam za nešta drugo. Big smile
ae a šta je tu toliki problem stavit opciju.
... ili hehehe možda ne znate LOL
Na vrh
MeNoG View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MeNoG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 22:02
Novi sam tu ... imam jedan problem !
Simnuo sam prevod za filmu al kad pustim film ne ide prevod ... koji program mi treba za prevod da radi ? ? ?
Everyone needs believe in something. I believe I'll have another beer !
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 22:22
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.